ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. one united Member

שלום לכולם
    מספר הערות ברשותכם:
    1) אוהדי ליברפול יכולים לישון בשקט, המאבק היחיד שלכם הוא עם סיטי על מקום 3-4 כי....
    2) יונייטד לא שווים יריקה,להגיד שהם אוגרים נק בכל מקרה זה חוסר דיוק במקרה הטוב. זאת קבוצה שמתבססת אך ורק על שחקן אחד כאשר כל היתר הם רק שמות או סתם שחקנים בינוניים( כן כן קאריק פלאייני מארטיאל ואפילו ראשפורד ולינגהרד כרגעעעעעע הם רק בינוניים+)
    3) אם יש מישהו שקצת יותר גרוע מיונייטד זאת ארסנל, היא לא מהווה שום איום על המקום ה 4.
    **** חייב להודות: אני אוהד יונייטד ,וכאשר ליברפול בריאה היא הייתה הקבוצה הכי אטרקטיבית בליגה,אף אחת מהגדולות לא מתקרבת ליכולת שליברפול מציגה בהרכב מלא........יותר מידי חוסר מזל בפציעות ונפילה חדה באיכות השחקנים 12-17 לעומת ההרכב הראשון.

2. Mellow29 Kopite

פירמינו בספק למחר. לפי הצוות הרפואי שלנו הוא נמצא בסיכון גבוה לפציעת שרירים בגלל העומס, והם המליצו לקלופ לא לסכן אותו במשחק האחרון.
    לפחות הפעם אנחנו יכולים להעלות את קוטיניו, סטארידג' ואוריגי ולא ילדים בני 17, כי ברור שהטריק הזה לא יעבוד פעמיים ברצף.

לא יודע עד כמה צריך להתייחס לזה בכובד ראש, אבל שם שקושר אלינו לא מעט בתקופה האחרונה זה אוקסלייד-צ'מברליין שנכנס לשנה האחרונה בחוזה. עכשיו אחד ה-ITKs היותר רציניים בטוויטר, גרהאם קלי, אמר שזה סגור. לא יודע אם זה נכון או לא אבל בכל מקרה זה נראה לי כמו מטרה מאוד הגיונית מבחינתנו לרדוף - גם שחקן מקומי, גם יחסית בזול בגלל מצב החוזה, גם לא רואה מישהי שבדיוק "תגנוב" לנו אותו מתחת לאף.

לא יודע מה אני חושב עליו. מצד אחד הוא כבר בן 23, ועדיין לאף אחד לא ברור מה העמדה הכי טובה שלו ו/או האם הוא בכלל מסוגל לשחק כדורגל בלי להפצע כל חודשיים. מצד שני יש לו סט תכונות שיכול להתאים לקלופ, אולי כמחליף ארוך טווח לעמדה שללאלנה כרגע תופס בקישור. זה ברור שהוא כישרון גדול אבל הוא כבר נמצא בתמונה מספיק זמן כדי לתהות האם יש לו תקרה גבוהה יותר משחקן משלים בקבוצת טופ 4, גם אם בגדול עבד עם מאמן יחסית חד מימדי כמו ונגר.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לגבי פירמינו, גם אני חשבתי שלא ישחק אבל הבוקר ג'ויס רשם שהוא וקוטיניו צפויים להיות ב11 אז לדעתי הוא כן יעלה.

לגבי צ'מברליין, אם זה לעיבוי הסגל ונשאר עדיין הרבה כסף בשביל שחקנים חשובים שבאים ל11 אז שיהיה. יש לי בעיה עם רקורד הפציעות שלו מן הסתם.

4. oranfu Member

גם לי יש בעיה עם רקורד הפציעות שלו.

וכשאנחנו מדברים על זה, אז הנדרסון החמיץ יותר משחקים ממנו בעקבות פציעות בשלוש העונות האחרונות.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הנדרסון כבר פה ואמורים להביא עוד קשר בעמדה שלו בקיץ.

צ'מברליין חדש, אין הכרח להביא אותו.

6. oranfu Member

אין הכרח לא למכור את הנדרסון גם.

אבל אני מסכים שזה לא חכם להחתים שחקנים שעוד לפני שמגיעים הם סובלים מפציעות.
    מצד שני המועדון שלנו פשוט מתעלם לחלוטין מהעניין של פציעות אז לא הייתי בונה על זה שיפעלו שם בחוכמה.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למכור את הנדרסון גם אתה לא בעד זה עזוב נו.
    יש לנו מספיק עמדות שצריך להביא בקיץ, להתחיל למכור שחקנים טובים זה רק יגדיל את החורים.

8. oranfu Member

למכור את הנדרסון ולהביא קשר איכותי במקום? אני בעד. מאוד מאוד ירד לי ממנו.

9. Scouser Member

תיאורטית אוקס מחליף נהדר לאגפים וללאלנה, אם המחיר סביר בהתחשב בפציעות ובחוזה (15 גג) אז לא נורא.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

10. Ori8 Member

כן, ברור שצ׳מברליין (המתוסכל ממעמדו) יעזוב את הספסל של ארסנל בשביל הספסל של ליברפול. אין ספק.
    כמו שמילנר עזב את הספסל של סיטי בשביל הספסל שלנו. אמנם שכחנו ממנו כי הוא בקושי רואה דשא, אבל הוא אצלנו.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

המונח 'מחליף' בעייתי באופן כללי, ובמיוחד כשמחכה לנו עונה עם אירופה. השחקנים ה12-13-14 ישחקו ככל הנראה לפחות כמו רוב שחקני ה-11, וזה עוד בלי לדבר על פציעות. אחרי העונה הזאת אפשר להגיד בפה מלא שיש לנו לא מעט שחקנים עם נטייה להפצע, ואם הם נשארים (מאמין שרק סטרידג' יעזוב מתוך אותם שחקנים) צריך להפנים שיש סיכוי לא רע שגם השחקנים ה-15-16 יהיו בהרכב לתקופות לא מבוטלות.

בקיצור, אם צ'מברליין יגיע הוא יקבל המון דקות... בתנאי שיצליח להישאר כשיר בעצמו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

22 דק׳
    Anfield HQ‏ @AnfieldHQ
    Liverpool spent a full training session this week working on set-pieces as they look to hold firm against WBA from dead ball situations.

טוב שהגיעה ווסט ברום כדי שנעבוד על מה שאנחנו הכי גרועים בו.
    זה צריך להיות האימון הקבוע שלנו.

Rushie אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

כאילו שזה יעזור. לספוג במצבים נייחים אנחנו נספוג, צריך לקוות שנבקיע יותר מזה.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יודע, אם תעבוד על משהו כל יום כל הזמן באובססיביות אתה תשתפר בו, תרצה או לא תרצה.
    אני רוצה לסמוך עליהם שהם מבינים שזאת נקודה מאוד בעייתית שלנו והם עובדים עליה, הטוויט הזה קצת הציק לי במובן הזה.

15. oranfu Member

לא מאמין שלא עובדים על זה גם בשוטף. נשתפר? אולי, אבל לא מספיק. אין לנו שחקנים בשביל להיות טובים בזה. יש לנו שוער פתאטי בכדורי גובה, בלמים רכים, מגנים נמוכים וגם שחקני ההתקפה (למעט פירמינו בערך) הם לא בדיוק שחקנים פיזיים.

מצב נושא:
הנושא נעול.