ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

סינקלייר טוב מול השער, בהחלט. אני רוצה לראות אותו על הספסל בליגה האירופאית בחמישי. אבל כרגע הפוטנציאל (והיכולת) של אוריגי נראים לי גבוהים משמעותית.

במועדון זועמים על ההתאחדות. מסתבר שרוסיטר נפצע אחרי ששיחק שלושה משחקים מלאים בתוך חמישה ימים. בסה"כ 3 שחקנים שיחקו כמות כזאת כשאחד מהם הוא שוער.

אני יודע שזה לא יקרה, אבל הלוואי היינו מחרימים משחקי נבחרות, לפחות את של אנגליה. זה ברור לחלוטין שכל אנשי המקצוע שם חסרי מושג בסיסי ומתייחסים לבריאות השחקנים בזלזול.

מסתבר שסינקלייר (ביחד עם קונור רנדל ופדרו צ'יריוולה) נמנים עם הסגל שנסע ללונדון. רנדל מגן ימני (התחיל קריירה כקשר) וצ'יריוולה קשר אחורי.

2. Drama Guest

איך ג'ו גומז? ב0-0 מול ארסנל הוא הרשים אך חבר אמר לי שהוא לא יציב. אמת?

3. Mellow29 Kopite

זה כבר לא רלבנטי. ג'ו גומז של אוגוסט 2016 יהיה סיפור אחר לגמרי.
    (למקרה שפספסת, הוא קרע את הרצועות בברך לפני יומיים וגמר את העונה.)

oranfu ו-Drama אוהבים את זה.
  4. StevenGerrard Member

ג'ו קול חתם בקובנטרי. למה זה מעניין? כי הוא בדיוק על העמדה של ריאן קנט. האם יש סיכוי שנחזיר אותו מוקדם?

5. oranfu Member

עד כמה שאני מבין קנט בולט מאוד שם. לא נראה לי שקול יבוא על חשבונו.

6. Drama Guest

אתם חושבים שהמינוי של קלופ ימשוך לליברפול אחד מהשחקנים הבולטים כיום בדורמונט (הומלס/רויס/אוביאנג) ?

7. StevenGerrard Member

אולי בגלל שהוא בולט קלופ החליט להחזיר אותו כדי לבדוק אם הוא מתאים לסגל כבר עכשיו. קנט בקובנטרי בהשאלת נוער. נראה לי, אם אינני טועה, שאפשר לקצר אותה בכל עת.

אגב, גם טשיירה בסגל למחר.

8. oranfu Member

אם המינוי שלו יכול למשוך שחקנים כאלה לליברפול? אולי.
    אבל אני לא חושב שזה יקרה. לא נראה לי שהוא יפנה כל כך לשחקנים שלהם, לפחות לא לכוכבים. הומלס, גונדוגאן ולבנדובסקי כבר התייחסו בהרבה מילים חמות למינוי שלו בליברפול.

לא ציינתי את טשיירה כי הוא כבר לא בנוער שלנו אלא חלק מהסגל הבוגר full time.

לא יודע אם קנט בהשאלת נוער שם, יכול להיות. השאלת נוער ניתן לבטל בכל רגע. בכל מקרה אני בספק אם נחזיר אותו. הוא משחק שם, הוא מצליח שם, אין סיבה לבטל את ההשאלה רק על מנת לבדוק אותו יותר מקרוב.

9. Ori8 Member

לא מאמין למילה שלהם, גם רודג'רס אמר שלא יגע לסוואנסי בתותחים וחודש אחר כך הנחית אצלו את ג'ו פאקינג אלן ופירק לאוהדי סוואנסי את הלב.
    :)

10. Bill Shankly Member

קנט חלוץ, גו' קול קשר התקפי לא ממש אותה עמדה.

11. VAR Member

נראה לי שאתה קצת מגזים בהשפעה של מאמן על רצון של שחקן שלו לשעבר לעבור לקבוצה הנוכחית שלו, לא משנה כמה טובה הייתה מערכת היחסים ביניהם.

זה מאוד פשוט: אתה היית עובר למדינה זרה, למקום עבודה שנכון לעכשיו הוא משמעותית פחות טוב מזה הנוכחי שלך, תמורת משכורת שהיא לא בהכרח גבוהה יותר (רויס מרוויח 8 מיליון לעונה, ליברפול תציע לו יותר? אני בספק) וכל זה רק כי חבר שלך הציע לך לבוא?

12. owen11111 Member

אין לי מושג אם השכר של שחקנים בגרמניה מדווח בברוטו או בנטו, אבל אני דיי משוכנע שלליברפול יש את היכולת להציע יותר מ-8 מיליון יורו לעונה, בברוטו כמובן.
    קלופ חתם על חוזה של 7 מיליון פאונד לעונה ובחישוב זריז של שער חליפין - מדובר ב-9.5 מיליון יורו בעונה.
    גם דניאל סטארידג' ובנטקה עומדים על חוזה דומה, ככה שלליברפול בהחלט תהיה את האפשרות הכלכלית להציע שידרוג לחלק מהכוכבים של דורטמונד.

בנוגע לשאר הנקודות שלך, אין ספק שרובן נכונות. ליברפול כרגע חזרה לסטאטוס "בבנייה". אומנם אולי נצטרך כיווננים ספציפיים מאשר שידוד מערכות כולל, אבל אנחנו בהחלט כרגע באיזשהי תקופת מעבר. אבל אני כן חושב שדרמה נגע בנקודה. ודיברנו על זה כאן בפורום לא מעט פעמים, בעיקר בקיץ הקודם, ההוא שקדם ל14/15 ה"נפלאה": רודג'רס הוא שם שיותר קשה למכור לשחקנים שנמצאים על הגדר.
    אז נכון שקלופ הוא לא קוסם אבל בהחלט כולנו מקווים שאם יום אחד "אלכסיס סאנצ'ז" נוסף יפלט מבארסה/ריאל, העבודה שקלופ על הקווים אולי תטה את ההחלטה של אותו שחקן לבחור בנו ולא לעבור ליריבה האנגלית התורנית שרוצה אותו.

וגם אם לא נצליח להתחרות על הסאנצ'ז/מרקו רוייס סטייל, אני מניח שרובנו מקווים שההגעה של קלופ לבדה תגרום לנו להתחיל להיות קצת יותר יצירתיים בשוק ההעברות. רודג'רס היה נעול על השוק האנגלי בצורה מוגזמת, וכל ההחתמות שהתקשורת רמזה שהוא התעקש עליהן: לאלנה, לוברן, אלן, בנטקה - כולן של שחקנים של מרכז טבלה באנגליה. אז לא בהכרח כולם שחקנים רעים שלא יכולים לשפר את המועדון (חוץ מלוברן, הוא שחקן רע שבהחלט לא משפר את המועדון) - אבל כולנו צמאים לקצת החתמות עם סקס-אפיל שונה.
    בגלל זה פירמינו, בין אם יצליח או יכשל היה שינוי מרענן. אם נתחיל להביא יותר פירמיניויים ופחות לאלנות, אולי נצליח לעשות את השדרוג שכולנו מחכים לו.

Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  13. oranfu Member

קנט לא חלוץ, הוא קשר התקפי. מהיר מאוד, כח פריצה מרשים ושתי רגליים שוות (לוקח קרנות בימין ובשמאל). הכח העיקרי של זה כח הפריצה שלו והעובדה שהוא יכול ללכת עם הכדור גם לימין וגם לשמאל (גם בהובלת הכדור וגם בבעיטה). אבל הוא לא חלוץ ואני לא חושב שהוא גם אי פעם שיחק כחלוץ בקבוצות הצעירות שלנו בניגוד לווילסון, דאן, אוג'ו ואייב (שאף אחד אחד מהם לא חלוץ טבעי\התחיל כחלוץ).

שמועות שסטארידג' פצוע ולא ישחק מחר.

14. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

*/aaarofl
    סמכו על דניאל סטארידג' שיצליח להפצע בנסיעת רכבת ללונדון, עד לפני כמה שעות הכל היה בסדר.

הבנאדם עשוי מזכוכית, אין מה להגיד כבר. הלוואי שאלה שטויות אבל אם זה נכון ואנחנו עולים מחר עם אוריגי בהרכב, זאת חותמת סופית לכך שסטארידג' צריך להיות שחקן לוקסוס ולא יותר מזה, אי אפשר לבנות עליו לכלום וצריך לפחות 2 חלוצים בכירים בסגל מלבדו (לא אוריגי ואינגס, אלא בנטקה ועוד מישהו).

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. VAR Member

לאחר בדיקה זה מחושב כברוטו. יכול להיות שאתה צודק, אבל קח בחשבון שרויס היה יכול בכיף להרוויח הרבה יותר מזה בריאל או בבאיירן כבר החל מהעונה הנוכחית אם לא היה חותם על החוזה החדש לפני כחצי שנה. בכל אופן אני לא רואה איך זה משנה. ארסנל בקיץ שמה לואצקה 40 מיליון יורו על השולחן כדי לקבל את אובמיאנג ונתקלה בסירוב. מאז הוא העלה את השווי שלו בלפחות 15-20 מיליון (היום לראשונה לא כבש במשחק בונדסליגה. בישל פעמיים). אתה רואה את ליברפול משגרת הצעה של בין 60 ל70 מיליון כדי להשיג את אובמיאנג? ונניח שכן, כמה שחקנים כאלה אתם יכולים להביא? גג 2. זה לא ישפר את המצב שלכם בצורה כזאת משמעותית וזה די יסתום אתכם מבחינת הFFP (אם מישהו עדיין מתייחס לזה בכלל).

אגב, שים לב לנקודה מעניינת: שני השחקנים היחידים שקלופ עבד איתם בדורטמונד והציפייה מהם לא הייתה להשתפר אלא פשוט להביא את היכולת שלהם מהעונה/קבוצה הקודמת הם צ'ירו אימובילה והנריק מיקיטריאן. אלה שני היחידים שעולים לי בראש שתחת קלופ נראו כמו צל חיוור של עצמם (חוץ מעוד כמה לא חשובים כמו מילוש יואיץ' שבעונות "אידאליות", כלומר ללא פציעות וללא נפילות ביכולת של שחקני מפתח, מראש לא היו אמורים לשחק יותר מידי). אולי זה סתם צירוף מקרים אבל מה שאני בא להגיד זה כזה דבר: אם הבאתם מאמן שהוא כנראה מס' 1 בתחום של פיתוח צעירים ומיקסום הפוטנציאל שלהם, אז תנו לו לעבוד כמו שהוא יודע. אם המטרה היא להביא Big Names אז אנצ'לוטי היה הבחירה היותר טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/15
מצב נושא:
הנושא נעול.