ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

הרקורד גולים שלו היה יכול להיות הרבה יותר מנחמד.
    לדעתי סקורר הרבה יותר מחונן מרוני, מגיע הרבה יותר מהר לרחבה והרבה יותר רוצח ברחבה.
    אם רוני זכה לקריירה כל כך ארוכה שהסתיימה במלכות שערים, תדמיין איזה כמות אואן היה יכול לכבוש אם היה ממשיך לקריירה ארוכה על הקצב שהתחיל אותה.

כמובן רוני הוא אגדה בפני עצמה וTYPE כדורגלן שצריך להעריך בפני עצמו.
    אבל אואן לדעתי היה צריך להיות החלוץ האנגלי/בריטי הכי גדול מאז דניס לאו או ליניקר לפחות.
    כזה שאם הקריירה הייתה ממשיכה היית זוכר באותה נשימה עם תיירי הנרי למשל.

2. oranfu Member

בסדר אבל הוא היה בליברפול ואם יש משהו בטוח בחלוצים גדולים בליברפול בעשורים האחרונים זה או שהם נפצעים פציעה שגומרת אותם או שהם עוזבים לפני זה.

3. Mellow29 Kopite

4. Scouser Member

אמרנו את זה פה כבר בעבר. יתן לו יותר את הכדור ולנו זה יתן שחקן יצירתי שמניע מהלכים במרכז השדה. זה די מתבקש, בברצלונה נניח אני לא רואה אותו משתלב בשום עמדה מלבד המשבצת של אינייסטה.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

5. alexshw Member

אגב את שמו שמעתי לראשונה עוד ב - 1996 ביורו לנבחרות נערים. ישראל של יוסי בניון פגשה את אנגליה וכבר אז דיברו בארץ על הכישרון הענק שצומח בנבחרת היריבה מייקל אואן שמו. ישראל ניצחה 2:1 וזכתה בראשות הבית כשהיא מקדימה את אנגליה השנייה ולבסוף אחרי ניצחון על גרמניה מסיימת במקום השלישי.
    שני הכוכבים האלה גם עשו את הבכורה הרשמית שלהם שנה אחר כך - אואן בחודש מאי ובניון בחודש אוגוסט.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר שראיתי אותו באליפות העולם בגילאים הנמוכים ביורוספורט.
    הוא היה מעולה שם ולא רק הוא אגב, גם דני מרפי שאז היה שייך לקרו אלכסנדרה ולכן התלהבתי שרכשנו אותו.

לגבי קוטיניו, אלה ציטוטים מעניינים. עוד סיבה שהופכת את ה0 רכישות שלנו בינואר להזוייה.

נערך לאחרונה ב: ‏13/5/17
    Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

זה מאוד מתבקש לעשות את זה עם קוטיניו. אבל אני כבר לא לוקח ברצינות את הדברים שקלופ אומר. למה הוא לא ניסה את זה בכלל העונה?

אני מניח שלדברים האלה יהיה גם קשר לרכש שיהיה בקיץ. אולי הם מבינים שאת המטרה הגדולה לקישור לא נצליח להביא אז נדחוף לשם את קוטיניו ונעשה ספין של "זה היה התכנון".

8. alexshw Member

נכון זה שנה אחר כך אחרי שכבר עשה בכורה וכבש במדי ליברפול. היו שם בנבחרת גם את קארגר וקיירון דאייר.
    וגם ג'ודי מוריס שידע מספר שנים בהרכב צ'לסי וג'ייסון יואל ששיחק בצ'רלטון(ועבר לייצג את ג'מייקה).

9. Coutinho10 Member

בא לי את כל לייפציג, לא רק את נאבי קייטה :/
    טוב טוב סליחה, קודם נשיג את המקום באלופות.

לגבי סיטי - לסטר, כמה נאחס עם הפנדל של מאחרז. לעזאזל. אם ארסנל מנצחת גם היא היום אנחנו הופכים להיות אלו עם הסיכויים הקטנים ביותר.

10. alexshw Member

נו גולצ'י כבר היה בידיים שלכם :)

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם אם ארסנל מנצחת היום זה תלוי בנו. השאלה היא כמה אמונה יש לך בקבוצה לנצח מחר...

12. Coutinho10 Member

אין לי הרבה אמונה ב 6 מ - 6, כבר תקופה ארוכה שכל ניצחון שלנו אנחנו מגרדים בקושי רב, לעומת סיטי וארסנל שמעלות את הרמה לאחרונה ואת הניצחונות שלהם משיגות מכדורגל טוב.

אם קלופ ממשיך לעלות עם קישור של צ׳אן-ג׳יני-לוקאס זה לא יעבוד.
    מצד שני למעט מאנה והנדרסון יש לו סגל כמעט לגמרי זמין, החלטה נכונה מחר תיהיה כמובן לפתוח עם סטארידג׳, ואם יש לו ביצים אז גם להוציא את צ׳אן או לוקאס לטובת לאלנה, אני אישית הייתי מוציא את צ׳אן כדי לשמור על איזון יחסי, וכי לוקאס בתקופה מעולה.

13. Mellow29 Kopite

ארסנל מטיילת פה ל-3 נקודות בבריטניה סטדיום. מצד אחד מתסכל לראות את סטוק פותחת פה רגליים בצורה כ"כ מובהקת אבל גם אנחנו משחקים מול קבוצות שהעונה שלהן גמורה, וואלה אם אנחנו לא מסוגלים לאסוף את עצמנו לשני נצחונות מול קבוצות פחות איכותיות - פשוט לא מגיע לנו.

הקבוצה הזו ידעה לתת הופעות מאוד מקצועיות רק לפני כמה שבועות במשחקי חוץ קשים בבריטניה סטדיום ובהות'רונס, אחרי תיקו ביתי מאכזב ועם הרכבים ראשונים הרבה יותר גרועים. סטארידג' או אוריגי זה לוקסוס אחרי שהעלנו את אלכסנדר-ארנולד ו-וודבורן רק לפני חודש, אני מזכיר. אני כן מאמין שיש לנו את האופי לקחת פה 3 נקודות, אבל עצם זה שהגענו למצב שבו הטופ 4 יוכרע על משחק אחד זה כבר רע. במשחק אחד shit happens, זו אשמתנו שלא סגרנו את הסיפור, עכשיו נקווה שהקוביות יפלו לכיוון שלנו בשני המחזורים האחרונים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מבין שפירמינו כנראה יפתח על הספסל כי החמיץ הרבה אימונים השבוע.
    במקרה כזה זה באמת כנראה שלאלאנה ישחק קדמי עם קוטיניו וסטארידג'?
    משחק הכי חשוב שלנו מאז סביליה...יהיה מטורף. מקווה מאוד שנוכיח שמגיע לנו.

Scouser Tommy ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  15. oranfu Member

גם כשזה לא קשרים שנפצעים ומכניסים את לוקאס להרכב זה שחקני התקפה.

מדהים כמה מעט פעמים יוצא לנו לראות את ההרכב הכי חזק כשיר בו זמנית.

מצב נושא:
הנושא נעול.