ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

כי ראיתי את שניהם משחקים וזו דעתי. אוריגי פוטנציאל גדול מאוד. טכני, מהיר, חזק, בעיטה. העונה האחרונה פגעה בו (ליל היתה קבוצה מזעזעת עונה שעברה, ראיתי אותם משחקים בשביל לראות אותו) אבל אין לי צל של ספק בקשר לפוטנציאל שלו. הוא לא טוב מול השער, אבל זה יכול לבוא. צריך קצת ביטחון.

סינקלייר יודע להבקיע, שתי רגליים טובות. חלוץ. אני כן מחזיק ממנו, לדעתי עונה שעברה הוא היה צריך לשחק הרבה יותר מלאמברט ובוריני (שהיה ברור שאין שום דבר להרוויח מלשחק איתם). ראיתי אותו לא מעט, תאמין לי.

אבל הוא לא שם עדיין. הוא גם מתקשה לשמור על כשירות לאורך זמן. אני בעד שיהיה בסגל במשחקי אירופה (חס וחלילה לא לשחק עם סטארידג' שם) אבל הוא לא עדיף על אוריגי, לפחות לא כרגע.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לצערי הרב כרגע לא ראיתי מאוריגי כמעט שום דבר שיגרום לי להתלהב ממנו. כשהבאנו אותו חשבתי שהוא הרבה יותר טוב ממה שאני חושב היום.
    מדהים בעיני ששחקן כל כך בינוני (נכון להיום) השאיר את לוקאקו מחוץ להרכב בטורניר האחרון.

נערך לאחרונה ב: ‏16/10/15
    StevenGerrard אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

מריח כמו ואן היט וונדר סטייל דיאאו ודיוף

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אגיד עכשיו משהו שאני יכול להגיד עם קלופ ולא יכולתי עם רוג'רס.
    פחות חשוב לי כמה חלוצים פרופר כשירים יש לנו בסגל, יותר חשוב לי שיהיו מספיק אופציות בהתקפה ואני בטוח שעכשיו אנחנו נראה את זה כמו שצריך.
    תמיד שמחתי שעלינו עם 2 חלוצים כי זה אומר שיהיו 2 שחקנים שבאמת קרובים כמעט תמיד לרחבת היריבה, אבל זה לא אמור לעבוד ככה.
    אתה יכול לעלות עם 4 קשרים התקפיים ולשחק יותר התקפי מאשר עם 2 קשרים התקפיים ו2 חלוצים.
    אני רוצה להאמין שקלופ מבין את זה בתור מאמן שתמיד דגל במשחק התקפי עם אופציות מרובות בהתקפה.
    יהיו חסרים לנו גולים? אולי. כרגע אני באמת מסתכל יותר על הכיוון מאשר על התוצאות. אם הכיוון יהיה נכון אז בסוף התוצאות יבואו כשנוכל להביא שחקנים או אפילו כשיחזרו כמה שחקני התקפה כמו בנטקה ופירמינו.

5. Magpie27 Member

קלופ דיבר כבר על מי הולכים להיות שחקני המפתח שלו??
    יש לי הרגשה שסטארידג' הולך לפרוח בחזרה

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Jürgen Klopp: “Firmino could play in the striker position but we have to see if he should. In this moment, we have Sturridge and Origi.”
    בדיוק מה שניסיתי להגיד בהודעה הקודמת שלי.

7. oranfu Member

ההשוואה לדיוף לא במקום כי עקבנו אחרי אוריגי במשך שנים. חצי שנה לפני המונדיאל כבר עיתונאים בלגים אמרו שהוא בדרך אלינו.

אני עדיין בדעה שהפוטנציאל גדול מאוד. אם הוא יבקיע פתאום שניים- שלושה שערים אז ידברו אחרת. הוא אפילו בקושי שיחק עדיין במדים שלנו.

אני מסכים עם הנקודה הכללית, מה שחשוב זה שנשלח הרבה שחקנים להתקפה. תחת רודג'רס (למעט עונה אחת) פשוט לא שלחנו שחקנים קדימה. תמיד תקפנו עם שחקן וחצי, מקסימום שניים וחצי שחקנים.

כרגע, בלי בנטקה, אינגס ופירמינו אולי נתקשה להבקיע כי (חוץ מסטארידג') אין לנו אף שחקן שחקן שיודע להבקיע באופן קבוע, אבל אני מקווה לראות שהמגמה תהיה התקפית. כשיש שחקנים בהתקפה יש גם סיכוי שכדור ייפול להם במצב טוב. כשאין שחקנים בהתקפה תולים תקוות בגאונות של החלוץ.

אגב, גם רוסיטר חזר פצוע מנבחרת אנגליה הצעירה (אנדר19).

owen11111 אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

אז מה שעקבתם? אם לא שני המשחקים הטובים שלו במונדיאל והשער נגד רוסיה לא חושב שהייתם שמים עליו את הכסף הזה.

9. k_700 Member

אם אני לא טועה הם כבר שמו את הכסף לפני שהמונדיאל התחיל.

אני לא פוסל את זה שיצא מאוריגי משהו, יש לו נתונים פיזיים מרשימים.
    אבל כרגע המרחק בין לשחק כחלוץ מטרה שני ולהצליח כחלוץ מטרה שני(כי זה מה שהוא כרגע) הוא גדול.

לא יודע אם ג'רום סינקלייר יהיה יותר טוב/פחות טוב, אני לא נכנס לזה בכלל ויכול מאוד להיות שעין שראתה את שניהם יותר תשפוט אחרת,
    אבל דבר אחד די ברור לי כרגע וזה הסיומת של סינקלייר.
    מרשים מאוד לבחור בן 19 ולכן אם אני קלופ והייתי צריך לרענן קצת ולחשוב OUT OF THE BOX, לפחות עד שפרמינו או בנטקה יחזרו לא הייתי פוסל מלשלב אותו, בטח כשבהתחלה גם אין ציפיות כל כך גבוהות של תוצאות מידיות.

ראיתי כבר חלוצים צעירים יותר בליגה שעלו ושיחקו, תרמו לא מעט ולדעתי פחות מוכשרים ומוכנים מסינקלייר.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כרגע אני הייתי עולה עם קוטיניו, אייב, לאלאנה וסטארידג' ברביעייה הקדמית שלי. לפני מילנר וצ'אן.

11. Ori8 Member

לאלאנה על מילנר וצ'אן? מה הוא עשה שמגיעה לו חולצת הרכב? לא ראיתי ממנו פעולה אחת חיובית מתחילת העונה. אחת. אני מעלה את אלן גם לפניו. פלופ כמעט ברמה של דאונינג.

12. StevenGerrard Member

אפשר לחשוב מי כבר נשאר כשיר כדי לתת לאלטרנטיבה להרכב שרשמת... אוריגי? :):(
    עריכה: אולי זה מתוך מחשבה מייחלת אבל שכחתי את לוקאס ואלן.

@Ori8, הכוונה הייתה שמילנר וצ'אן יהיו אחוריים ומלפניהם ישחקו קוטיניו, אייב, לאלנה וסטארידג'.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה בדיוק הקטע. אין ממש אלטרנטיבות להרכב ועדיין אוריגי על הספסל מבחינתי.
    חבל שאין לנו סעיפים להחזיר את מרקוביץ' ואפילו באלוטלי. המצב כרגע בסגל דליל מאוד ויש לנו 2 משחקים בשבוע.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  14. StevenGerrard Member

ו...כל הצעירים המוכשרים בחלק הקדמי מושאלים למעט סינקלייר. מעניין אם קלופ יכניס אותו לתמונת הסגל למרות הבעיות עם החוזה.

15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

העניין עם סינקלייר זה שעוד לא ראינו אותו משחק בבוגרים, ואני מניח שיש לזה סיבה. מעט מגוחך להשוות בין שחקנים בצורה כזאת ולהחליט שיש לו יותר מה לתרום מאוריגי על סמך משחקי מילואים, שים את אוריגי במילואים ותן לו לשחק מול קבוצות אנדר 21 ונוער ונראה איך הוא מסתדר. זאת רמה אחרת לגמרי, במה שונה לגמרי עם לחצים אחרים.

לגבי המשחק מחר, גם את המעט שללאנה תורם הוא אף פעם לא מביא במשחקים כאלה, הוא פשוט לא שווה הרכב כרגע ואם כבר השם שלו עלה, לדעתי הוא אחד מהשחקנים הראשונים בסגל שהולכים לשלם את המחיר על המינוי של קלופ, זה שחקן שהוא האנתיתזה של שחקן התקפה של קלופ, איטי לא רק ברגליים אלא גם בראש, מתמזמז עם הכדור הרבה זמן.

אני הייתי עולה עם צ'אן ואלן בקישור האחורי, מילנר, קוטיניו ואייב מקדימה, סטארידג' בחוד. יהיה מעניין לראות כמה זמן ייקח לקלופ להבין שלוקאס זה שחקן שאין לו מה לחפש בסגל בכלל, הלוואי שנראה את זה כבר מחר אבל אם הזמן לימד אותנו משהו אחד זה שלוקאס שורד הכל, אין לי שום ציפיות שזה באמת יקרה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.