ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

יחד עם פארק שחקן עם הכושר הגופני הכי טוב שראיתי ואולי השחקן שנפצע הכי פחות אי פעם. לפחות באנגליה.
    גם אופי נהדר.
    וכן לא רבים הצליחו לתפור את יונייטד עם שלושער בפרמייר ליג.

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצחיק שיזכרו לו את זה כשלושער, אני אזכור את זה כצמד שלו וגול מדהים של סוארז...

עם זאת, סיפור החזרה שלו לפיינורד זה אחד הסיפורים היותר יפים בכדורגל העולמי מאז שאני זוכר את עצמי. לא יכול להגיד שתמיד אהבתי את נוכחותו בהרכב אצלנו (במיוחד לא באגף), אבל איזה אופי... גבר על. פרישה בסטייל זה אנדרסטייטמנט לעומת מה שהוא עשה.

owen11111, oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפרוש עם שלושער ואליפות במשחק הסיום שלך? זה בטוח חסר תקדים.

גם אותי בניטז גמר עם ההצבות שלו באגף, זה גמר אותנו מבחינת יצירתיות אבל אין ספק לגבי ההשקעה שלו והשערים החשובים. בהתחלה הוא נראה לי כמו חלוץ מעניין, מהר מאוד הוא הפך להיות שחקן "יעיל".

Sir Alex Ferguson ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. Mellow29 Kopite

כשנזכרים בתרומה של קאוט קשה לחשוב על איזה שער מרהיב או יוצא דופן, אפילו סתם שערים יפים נדירים אצלו. וכשחושבים על כל המעמדים שבהם הוא עשה את זה, זה מרגיש שמעולם לא היה דיסוננס גדול כ"כ בין החשיבות של השערים לבין האסתטיקה שלהם.
    פנדלים, נגיחות, דחיקות, פה ושם איזו בעיטה חזקה מתוך הרחבה שאף פעם לא הלכה לחיבור אבל כן הלכה 2 סנטימטר מהיד של השוער...
    פנדל מכריע בחצי גמר נגד צ'לסי, השער בגמר באתונה, שלושער נגד מנ' יונייטד, פנדל בדקה האחרונה מול אברטון, פנדל עשר דקות בתוך תוספת הזמן נגד ארסנל, שער נצחון בדקה האחרונה נגד מנ' יונייטד בגביע, שער בהארכה בגמר גביע הליגה.

לא יכול לדמיין אותו בהרכב שלנו בקבוצה כמו הנוכחית, אבל אם אנחנו ב-0-0 מול האוטובוס של מידלסבורו ושלט החילוף עולה בדקה ה-60, לא יודע איזה שחקן הייתי מעדיף במקום.

5. Scouser Member

לגמרי לגמרי לגמרי.

הוא אולי הווינר הכי גדול שהיה אצלנו ב15 שנה האחרונות מלבד ג'רארד. כמעט כל רגע ווינרי שלנו בתקופה הזו כולל אותו או את ג'רארד.
    לא אסתטי, לא מבריק, לא טכני אבל משאיר הכל על המגרש ואין ספק לגבי המחויבות שלו.

התהייה של האוהדים "למה קאוט באגף ולא בחוד" היא ה"למה קוטיניו באגף ולא במרכז" מודל 2008.

והמשחק האחרון שלו בקריירה עם שלושער ואליפות הוא אחד הרגעים היותר גדולים העונה בכדורגל האירופי. מרגש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

זה הרבה יותר משלושער במשחק אליפות. זה אשכרה מועדון שלא ראה אליפות כמעט 20 שנה והוא חזר והוביל אותם בגאון לאליפות.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

באופן סימבולי האליפות הקודמת שלהם הייתה גם עונתו הראשונה של קאוט בכדורגל מקצועני.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Big Virgil, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. הקופ בישראל Member

פירס כותב שססניון נשאר המטרה הבכירה לעמדת המגן השמאלי, הוא מוערך ב10 מיליון פאונד.

למרות השמועות הרבות על רוברטסון, במועדון לא מעוניינים בו.

מורנו סיים את התקופה שלו בליברפול ובמועדון מקווים לקבל עליו את מלוא סכום הרכישה.

קלופ רצה לרכוש את בראנדט תמורת 25 מיליון פאונד אבל ליברפול תלך לאופציות אחרות.

--

Fulham teenager Ryan Sessegnon remains Liverpool's top left-back target this summer.

The Reds intend to pursue a deal for the £10m rated England Under-19 player as a replacement for Alberto Moreno.

Hull City left-back Andy Robertson has also been heavily linked, however Liverpool have no plans to follow up their interest.

Fulham are reluctant to sell but their hopes of keeping him were dented by their play-off exit on Tuesday night.

Moreno has no future at Anfield. A return to Spain is on the cards with Liverpool keen to recoup what they paid for him.

Klopp is also keen to buy another top-class winger as he wants to ensure he has greater depth in that department in 2017-18.

Klopp had hoped to sign Julian Brandt from Bayer Leverkusen for around £25m but Liverpool are now looking at other option

Ryan Sessegnon remains Liverpool's top left-back summer target as Alberto Moreno edges nearer exit - Liverpool Echo

קלופ מעוניין גם בטימו וורנר ונאבי קייטה מלייפציג.

ואן דייק שהיה מטרה בכירה קרוב יותר למעבר לצ׳לסקי.

--

Klopp also hopes to sign both Timo Werner and Naby Keita from Red Bull Leipzig and Andrew Robertson from Hull City.

Van Dijk has been the target for CB but it is currently felt by those close to him Chelsea are his likeliest destination.

Liverpool target five transfers with Ryan Sessegnon top of the list as Jürgen Klopp begins summer recruitment

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ססניון זה אחלה רכש לעתיד הרחוק, אולי.
    בקיץ צריך מגן שמאלי שיפתח ויהיה הרכב ראשון לכל דבר. מילנר בינוני כבר כמה חודשים.
    אני בעד שמילנר יהיה בסגל בתור סוג של כלבויניק, מחליף לכל מיני עמדות. מגן שמאלי רציני צריך לנסות להביא.
    אני מניח שססניון לא בשל מספיק בשביל לפתוח אצלנו בעונה הבאה.

oranfu, Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  10. Rushie Member

מהמעט שראיתי ממנו אני חושב שמדובר בכישרון באמת גדול. אחד כזה שיכול להשתלב לאט לאט ולתפוס משבצת בהרכב תוך לא יותר מדי זמן. כמו דלה אלי רק בלי הקרקור של המדיה כי מדובר כאן בשחקן הגנה.
    אולי התכנית זה לעשות חצי-חצי בינו לבין מילנר לפי סוג המשחק. עם כל הקיטורים שלי על מילנר אני אוכל לחיות בשלום עם פתרון כזה.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  11. Coutinho10 Member

הוא חתיכת כישרון הילד הזה אבל הייתי מעדיף לזרוק את 20-25 מיליון יורו על תיאו הרננדז ולסגור את העמדה הזאת לזמן הקרוב.
    כן, אני יודע שהוא רגל וחצי בריאל, אבל התחרות שלו זה פאקינג מרסלו, אחד השחקנים עם הכושר גופני הכי טובים בעולם, ואחד שלא מכיר פציעות.
    אצלנו יהיה באנקר וסביר להניח יראה צ'מפיונס בעונה הבאה.
    אנחנו צריכים מגן שמאלי כאן ועכשיו, אם אתם באמת מאמינים שנקנה ילד בן 17 ונזרוק אותו להרכב הראשון אתם אופטימיים, ואני לא אומר שלמהלך כזה אין הרבה סיכוי להצליח, להפך, אני פשוט לא מאמין שאנחנו נעשה דבר כזה, אצלנו כל דבר זה תהליך והוא בטח יתרקב על הספסל בדיוק כמו גרויץ'.

owen11111, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת היא שלדעתי, אם נהיה בליגת האלופות בעונה הבאה זה יהיה רכש מאכזב מאוד. לא משנה מה גודל הפוטנציאל, בעונה של 50 משחקים ומעלה מול יריבות ברמה גבוהה אתה פשוט לא יכול להישאר בעמדה הזאת עם מילנר וילד שעוד לא קרע זוג נעליים. בטח ובטח כששאר הגנה לא נראית יציבה מדי גם ככה (בין אם בגלל פציעות או יכולת חלשה). אם חס וחלילה נסיים חמישי אני אוכל לחיות עם זה.

מוקדם מדי בכדי לקבוע, אבל אם זה יהיה הפרופיל המוביל של השחקנים שנביא בקיץ אנחנו נהיה במצב בעייתי מאוד ונביך את עצמנו (שוב) בשלב הבתים. צריך פה 4-5 שחקנים שרמת הבשלות שלהם היא מינימום מה שקוטיניו היה כשהגיע אלינו, ואם קלופ וההנהלה עוד לא הפנימו את זה אחרי החצי השני של העונה זה יהיה דיי בזיוני למען האמת. נכון שזה לא מבטיח שהם יצליחו, אבל לפחות שנקודת המוצא לא תהיה שנה אחת בבוגרים בצ'מפיונשיפ...

13. oranfu Member

אני מסכים. הילד הזה הוא אולי כישרון גדול מאוד (יש סיבו הייפ לא פחות מסביב דלה עלי לדעתי) ואני אשמח לראות אותנו אצלנו. אבל אלא אם כן זה כישרון ברמת אשלי קול אז זה צריך להיות רכש לעתיד ולא לעכשיו.
    להשוות לגרויץ' גם נראה לי לא רלוונטי כי עד כמה שידוע לנו גרויץ' גם היה פצוע דיי הרבה זמן והוא גם בא ממדינה\תרבות כדורגל שונה לחלוטין.
    מה גם שזה בכלל לא בטוח שהילד הזה בסופו של דבר יהיה מגן ולא שחקן התקפה.

אני לא חי בשלום עם מילנר בכלל כי לדעתי הוא זוועה בערך מאז דצמבר.

עכשיו, נגיד וביחד עם הססניון הזה יגיע רכש איכותי מאוד לשאר העמדות שאנחנו צריכים ולכן לא מביאים גם מגן פותח, אז בסדר. אבל אני סקפטי.

14. yakov_y YNWA

1. לקח לקלופ כל כך הרבה זמן להבין שאין לנו שחקני אגף בקבוצה ואנחנו צריכים לשחק במערך הזה, שמח שסטארידג׳ ואוריגי שיחקו ביחד, מחזיק מהם מאוד.

2. ססניון כלל לא מגן !
    בתור אחד שחברו הטוב הוא אוהד פולהאם, יצא לי לראות את ססניון לא מעט והוא משחק בחצי מהמשחקים כקיצוני, מה גם שהוא לא שחקן הרכב בפולהאם ושחקן כלביונק שנע בין עמדת המגן לעמדת הקיצוני.

15. oranfu Member

הוא מגן פשוט מבחינה התקפית הוא מצוין אז הם התחילו להעביר אותו לקישור.

הוא לא התחיל את העונה כשחקן הרכב והוא גם לא תמיד פותח כי הוא עדיין ילד כמובן.

אגב, יש שמועה שמאמן נוער שלהם אמר לפני כמה ימים שססניון לא פותח עכשיו כי ההעברה שלו אלינו סוכמה והראש שלא פשוט לא מרוכז.

לפחות עד כמה שידוע לי.

נערך לאחרונה ב: ‏18/5/17
מצב נושא:
הנושא נעול.