ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. k_700 Member

הבלם של אייקס מאוד מרשים ובכלל אומרים שהוא נותן עונה גדולה שם(לא פחות מהבחורצ'יק בחוד שכולם מתלהבים ממנו) אבל מי מאתנו באמת ראה אותו כל העונה כדי לחשוב אם זה מתאים להגיע להגנה הכי קרועה ביבשת ולדרוש ממנו להוביל.
    זה לא ששני בלמים טובים לא יהיו משהו טוב עבורכם אבל הבלם הבכיר לדעתי חייב להיות מנייה בטוחה הרבה יותר.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  2. Coutinho10 Member

הבעיה שאין בשוק בלמים טובים ומוכחים שיסכימו לבוא לליברפול.

3. oranfu Member

אין דבר כזה. תשלם כסף ותמצא בלם טוב.

4. Coutinho10 Member

לא יודע, מלבד ואן דייק, לא עולים לי שמות בראש של בלמים מצוינים שלא נמצאים כבר בקבוצות טובות מאיתנו.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא סקאוט, זה לא התפקיד שלך לחשוב על שמות, יש במועדון צוות של אנשים שמקבלים שכר יפה על זה.
    אם באמת לא מצליחים למצוא בלם שישפר את ההגנה הזאת משמעותית זה כשלון חרוץ של המועדון בהתחשב בעובדה שזאת הגנה שבמשחקים מסוימים נראה שדחליל במקום לוברן היה משפר אותה.

כל עניין ה"מסכים\לא מסכים לבוא לליברפול" כאילו אנחנו איזה ווסטהאם וכאילו ואן דייק זה כמו לנסות להוציא את פאולו מלדיני מאלופת אירופה זה בדיחה. שים את הכסף על השולחן, תתחרה עם הצעות השכר של היריבות שלנו, והכל אפשרי. אם גם צ'לסי וסיטי בתמונה זה לא סביר, אבל היו דברים מעולם ובכל מקרה ואן דייק עצמו הוא לא הנקודה.

בכלל, כל השימוש הזה בטיעון של "שחקנים לא ירצו להגיע לליברפול לפני צ'לסי\סיטי\ארסנל\יונייטד" כדי להגן על הבעלים וחוסר ההשקעה ברכש זאת לוגיקה מקולקלת לגמרי. שחקנים לא יבחרו בנו על פני היריבות שלנו בגלל שFSG לא משקיעים מספיק ברכש ולא משלמים שכר מספיק גבוה. זה תלוי רק בהם, הם לא קורבנות מסכנים לסיטואציה שמחוץ לשליטתם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  6. oranfu Member

עם כל הכבוד אתה לא סקאוט וזה לא תפקידך למצוא. מלבד ריאל, ברצלונה, יובנטוס, באיירן, פסז', צ'לסי, יונייטד, טוטנהאם, ארסנל וסיטי - אנחנו אמורים להיות מסוגלים לקנות מכל מועדון. ויש הרבה בלמים במועדונים שלא הוזכרו שיכולים להיות טובים מאוד עבורנו.

7. Christian Dailly Member

בלמים מאיטליה כמו רודיגר,מנולאס,קוליבאלי ישמחו לקבל שכר כפול באנגליה.

יש עוד בלמים חוץ מאנגליה.

DRORIKO ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. oranfu Member

חלום שלי זה מאנולס.

9. סיונרה Member

גם הבלמים במועדונים הנ"ל הגיעו ממקום מסויים, וזה לא תמיד היה מועדון גדול אחר או שחקן שנתן את עונת חייו שנה לפני כן.
    יכולת של בלמים באופן כללי זה דבר מטעה מאוד, הם מאוד תלויים בקבוצה שמסביבם. אני חושב שאצל בלמים ההבדל ביכולות בין מועדונים יכול להיות תהומי, בלמים נוראיים במועדון אחד יכולים להתברר כבלמים סבירים במועדונים אחרים ובלמים נהדרים במועדונים מסויימים יכולים להתברר כבלמים עלובים במועדונים אחרים.
    בתור אוהד ריאל מדריד אני יכול לחשוב על קנבארו כדוגמא לבלם הטוב שראיתי מצד אחד כאשר שיחק באיטליה ולבלם בינוני ביום טוב כשעבר לספר. ומנגד ראול אלביול שהיה נזק מהלך בתקופתו בריאל ובנאפולי הפך להיות שחקן לגיטימי (אמנם לא ראיתי משחק שלהם, אבל ביכולת שלו בריאל לא הייתי לוקח אותו לבית"ר).

owen11111 ו-אלעד אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

בסדר, אבל יש כמה מאפיינים שחייבים להיות לבלם הבא שליברפול יקנו. אם הבלם (המיועד) לא מהיר ובעל משחק גובה טוב- אין בכלל בכלל מה להסתכל עליו. כשיהיה חומר אנושי ששווה משהו בכלל, שיעבדו על המסגרת הקבוצתית.

11. סיונרה Member

בלם מהיר זה אוברייטד לדעתי, אבל נתעלם מזה לשנייה. הכוונה לא הייתה שאם המסגרת הקבוצתית מספיק טובה אז אפשר להביא בלמים פחות טובים, אלא שאצל בלמים היתרונות והחסרונות היחסיים יותר בולטים מאצל שאר השחקנים. אם מועדון יודע מה צריכות להיות החוזקות של הבלם שהוא מביא אז לא בהכרח יש צורך בבלם הטוב ביותר בנמצא אלא בבלם המחזיק בתכונות הללו. יש מספיק בלמים מהירים עם משחק ראש טוב שלוקים בקריאת המשחק שלהם או בשליטה בכדור והיכולת להוביל התקפה ולכם גם זולים יותר מבלמים מהירים עם משחק ראש טוב שגם קוראים נכון את המשחק.

12. Coutinho10 Member

אוקיי אני לא סקאוט, אבל הטענה שחוזרת כאן פעם אחר פעם זה שאנחנו צריכים בלם מוכח וטוב.
    מבחינתי בלם מוכח וטוב זה בלם שנתן תצוגות יפות ועקביות בבמות גדולות, או לכל הפחות מול קבוצות חזקות באופן עקבי במקרה של ואן דייק.

מאנולס, רודיגר, ועוד בלמים נחמדים מהסרייה א׳ זה לא בלמים מוכחים, כל אחד מהם הוא בערך בקטגוריה של סאקו כשהגיע אלינו, גם מוסטאפי היה שם שנה שעברה, היום אתם לוקחים אותו ? אני לא בטוח.
    שחקן מוכח זה שחקן שהוא יציב במשך שנים וחווה מעמדים גדולים, אני לא מכיר הרבה כאלה שאנחנו יכולים להביא.

לזרוק פה את הטענה של בשביל זה יש סקאוטים ? לא, סקאוטים לא יביאו לכם שחקן שאתם תגידו שהוא מוכח, סקאוטים יזהו את הכישרון ואתם בפורום תתרגזו על זה שאנחנו לא מביאים שחקן מוכח. אם קלופ היה רוצה להביא שחקן מוכח הוא לא היה צריך סקאוטים תאמינו לי.

קוליבאלי, רודיגר, מאנולס מבחינתי ועד שלא יוכיחו אחרת בבמות גדולות, הם לא טובים יותר ממאטיפ או עוד בלם סביר בפרמייר ליג.

ואגב קוליבאלי, ברגע האמת מול ריאל מדריד הוא הביא צמד משחקים לא פחות ממזעזע.
    מאנולס ורודיגר ? אין לי בעיה איתם אבל הם הימור לא פחות מסאנצ׳ז של אייאקס, הם לא קרובים ללהיות מנייה בטוחה ואני גם בספק לגבי ההתאמה שלהם לפרמייר ליג, במיוחד של מאנולס.

נערך לאחרונה ב: ‏3/6/17
  13. Mellow29 Kopite

תשמע, באופן כללי אני מתייחס בגיחוך למי שבא לפה פעם בשבועיים להרצות עד כמה הסריה A היא ליגה תחרותית ואיכותית בזמן שהפרמיירליג היא פח זבל, אבל בשום מצב ואן דייק הוא לא יותר מוכח ממונאלס או קוליבאלי. בדיוק כמוהם, הוא בלם טוב מאוד עם סימן שאלה בנוגע להתאמה שלו לקבוצות בשורה הראשונה, אבל בלי ספק שיפור עצום בהשוואה לכל בלם שדרך אצלנו בהרכב ב6-7 השנים האחרונות.

Big Virgil, golding ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. Coutinho10 Member

בגלל זה ואן דייק הולך להפוך הקיץ לבלם היקר בהיסטוריה בזמן שמאנולס ורודיגר ישארו ברומא.

אני ראיתי את ואן דייק העונה, לא סתם פפ, קלופ וקונטה מוכנים להיפרד מסכומים עצומים בשבילו, הוא היה כמעט כל ההגנה שלהם, ואיתו הם היו קבוצת הגנה קשיחה ומהטובות בליגה.

מיותר לציין שהוא עשה זאת בפרמייר ליג ולא באיטליה, הליגה בה ליברפול משחקת.

15. k_700 Member

קוליבאלי כבר שנתיים נהדר בנאפולי, מאנולאס יותר משנתיים נהדרות בקריירה ורודיגר מראה התקדמות.
    השניים הראשונים יותר "מוכחים" מואן דייק ואלה לא השמות היחידים שליברפול יכולה להביא ולשדרג ממש את ההגנה העלובה שלה.

מצב נושא:
הנושא נעול.