ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. owen11111 Member

השמועה העדכנית אומרת שמנצ׳סטר סיטי זכו במירוץ על ואן דייק: 60 מיליון פאונד + משכורת של מעל 200 אלף פאונד לשבוע.

לחשוב שהם הוציאו ב-3 שנים למעלה מ-180 מיליון פאונד על 4 בלמים גורם לי לבחילה קלה.

חבל שהפסדנו מטרה שאנחנו רוצים, אבל אני באמת מתקשה להאשים את המועדון. הסכומים שסיטי מפזרת ב-3 השנים האחרונות גורמים לכל הפייר פליי הפיננסי להראות כמו בדיחה עלובה. לא זכור לי עוד מקרה בהיסטוריה שמועדון הוציא 130 מיליון פאונד בשבוע.

מקווה שיש לנו תוכנית חלופית, ושנסגור לפחות את קייטה.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה רק המירור, אני עדיין לא הייתי שם על זה חותמת.

3. Coutinho10 Member

Liverpool remain in the hunt to sign Southampton defender Virgil van Dijk - Liverpool Echo

הסיפור של ואן דייק עדיין לא גמור, ככל הנראה.

אני מניח שהסאגה תיגמר השבוע, אני מאמין שנגדיל גם אנחנו את ההצעה ל 60 מיליון, והכסף לשחקן לא יהיה האישיו פה, מניח שנציע לו קצת פחות מסיטי אבל עדיין שכר נאה, זה יפול על מי שהוא יעדיף מבין סיטי, אנחנו וצ׳לסי.

4. Ori8 Member

מהשמועות בימים האחרונים אפשר להניח שאולי ירדנו מקייטה. סלאח באזור ה-40 מיליון ואולי בלם (טפו טפו טפו תדחפו לסאות'המפטון כבר את סאקו) ב-50-60, ומישהו רואה אותנו בכלל מניחים גם סכום משמעותי על קייטה? אני מתפלל לאלוהים שכן. זו עסקה שאנחנו חייבים חייבים לסגור כל עוד אין מועדון גדול בתמונה.

נותנים לכם לבחור בין קייטה לבין ואן דייק, מה אתם לוקחים?
    קייטה שחקן שלדעתי ובהנחה שהוא לא מתברר כפלופ גדול, משנה את התמונה לגמרי. סוג של שובר שיוויון שעושה מאיתנו קבוצה אחרת.
    בהנחה ואנחנו לא מוותרים על הרעיון של החתמת בלם, ומביאים מישהו טוב בכדורגל בניגוד ללוברן, גם ההגנה תיראה הרבה יותר טוב עם קשר דינמי שמסוגל לשחרר ממנה לחץ ואשכרה לשמור על הכדור.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  5. owen11111 Member

קשה לי להעריך שיחס הכתבות בעיתון מלמד על מידת הרצון שלנו להביא אותו. אני מניח שכרגע לעיתונאים שמקיפים את המועדון יותר סקסי לרשום על המאבק על ואן דייק והמו"מ על סאלח מאשר להוציא עוד כתבה שאנחנו מעוניינים בקייטה.
    היה גם דיבור על כך שהשחקן בחופשה ודברים יסגרו רק לאחריה, ככה שאם להתייחס לזה, דברים פשוט הגיעו לאיזה נקודת עצירה.

בנוגע לשאלה מי מבין שניהם? אני לגמרי עם קייטה וזה נאמר על אף שההכרות שלי איתו היא קטנה מאד. קודם כל, לפני הכל, אנחנו חייבים קשר. אנשים ימשיכו לטעון, ובצדק, שאנחנו צריכים בלם יותר מהימן ואחד שיכול לקחת את ההגנה שלנו רמה למעלה. אבל התחושה שלי היא שהקישור שלנו כל כך הוזנח בארבע השנים האחרונות שזו העמדה שהכי זועקת לשידרוג.
    מהמעט שראיתי ושמעתי על קייטה, הוא נשמע כמו השחקן שאנחנו צריכים: בגיל המתאים, היכולות המתאימות וממש רגע לפני שאחת מהמפלצות האירופאיות שמה עליו את היד והופכת אותו לנכס שלה לחמש השנים הקרובות.

ההרגשה שלי לגבי ואן דייק היא לא רציונלית אבל: אם יגיע אלינו - יהפוך לפצוע כרוני שלא מצליח לתפוס קצב משחק.
    אם הוא יגיע לאחת היריבות שלנו - יהפוך לאליל במדים שלהן.

Ori8 אוהב/ת את זה.
  6. Coutinho10 Member

בלי לחשוב בכלל, ואן דייק לפני קייטה, כמעט ולא קיימים בלמים טובים באמת בשוק, ההגנה שלנו זה נקודת התורפה שלנו הרבה לפני קישור לא מספיק דינמי ולא יצירתי (מה שאמור להשתנות במידה וקוטיניו ירד לשם).
    קייטה מצוין, אבל אם יגיע ההשפעה שלו תיהיה קטנה בעיני מאשר של ואן דייק, זאת אומרת שאני מאמין שנסתדר גם עם אמרה צ׳אן או הנדרסון בקישור, מצד שני מעטים הבלמים שאנחנו יכולים להביא ויתנו אימפקט מספק.

מה גם שיש עוד כמה קשרים שאני בכלל לא בטוח אם טובים יותר או פחות מקייטה, סארי וקיפריאן של ניס, טוליסו של ליון, אני מרגיש שיש היצע הרבה יותר גדול בעניין הקשרים, זה גם לא חייב להיות מישהו בסגנון של קייטה, מה שכן זה חייב להיות שחקן שמשתחרר בצורה טבעית מלחץ, שלא מפחד לקבל את הכדור ויאבד אותו פעם באף פעם. וגם אם לא, לא הכי קריטי.
    בלם מצוין זה קריטי, זה פשוט הורס לנו עונה אחרי עונה אחרי עונה, זה הסיכוי היחיד שלנו לקבל קצת איזון וזה מבלי לדבר על הביטחון שזה יתן לשוער אם לפניו עומדים שני בלמים מצויינים כמו ואן דייק ומאטיפ.

ואני נוטה להאמין לשמועה על החופשה של קייטה, כרגע אני נכנס לאקו והתמונה שלו מופיעה בערך בכל כתבה שניה, מה גם שלפי מה שאמרו זה השחקן שהכי חשוב לקלופ שיגיע.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קשה לי מאוד לענות כי אני לא מכיר את קייטה.
    ואן דייק היה מפלצת בסוטון, מצד שני הוא עבר פציעה קשה מאוד ואני עדיין בדעה שההייפ סביב הרכישה שלו יותר גדול מהפער האמיתי בינו לבין הבלם ה-2 הכי טוב בשוק הקיץ. אני די משוכנע שיש בשוק בלמים נוספים שיכולים מאוד לשפר אותנו הגנתית.
    למה צריך לבחור אחד מהם אבל? אנחנו עדיין עם סיכויים לסגור את שניהם.

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. k_700 Member

אם אתם מתכננים להשאר עם אמרה צ'אן והנדרסון כפתרונות הקסם לקישור האחורי שלכם אז זה לא משנה גם אם תצליחו להשיג מכונת זמן ולהביא את נסטה וקאנאברו למרכז ההגנה שלכם.
    אתם חייבים קשר אחורי, לא זה או בלם. גם וגם, פחות מזה ואין לכם בכלל מה לצאת לעונה הזאת עם תקוות.

Ori8 ו-Footballover אוהבים את זה.
  9. Coutinho10 Member

סתם זרקתי את המשפט הזה, כדי להגיד שתיאורתית אני מעדיף לעלות עם צ׳אן או הנדרסון מאשר עם בלם חדש ולא מספק/לוברן כדי להבהיר מה יותר יפגע בנו.

אנחנו נביא רכש לקישור גם אם זה לא יהיה קייטה, כנל לגבי ואן דייק, אלה שתי הבעיות הכי גדולות שקלופ רוצה לפתור.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קייטה לא קשר אחורי בכלל.
    אני די בטוח שנישאר עם אופציות של צ'אן והנדרסון כאחוריים. לא חושב שיש מקום לאחורי פרופר בטקטיקה של קלופ.

#LFC are willing to compete with both Man City and Chelsea by offering van #Dijk a similar financial package. (Echo)

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. oranfu Member

אני אשמח (מאוד) אם נביא את VVD אבל אם זה לא יהיה מלווה בקייטה (או קשר ברמה גבוהה אחר) אני מאוד אתאכזב ולא אתייחס לזה כקיץ מוצלח. לא צריך 8 החתמות אבל כן צריך 4-5 כשלפחות 2 מהם (קייטה וVVD) צריכים להיות שדרוג גדול ומיידי על מה שיש לנו.

12. Coutinho10 Member

כן אורן ? אם יביאו לך שחקן שנלחמו עליו איתך גם צ׳לסי וגם סיטי ועלה לך 60 מיליון - כפול משיא ההעברות של המועדון שלך לא תיהיה בשוק וגאה במועדון שלך ?

אם זה לא יהיה מלווה בקייטה זה יהיה מלווה ככל הנראה בקשר אחר, הם לא מטומטמים, הם לא חשבו לעצמם ״טוב נעשה הכל כדי להחתים את ואן דייק, גם אם זה יבזבז לנו את כל התקציב.״

13. oranfu Member

שוק? כן, כי אני כבר לא יודע מה זה להביא שחקן שיש עליו תחרות.

אני אמרתי שאני אהיה מאוכזב אם לא נביא את 2 המטרות הגדולות והעיקריות (והקריטיות) שלנו. מה לעשות שאחרי שהמועדון מפמפם לנו חודשים שהולכים להוציא הרים של כסף הקיץ ולקדוח לנו מי 2 המטרות העיקריות אני מצפה לראות אותן במועדון?

גאה? אני אהיה גאה כשייקחו תארים.

סלח לי, אבל הם כן מטומטמים. גם אם יביאו קשר אחר (ושים לב שרשמתי קייטה או קשר אחר ברמה גבוהה) הוא צריך להיות ברמה גבוהה אחרת זה לא פותר לי כלום. קיץ שעבר העפנו את סאקו והבאנו את קלאבן אז באמת תסלח לי אם ברירת המחדל שלי היא לצפות מהם לעשות שטויות.

14. Coutinho10 Member

אורן, אי פעם שיבחת את המועדון על פעולה שהוא עשה ? צריך להיות עיוור כדי לא לראות את השינוי שקלופ והחבר׳ה שלו הביאו למועדון הזה.
    אנחנו מדברים על ההעברה של סאלח כ״דרך אגב״ בלי לשים לב כמה מהירה העסקה הייתה ובלי לחשוב איך פעם היו מציגים לנו אותה בצורה שהבאנו סטאר אמיתי לקבוצה (כמו אז עם בנטקה).

15. oranfu Member

אני מת לשבח את המועדון, מת. תאמין לי, יותר מ20 שנה אני עוקב באדיקות. כשמגיע ויגיע אני גם אשבח.

קלופ הביא שינוי, חד משמעית. שינוי בכל ההתנהלות שלנו בנושא רכש עוד לא ראיתי ובכלל הבעיה שלי היא לא עם קלופ אלא עם מי שמנהל את המו"מ ומי שפותח או לא פותח את הארנק.

אגב, אתה מודע לזה שעוד לא קנינו את סלאח כן?

אגב II, אנחנו מדברים ככה בעיקר מכיוון שכולם יודעים ששתי המטרות הגדולות הן קייטה וVVD (הודות לתדרוכים הקבועים של המועדון בחצי שנה האחרונה) והגדלת הציפיות המטורפת שהמועדון עשה לנו.

אני אישית גם פחות "עף" על סלאח וזה פוגם לי בהתלהבות, מודה.

איך שאני רושם את זה ג'ויס אומר שאנחנו מקווים להשלים את הרכישה השבוע תמורת 35 מיליון פאונד.

נערך לאחרונה ב: ‏5/6/17
מצב נושא:
הנושא נעול.