ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא פוסל את זה לגמרי.
    הוא כבר הראה תקופות טובות ואז התחרבן שוב וכו' וכו'. רוב הקריירה שלו אצלנו הייתה לא מספיקה טובה.
    חודשיים אחרונים - הכי טובים שלו אצלנו ביי פאר. הוא מעולה ביציאות...אני לא זוכר שוער כל כך דומיננטי ברחבה שלנו מאז שאני אוהד של הקבוצה...
    הכי טוב ללכת על שוער יקר ולשמור את מיניולה מספר 2, אבל אם לפני 3-4 חודשים כתבתי שזאת העמדה הכי חשובה לקיץ אני כבר לא חושב ככה.
    ה5 שערים נקיים ב6 המחזורים האחרונים (שתכלס הבטיחו את המקום ה-4) זה המון בזכותו. הבלמים כן נתנו פתח לשערי חובה, הוא לא - הוא היה מצויין.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  2. Coutinho10 Member

אני עם גיל, מיניולה היה הכי טוב אצלנו בחודשיים האחרונים והביא נקודות במו ידיו, אפילו משחק הרגל שלו היה מושלם כשפעם כל כדור שלו הגיע לאחד מהיציעים המרכזיים.

צ׳אן הרגיז אותי ב 2-3 משחקים הראשונים שפתח בהם, וב 3-4 האחרונים היה אדיר בקישור האחורי - אותו תפקיד שמלכתחילה הוא בא כדי להיכנס אליו ושיחק בו פעמים ספורות.

3. k_700 Member

גיל 5-6 משחקים לא מכפים על קריירה שלמה אצלכם.

מדובר בשוער של מצבי רוח ועונה היא הרבה יותר ארוכה מ5-6 משחקים, בעיקר כשיש גם אלופות.
    מבחינתי שישאר אצלכם כמה שיותר, אני נהנה מקומדיה יותר מכל ז'אנר אבל אתה יודע, שלא תגיד שלא הזהרנו כשתתעורר רטוב.

oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר העדיפויות שלי, שוער בא אחרי בלם, מגן שמאלי, וקיצוני. בהתחשב בזה שאני בדעה שצריך בטוטאל 5-6 שחקנים, זאת עמדה שעדיין קריטי לחזק. דווקא מול בורו פתאום ראינו את המשחק הכי חלש שלו מאז השיפור (כולל פאלטה רצינית עם בעיטת שוער קלה שהלכה שטוח לגמרי), וזה לא במקרה. זה שוער שבמשחק ליגת אלופות/משחקים על אליפות יכול לחרבן לנו במכנסיים בקלות.

5. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש הרבה שחקנים כמו מניולה, שרוב העונה עולים לקבוצות שלהם בנקודות, שכבר מביאים להם מחליף או יש שמועות על עזיבה שלהם, ואז הם נותנים חודשיים טובים ומשאירים אותם כי הם כבר במועדון וכי הם אולי יוכלו לשמור על הרמה שהציגו באותם חודשיים.
    סוג של אשלי יאנג כאלה, שלפי ההרגשה שלי החודשיים האחרונים שלו אצלנו עלולים עוד להשאיר אותו עוד עונה אצלנו.
    שחקנים מהסוג הזה הם הכי מסוכנים, כי בפועל הם לא מספיק טובים לשאיפות שלך, אבל בגלל איזה חודש טוב הם ממשיכים להיות בסגל שלך ואז אתה נתקע איתם שנים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. Raulito Madridista

http://as02.epimg.net/futbol/imagenes/2017/05/22/internacional/1495483903_040568_1495484006_noticia_normal.Xxx

בספרד טוענים: איקר קסיאס רוצה לליברפול. בתקשורת מרחיקים לכת וב-AS(לא המקור הכי אמין, זה נכון), אפילו כתבו שייתכן ויש לו כבר חוזה מוכן בקבוצה. איקר עבר עונת בלהות בפורטו אשתקד אבל העונה חזר להציג יכולת טובה. היה אמור להאריך את חוזהו בקבוצה בעונה נוספת אולם הצעד עדיין לא יצא לפועל. בשנתיים האלה ריאל מדריד השתתפה בשכרו. בגיל 36, איקר חולם לעבור לקבוצה גדולה שתהיה היעד האחרון בקריירה שלו והוא מאוד מרוצה מכך שליברפול תשחק בליגת האלופות. איקר רשם 175 משחקים בליגת האלופות והוא רוצה להמשיך את החלום האירופי. מדובר על כך שבתורכיה ובעיקר בסין ובקטאר מציעים לו הרבה יותר כסף אבל כמובן שהוא יעדיף לליברפול. הרקורד שלו העונה: ספג 23 שערים ב-43 משחקים בכל המסגרות. ב-3 ביולי פורטו תבצע את הבדיקות הרפואיות ותחזור אט-אט לאימונים. כנראה בלי איקר...

אני משוחד לגבי איקר, תמיד הערצתי אותו והיה עצוב לראות איך הפרק המדהים בריאל מדריד הסתיים. ליברפול צריכה לחשוב לטווח הרחוק אבל אולי כסותם חורים לעונה אחת זה יהיה רכש מעניין. כמובן שאני לא אובייקטיבי ואציין שיש סימן שאלה לגבי היכולת של איקר בליגה בה מגביהים בלי סוף.

7. Rushie Member

כדי לנסות ולהתמודד עם השעמום של האוף-סיזן אני אתן ציונים לשחקנים שלנו על העונה הנוכחית. זו עונה שאני באמת מאוד אמביוולנטי לגביה כי מצד אחד סיימנו 4 שזה יותר ממה שציפיתי ומצד שני לא עוזבת אותי התחושה שהנפילה שהייתה לנו באמצע העונה הייתה נמנעת אם היינו פועלים כמו שצריך ואז מי יודע אולי אפילו 2 היה הגיוני.
    מצד שלישי 76 נקודות בכל מקרה תמיד מספיקות לטופ 4, מצד רביעי מרגיש שהרף עולה ולא היה רחוק שגם ארסנל ואולי אפילו יונייטד היו מגיעות למס' הזה בנסיבות קצת שונות.
    כנראה שזה שהצלחנו להשיג מקום במוקדמות הצ'מפיונס ידחוק את שאר התחושות במוקדם או במאוחר ואז הציפייה למה נעשה בקיץ.

מיניולה 5.5- עד לישורת האחרונה של העונה זה היה אותו השוער. התחרות עם קאריוס כנראה שלא באמת תרמה לו והוא עדיין היה חלש מאוד באוויר ועם הרגל, עלה לנו בשערים ובתחילת העונה הרגיש שגם היכולת שלו בשוט סטופינג הולכת אחורה. ב3 חודשים האחרונים כשכבר היה ברור שהוא השוער של קלופ למאני טיים של העונה, ואולי במקביל לאיזו תכנית אימונים חדשה שעשו לו, ניכר גרף שיפור בכל הפרמטרים והוא היה טוב. דיברו כאן על אם הוא יצליח לשמור על היכולת גם בעונה הבאה בשני המפעלים במקביל. על סמך ניסיון העבר לא יפתיע אותי אם כבר במחזור הראשון נחזור לראות את אותו השוער של פעם. הוא נע ונד על בטחון ואחרי שהמומנטום החיובי יירגע בקיץ לא יפתיע אותי לראות שוב נסיגה אצלו. הלוואי ואטעה כי כנראה שאת קלופ הוא קנה. אני בכל מצב הייתי הולך על שוער בקיץ.

קליין 5- אחרי כל הביקורת שלי על ההגנה העונה מרגיש לי שאולי הוא הכי "פחות אשם" מהרביעייה הפותחת. הוא לא מושלם הגנתית והוא טועה, אבל כנראה שבכל זאת הכי מרוכז מכולם והמהירות שלו עזרה לו הרבה לחפות על חורים שלו ושל אחרים. מבחינה התקפית העונה הזאת עשתה לו שירות רע מאוד והראתה מוגבלות ברורה כמעט בכל פרמטר שחשוב. אני חושב שהרבה מאיתנו הבינו השנה שלטווח הארוך זה לא זה. בקיץ הקרוב לא הייתי נוגע בו בגלל הבעיות הדחופות יותר בשאר החלקים במגרש.

מאטיפ 5.5- ההתחלה שלו הייתה מרשימה והיה נראה שיש פה באמת בלם מרוכז, נוח עם הכדור ושולט באוויר. עם הזמן גם ממנו ראינו טעויות במיקום, בעיות עם הרגליים וכמות הנגיחות שלו למסגרת ביחס לכמות הכדורים שהוא מגיע אליהם עם הראש היא נמוכה מדי. גם בעיות עם פציעות. בעיניי כרגע הוא מס' 1 שלנו במרכז ההגנה. ברור לי שלא קל להיכנס להגנה כזאת כמו שלנו ועדיין קצת קשה לי לסמוך עליו.

לוברן 4.5- יש לו את המשחקים הטובים שלו, אבל פחות או יותר כמות זהה של משחקי בלהות. הוא עוזב את העמדה בלי לחשוב, הוא מאבד שחקנים בשמירה בלי סוף והוא לא עומד בלחץ יותר מדי פעמים. מהחומר של השחקנים שמקבלים אצלנו משחקי הוקרה אחרי 10 שנים.

קלאבן 5- הפתיע אותי לטובה. הוא לא מספיק טוב טכנית או פיזית כדי לרוץ באופן קבוע כמובן אבל יש לו בסיס טוב והיו לו כמה הופעות טובות העונה מול חלוצים לא רעים בכלל כמו אגוארו. מתוך הבנה שאי אפשר שנמכור את כל הבלמים שלנו חוץ ממאטיפ, הייתי מקבל אותו בתור בלם 4 לעונה הבאה.

מילנר 5- בחצי הראשון של העונה כשכל ההתקפה דפקה הוא השתלב טוב מאוד והניסיון שלו נתן תחושה שהגנתית צד שמאל נאטם אחרי ההפקרות של מורנו שהכרנו. בחצי השני כשהיינו צריכים אותו לקדם התקפות וראינו שחוץ מלהעביר לימין ולהרים (רע לרוב) הוא לא מסוגל לכלום נראה לי שכולנו הבנו שהפתרון הזה לא באמת מבריק כמו שהיה נראה בהתחלה. גם הגנתית כבר הפך להיות יותר חשוף עם הזמן. עוד כאב ראש לקלופ לקיץ.

הנדרסון 6- אני חושב שבתחילת העונה הוא הניע את כל המכונה והיה אחד הטובים. הייתי סקפטי לגבי העמדה החדשה שלו אבל היא עשתה לו טוב, נתנה לו להרגיש הרבה את הכדור בלי שיש עליו לחץ ולצבור ביטחון. גם הגנתית הוא זכה בהרבה מאוד תאקלים וסיפק חיפוי יפה להגנה. הרבה פעמים הרגיש לי שהוא לא מספיק לוקח על עצמו את המשחק ונותן לבלמים לידו לנהל יותר מדי. גם את היציאות שלו קדימה בלי כדור הוא צמצם כמעט ל-0. כאילו לא מסכים שמישהו אחר חוץ ממנו ישמור ממתפרצות. וזה דילל את הסטטיסטיקה שלו וחבל כי לתת תרומה בהתקפה הוא יודע. יש לו עוד התאמות לעשות לעמדה הזאת אבל כנראה שגם פיזית אין לו כבר אפשרות לשחק תפקיד אחר.

ווינאלדום 5- ממה שאני קורא אני בדעת מיעוט כשאני אומר שזה היה רכש בינוני. במשחקים מול יריבות רציניות שלא מתביישות לשחק פתוח ולתקוף הוא עושה את העבודה. בכל שאר המשחקים, כלומר 90% בערך מהעונה, אני לא רואה ממנו כלום. הטכניקה שלו על שטח קטן לא מספיק טובה בשביל הצפיפות של האמצע, הדריבל שלו בינוני , היוזמה שלו נמוכה מאוד והוא מוסר כמעט תמיד על 5 מטר ולא מעבר. זה ג'ו אלן החדש.

אמרה 5.5- ברוב העונה היה בינוני, בישורת האחרונה גם כן שידרג את עצמו. אני חושב שהוא אחלה קשר. האטיטיוד שלו נפלא ומבחינת הסט המקצועי אני חושב שיש לו מהכל. אבל הוא גם לא ממש טוב בשום דבר ספציפי ואני חושב שבשנה הבאה אם הוא ישחק לצד שחקנים קצת יותר איכותיים מווינאלדום והנדרסון אז הליקויים שלו יתבלטו עוד יותר. מי שיגיד שהוא הקשר הכי טוב שלנו היום אני לא אחלוק עליו ולכן בעונה הקרובה אני כן רוצה אותו כאן.

לוקאס 4.5- ביחס לסטנדרטים שהיינו רגילים לראות ממנו אני חושב שהוא היה מפתיע לטובה, גם כבלם וגם כקשר. בסטנדרטים נורמליים כמובן שהוא לא מספיק טוב ומעולם גם לא היה. אין לו שום דבר שאפילו קרוב ללהיות מספיק, בטח לא בגילו, ואני מקווה שהפעם זה באמת הקיץ האחרון שלו כאן כי אין בו שום תועלת.

לאלאנה 7- המשתפר של העונה. הדריבל שלו תמיד היה נאה לעין אבל העונה גם הפך להיות הרבה יותר תכליתי. התנועה ללא כדור שלו סיבכה את ההגנות של היריבות ועזרה לו לתת סטטיסטיקה יפה מאוד. מגיע לו קרדיט על השיפור שעשה. האם נקבל בעונה הבאה המשך ישיר? כאן הייתי נזהר ובהקשר הזה אני שמח שראינו שקוטיניו משתלב יפה בעמדה הזאת של השחקן ההתקפי ביותר בקישור, למקרה שלאלאנה יראה רגרסיה.

קוטיניו 7.5- פעם הייתי מתלונן על הבעיטות שלו. היום הוא אולי הכי טוב בליגה. תנועת הגוף שלו כשהוא מניף את הרגל היא פשוט מושלמת והוא כבר כמעט תמיד פוגע במסגרת או ממש קרוב. זו הייתה עונת השיא שלו כמובן מכל הבחינות. היו לו הרבה משחקים טובים ועדיין גם כאלה שלא, וקצת יותר מדי בעיניי. הייתה לו פציעה לא סימפטית ועדיין לקח לו חודשיים של כדורגל לחזור ממנה, כשבמקביל אנחנו לא מצליחים להבקיע כמעט בכלל. פה ושם עוד כמה משחקים של ראש בקיר. זה כנראה הדבר היחידי שנשאר לו לשפר כדי שיסכימו שמדובר בוורלד קלאס.

מאנה 8.5- רכש נפלא. הפתיע מאוד לטובה. הזריזות שלו יחד עם השליטה בכדור והאופי הסופר התקפי שלו היו בדיוק מה שהיינו צריכים כדי לרענן את ההתקפה שלנו. והוא הצליח לספק את זה week in-week out. בעיניי זה השחקן מס' 1 שלנו היום והראשון שהיריבות שלנו מסמנות. אני רק מקווה שיחזור אותו דבר אחרי הפציעה שחטף.

פירמינו 6.5- לא סגור עליו ועל איך צריך לשחק איתו. הלחץ שהוא מפעיל חשוב לשיטה של הקבוצה והתזוזות שלו אחורה מאפשרות לו להיות במקומות שבהם הוא יודע לתת את הפליקים הקטנים ששמים שחקן ב1 על 1 עם השוער. מצד שני זה פוגע בנוכחות שלו ברחבה ומקשה עלינו לפתוח הגנות ברוב הזמן. יש לו משחקים של התפוצצויות ועם שערים פריקיים ויש לו משחקים של החמצות ממצבים בסיסיים והרבה הנעת כדור סתמית. זה שהוא שיחק המון העונה כנראה קשור לרפיון שהוא מראה בחלק מהמשחקים. לא משנה איך נשחק איתו הוא בכל מקרה צריך יותר תחרות.

אוריגי 5.5- גם הוא השתלב יפה כשההתקפה דפקה טוב בחצי הראשון של העונה ועמד על יחס של שער למשחק בערך. בחצי השני כשהיינו צריכים לעבוד יותר קשה זה כבר היה נראה פחות טוב. יש לו את הפיזיות כדי להחזיק כדור יפה מאוד עם הגב לשער, אבל כנראה שלא את השכל כדי לעשות מה שצריך אחרי זה. הוא לא הצליח לשלב את עבודת הלחץ יחד עם להיות ברחבה כשאנחנו צריכים אותו. אני חושב שהוא מוכשר מאוד, אבל כנראה רק ריצה אמיתית בהרכב והתגלחות יוציאו ממנו את מה שהוא שווה. לא בטוח שיש לנו את האפשרות לתת לו את זה לצערי.

סטארידג' 5- הפציעות הפכו אותו כבר לשחקן אחר. ברחבה עדיין אין מישהו אחר שהייתי רוצה שהכדור ייפול לו לרגל, ובכל זאת, הוא נחלש, נהיה איטי יותר ולא בנוי באמת לעבוד קשה כמו שקלופ צריך משחקני ההתקפה שלו. הוא צריך לעזוב ואני מאמין שזה גם מה שיקרה והוא פותח לנו את הרוטציה בחוד.

בקיץ אידיאלי אני חושב שהיה אפשר להתחזק ב8 שחקנים ולהשתפר משמעותית.
    בקיץ ריאלי אני אשמח מאוד אם הפעם נפעיל קצת שכל ולא נרכוש לרוחב אלא נתחזק ב3-4 שחקנים להרכב. אם יש באמת אקסטרה כסף כמו שמפמפמים לנו בלי סוף בזמן האחרון אז 5 בסדר הזה: בלם, בלם, קשר מרכזי, שוער, שחקן התקפה.

נערך לאחרונה ב: ‏23/5/17
  8. Mellow29 Kopite

אין לי מושג מאיפה ההזייה הזו שמשווים את מניולה לאשלי יאנג או מסכמים שהעונה הזו הייתה טובה אצלו רק במשך "כמה שבועות". כשהוא נתן כמה שבועות טובים אמרו שזה רק כמה שבועות, כשהשבועות הצטברו לחודשים אמרו שזה עדיין לא אמיתי, בסוף אנחנו רואים שהוא חיבר רצף משחקים מעולה במאני טיים. כנראה שברוב המדדים האובייקטבים והסובייקטיבים הוא היה בטופ 3 או 5 של השוערים בליגה. אם מסתכלים אשכרה על פי יכולת ולא על פי שמות.

לא מקרי שכשמחפשים את הטעויות של מניולה מזכירים השמטת כדור אחת נגד האל והכדור החופשי ההוא של דויד לואיז (במשחק שבו הציל פנדל בהמשך). זה באמת כל מה שאפשר להביא נגדו. בעונה שעברה הוא היה סופג כל מה שנבעט לעברו, ואם היית מבקש מעשרה אנשים שונים לציין 3 פאדיחות של מניולה, כנראה שהיית מקבל התפלגות הרבה יותר גדולה.

אני חושב שהוא חזר לרמת שוט סטופינג טובה+ כמו שהיה בתחילת הדרך שלו כאן. הוא שיפר מאוד את משחק הגובה והיציאות שלו הרבה יותר אגרסיביות, הוא נכנס לעונה הזו עם נקודת חולשה ענקית וסיים אותה עם הופעות מצויינות נגד הקבוצות המעיקות דווקא באוויר. משחק הרגל שלו הוא עדיין מחורבן, מצחיק שאוהדים שמנסים לשבח אותו הולכים רחוק ומציינים בעיטות שוער מדוייקות שלו כאיזו אינדקציה. מצד שני, אני באמת נמצא בדעה ששוער עם משחק רגל מצוין כמו ריינה או נוייר זה לוקסוס נחמד אבל לא מאסט, וברמה מתחתם יש כל מיני שחקנים כמו לוריס ובראבו שבערך פעמיים למשחק נכנסים למשימת התאבדות. אין לי בעיה לוותר על זה.

אני לא יודע מה לגבי העתיד. מי שסומך עליו יכול לסמוך, מי שלא סומך יכול לא לסמוך, בסופו של דבר לאף אחד מאיתנו אין דרך לדעת בוודאות איך זה יראה.
    אני שוב אציג את השאלה שהצגתי לגיל לפני כחודש, בינתיים הוא שינה את דעתו אבל אני רואה משתמשים אחרים שמציגים טענה דומה. השאלה היא: האם לשחקן יש "דרך חזרה" בעיני האוהדים אחרי שהתחיל את העונה לא טוב? כל שחקן שהיה רע בעונה מסויימת צריך להמכר, גם אם מיד אחריה נתן עונה מצויינת? ואם כן, מהו פרק הזמן המינמלי שדרוש כדי ששחקן יחזיר לעצמו את הקרדיט?

אלעד אוהב/ת את זה.
  9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה מעניינת, אבל לא לגמרי מתלבשת בול על המקרה של מיניולה אם לשם אתה חותר, בעיקר כי הדברים האלה כבר נאמרו עליו בעבר, אפילו פה בפורום הזה. כבר ראינו אותו נותן כמה חודשים טובים וחוזר לסורו, ואתה יודע, fool me twice וכל זה...

הוא קצת מזכיר לי את לוברן במובן הזה, וראשי סיכם את לוברן בצורה מצוינת, אלה שחקנים של בטחון, מומנטום ומצבי רוח, הם יכולים לתפוס תקופות טובות או תקופות נוראיות, ותמיד אתה מרגיש שיש שם איזה טעות שמחכה לקרות.

מעבר לזה, זה שוער. עבור כל שחקן אחר, כמה חודשים טובים מאוד כאלה מזכים אותו אצלי בעוד עונה במועדון, גם אם בעבר הוא לא היה טוב, למרות שאני לא הייתי בונה הרים וגבעות אפילו על עונה שלמה אחת ועדיין מחזק את הסגל בעמדה הזאת - ראה ערך אדם ללאנה, שאני ממש לא רץ למכור (בניגוד מוחלט לדעה שלי בנושא לפני שנה בדיוק, בסוף העונה שעברה) אבל אני גם חושב שעוד שחקן התקפה הוא קריטי.

עבור שוער? אתה לא באמת משאיר שוער כחלק מרוטציה, ראינו העונה איך המשחקים האלה עובדים, הפעם היחידה שראינו שוער נורמלי אצלנו בשער העונה היא כשאחד מהם קיבל קרדיט מלא לאורך תקופה ארוכה למרות שאף אחד מהם לא היה טוב ואף אחד מהם לא באמת הראה ש"מגיע" לו להיות השוער לשאר העונה. עד כמה שאני ואתה יודעים, קלופ זרק חץ על לוח ויצא שהוא נחת על השם של מיניולה.

שוער אתה משאיר ל50-60 משחקים בעונה כשוער ראשון או למספר חד ספרתי כשוער שני, אז מכורח הנסיבות הייתי מוכר את מיניולה, כן. ברור לי שזה לא יקרה.

10. Mellow29 Kopite

בהחלט כיוונתי למקרה של מניולה בשאלה. מה שנאמר בעבר זה רלבנטי בהחלט לשאלה, האם לשחק ששיחק רע ונקטל יש דרך חזרה? מה הוא צריך לעשות כדי שאוהדים יאמינו שהפעם "זה על אמת".
    הרגשה זה עניין סובייקטיבי. אני מבין למה אתה מתכוון כי אני מרגיש את זה בכל צעד של לוברן, אבל מניולה לא נתן רבע סיבה להתלונן עליו בערך מאז הכדור החופשי שספג מלואיז. וזה היה ב31 לינואר, מאז שיחקו שלושה וחצי חודשי כדורגל במאני טיים.

אני מקבל את התשובה שיש הבדל בין שוער לשחקן שדה, שהרי החלטה ללכת עם שוער ראשון היא כבדת משקל הרבה יותר מהחלטה להשאיר שחקן ברוטציה של 4-5 שחקנים. ועדיין, ברור שיש איזשהו סף שאחריו אתה הולך לתת קרדיט לשחקן שהתחיל חלש גם אם מדובר בשוער. כמה רחוק מניולה מזה?

אני לא חושב שאתה הולך לכיוון הנכון בפסקה הלפני האחרון. מניולה היה טוב בתחילת העונה, עד כדי כך שהייתה קצת תהיה למה קלופ מחזיר את קריוס, אבל בגלל שמדובר ברכש חדש ומניולה היה אחרי עונה רעה זה עבר חלק. קריוס היה רע. מניולה חזר והיה סביר, ואז היה מעולה קרוב לחצי עונה. לא בטוח שקלופ תכנן את זה ככה אבל זה מה שיצא, לאף אחד מאיתנו לא יכולות להיות תלונות על איך שנראה, כולל דומיננטיות באוויר שלא הראה גם בתקופות המוצלחות שלו.

11. Coutinho10 Member

מלו, מניח שהפנית את החלק על משחק הרגל של מיניולה אליי, אז לא שיבחתי בעיטה מדויקת שלו אלא את התפקוד שלו כשלוחצים אותו וכשהוא באמת מקבל החלטה למסור לשחקן פנוי או לשחקן שהכי פחות לחוץ מאשר לירות כדורים לחצי על אוטומט. זה בערך כל מה שאני מבקש משוער שמשחק ברמות הגבוהות, תרצה או לא - כל שוער חייב היום משחק רגל בסיסי כדי לשמר פוזשנים לקבוצה שלו ולא להזמין התקפות, אנחנו לא חיים בשנות ה - 90 כבר, בדיוק כמו שתפקידו של מגן היום זה הרבה מעבר להגנה (או פשוט זה כמעט בעיקר להיות טוב בהתקפה בלא מעט קבוצות).

בפן הזה, של קבלת ההחלטות והביטחון המטורף שהוא צבר הוא הוכיח לי שהוא כן מסוגל לעשות את הדברים האלה והוא לא חסר יכולת אלא חסר ביטחון - כמו שאדם לאלנה ידע לבשל ולהבקיע ולא עשה את זה כי לא היה לו ביטחון.
    כמה זה יחזיק זאת השאלה שכולנו שואלים.

12. Mellow29 Kopite

זה בעייתי לתלות הכל בחוסר בטחון, ברור שזה פקטור אבל לשחקנים שונים יש השפעה שונה של (חוסר) בטחון. אין גם דרך טובה למדוד את זה בצורה עקבית אם אתה לא נמצא במלווד.

במקרה של מניולה וכדורי גובה זה לגמרי חוסר יכולת. עד החודשים האחרונים הוא מעולם לא הציג דומיננטיות ואגרסיביות כזו, גם בתקופות שהיה לו בטחון.

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Coutinho10 Member

מקבל, יכול להיות שזה נכון גם לגבי עניין משחק הרגל.

14. Coutinho10 Member

The free transfer that should be a no-brainer for Liverpool this summer - Paul Gorst - Liverpool Echo

זו סתם איזו כתבה של כתב מהאקו שמפציר בליברפול להביא את גאל קלישי שישוחרר מסיטי בקיץ אבל לכו תדעו אם זה לא באמת מה שמתרחש מאחורי הקלעים.
    אנחנו עם השנים הופכים לסל המחזור של הליגה, ג׳ו קול, מילנר, מאנינגר, באלוטלי ובטח גם הוא כי זה צפוי.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראתי כבר בערך 40 פעם שיש לנו סכום חסר תקדים של מעל ל100 מ' פאונד לבזבז הקיץ.
    במקביל אפשר לקרוא שקייטה יעלה מעל 50 וואן דייק מעל 60.
    תעשו 60+50...
    היום לפנות בוקר מאדוק כבר דיבר על 150-200 מ' פאונד לבזבוז, זה כבר יותר מרשים ואלה המספרים שאנחנו צריכים לדבר עליהם.

לגבי קלישי, בארקלי וכאלה. הנטייה הראשונה שלי בתור אוהד ליברפול מנוסה היא להגיד שיש פה הזדמנויות במחירים טובים וכו'.
    אני מקווה שהקיץ יעשו קצת שונה את הדברים ולא יסתכלו על הזדמנויות כאלה. עד שהסטירה הראשונה תכה בי אני ממש מקווה שנביא 5 שחקנים יקרים הקיץ, מגן שמאלי בלם קשר מרכזי ו2 שחקני התקפה. שוער אנחנו לא הולכים להביא זה די ברור.

מצב נושא:
הנושא נעול.