ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא יעשה 3 חילופים: קוטיניו על וודברן, פירמינו על אוריגי ולוקאס על צ'אן.
    careful what you wish for...

2. Mellow29 Kopite

never in doubt.

מניולה הציל לנו את התחת היום. ניצחון גדול.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  3. Big Virgil Member

חזרה חמישית מפיגור לניצחון זה גם D.N.A של מועדון?

Scouser Tommy ו-owen11111 אוהבים את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מחצית 2 לא קשורה בכלום למחצית ה-1.
    עשינו מהפך יפה וחשוב.
    מיניולה היה מצויין, לא רק בהצלות אלא גם בעוד כמה יציאות.
    לוברן היה גרוע, טעה פעמיים בצורות מכריעות.
    ווינאלדום למרות שכמעט בישל שער בטוח ליריבה פעם שנייה ב72 שעות נתן משחק טוב ולדעתי בכלל הוא במגמת שיפור משמעותית בחצי ה2 של העונה. כנ"ל צ'אן לאחרונה.
    פירמינו וקוטיניו כמובן שהביאו המון איכות, פתאום שמרנו על כדורים, פתאום הנענו כדור.
    קלופ רע מאוד, ההרכב היה ביזיון, המחצית ה-1 הייתה הכי חלשה מזה המון זמן.
    טוב שיש שבוע עד המשחק הבא, לא רק השחקנים צריכים מנוחה, גם האוהדים.

oranfu, Scouser Tommy, Big Virgil ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

נצחון ענק. אחרי מחצית ראשונה כזאת לעלות כמו שעלינו למחצית השנייה זו גדולה של השחקנים. קוטיניו ואני מקווה שפירמינו חזרו להיראות כמו עצמם בדיוק בזמן.

מתי הייתה הפעם האחרונה שמיניולה הציל לנו נקודות? 2014?

כמו מלו גם לי לא היו יותר מדי תלונות לגבי ההרכב, זה שקוטיניו ופירמינו על הספסל לא אומר שהם כשירים ל90 דקות, אני מניח שהמחשבה הייתה לשרוד 45 דקות ולהשאר במשחק וראו את זה בתכנית המשחק שלנו שהייתה להעיף כדורים לאוריגי, לא רעיון גדול אבל מה כבר אפשר לעשות עם השחקנים האלה שנשארו? לפחות לוקאס לא עלה.

האישיו כמובן והסיבה שראשים צריכים להתגלגל במועדון הזה היא שזה ההרכב שעולה כשיש כמה חיסורים בהתקפה, כל יריבה שלנו במצב דומה מעמידה הרכבים יותר סבירים בלי הופעות בכורה בהרכב ושחקנים בעמדות הזויות, אבל אני אעצור כאן כי כבר היינו בסרט הזה.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  6. Rushie Member

3 נקודות חשובות מאוד וזה העיקר.
    העניין עם שלושת הבלמים חייב להיפסק והנה אני אומר את זה גם אחרי שההימור של קלופ הצליח. זה לא משנה אם יהיו שם 2,3 או 8 בלמים. רמת ההגנה שלנו כל כך ירודה שלא משנה מה נעשה, אנחנו נמשיך עד סוף העונה עם ממוצע של ספיגה למשחק או משהו די קרוב לזה. החוזק שלנו הוא בהתקפה וצריך להבליט אותו. היום כשהכנסנו בהפסקה קצת מסה להתקפה פתאום קיבלנו משחק אחר לחלוטין.
    ההצלה של מיניולה מבראהינו הייתה סטייל דודק-שבצ'נקו. שם ידעתי שלא משנה מה זה שלנו היום. תמיד היו לו הצלות של שערים בטוחים אבל מצד שני הוא נותן יותר מדי שערים דביליים ובגלל זה הוא לא צריך להיות השוער הראשון שלנו בעונה הבאה.

אגב, למרות מה שאמרתי על ההגנה אני חושב שהשער של סטוק היום לא היה קורה אם השופט היה שורק לפנדל שהיה על וודברן ממש חצי דקה לפני.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שאני חצוי לגבי הפנדל הזה, בהתחלה קיללתי את השופט אבל בהילוך חוזר זה ממש לא חד משמעי, ואני אפילו נוטה לכיוון הלא היה. הגליץ' היה חסר אחריות והתגובה של וודברן הייתה מצוינת, אבל בסופו של דבר הוא יותר הלך אחורה ונפל עליו מאשר נפל באמת מהגליץ'.

כמו שנאמר כאן, ניצחון גדול מאוד, נותן קרדיט גם לקלופ על השינוי המנטאלי שהיה במחצית השנייה אבל ניצחנו באמת יותר למרות ההחלטות שלו מאשר בזכותן. מי שכן ניצח את המשחק זה שני הקוסמים, טוב מאוד שהם נראו ככה היום כי נצטרך את ההברקות שלהם במחזורים שנותרו.
    לגבי הבלמים, אני מסכים כמובן לגבי היעדר האיכות, אבל דווקא ספציפית היום הכי בלטה לי בעיית האימון. שלושה בלמים שנתפסו בלי הפסקה עם המכנסיים למטה בגלל חוסר תיאום נוראי, כל פעם בלם אחד יוצא לנבדל ושניים נשארים עמוק (או ההיפך)... באמת שהיה מביך ברמות.
    מיניולה ענק, וגם כמו שנאמר פה, חייב להיות מחוץ להרכב בעונה הבאה.

8. Mellow29 Kopite

אני חושב שצריך לתת קצת קרדיט למניולה על העונה הזו. היו לו כמה חרבונים רציניים אבל בחלק גדול מהמשחקים הוא היה באמת טוב, לא סתם 'סביר'/'לא מספיק טוב' - אלא פשוט טוב, נקודה. הבעיה הגדולה איתו היא שברור שהוא כבר לא יהפוך לשוער מנהיג שמסדר את ההגנה סביבו, אלא שוער שמאוד תלוי בהגנה מסביבו בכל מה שקשור לבטחון העצמי שלו. כשמסתכלים מסביב ורואים מנהיגים כמו דה-חאה, לוריס, צ'ך, קורטואה, לא מפתיע שאנחנו מרגישים שאנחנו בנחיתות מנטלית בעמדה הזו.
    מצד שני, אם אנחנו לא מסוגלים להביא שוער מצוין עם ביצים גדולות (כי אנחנו ליברפול), מניולה הוא לא הבעיה הכי דחופה אחרי העונה הזו. רצוי ששוער יהיה מנהיג אבל אפשר להסתדר גם עם בלמים שלוקחים אחריות. בתור התחלה הייתי מתחיל לנסות להעמיד בלמים רציניים לפניו ולא מטומטמים כמו לוברן (האימבציל הזה אשכרה יצא לחטוף כדור כמעט בחצי שנייה אחרי ה2-1) או חצי פנסיונרים כמו קלאבן ולוקאס.

9. Rushie Member

תמיד אמרתי שעם מרכז הגנה נורמלי מיניולה יכול להיות טוב יותר. מצד שני, אם אנחנו באמת בעניין של להביא בלמים חדשים ולתת להם תשתית טובה כדי לייצב את ההגנה שלנו אז צריך לתת להם גם שוער שלא כל כדור ל5 שלו זה התקף לב, או מישהו שלא מעיף כל כדור שני עם הרגל החוצה. מישהו שיחד איתם יעשה שקט ומיניולה הוא לא כזה. אולי זה בעצם המנהיגות שאתה מדבר עליה רק במילים אחרות.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אחרי יום כמו היום אני באמת לא רוצה להיכנס במיניולה אבל מספיק...צריך לטפל בבעיה הזאת בקיץ וגם בבלמים. לא באחת מהעמדות.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Mellow29 Kopite

שכחתי לציין את הכוכבית שמדובר בליברפול ולא במועדון עם אמביציה אמיתית להתחרות על משהו מעבר לאיפה שאנחנו היום. אנחנו לא באמת נביא יותר מ3-4 שמות רציניים להרכב, כל השאר יהיו כל מיני הימורים במינימום כסף. אם מדובר בשמות "רציניים" כנראה הייתי מביא בלם, מגן שמאלי, קשר מרכזי וחלוץ/קשר התקפי לפני שוער.

גיל, אתה רוצה שוער, שני בלמים, מגן שמאלי, קשר אחורי, חלוץ וקשר התקפי. בגדול אני זורם איתך ולא מתנגד אבל אני מעדיף להישאר ריאלי לצרכי הדיון.

12. Ori8 Member

3-4 שמות רציניים להרכב? אני מוכן לשים את הכליה שלי על זה שלוברן ומאטיפ פותחים את העונה הבאה ב-11. יגיע אולי "בלם עם פוטנציאל" שיתחיל את העונה על הספסל וכשהזוועות יימשכו הוא יתחיל ברוטציה עם האפסים. לוברן מקבל חוזה חדש ומשודרג זו בדיוק הרמה של המועדון הזה. בלם ברמה של סנדרלנד שפעם ב-3 משחקים דופק איזה גליץ' שעושה רוח. כולו רק פוזה של כדורגלן.

מקלופ כבר אין לי ציפיות. הוא כבר נטמע עמוק בתוך הסחלה והחולי של המועדון הזה וגם הוא הפך (תוך זמן קצר מאוד יש לומר) לעיוור מוחלט בכל הנוגע לסגל שעומד מולו. הוא ימשיך עם המגמה של המאמן המגניב "שלא רוצה לשחק את המשחק" ולשלם סכומים גדולים על שחקנים כי הרי בליברפול משחקים "רק מי שרוצה להיות בליברפול" (זה אגב עובד יופי על האוהדים). פשוט מושלם ל-FSG. כמו כפפה ליד. מאמן שעדיין נחשב לטופ, עושה קולות של שאיפות אבל בתכלס כבר כלכך התאהב בזה שהוא שונה מכולם שהוא כבר לא קולט כמה הוא מחוץ למשחק, יחד איתנו.

נערך לאחרונה ב: ‏9/4/17
  13. Coutinho10 Member

ועדיין עם כל מה שאמרת בדרך להוביל אותנו לליגת האלופות, משהו שקרה פעם אחת ב - 7 השנים האחרונות.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ברצינות אחי? אתה אמור להיות כבר למוד אכזבות מהמועדון הזה. תציץ בטבלה, לקרוא לזה "בדרך להוביל אותנו לליגת האלופות" זאת מחמאה רצינית. כרגע הוא הביא אותנו להילחם על מקום בליגת האלופות (כבר התקדמות מסוימת מהעונה שעברה אבל לא מה שאתה טוען), יש עוד 7 משחקים לשחק והמצב שלנו לא מזהיר. אם נסיים בטופ4 אף אחד לא ייקח את זה מקלופ, תאמין לי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. owen11111 Member

לא הייתי אומר שאנחנו בדרך לליגת האלופות, 6 מחזורים זה המון ואני מניח שאף אחד לא יתפלא אם נסיים בסופו של דבר במקום החמישי.
    אבל המצב שלנו לא מזהיר?
    היית מעדיף להיות במצב של ארסנל או יונייטד על פני המצב שלנו נכון לנקודת הזמן הזו?

מצב נושא:
הנושא נעול.