ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. VAR Member

מה חומרת הפציעה של סטארידג'? out for season?

2. k_700 Member

באף מקום לא רשום משהו דרמטי כמו פציעה לעונה שלמה.
    פשוט פצוע למשחק הזה(שבמקרה של סטארידג' פציעה כזאת גם יכולה להתברר כפציעה לתקופה הקרובה).

3. oranfu Member

טשיירה טכני ויצירתי, אבל ספקות לגבי היכולת שלו לשחק בקצב של הליגה האנגלית.

4. VAR Member

מדהים איך בלם כמו סאקו יכול להראות כמו אלסנדרו נסטה ליד ליצנים כמו שקרטל או לוברן.

Scouser Tommy ו-cheddar אוהבים את זה.
  5. oranfu Member

ארור היום בו לוקאס הגיע למועדון, ארור. לא מעניין אותי כמה רציתי את קלופ, אם הוא ימשיך לשחק איתו גם הוא יכול ללכת הביתה מבחינתי. מצידי שעלה את אשתו לשחק ולא את האפס המחורבן הזה. ארור. רק על זה שהוא החתים אותו הייתי מפטר את בניטז שוב.

גם לאלאנה, למכור בהקדם האפשרי. מספיק.

בכלל, אלא אם כן מדובר בעילוי, צריך להיות חוק נגד החתמת אנגלים במועדון.

סקרטל, אגב, מביך ברמות היסטריות. הוא ולוקאס עושים הכל על מנת שנפסיד.

ההגנה והקישור ההגנתי שלנו ברמה של צ'מפיונשיפ.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/15
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Ori8 Member

משחק די צפוי למען באמת. ההתלהבות נתנה לנו דלק ל-20 דקות סבירות עם נוכחות ראויה בשליש האחרון של המגרש ומאז חושך.

לא בא בטענות, בסופו של דבר יש גבול למה שאפשר לעשות כשאתה כל כך נטול כישרון ומחץ מקדימה. זה נראה רע, בטח כשקוטיניו בכושר כזה מחורבן. מלאלאנה ומילנר אני לא מצפה לכלום, שני שחקנים בינונים למות. טוב זה לא ייגמר היום.

7. oranfu Member

קלופ התחיל רע. לא מעניין אותי כלום, אם לוקאס משחק זה נכשל ומגיע לנו להפסיד. איזה פח אשפה.

מילה טובה לאמרה ואוריגי. אחד שיחק לבד בקישור והשני שיחק לבד בהתקפה.

מילנר ולאלאנה שחקנים של כלום. לאלנה יודע להסתובב יפה ומילנר יודע לרוץ הרבה. אבל הם בחיים לא יותר מגיבוי עבור מועדון רציני.

מרגיש היום רע מאוד. לא יכול כבר לראות לוקאס, פשוט לא יכול. שמן, איטי כמו צב, טכניקה של חרא, מתגלגל על המגרש יותר באיטיות מפנסיונרים במשחק של שישי בשכונה, מבצע עבירות מטומטמות ותמיד מוסר אחורה אפילו אם כל הקבוצה פנויה מקדימה. לא מגיע לנו לנצח שום משחק שהוא רואה דשא, כלום.

8. Ori8 Member

אתה מגזים לדעתי אורן. השאלה היחידה היא מה יהיה בעתיד, ברגע שתיהיה לו אופציה ראויה אחרת נוכל לשפוט קצת יותר ברצינות. גם אני הייתי עולה עם אלן, אבל זה לא כזה דרמטי כרגע. ברגע שהנדרסון יהיה כשיר אני רוצה להאמין שהוא יעוף לספסל וברגע שזה יתאפשר גם יימכר, אם לא...יהיה קשה לאכול את זה.

מילנר - אחלה גיבוי להרכב של סיטי כמו שראינו. אצלנו, כבורג מרכזי - זה אבוד, הוא אנטי כדורגל.
    לאלאנה - פלופ ברמה של דאונינג ואדם. אומר את זה שוב כי זה כלכך ברור לעין שקשה כבר להתעלם. הוא עלוב. משחקים שלמים עוברים והוא עם 0 פעולות חיוביות, מביך.
    אוריגי - חסר אונים כמובן למעלה אבל היה חלש מאוד, לא הצליח להראות רבע ניצוץ מהכישרון שטוענים שיש בו.

סאקו היה טוב, צ'אן היה טוב, קליין היה בסיידר ומורנו גם היה לא רע.

נערך לאחרונה ב: ‏17/10/15
    owen11111 אוהב/ת את זה.
  9. k_700 Member

אותי לא ישכנעו בחיים שאי אפשר לשתף איזה שחקן צעיר על פני גרוטאות כמו לוקאס וסקרטל.

מוכן, לא מוכן וכל הבולשיט הזה.
    ברגע שיש לך שניים כאלה על המגרש כל שחקן צעיר שיטרוף את המגרש(ומן הסתם יקבל גם את הגב של הקהל) יכול להועיל יותר.

10. oranfu Member

אופציה ראויה זה כל אחד ואחד מהצופים ביציע מבחינתי. אי אפשר לראות אותו כבר, אי אפשר. אלן במקומו זה דרמטי.
    שים שם את מילנר אם אתה רוצה, תעלה כל ילד מהנוער. אני לא מוכן לראות אותו יותר, הוא הורג אותנו על הדשא, הורג. זוועה מדדה על שניים זה הלוקאס הזה. גרוע ברמת פולסן.

11. owen11111 Member

לוקאס היה נורא כהרגלו, אבל אני ממש לא מסכים שאפשר היה לזרוק לשם איזה ילד בן 19 ולהגיד שהיינו מקבלים יותר.
    אנחנו מדברים פה כבר שנתיים לפחות על ההזנחה הפושעת שרודג'רס עשה לקישור האחורי שלנו. זה הגיע למצב שאין לנו אפילו קשר אחורי בסגל מלבד צ'אן. לוקאס ואלן זה הינו הך, אני אומר שלדעתי במשחקים כאלה מול טוטהנאם בחוץ - אני אפילו אעדיף את לוקאס על פני אלן

בכל מקרה, אין מה לבוא בתלונות לקלופ על ההצבה של לוקאס. אין שום אלטרנטיבה, וכל מיני זריקת שמות ראנדומלית של ילדים בני 17 היא לא רצינית. בינואר אני מצפה שזו תהיה העמדה הראשונה שננסה לחזק.

סאקו ומניולה במשחק אדיר היום, הרוויחו לנו את הנקודה.
    צ'אן במשחק טוב. אני מאמין שתחת קלופ הוא יצליח להראות את קפיצת המדרגה שכולנו מקווים שהוא יעשה.

לאלנה ומילנר עם כלום ושום דבר. מילנר עובד המון על המגרש, אבל בפועל לא נותן שום דבר. אני מניח שאם יום אחד נראה שחקנים כמו הנדרסון, סטארידג', בנטקה ופירמינו חוזרים להיות כשירים - הם שניהם עשויים לאבד את המקום בהרכב.

אוריגי - לא מבין כ"כ את הטענות אליו. אני חושב שהוא היה בסדר. אני לא יודע כ"כ מה אנשים ציפו שהוא יעשה, בהתחשב בזה ששיחקו אצלנו 3 שחקני קישור שלא מסוגלים לבצע פעולה התקפית אחת (מילנר, לאלנה ולוקאס) ועוד אחד שנמצא בכושר מזעזע בשבועות האחרונים (קוטיניו).
    לא שמר על הכדור בצורה טובה (כמו בנטקה או סטארידג' נניח), אבל בשביל הופעת בכורה הוא הראה כמה ניצוצות. לא ממהר לשפוט אותו.

בכל מקרה, בהתחשב בחיסורים הרבים שלנו ובאיך שהמשחק התפתח - אנחנו לא יכולים להתלונן על נקודה בוויט הארט ליין. אומנם הצמרת מעט תתרחק אחרי המחזור הזה, אבל אם איכשהו נצליח להעביר שבוע בלי פציעות ואולי אפילו לקבל חזרה 2-3 שחקנים - מול סאות'המפטון בבית זה כבר יהיה מבחן יותר טוב. אפשר כבר לציין שראינו מהשחקנים היום הרבה יותר מחוייבות ובעיקר שהם משחקים הרבה יותר קרוב אחד לשני. גם הגנתית הנוכחית של 2 קשרים עזרה לנו להראות יותר עמידים בקישור האחורי, והתקפית - 20 הדקות הראשונות ורבע שעה האחרונה קיבלנו הצטרפות יפה משחקני הקישור. אם יהיו לנו קצת יותר איכותי למעלה, אני באמת מאמין שגם נתחיל לקבל שערים.

honigman123 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. oranfu Member

לוקאס גרוע בכל פרמטר ופרמטר שרק יכול להיות. זוועה זה מחמאה עבורו. אלן גם לא טוב, אבל אלן לפחות מסוגל להגיב לדברים מבלי לחכות לשידור החוזר של שישי בצהריים.

אוריגי דווקא שמר על הכדור טוב. לא יודע מה הטענות.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לוקאס לא צריך לפתוח אף פעם. הוא חלש מאוד. למה צריך שיעלה בגול כדי שאנשים יסכימו עם זה? הרי זה היה קרוב מאוד לעלות בגול כמה פעמים מהשטויות שלו.
    גם החילוף של אלן במקום לאלאנה שידר הסכמה על תיקו וויתור על הניצחון, לא אהבתי גם את זה.

מיניולה היה טוב, סאקו היה טוב (עדיין מתעב את הטעויות האלה שלו שגם הם יעלו ביוקר יום אחד), מורנו סולידי יחסית, קליין טוב מאוד.
    אין יותר מדי מה לדבר, זה לא משחק שכיף לראות, גם התוצאה לא משהו. נחכה למשחקים מעניינים יותר.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני חושב שזה יחסית בסדר להתחלה. תיקו בחוץ מול טוטנהאם כשכמעט כל ההתקפה פצועה, למשחק ראשון של מאמן, זה סביר לגמרי.

15. Rushie Member

קלופ קיבל את הקבוצה במצב באמת רע וברור שייקח זמן עד שדברים יתחילו להשתנות. שחקנים עדיין מאבדים כדורים בלי סוף, עדיין ההצטרפות להתקפה לא טובה אבל לפחות הלחץ והאינטנסיביות עלו קצת היום.
    מיניולה אדיר בעיניי. בתקופה האחרונה בעטו לשער שלנו בלי סוף וכל משחק יש לו 2-3 הצלות מהשורה הראשונה ששומרות לנו על נקודות. אני חושב שהוא סוגר ביחד עם דה חאה, קורטואה, צ'ך ולוריס את הטופ 5 בליגה ובכושר הנוכחי שלו אני בכלל לא בטוח שהוא במקום 5 כרגע.
    אוריגי היה מעודד בעיניי. הנגיעה שלו אכזבה בכמה הזדמנויות אבל בסה"כ הוא היה די לבד ושמר יפה על הכדור. מזל שלא הצלחנו להשאיל אותו כי אני בטוח שבאיזשהו שלב רצינו. לחשוב עם מי היינו פותחים היום אם הוא לא היה.

Ori8, Scouser Tommy ו-StevenGerrard אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.