ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. EO11 בפה אליל היכל התהילה

אם קלופ היה מצטרף לאינטר הייתי בבית חולים מהחגיגות, מה יש לכם?

2. oranfu Member

כולה 2 אליפויות בגרמניה (אחת שהיא דאבל) וגמר ליגת האלופות. ואם מחדדים את זה, אז זה עם מועדון היה כמעט בפשיטת רגל כשהוא התמנה. והוא עבד עם סגל אלמוני. תוך כדי כדורגל מלהיב.

ברור שההייפ מטורף, אבל כל אנשי המקצוע דיי תמימי דעים שמדובר במאמן מהטופ של הטופ. המועדון שלנו לא רגיל להחתמות כאלה נוצצות (לא של שחקנים ולא של אנשי מקצוע) אז כן, ההתלהבות בשמיים.

מעבר לזה שהוא רוק סטאר. הוא כוכב והמועדון שלנו צריך דמות גדולה על מנת למתג אותנו שוב כאחד המועדונים הגדולים בעולם. המינוי הזה החזיר אותנו בבת אחת למרכז הבמה. לא יודע איך אפשר שלא להיות בטירוף מהמינוי הזה.

גרהאם קלי (זה שהתעקש עוד משבוע שעבר שרודג'רס הולך אחרי הדרבי בלי קשר לתוצאה) אומר שפחות או יותר סגרנו עיסקה על רובן נבס מפורטו והוא ככל הנראה יישאר שם בהשאלה עד הקיץ.

יש כרגע גם שמועות שגונדוגאן וקריוס (שוער של מיינץ) על הכוונת בינואר.

כן, שמועות, אבל המשחק של הנבחרת משעמם אותי.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/15
  3. Ori8 Member

אין גרם של זלזול חלילה בקלופ ובמה שהוא עשה וגם לי בא לטוס לבוסטון לנשק להנרי ת'רגליים בגלל ההחתמה הזאת, אבל זה מרגיש שהטירוף המוגזם הזה גם יתנקם בנו. לי זה מרגיש כאילו הציפיות ממנו קפצו למקומות שהוא לא יוכל להביא את הקבוצה הזאת ולי זה מרגיש כאילו ליברפול צריכה קצת להרגיע את הדיבורים בתקשורת. הוא דיבר המון ב-24 השעות האחרונות. על מה השחקנים יעשו, על איך נשחק, על זה ועל ההוא ועל ההיא...פשוט צריך להרגע קצת. לדעתי. שלא נתאכזב יותר מדי כשנקבל ת'רביעייה בוייט הארט ליין :)

4. oranfu Member

אולי נקבל רביעייה, אבל אתה מגזים כאן לדעתי עם כמה שאתה מפחד לפתוח את הפה.

הוא לא דיבר יותר ממה שצפוי. ראיון באתר רשמי, מסיבת עיתונאים ואחר כך בלילה יצאו ראיונות שלו עם העיתונאים שנערכו אחרי מסיבת העיתונאים. זה סביר ובכל מקרה כל האוהדים רוצים לשמוע אותו.

נערך לאחרונה ב: ‏10/10/15
  5. Ori8 Member

לא עניין לא מפחד לפתוח פה, אני פשוט חושב שהציפיות נוסקות לגבהים לא ריאלים, שבסופו של דבר יעשו לו ולנו עוול שלא באשמתו.

6. oranfu Member

הציפיות גדולות מאוד, אמת. אבל אף אחד לא באמת מצפה שיביא לנו אליפות העונה, או בעונה הבאה או בעונה שאחריה. אבל כן מצפים לשיפור משמעותי וזה ריאלי.

אין מה לעשות, התלהבות כזאת היא לגיטימית. אם היינו מחתימים עכשיו את רונאלדו או מסי, הציפיות לא היו בשמיים? עשית החתמה אדירה לעמדת המנג'ר, אם לא יהיה באזז גדול מאוד מזה אז ממה כן?

אני מבין אותך, אבל תהנה מזה אורי, לא היו לנו יותר מדי הזדמנויות כאוהדים לחוות כזה דבר (לצערנו). כל המועדון קיבל עכשיו בוסט אדיר למוראל, תנסה להנות (אני יודע שקשה לך :) ).

Ori8 אוהב/ת את זה.
  7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאריוס זה שם שמסתובב כבר מעל שנה, הוא גם בילה כמה שנים במנצ'סטר סיטי בתחילת הקריירה ונחשב לhome grown, כנראה שזה חלק מהאטרקציה.

לכל השאר השמות שצצו ויצוצו אני לא מייחס חשיבות, זה יהיה הכי קל עכשיו לתקשורת לקשר אותנו לשחקנים של דורטמונד. אבל בין הקורות אני לא אופתע אם יהיו שינויים, יהיה מעניין לראות מה קלופ חושב על מיניולה.

8. StevenGerrard Member

לגרמניה יש מספר שוערים צעירים מבטיחים, כמו: לנו, הורן, קאריוס. אומנם אני לא מכיר אותם מספיק טוב כדי לדעת מי מהם הוא sweeper-keeper שיאפשר לנו לשחק עם קו הגנה גבוה אבל אני בטוח שקלופ והצוות שלו יביאו את השוער המתאים לשיטת המשחק.
    הדאגה שלי היא שעד ינואר אנחנו ננסה לשחק בשיטה שלא מתאימה לשחקני הקו האחורי שלנו. זה עלול להיות מתכון לאסון.

9. k_700 Member

מהשלושה האלה לנו הוא הממתק האמיתי(גם כזה שלא רק בגדר פוטנציאל אלא ממש עכשיו שוער שקרוב מאוד ללבל הגבוה של השוערים בעולם).
    זה היה השם המועדף עליי להחליף את דה חיאה בקיץ.
    מעניין אם קלופ יעשה מחטף ויקח אותו בקיץ.

10. VAR Member

הוא שוער טוב אבל עדיין לא יציב. גם מיניולה ביום טוב הוא שוער ענק. אני חושב שבגיל 23 כבר אפשר לצפות משוער להתחיל לגלות יציבות. לנו בשנתיים האחרונות לא מתקדם. גם נוייר היה פעם שוער מוכשר ולא יציב אבל בגיל הזה הוא כבר הראה שהוא בדרך להיות אחד הגדולים. לנו לא ממש קרוב לרמה הזאת.

AS R אוהב/ת את זה.
  11. k_700 Member

מיניולה הוא שוט סטופר מצוין.
    ימים שהוא יהיה בהם טוב מאוד אלה ימים שהוא נבחן בדיוק במה שהוא ממש טוב בו(שזה מה שנכתב שורה אחת למעלה).

ללנו ממה שאני ראיתי יש משחק רגל טוב, הוא שולט הרבה יותר טוב ממיניולה ברחבה שלו, הוא מהיר מאוד בתגובות שלו וגם יוצא טוב לכדורים.
    הוא פוטנציאל גדול שברור שעוד לא קרוב למוצר הסופי שהוא יכול להיות(בניגוד למיניולה).
    אני לא אוהב להשוות שוערים בשלב מסויים לשוערים אחרים כי אין פה אף פעם חוקיות.
    דה חיאה נחשב לאחד השמות הגדולים ביותר כשהגיע ליונייטד ועדיין לצד לא מעט הבלחות הוא נתן שנתיים וחצי של חוסר יציבות(שבחלק מהזמן גם בילה על הספסל), גם ואן דר סאר לא נראה הכי יציב בעולם בגילאים האלה.
    אבל לדעתי כמו במקרה של דה חיאה פשוט קשה לפספס את האפסייד וזה בדיוק מה שצריך למשוך מועדון כמו ליברפול להתעניינות בכשרון כזה.

ליברפול היא קבוצה שבעצמה נמצאת עכשיו בtransition, מחפשת לעצמה זהות חדשה, סגנון, הרכב ואלה בדיוק הרכישות שהיא צריכה לחפש לקיץ הקרוב.
    הרי אם לנו היה ממש המוצר המוגמר שנמצא בפיק כבר עכשיו הוא לא היה מגיע לליברפול. אבל זה בדיוק מה שעין טובה צריכה לזהות, הזדמנות לשחקן עם אפסייד ענק, שיכול להיות נגיש זמין ומתאים למאמן.

אני יכול להגיד לך שכאוהד של קבוצה שרוב האוהדים אצלה מצפים שכל רכש שיגיע יהיה כבר עכשיו REAL DEAL, לי אף פעם לא הייתה בעיה לקחת פרוייקטים וכל עוד האפסייד באמת מצדיק את זה ולכן למשל בקיץ העדפתי שאם כבר נאלץ להפרד מדה חיאה אז נחפש מישהו כמו לנו על פני צ'ך/לוריס.

12. VAR Member

אני מבין מה אתה אומר אבל אני חושד שהאפסייד של לנו הוא לא כזה ענק כמו שאתה חושב. יכול להיות שאני טועה והוא פתאום ייתן עונה ענקית (אם לשפוט לפי ה8 מחזורים הראשונים - זה לא ממש נראה ככה) אבל כל שחקן (גם שוער) מתקדם בהדרגה. אם בגיל 21 הוא הראה פוטנציאל שמגדיר אותו כיהלום אז אני מצפה שבגיל 22 הוא יהיה יותר טוב, בגיל 23 עוד יותר טוב וכן הלאה. לנו כמו שהוא היום לא יותר טוב בשום דבר ממה שהוא היה לפני שנתיים. אז צריך לקחת בחשבון גם את האפשרות שזו הרמה האמיתית שלו.

קח את קורטואה למשל, בדיוק באותו הגיל. היום הוא בקילומטרים יותר טוב ממה שהוא היה לפני שנתיים. וההבדל בינו לבין לנו הוא משמעותי מאוד.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  13. StevenGerrard Member

כתגובה לראיון הראשון של קלופ, מסתמן שיר חדש בקופ...

And then I saw his face,
    Now I'm a believer,
    Not a trace,
    Of doubt in my mind,
    Jürgen Klopp oooooooh
    I'm a believer,
    With Klopp as the leader,
    Of our side.

https://pbs.twimg.com/media/CQ4WA0xUkAAFMJz.Xxx
    "!We have to change from doubter to believer, now"

14. k_700 Member

דווק'א קורטואה דוגמא לא טובה לדעתי.

הוא ממש לא טוב בקילומטרים יותר ממה שהיה לפני שנתיים(בעונה האדירה שלו באתלטיקו היה השוער בכושר הכי טוב בעולם), הוא פשוט כבר התייצב סביב הלבל הזה +-.
    ושוב זה תואם את מה שאמרתי, עם שוערים צריכים להיות זהירים מאוד בשיפוט.
    שוער אחד יכול להתייצב בפיק המקסימלי שלו בגיל 23 ובהתאם לסיטואציה נוחה(קורטואה שיחק בקבוצות טובות יותר מלברקוזן, לצד הגנות הרבה יותר חזקות) ושוער אחר יכול לעשות את זה יותר מאוחר(דוגמא טובה אחרת- ואן דר סאר).
    זה נכון גם לגילאי הדעיכה. שוער אחד יכול להראות ענק בגיל 35 ושוער אחר יכול להראות דעיכה ענקית כבר בגיל 30, אין פה חוקיות.
    אנחנו כנראה מעריכים אחרת את לנו.
    אולי הוא לא עשה את הקפיצה הגדולה מהיהלום שהיה לפני שנתיים אבל הוא עדיין שוער מצוין וציינתי את זה שלדעתי זה לבל אחד מתחת להכי טוב שקיים היום.
    אבל זה לדעתי מה שיכול להיות מושלם כיעד ממשי לקבוצה כמו ליברפול שלא פחדה גם בעבר לקחת פרוייקטים כאלה(למשל סטארידג', קוטיניו ועוד).

15. Die Werkself wir sind die Macht am Rhein

לדעתי, משחק הרגל של לנו הוא סביר, לא גרוע (למרות הטעות מול אוגסבורג) אבל פחות טוב משל טר שטגן למשל. הוא שוט סטופר מצוין, בדרך כלל יוצא טוב לכדורים ושולט ברחבה. הבעיה העיקרית שלו היא שהוא לא יציב וטועה יותר מדי. הוא עדיין צעיר ואני לא לגמרי מסכים עם @Heroball בנוגע להתקדמות שלו - אני חושב שהוא כן התקדם בשנתיים-שלוש האחרונות, אולי לא כמו קורטואה ודה חאה אבל לדעתי הוא התקדם יותר מטר שטגן ושוער טוב ממנו. בסך הכל, לנו הוא בין השוערים הטובים בעולם עד גיל 23-24.

ליברפול תצטרך לשלם לא מעט אם היא תרצה לקנות אותו, לפחות 20 מיליון אירו לדעתי. אם אובלאק עלה 16 אחרי עונה אחת בבנפיקה, הוא צריך לעלות יותר. מצד שני, אם קלופ יעדיף להתחזק בעמדות אחרות, יש אופציות טובות מאוד אחרות במחירים זולים יותר, לדוגמה יאן זומר.

מצב נושא:
הנושא נעול.