ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה הסיפור הכי מביך שהיה מהמועדון הזה מאז שאני זוכר את עצמי, אין דרך אחרת לסובב את זה. מחטיריאן, וויליאן ודומיהם לא מתקרבים לבושה מהעניין הזה, מטרה הכי בכירה בקיץ קריטי למועדון, רוצה להגיע אלינו ולא לצ'לסי וסיטי (מטומטם אמיתי), הבעלים מוכנים לשלם - ועל החרא הזה זה נופל? מה עזרה לנו ההתנצלות והפסקת ההתעניינות בו אם סוטון כבר הגישה את התלונה לFA וגם עכשיו דוחפים לחקירה?

וואלה מועדון של אפסים, בחיי. אם אנחנו יוצאים מהחקירה הזאת עם איזה קנס מסכן, שישימו גם 80 מיליון פאונד על ואן דייק רק בשביל לזיין את סוטון חזרה. ואם אנחנו יוצאים מהמקרה הזה עם איזה BAN על ההעברות לקיץ אפשר באמת לסגור את הבאסטה.

כמה חרא אפשר לאכול? לא ייאמן.

oranfu ו-Ori8 אוהבים את זה.
  2. הקופ בישראל Member

ליברפול לא ויתרה על רכישת סלאח למרות "ההתעניינות" באופציות אחרות.

רומא שמעוניינת למכור, דורשת את מלוא תג השחרור שלו כ42 מיליון פאונד בעוד שאנחנו הצענו 28 מיליון פאונד.

קלופ ימשיך לנסות להשיג את המטרה הראשית שלו לחיזוק ההתקפה.

Liverpool still hopeful on Mohamed Salah transfer despite making a move for fellow winger Gelson Martins - Mirror Online

3. קשר ימני Member

ליברפול מזכירה קצת את מכבי חיפה. מנהלים משאים ומתנים דרך התקשורת כשבפועל לא קורה כלום.
    מה זה still hopeful? רוצים את סאלח? תשלמו מה שמבקשים.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בעד לא לדבר על ספקולציות יותר, חבל לנו על כאב הלב. כל פעם שיש קצת תקווה הכל מתחרבן לנו בפרצוף, אז בשביל מה הסבל? לא ויתרנו על סלאח... כבר לפני שבוע הצענו 28, מה עכשיו? אולי נחכה עוד קצת ונשחרר עוד כמה שמות חלופיים, זה בטח יחסוך לנו עוד איזה 4 מיליון פאונד מסכנים שגם ככה אנחנו סוגרים בקלות ממכירת חולצות של שחקן מוסלמי מצרי.

פאקינג קמצנים, סגרו את העסקאות האלה כבר ותפסיקו לזיין לנו את המוח.

oranfu ו-הקופ בישראל אוהבים את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתפלל שיש עוד סיכוי עם ואן דייק.
    צריך שהוא יבקש לעבור באופן פומבי.
    לדעתי סוטון רוצה את הכסף הזה...אני מתקשה להאמין שהם רוצים שהשחקן יישאר.
    צריך נס פה.

תומר, אמרתי לעצמי שאני לא נכנס לטוויטר עד 12.8. אני לגמרי מבין אותך.
    נראה ב12.8 מה הסגל, תנו לפתוח את הטלוויזיה ולראות מי לובש אדום. גמרו אותי כבר.

Scouser Tommy ו-Big Virgil אוהבים את זה.
  6. golding מנהלים

זה נשמע כמו טרולינג מצידי, אבל זו באמת לא הכוונה - למה אתם כל כך משוכנעים שהידיעות שהמועדון הדליף על רצונו של ואן דייק לעבור הן בכלל נכונות? כלומר, יכול להיות שהן כן, אבל אתם בעצמכם מלינים פה על ההתנהלות החובבנית של ההנהלה באופן קבוע, יכול להיות שזו הייתה טקטיקה לא מוצלחת במטרה להוריד את דמי ההעברה מול סותון ותו לא.

רק השבוע קראנו חירטוט מצד כתב החצר של המועדון שלכם, שכנראה תודרך, על המשכורת הפוטנציאלית והלא הגיונית של סלאח (שאין סיכוי שיעבור ויסכים להרוויח פחות ממה שהוא מרוויח ברומא).

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אישית לא משוכנע בכלום.
    או שהדליפו את זה, או שעשו את זה במכוון כדי להוריד מהמחיר, האפשרות ה-2 יותר סבירה מבחינתי.

העניין הוא אחר כרגע, אם הבעיה של הבעלים שלנו היא שגרמנו לשחקן להיות ממורמר וקידמנו ככה מכירה, מה קורה אם השחקן עכשיו יוצא בפומבי ואומר שהוא רוצה לשחק אצלנו ולא רוצה להישאר? האם הקבוצות בכל זאת חוזרות לשולחן הדיונים?
    סוטון לא רוצה 60-70 מ' פאונד לדעתכם הקיץ? היא תעדיף לשחק ברולטה ולחכות שנה?

golding אוהב/ת את זה.
  8. golding מנהלים

לדעתי היא תצליח למכור אותו בסכום דומה גם בשנה הבאה.

9. k_700 Member

בכלל לא בטוח זה ביג ביג גמבלינג העסק הזה.
    עונה בסטנדרט של אוטמנדי העונה והלך כל הביקוש, בטח שהלך השווי.
    אני לא מזכיר בכלל מה גליון רפואי של עונת פציעות יכול לעשות לרזומה שלך ולערך.

הם ימכרו אותו הקיץ, לא רואה תסריט אחר.
    הרוצה ליברפול יעבור לו ולסוכן שלו.

10. Rushie Member

מביש. אין מילים פשוט.
    אני לא רוצה להישמע כמו איזה אוהד מתבכיין אבל ההתאחדות הזאת עשתה תקדימים על חשבוננו לא פעם ולא פעמיים ואם בגלל הסיפור הזה היינו פתאום חוטפים איזה באן העברות בסגנון אתלטיקו אז אולי עדיף שככה זה הסתיים.
    מצד שני אני קורא שסאות'המפטון למרות שהכריחה אותנו להתנצל פומבית, לא הולכת למשוך את התלונה שלה (דחפו לנו צינור עמוק עמוק) והאמת שגם אם היא כן תעשה את זה, לא יפתיע אותי אם ההתאחדות תחליט לחקור עצמאית את העניין. כי עם כמה שהעניין הזה של פנייה לשחקן תחת חוזה הוא פרוץ, מהסיפורים שעולה ההתנהלות שלנו הייתה מוגזמת יותר מדי. אסמסים עם קלופ בלי שסאות'המפטון תדע ופגישות חשאיות בין השניים זה נשמע לי כמו איזה גבול שנחצה.

עכשיו לכו תדעו אם לא עשינו דברים כאלה גם במו"מ עם סאלח ועם קייטה ולא נצטרך לעשות פרסה גם שם.

אני מנסה לא להיגרר לקונספירציות בנוגע לבעלים. מאיך שאני מצליח לקרוא את התמונה אני מבין שהם נתנו אוטונומיה מוחלטת לקלופ וצוות המו"מ בקידום הרכש, וברגע שסאות'המפטון התלוננה הם ביררו והבינו את הדרכים שבהם קלופ ואדוארס פעלו והחליטו לשים ברקס לכל העניין.
    אני מקווה שלא הלך לנו כל הקיץ על הדבר הזה.
    אני גם מקווה שיתגלגלו פה ראשים על הפאקינג חובבנות הזאת. פתאום ברור לי למה ואן דייק העדיף אותנו וזה היה כזה קל. אם היו מסדרים לו פגישה חשאית במלון ב4 עיניים עם קונטה או גווארדיולה לכו תדעו מה הוא היה מעדיף.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני משוכנע שסאות'המפתון רוצה למכור, כמו שרשמת זה סיכון מטורף לחכות שנה עבורם. מדובר במחיר הזוי שלא בטוח שואן דייק באמת שווה אותו.
    השאלה לאיפה הולכים מפה, ישכנעו אותו ללכת לצ'לסי? הוא ישתכנע להישאר עוד עונה? לא יודע. איכשהוא מרגיש לי שזה לא גמור איתנו. מצד שני עם עצמי אולי זה שכנוע עצמי כדי לא להרגיש ממש חרא.

12. k_700 Member

אתה שומע את עצמך? ישכנעו אותו ללכת לצ׳לסי... נשמע כמו משימה בלתי אפשרית ממש... איך משכנעים שחקן לעבור למערכת שזוכה בתארים, ששומרת על בריאות שחקניה ומקדמת בלמים ללא הרף? ממש משימה למומחים.
    לא יודע, נשמע לי ששיחה אחת טובה באנגלית שחוקה מקונטה עוד אחת מזה שמזיין נשות שחקנים ועושה חלטורות מסיורים באצטדיון ביחד עם עוד איזה מליון לו ולסוכן במעמד החתימה(״מענק״) ואולי יצליחו לשכנע את האוהד ליברפול מלידה הזה לעבור למערכת שמשלמת יותר טוב וגם רחמנא לצלן זוכה בתארים.

ואם הם לא יצליחו אני בטוח שיש עוד כמה מועדונים שיכולים לשלם 60 מיליון פאונד על בלם בלי למצמץ והקיץ הזה.

חכה זו רק תחילת הפרשה.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

תגיד לי רגע, צ'לסי לא פנתה בצורה בלתי חוקית? הרי הבנאדם שמע את כל ההצעות ואז בחר בנו, לכאורה.
    למה להם מותר לרכוש אותו עכשיו ולנו אסור? כי הם הפסידו?

14. golding מנהלים

דגש על לכאורה. שום כתב אמין לא כתב על פנייה של צ'לסי לואן דייק. יתרה מכך, יש לי תחושה שההנהלה ההזויה שלנו בכלל בונה על בונוצ׳י, וכולנו יודעים איך זה יסתיים.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מקנא לאללה במצב שלכם.
    הייתי קופץ על ואן דייק. הבלם מספר 1 בשוק (לפחות באנגליה) ורק בן 25 גם.

oranfu ו-Sir Alex Ferguson אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.