ליברפול 2015/16: ימי קלופ

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/15.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Magpie27 Member

מישהו יכול להסביר או לעדכן מה קורה עם סטארידג'?
    המועדון דיווח משהו?

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קלופ אמר שהייתה לו נפיחות בקרסול והוא מקווה שיהיה כשיר ליום חמישי.

3. Mellow29 Kopite

כן, נפגע באימון בקטנה והחליטו לא לסכן אותו. במונחים של סטארידג' זה בטח בחוץ עד פברואר, אבל נחכה ונראה.

יחסית למשחק ראשון, בנסיבות שהיו ועם הסגל שאיתנו באנו למשחק הזה, זה היה טוב מאוד. ימשיך להשתפר. תמיד כשמגיע מנג'ר חדש יש בהתחלה גל של התלהבות ודרך חדשה, אבל אצלנו זה לא ממש הורגש אצל המנג'רים האחרונים, דלגליש הפסיד 2-1 בבלקפול ורודג'רס 3-0 לווסט ברום.
    https://scontent-dfw1-1.xx.fbcdn.net/hphotos-xta1/v/t1.0-9/12096396_10153717115049588_9094647437102664521_n.Xxx?oh=3b3fef90550f0d89a80e38881e34e824&oe=5695B5C4

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. oranfu Member

נפיחות בברך לא בקרסול.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, מילנר היה מזעזע בעיניי. הוא מוגבל בטירוף באגף ואני לא רואה אותו כשחקן שמתאים לשחק שם, אלא אם מדובר במשימה הגנתית ספציפית מאוד נגד אריות אירופה. כמות מסירות העומק חסרות כל טיימינג ודיוק שהוא נתן לאוריגי היום היו בזיוניות. עוד שחקנים שיש לציין לרעה - סקרטל במלוא תפארתו, לוקאס כמובן, מורנו שהיה שייקי בלשון המעטה כל פעם שקיבל כדור באגף, לאלאנה שנגמר אחרי 20 דקות וקוטיניו שלא מספיק בלט.

סאקו ומיניולה, כמו שרבים ציינו, היו המצטיינים היום ובהפרש ניכר. סימנים מעודדים גם מצ'אן. סוף סוף משחק בעמדה שלו, רק שיבעט יותר לשער... מהמשחק הראשון מול צ'לסי בעונה שעברה אני מחכה לראות אותו בועט מרחוק.

אוריגי נתן בדיוק מה שציפיתי ממנו, ובדיוק מה שראיתי ממנו (במעט שראיתי) במונדיאל ובליגה הצרפתית - בילד אפ פליי מצוין, שליטה טובה בכדור ונתונים פיזיים מעולים. התכלס אצלו עוד חסר אבל אני חושב שמדובר בפוטנציאל גדול, מחכה לראות אותו עם קצת יותר תמיכה מהקישור בהמשך העונה.

אחרון חביב, קליין. ההגדרה לסולידי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

מילנר שחקן אפור שלא באמת טוב בכלום חוץ מלרוץ הרבה. רק מנג'ר בריטי יכול להתלהב מהחתמה של שחקן כזה.

7. Roma מנהלים

שחקן בריטי טיפוסי, לא באמת יכול להוביל אבל אחלה שחקן משלים לקבוצה בנויה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

את האמת הרושם שלי זה שמילנר פשוט קיצוני שצריך שיפעילו אותו.
    הוא לא הקיצוני הבריטי הסטנדרטי שתזרוק לו כדורים אאוטלטים והוא אמור להגיע אליהם ופעם ב.. הקרוס שלו יפגוע בפדחת הוא גם לא מאלה כמו שמארסיאל הוכיח היום שמסוגל לקחת כדור ולעבור איתו כל מגן ושחקן הגנה בזכות מהירות מסחררת ושליטה טובה בגוף.
    הוא לא סופה ולא קיצוני בריטי סטנדטי.
    הוא דווקא כן מהשחקנים האלה שהוכיחו שיש להם את האיכות של לשחק ולחשוב כמו שחקן בקבוצה גדולה(כשחקן סגל), אבל המוגבלות היא שאתה חייב קשרים התקפיים שיפעילו אותו.
    הוא אוהב לשחק הרבה על דאבל פס מהאגף וכניסה בין המגנים, בסיטי היה עושה את זה הרבה עם סילבה, נאסרי, יאיא טורה.
    בליברפול זה בינתיים לא קורה, אולי בעתיד כשיהיה גם פרמינו בתמונה, אולי כשלקלופ יהיו את השחקנים המתאימים והנכונים לשחק איתם משחק של נגיעות בהתקפה.

9. Rushie Member

הוא פשוט צריך לשחק קרוב לרחבה של היריב. עם כל הכבוד למה שהוא סיכם עם רודג'רס לגבי העמדה שלו הוא פשוט לא טוב במרכז השדה. גם לא על קו ימין. הוא לא שומר על הכדור מספיק טוב, לא עושה הגנה מספיק טוב. הבעיה שהוא גם לא מספיק מהיר כדי לשחק בשלישייה שמאחורי החלוץ במערך של קלופ.
    אולי אני חותך אותו מהר מדי אבל כבר בקיץ היה ברור לאיזה כיוון ההחתמה הזאת הולכת. אם לא היה לו רפיוטיישן כזה גדול באנגליה הייתי מהמר שהוא יילך כבר בקיץ הקרוב.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא חושב שהמעמד שלו מוגן כמו שאתה חושב.
    אני מסתכל שנתיים קדימה עם קלופ ואני לא אופתע אם מהסגל הזה יישארו שחקנים ספורים בלבד.
    היחיד שבטוח יהיה שם זה לוקאס.

oranfu, Scouser Tommy ו-Walkon אוהבים את זה.
  11. Coutinho10 Member

Oranfu

תירגע בנאדם..
    לוקאס לא טוב, גם לא יהיה שחקן לרמות האלה בחיים, אבל זה כבר לא ביקורת התגובות שלך עליו.
    היו לו לא מעט משחקים טובים בשנים האחרונות בהתאם לציפיות ממנו והוא הקשר האחורי הכי טוב שאתה יכול לשבץ כרגע אף על פי שהייתי מעדיף שאלן יקבל את הצ׳אנס.

מילנר - נגר בריטי אמיתי עד עכשיו, כמו שציינתם, במשחק כמו של סיטי, שהקבוצה יושבת על היריבה הוא יכול להראות יותר אבל עצם זה שאנחנו כ״כ אימפוטנטים הוא לא מסוגל להביא שום הברקה ולהראות יכולת טובה.

סה״כ פתיחה טובה, העיקר שלא יצאנו בהפסד אתמול בהארט ליין.

12. oranfu Member

לא היה לו כלום. הוא במקרה הטוב (פעמים בודדות) היה סביר. בתקופת קני עוד היה טוב (מצוין האמת) אבל מאז הפציעה הוא שווה לאני לא אגיד מה. הוא פשוט עומד איפה שאמור להיות קשר אחורי אז זה שיפור לעומת מה שהיינו רואים בד"כ תחת רודג'רס.

הוא ממש לא הקשר האחורי הכי טוב שאני יכול לשבץ כרגע. אין לו כלום, פשוט כלום במשחק שלו. שחקן זוועה. איטי כמו צב, טיפש (כמה עבירות מטומטמות שחקן אחד יכול לעשות?), בלי שום טכניקה, תמיד מוסר אחורה, לוקח לו שעה להגיב למשהו על המגרש. זוועה זה לא מילה. הוא לא אשם כמובן, גם אם ישימו אותי שם אני לא אשחק טוב כי אני לא קשור בכלל לרמות האלה בדיוק כמוהו.

אלן, אמרה ומילנר בוודאות עדיפים. אפילו רוסיטר עדיף.

13. Rushie Member

תפסתי תקציר של סיטי-בורנמות' ובאמת לא נותר לי אלא רק להצטער על זה שנתנו להם את סטרלינג בדיוק כמה רגעים לפני שהוא הופך לכוכב. גם 60 מיליון לא יפצו על הסבל של לצפות בכלום ושום דבר שיש לנו בהתקפה כרגע. אם פירמינו לא יתחיל להתניע סוף סוף ויכנס למשבצת הזאת מהר אני לא בטוח שיהיה לקלופ עם מה לעבוד. או שיש עדיין מישהו שחושב שאייב יוכל לעשות את העבודה. כרגע הבחור הזה צריך המון עבודה וסבלנות שלא בטוח שיש לנו לתת לו.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מאלה שהאמינו ועדיין מאמין שסטרלינג יהיה סיפור הצלחה בסיטי, אבל בוא נגיד את האמת: הוא לא הרשים יותר מדי עד כה וזו גם בסה״כ בורנמות׳, גם אם הוא באמת הבקיע שערים גדולים מולם. היו לא מעט הופעות של סיטי מתחילת העונה שלא הרגישו אותו בכלל במשחק וגם הלקויות הטכניות שלו במשחק עומד דיי בולטות (שימו לב ששני השערים האחרונים שלו בשבת הגיעו ממשחק פתוח עם חורים ענקיים בהגנה של בורנמות׳).

דווקא KDB הרבה יותר מרשים, על-אף שלא עשה אפילו הכנה עם הקבוצה. הבחור פשוט השתלט על הקבוצה והוא תוספת כוח אדירה.

נערך לאחרונה ב: ‏19/10/15
    oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אלעד, אל תשכח שדה ברויינה בן 24 וסטרלינג בן 20.
    יש פה 4 שנים שסטרלינג ישחק עם טובי השחקנים באירופה בהתקפה וגם ילמד מהם.
    עד עכשיו לדעתי הוא היה טוב מאוד.

מצב נושא:
הנושא נעול.