ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

לפני כמה זמן רשמתי פה שיש לי הרבה טענות לבעלים וזה לא רק רכש. אז הנה עוד ידיעה שיוצאת שהיתה חלק ממה שדיברתי עליו. קיבלנו השעייה לשנתיים מהחתמות של שחקני נוער מאנגליה וקנס של 100K.
    זה למה? כי ניסינו להחתים ילד צעיר (מאוד) מסטוק אבל כשגילינו איזה חוק שכנראה לא ידענו עליו מראש קובע שזה יעלה לנו הרבה יותר ממה שתיכננו - נסוגנו מהעיסקה. רק מה? זה אסור.

עכשיו, למה זה כל כך מעצבן ומראה על ניהול חובבני? או שלא ידענו על החוק הזה (חובבנות) או שגם כשכבר גילינו, התנהלנו בצורה כזאת שהביאה עלינו את העונש הזה. המחלקה המשפטית שלנו עלובה. ראו את זה במקרים של סוארז ורואים את זה עכשיו. המועדון הזה פשוט טיפש.

מועדונים אחרים מעבירים שחקני ככה כל הזמן ואיכשהו אנחנו עשינו את זה בצורה כזאת שנענשנו. סיטי אשכרה מעבירה מחלקות נוער שלמות לשורותיה (ממש ככה) ועדיין איך שאנחנו מתנהלים מביא עלינו את העונש. אתם מבינים כמה אנחנו מתנהלים רע?

זה או שהם ממנים אנשים פשוט לא טובים כי אין להם מושג מה הם עושים, או שזה לא ממש מעניין אותם אז הם לא ממנים אנשים מספיק טובים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Scouser Member

טוב נו, מי ישמע כמה מוכשרים השחקנים האנגלים שאנחנו נפספס. שימלאו את מחלקת הנוער בגרמנים וספרדים.

עולים בהרכב מפחיד עם קלאבן בלם ולוקאס קשר, מאטיפ פצוע וצ'אן פותח.
    לא רואה סרט שאנחנו לא חוטפים גול והמפתח מבחינתנו זה להבקיע ראשונים, פשוט ככה. אם נחטוף גול אנחנו יכולים להיכנס ללחץ ובהרכב טלאים יהיה קשה לצאת מזה. מקווה שבורנמות' כהרגלם יבואו לשחק כדורגל ויתנו לנו מרווח למשחק כי אנחנו בד"כ מסתדרים ככה.

3. oranfu Member

א- זה לא רק אנגלים אלא שחקנים מאנגליה.
    ב- זאת לא הפואנטה, ממש לא.

4. Esomech Member

הסיבה שבוטלה העסקה לגביו זה שהבטיחו לשלם לו את הלימודים ואז יצא חוק שבמידה ומשלמים לשחקן אחד את הלימודים מחוייבים גם לכל השחקנים
    במועדון גילו את שה ביטלו את העסקה אבל מסתבר שההורים של השחקן כבר שחררו אותו מסטוק והשחקן נשאר תקוע בלי קבוצה ועם חוב שחורר של חמישים אלף פאונד

5. oranfu Member

כן. פתאום גילו את החוק ואחרי שגילו לא הצליחו למנוע את הבעיה מבחינה משפטית. זה כזה ליברפול.

גם על הדשא, זה כזה ליברפול. חלק אחורי שכל אחד שם יותר עלוב מהשני. דיברנו על בלם אחד או שניים בקיץ? 3 בלמים, מגן שמאלי ומגן ימני. וכמובן ששוער.

6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

בקיצור, ספרו לי עוד על לוח המשחקים הנוח שלנו לעומת היריבות, אולי גם נזרוק עוד כמה דאחקות על ונגר, אלכסיס ואוזיל שהעיתונים מספרים שלא רוצים להישאר וסוף סוף עונה שלהם מחוץ לטופ 4 ביום שבו הם לוקחים 3 נקודות בהליכה קלילה במשחק שאנחנו היינו יורקים בו דם ובסבירות של לפחות 80% מאבדים בו נקודות.

מלו שאל לפני כמה ימים מי באמת מהמר נגדינו במשחקים האלה, אני מהמר נגדינו, התוצאות, היכולת והסטטיסטיקה לא משקרות, ומי שמצפה שאיזה בוקר אחד הסטטיסטיקה תתיישר סתם כי זאת ליברפול והגיוני שננצח את המשחקים האלה משלה את עצמו, באסה אבל הדברים לא עובדים ככה. אנחנו גרועים במשחקים האלה כבר 4 חודשים, אין כמעט שום שיפור ביכולת שאנחנו מציגים בהם ואני לא רואה שום סיבה הגיונית לחשוב שלא נמשיך להיות גרועים בהם עד סוף העונה, שוחק פה כבר מספיק כדורגל כדי להצביע על מגמה ברורה.

החילוף של קלופ הגעיל אותי, מול ברנלי אף אחד לא התייחס לזה כי בסוף ניצחנו, נראה מה יקרה הפעם. את מוריניו שחטו פה בלי רחמים כשהוא עשה משהו כזה נגד בורו ב2-0 ובסוף ניצח. לא כזה מעניין אותי אם זה מתאים או לא מתאים למועדון גדול, מבחינה טקטית זאת החלטה אומללה, אתה מזמין לחץ על הגנה שגם עם 5 בלמים לא מסוגלת לשמור על רשת נקייה וכזאת שכל מצב נייח זה חצי גול נגדה, היינו במומנטום טוב והיה מקום לחפש את השלישי ולסגור את המשחק במקום לעשות מה שקלופ עשה.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

קלופ הפסיד את המשחק הזה. כל מטומטם תפס את הראש בחילוף כי כולם מבינים כמה זה גרוע. יש לנו זונות בהגנה ובשער שכל מי שבא מולו הם פותחים רגליים אז הפתרון שלו זה לוותר על עוד שערים בהתקפה (במשחק שבשליטה מוחלטת שלנו) והוא פשוט יורד לבונקר של חצי שעה עם עוד זונות. מגעיל אותי וכל כך הגיע לנו לאבד את הנקודות.

אין כזה דבר לוח משחקים קל מבחינתנו ולא מעניין אותי גם מה סוכנויות ההימורים אומרות (גיל). יש לנו חלק אחורי ביזיוני. גם נגד טרנמיר אני לא בטוח שאנחנו מנצחים.

העונה הזאת בסופו של דבר היא עוד עונה גרועה של המועדון בלי תארים ובלי הצלחות. אין לנו בלם אחד טוב במועדון וחלקם בכלל לא רמת פרמיירליג. אפסים.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  8. Ori8 Member

האמאמא של ה-DNA. שנים על גבי שנים, עונה אחרי עונה אחרי עונה, עם אלף שחקנים שונים וזה נראה כאילו אנחנו רואים שידור חוזר של משחק שכבר ראינו 200 פעם.

אותו DNA שניצח ליונייטד אלפי משחקים בהם היא כבר הייתה בקבר ועזר לה לקחת מיליארד תארים, אותו DNA שעוזר לארסנל להתאפס על עצמה בכל פעם שהמקום הרביעי בסכנה.. יש אופי שטבוע בתוך מועדונים, שמגיע מלמעלה ויורד לדשא ומרים או מוריד אותם ברגעי לחץ ושיא. המועדון שלנו עושה פיפי במכנסיים בכל פעם שהוא באמת צריך לספק תוצאה. זה מועדון שלם שחולה ומשדר לוזריות ובסוף זה מחלחל לדשא, בלי קשר לאיזה שחקנים נמצאים שם.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עוד פעם התחלנו עם השטויות האלה... אולי תאשים את מי שצריך להאשים במקום דברים חסרי משמעות? קלופ בעיקר במקרה הזה? בניית הסגל הגרועה? להגיד dna זה פשוט להסיר אחריות מהאינדיבידואלים המעורבים.

וזה בלי לדבר שזה להאמין במשהו שלא קיים... אבל זה ניחא, התרגלתי כבר, יש יותר מדי כאלה מסתובבים בעולם.

Big Virgil ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

זה לא עניין של DNA. זה עניין של שחקנים עלובים אחד אחרי השני, זה הכל.

שחקנים, מאמנים ובעלים עלובים.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה חילוף...אחד הגרועים שראיתי. זה פשוט על קלופ. חילוף נוראי. היה ברור בזמן אמת שהוא נוראי. מרגיש כמו 2 נקודות שבסופו של דבר יהיו ההבדל בין 5 ל4.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. oranfu Member

גם מבחינת נקודות וגם מבחינה מנטאלית זה הפסד גדול היום. אני ממש בהרגשה שאיבדנו היום את הטופ4 (מה שלמעשה אומר שכל העונה הזאת כישלון מוחלט).

13. Mellow29 Kopite

אין מה להגיד, בדיעבד רואים 6/6 אבל זה מראה כמה קשה התפקיד של מאמן (במיוחד אם יש לו שחקנים טיפשים על המגרש).
    לא עושה חילוף וחוטף? לא מגיב למשחק. עושה חילוף הגנתי וחוטף? פחדן. עושה חילוף הגנתי ומצליח? גדול. עושה חילוף התקפי וחוטף? נאיבי. בסופו של דבר הדברים האלה נשפטים אך ורק במבחן התוצאה ולא בזמן-אמת, במבחן התוצאה זה 2 נק' שרשומות על קלופ. חבל מאוד שיש לנו שחקנים בסגל שהוא לגמרי לא סומך עליהם. קלאבן במשחק הכי גרוע שלו מאז שהגיע ואם מאטיפ היה כשיר לחצי שעה הוא היה צריך להחליף אותו, אם עברנו לשחק בשלושה בלמים ממש לא הייתה סיבה להישאר עם מילנר שבפעם האחרונה שעשה פעולה התקפית מוצלחת השנה הייתה 2016. גם גרוייץ' היה מחליף יותר הולם לקוטיניו לדעתי.
    עשינו לעצמנו את החיים קשים יותר.

@Walkon
    היית פה עם הניתוח הזה על ארסנל רק לפני שבוע כשהפסידו לווסט-ברום בלי קרב? לא נראה לי. או שחיכית שהם ינצחו את הקבוצה בכושר הכי רע בליגה כרגע בצוותא עם סנדרלנד? אני מחזיק ממך יותר מהמשתמש שבא לפה אחרי נבואות זעם שמתגשמות ושותק כמו דג כשההפך קורה.
    אם אתה חושב שאנחנו לא פייבוריטים בכל משחק ומשחק בלו''ז שנשאר לנו, אני מציע לך לעשות על זה כסף. אתה יכול להרוויח פי 3.8 על תיקו אצלנו בסטוק ופי 4.5 על נצחון שלהם, וזו התוחלת בערך ברוב ההימורים על המשחקים שנשארו לנו עד סוף העונה.
    עכשיו כשנרגעים מהפאניקה ומסתכלים על הטבלה בלי המפגשים בתוך הטופ 6, המאזן שלנו ב-21 משחקים הוא 12 נצחונות, 4 תיקו ו-5 הפסדים, מכאן אפשר להסיק שאנחנו עדיין פייבוריטים במפגשים האלה - לא כמו שאפשר וצריך לצפות על סמך הפרשי האיכות, אבל כן ניצחנו מספיק משחקים כדי להעריך שנסיים את העונה עם קצת יותר מ-60 נקודות.

עכשיו, נשארו לנו 7 משחקים לסוף. בהערכה די ריאלית אנחנו לוקחים פה 15 מ-21, עם 3 תיקויים מעצבנים או הפסד ותיקו. בשביל לעקוף אותנו, ארסנל צריכה לקחת 21 מ-27, כשיש להם את ספרס ומנ' יונייטד על הדרך.
    אם הם יקחו 21 מ-27 בריצה הזו ואנחנו לא ניקח יותר מ-15? מגיע להם ולא מגיע לנו, נקודה. אתה חושב שזה תרחיש סביר? מקבל את זה. אבל לא צריך להפוך את הסיטואציה ההפוכה לאיזה תרחיש הזוי.

14. alexshw Member

יש מצב שללא מאנה לליברפול יש מאזן של קבוצת תחתית?
    בסוף עוד תצטרכו לחשוש מזה שברסה תפתה אותו ולא את קוטיניו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מלו, עם יתר ההודעה שלך אני מסכים אבל יש לי בעייה עם השורה הראשונה.
    העבודה של מאמן היא קשה, ברור. יחד עם זאת, החילוף הזה היה פשוט רע, לא בדיעבד ולא בראייה מאוחרת. הוא היה רע בזמן אמת והוא רע פי כמה בסיום. לא עושים חילופים כאלה בדקה 65. אתה רואה שנוצר לחץ ואתה רוצה להרוג זמן בדקה 88-90 אולי אז זה הגיוני.
    זה היה חילוף נוראי, ממש. אני לא זוכר מצב אחד נורמלי שהיה לנו מהחילוף ועד ה2-2. אני זוכר רק פוזשן חסר תועלת של בורנמות' ואותנו מעיפים כדורים.
    קוטיניו חייב לצאת? בסדר. חייב להיכנס שחקן עם אופי קדמי. זה יכול להיות וודברן אם זה מוקדם מדי עבור סטארידג'. זה יכול להיות מורנו ולהעביר את מילנר לקישור. לא מאטיפ...חד משמעית.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.