ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Footballover Member

מחזק מאוד את אלכס בקשר למנדי. מהירות, פיזיות, כוח מתפרץ, קרוסים מפחידים וכושר מטורף. מי שתזכה בו תקבל מגן שמאלי ברמה הכי גבוהה לשנים קדימה. אני מסכים גם עם מי שאומר שזה לא פרופיל של שחקן שליברפול תחתים. ליברפול כבר שנים מתחרה על שאריות, משלמת מחירים מוגזמים על זבל מקומי וכל זה במקום ללכת על מניות בטוחות ושחקנים שבוודאות יכנסו להרכב. אם ליברפול רוצה לתת הצהרה אמיתית היא צריכה לשים 50 מיליון על קייטה ומחיר דומה על מנדי. אני בטוח שלליברפול יש את הכלים ואני בטוח שאם היא תציע סכומים כאלה, זה יצא לפועל. במציאות ההנהלה שלכם כנראה תתן לקלופ להמשיך לחפש מציאות כמו שהוא עשה בדורטמונד ולקוות שיצא לו עוד איזה בינגו כמו לבנדובסקי וקגאווה.

2. alexshw Member

חביבי גם לאברה לקח זמן להגיע לטופ. מנדי, פביניו וסילבה אלה החבר'ה שהייתי חוטף ממונאקו העונה. הם יושבים בול על צרכיה של יונייטד. לצערי סילבה כבר אבוד.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא ממש מבין למה שיעדיף אותנו על צ'לסי או סיטי אבל שיהיה.
    בצ'לסי הוא יקבל יותר חיפוי הגנתי, יש סיכוי מצוין שהוא ייתן עונה טובה מאוד וייחשב בתור אחד הבלמים הטובים בעולם והוא גם יתחרה על תארים כמעט בוודאות.
    בסיטי רואים את השאיפות של הקבוצה, הוא יהיה אחד מבין הרבה כוכבים שיגיעו והם הולכים להיות כנראה הפייבוריטים לאליפות ב17-18.
    אצלנו, יותר סיכוי שהוא ייראה כמו אידיוט בהגנה ויתחילו לעלות שאלות לגבי המחיר שלו וקיים ספק האם נתמודד לאליפות העונה ובעונות הקרובות גם כן.

אני מניח שהוא צריך להיות מסובב בראש כמו קלופ כדי להעדיף את האתגר שלנו על פני האחרים אבל לכו תדעו.

Mellow29 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Ori8 Member

כמובן שאם למנדי יש הצעה על השולחן מסיטי ומצ׳לסי אין לנו סיכוי להתמודד. זה ברור. הם אטרקטיביים, אנחנו לא. זה לא כזה מסובך להבין. אם אני שחקן ניטרלי ליברפול היא אופציה אחרונה עבורי מבין כל הגדולוך באנגליה כולל טוטנהאם כמובן.

השאלה האמיתית היא למה ליברפול לא מתנפלת כבר על אלה שאין תחרות אדירה עליהם ברגע זה (קייטה וואן דייק) וסוגרים את זה כבר במקום לבלבל לתקשורת ולהצהיר בכל חור שקלופ יקבל את ״חבילת המזומנים הגדולה בתולדות המועדון״, ו-״ליברפול מוכנה לשבור את הבנק הקיץ״.

אתם באמת קונים את זה שלשחקן מסוים אכפת אם הוא משחק תחת קלופ או תחת פרדי דוד? זה לא מעניין להם את הסבתא. מעניין אותם לקבל ארגזים של כסף ולהיות בקבוצה שמשחקת באלופות ויש לה סיכוי להביא להם תארים לארון. כל השאר לא מעניין. שימכרו למישהו אחר ששחקן איקס יעדיף אותנו בגלל קלופ. זה שטויות.

אגב, רק במונאקו יש עוד 2-3 שחקנים לפחות שהייתי מחתים אתמול ובקושי זוכים להתעניינות מהגדולות באמת. לאמר, בקאיוקו ושות׳.

אנחנו לא באמת מנסים. אנחנו מחוץ למשחק ומשחקים אותה בפנים. הכל חרטוטים ודיבורים אצלנו. מי שרוצה לסגור עסקאות סוגר אותם. מי שמוכן לשים כסף על השולחן שם אותו. אנחנו זה בית״ר שמצהירה שהיא רוצה אליפות אחרי שהיא מחתימה את איתי שכטר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Scouser אוהב/ת את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דיברתי על ואן דייק אגב.

6. oranfu Member

ברור שלבנאדם עם טיפת שכל בראש אין היגיון להעדיף אותנו. אבל מי אמר שבאמת יש הצעות מהקבוצות האלה?
    לשחקן עצמו אפשר אולי למכור סיפורים ולשחק על ה"בליברפול תהיה אגדה" שמוכרים כנראה לקוטיניו. אבל למועדון שלו אי אפשר, אותם מעניין רק כסף.

אם באמת היינו רציניים היינו כבר שמים את הכסף על השולחן. אבל אנחנו לא, אנחנו בדיחה רצינית. אחרי חצי שנה של "ססניון רוצה ליברפול" אנחנו פתאום מגלים שלא בא לו לעזוב את לונדון.

נערך לאחרונה ב: ‏31/5/17
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מאמין לסיפור שלא בא לו לעזוב את לונדון. אני חושב שפשוט לא הסכמנו לשלם לו את השכר שהוא דרש. כנראה פער בציפיות כי הוא חושב שהוא מסוגל להיות שחקן חשוב ואנחנו רואים אותו בתור מישהו שעדיין בן 17, זה הניחוש שלי.
    בסופו של דבר הרבה פעמים אומרים לנו שמעדיפים לונדון אבל לא שמעתי שחקן שדוחה את מנ יו כי העדיף לונדון על מנצ'סטר. ואין הבדל משמעותי בין מנצ'סטר לליברפול.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

יש אומרים שפולהאם פשוט מסרבת לעשות עסקים עם ליברפול אחרי פרשת דמפסי.

9. k_700 Member

קשקוש.
    מי ישמע מי בכלל זוכר את זה ומה הזכרון הזה שווה בעולם של כדורגל, סוכנים וכסף.
    זה כנראה מה שגיל מתאר.

בליברפול כנראה העריכו אותו כשחקן בן 17 אובראול כולל הכל(שכר, פינוק לסוכן, דמי העברה).

זה שאתה מדליף על בסיס יומי את הכתבי חצר שלך שאתה חם עליו כנראה לא מעיד שאתה באמת בעל כוונות להשיג.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Scouser Member

יש לא מעט שמועות על סלאח באיזה 35+ מיליון פאונד. מבחינה סבבה לגמרי, מהפרופיל שרציתי - ווינגר מהיר, דריבל מעולה, יודע לכבוש ובשיא של הקריירה. לא מעניין אותי מה היה בצ'לסי, אם נעשה הרכב מכל מי שצ'לסי בזבזה נבנה קבוצה לאליפות.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני זוכר אותו ממונדיאל עד גיל 20 אז הוא נראה מרשים מאוד, מאז לא צפיתי בו.
    רואה שהוא נתן 30 שערי ליגה בשנתיים האחרונות ויודע שהוא מהיר כמו סילון וגם דריבליסט טוב.
    מעניין מה המחיר, מה הרמה שלו בהשוואה למהארז למשל והאם בכלל יגיע אלינו.

12. oranfu Member

לא עקבתי אחריו מאז המעבר לאיטליה אבל אף פעם לא התלהבתי ממנו. מאוד מהיר שאת זה אני אוהב אבל היה נראה לי רשלן בפעולה האחרונה.

עושה רושם שזה נכון ועומד להיות מוכרז, חתיכת סכום. הלוואי יפתיע אותי לטובה.

13. owen11111 Member

ממש מפחד אותי שהרכישה הזו תצא לפועל.
    מרגיש כמו שחקן חד-גוני להחריד, שכמו שאורן ציין, רשלן בפעולה האחרונה ובעיקר כמו שחקן שפשוט לא מספיק טוב.
    אולי אנשים שראו אותו באיטליה שבוע אחרי שבוע יכולים להעיד אחרת, אבל לא עשה לי רושם טוב בשום שלב. לא בבאזל, לא בפיורנטינה, לא ברומא ולא בסרטוני היילייטס.

אם המחיר המדובר היה 15-20 מיליון פאונד? כנראה שהייתי חיי עם זה בשלום. תמורת 35-40 מיליון פאונד? מרגיש לי בזבוז ברמות אנדי קארוליות.

מקווה שלא יצא לפועל, ובמידה וכן? שאתבדה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

עוד בעיה עם זה היא שהוא גם יהיה כל פעם באליפות אפריקה.

15. Ori8 Member

מוחמד סאלח זה באמת החתמה ליברפולית קלאסית אמיתית. אי אפשר להגיד עליו שום דבר רע. על פניו באמת מדובר באחלה שחקן. אבל מה? אחלה שאף אחת אחרת עם שאיפות למעבר למקום 4-5 לא הייתה לוקחת היום. אחלה כי מן הסתם לא מדובר בוורלד קלאס וגם לא באחד עם פוטנציאל להפוך לכזה. ולגופו של השחקן - הוא מסוגל לתת לנו אופציות שלא קיימות אצלנו ברגע שמאנה נפצע. אם הוא מתוכנן להרכב לדעתי הוא לוקח את העמדה של מאנה בימין ומזיז אותו שמאלה.

ושוב - באמת לא מדובר הרי בהחתמה רעה, אבל כמה שנים עוד נחכה כדי שהמועדון הזה יצית לנו את הדמיון עם איזו החתמה גדולה? מתי המועדון הזה יעשה עסקה שתוכיח שיש רצון אמיתי לחזור לטופ? עד מתי נחכה?

Sent from my iPhone using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.