ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

2 בלמים יקרים?
    יש לנו 3 בלמים ונביא עוד אחד יקר כשיש גם את גומז ברקע. לא רואה סרט של 2 בלמים נוספים.

2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

התכוונתי במקרה שלוברן נמכר, אז נשארים לך בעצם רק מאטיפ וקלאבן.
    תרחיש ריאלי? מגיע עוד בלם זול בסגנון של קלאבן להשלים ל-4 שזה מספר שהוא סוג של ברירת מחדל, ורוב הכסף הולך לקישור ולהתקפה.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי אנחנו נביא בלם יקר אחד, קלאבן יהיה רביעי, לוברן ומאטיפ יהיו ברוטציה בהתאם לפציעות ופורם יחד עם החדש.

4. הקופ בישראל Member

אין סיבה שלוברן יימכר, הוא הולך לקבל הארכת חוזה חדש ובצדק.

מי שיימכר זה סטאר, אינגס?, מרקוביץ', מורנו, סאקו, בוגדן, ראנדל, סטיוארט, וויזדום והצעירים שלא בונים עליהם.

--

כרגע אנחנו מקושרים לואן דייק, ססניון, קייטה, פולישיץ' ובראנדט. ובטח יגיע חלוץ (אמרו שיגיעו הקיץ 6 שחקנים).

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא תופס מלוברן, אני לא יכול לסמוך עליו.
    מצד שני אני מנסה לשמור על ריאליות כמו שכבר דיברנו פה כמה פעמים בדיונים ובמחשבה ריאלית אנחנו לא נביא 2 בלמים יקרים ולכן לא נמכור את לוברן.
    מפריע לי שהוא מקבל הארכת חוזה, זה משדר לי בינוניות וחשיבה לא נכונה.

6. Scouser Member

פולישיץ׳ בחיים לא יבוא ובראנדט סגור במינכן.

ניצחון בברומיץ׳ משער במצב נייח ושער נקי, מי היה מאמין. אם נעשה את העבודה במשחקי הבית ולא נתבזה בווטפורד ובווסטהאם יהיה בסדר.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

7. הקופ בישראל Member

המטרה מספר 1 עדיין פנויה - בראנדט לא סיכם בבאיירן מינכן ולא החליט על עתידו.

Brandt’s father however, who acts as his agent, insists no deal with Bayern has ever been agreed.

“It is fake news that Julian has agreed terms with Bayern."

“Julian has never been in the situation where he had to - or wanted to - make a decision on his future.”

Julian Brandt hope for Liverpool as father denies Bayern deal - Liverpool Echo

8. yakov_y YNWA

רק אני חושב שהחלק הקדמי שלנו יושב מצוין על מערך היהלום בדיוק כמו ששיחקנו תחת רודג׳רס ?
    הרי אין לנו שחקני אגף אמיתיים (מאנה פצוע, אוג׳ו לא רלוונטי), בחוד פירמיניו/אוריגי/סטארידג׳ יספיקו עד לסיום העונה, נוכל להרוויח את קוטיניו שיישחק כ-10 או כקשר השלישי במרכז השדה במקום באגף.
    אני חושב על זה עכשיו, אין לנו אפילו קיצוני לאגף ימין נכון להיום.

9. alexshw Member

לא מכיר הרבה שחקנים בבונדסליגה שאומרים לא לבאיירן(ובמקום זה כן לליברפול). כן רויס היה כזה, אבל זה יוצא דופן וגם דורטמונד זו בכל זאת דורטמונד.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא חסרים שחקנים להביא, אין מה להינעל על ברנדט.
    צריך אמביציה ורצון אמיתי להתחרות על תארים וזה אומר כסף גדול. לא להביא פלסטרים ב5 מ' ממיינץ או אוגסבורג. ברוב המקרים זה יהיה פחות איכותי מרכש יקר יותר.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Coutinho10 Member

כבר חודש אוכלים לנו את הראש על תקציב אסטרונומי והגבוה שהיה בתולדותנו, שהשם החזק שרץ חזק בשבועות האחרונים זה וירג׳יל ואן דייק (מדברים על כסף + סאקו), מבחינתי אם הוא מגיע עשינו את שלנו. רק עיוור לא רואה שהוא אחד הבלמים הטובים בעולם היום.

השחקן הבא שאני מרייר עליו ואפשר יהיה איכשהו לשים עליו את היד - איסקו. צריך להסביר לו שאם הוא דורך באנפילד הוא הופך לאגדה, לא יודע מה מה לעשות, אבל לעשות הכל כדי להנחית אותו. אנחנו בינתיים שמענו על חאמס ואסנסיו אבל אני מניח שבהמשך אולי גם נשמע עליו.

לגבי המשחק של יונייטד, אנחנו בפער שש עליהם עם עודף 2 משחקים, ועם הפרש שערים טוב מהם. אנחנו תלויים אך ורק בעצמנו, והם ככ לא ראויים למקום בטופ 4, עם כמה שחירבנו רגעים בעונה הזאת היו לנו משחקים כמו היום וכמו מול סטוק שלא הרבה קבוצות בליגה ידעו לנצח וגם בשעת לחץ.

כמו שהתלונות הגיעו לקלופ לפני שבועיים ושבוע ככה המחמאות על ייצוב הקבוצה והחזרה לפורמה לא רעה כרגע ובכלל בחודש האחרון.

12. Drama2 הסמל מעל הכל

מי שעוקב אחריי ליברפול - איך אמרה צ'אן העונה ? שווה משהו ? משחק ? משמעותי בסגל/11 ?

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

לכל קבוצה בשלב הזה של העונה יש עלק תוכניות אסטרונומיות לקיץ.

איסקו יגיע לליברפול כמו שונגר יפרוש בסוף העונה.

oranfu ו-קשר שמאלי אוהבים את זה.
  14. Mellow29 Kopite

כשמדברים על שמות להתקפה, כדאי לחשוב גם מה הקבוצה הזו צריכה ולא רק מה השם הכי נוצץ בשוק. לאיסקו אין מה לחפש פה כמו שבדיעבד לגצה לא היה מה לחפש פה, היינו צריכים מהירות וישירות ומאנה הביא לנו את זה באופן פנטסטי.
    מה בקיץ הזה? ראינו שמאנה זה לא מספיק, אבל אנחנו צריכים עוד מאותו הסגנון. אנחנו כנראה נאבד את סטארידג', ולכן גם נצטרך שחקן שיוכל להיות רגל מסיימת אם אנחנו לא רוצים לבנות שוב על 4-5 שחקנים שיתנו כל אחד דאבל פיגרס. אין שום וודאות שללאלנה ומאנה ימשיכו להגיע למספרים כאלה, ומשהו בפיניש של פירמינו ואוריגי מרגיש עדיין חסר.

את ואן דייק לא נשיג, באותה מידה אפשר גם לרצות את אלכסיס. יש דגים גדולים יותר בשרשרת המזון. כמובן שיש עוד מטרות שהן קצת יותר זולות מואן דייק אבל יותר רציניות מקלאבן.

15. הקופ בישראל Member

אנחנו תלויים בעצמנו ואפשר לסיים 2-4 בטבלה, לסקאם יש 4 משחקי חוץ נגד מ.סיטי, טוטנהאם, סוטון וארסנל. וגם לטוטנהאם יש לוח לא פשוט.

מצב נושא:
הנושא נעול.