ליברפול 2016/17

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏8/7/16.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חודש מהיום ואן דייק, סלאח וקייטה שלנו אל תדאגו.

סיונרה אוהב/ת את זה.
  2. Mellow29 Kopite

אגב נדמה לי שבהימורים על ואן דייק יש לנו יחס עדיף על סיטי וצ׳לסי גם אחרי שכל החרא הזה קרה.

פי 2.75 שעובר לליברפול, פי 3.5 נשאר או סיטי, פי 5 צ'לסי. כסף על הרצפה שימו את הבית.

oranfu, golding, אלעד ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. VAR Member

נראה שאדריאנו גליאני מצא בית חדש מהר מהצפוי.

https://cdn.meme.am/cache/instances/folder10/500x/38756010/i-know-that-feel-bro-blank-i-know-how-it-feels-bro.Xxx

4. oranfu Member

אני מסכים שהשקעות "חכמות" לא באמת ייקחו אותנו רחוק אבל הלוואי והיינו עושים אפילו אותן. הדבר האחרון שאפשר לקשר למועדון שלנו זה חכמה.

האקו כבר מדווח שאין שום עניין לברר את הפאשלה עם ואן דייק מבחינת הבעלים כי הם היו מודעים לתהליך לאורך כל הדרך.
    זה כמובן ברור כי זה תואם בדיוק את שיטת הפעולה שלנו במשך שנים. אלה הנחיות שלהם (אולי לא ברמת המיקרו אבל ברמת המאקרו).

רוב האוהדים לא יבינו. האנגלים מטומטמים לפחות כמו הישראלים. הם אכן ישכנעו את עצמם שעדיף מגוויר ב25 מיליון על ואן דייק ב60.
    הם ימצאו אלף ואחד טיעונים למה שחקן X הוא למעשה שחקן ענק ולא יבינו למה אנחנו ממשיכים להיות לא תחרותיים.
    מי שרוצה ממש להתענות שייכנס ל-RAWK. הרוב שם בכלל לא מוכנים לשמוע ביקורת על הבעלים כי זה לגיטימי לחלוטין לא להוציא כסף. אז מה אם אנחנו אחד מעשרת המועדונים הכי עשירים בעולם לפי הדירוגים?
    קרה, סוטון התעצבנו כי מישהו הדליף (כן, "מישהו" הדליף...) והם בכלל בתהליך של מכירת המועדון לסינים לכן הם לא רצו למכור.
    כמובן שאף אחד לא מתייחס לעובדה שבכלל לא פאקינג פנינו לסוטון בשביל להציע הצעה על השחקן!! איך זה מסתדר עם זה שאנחנו היינו מוכנים לגבות את המנג'ר? זה לא, אבל האוהדים המטומטמים האלה אוכלים את יחסי הציבור של הבעלים עם כפית.

5. Rushie Member

אורן, גם אני קראתי את הכתבה היום שהבעלים היו מעורבים בהכל. מצד שני שלשום באקו הייתה כתבה שהבעלים הולכים להיפגש עם מייקל אדוארס כדי "לקבל ממנו הסברים על מה שקרה". מה שבעצם מצייר תמונה הפוכה.

הייתה פה חתיכת פארסה מביכה אבל לדעתי אתה נמהר מדי כשאתה ישר מקשר את זה לחוסר רצון של הבעלים להשקיע. בלי ההדלפה הדבילית הזאת יכול להיות שהעניין היה נסגר, ותסכים איתי שלא בפחות מ55-60 מיליון פאונד. ואז כל טענה על חוסר רצון להשקיע הייתה נשמעת מגוחכת.
    גם לא יפתיע אותי אם בקרוב נסגור עם רומא על סאלח וניתן לה את ה35 שהיא רוצה (אבל בכנות, אני גם לא אופתע כבר אם נחרבן גם את זה). גם אז זה לא יהיה בדיוק סכום זול.

כנראה ששמנו איזשהו הולד עם ההעברות כדי להתאושש מכל מה שקרה השבוע. זה יוצר שקט שטוב לעיתונאים ולספקולציות אבל לא בהכרח מייצג משהו. בוא נראה עוד חודש לאיזה כיוון הקיץ הזה הולך ואת מי כבר הבאנו עד אז.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מתקשר ישירות לחוסר רצון של הבעלים להשקיע. בין אם הם היו מעורבים, כמו שאורן אמר, רק ברמת המאקרו ולא ממש בכל מהלך ומהלך, ובין אם הם היו מעורבים עד הפרט האחרון - זה לא רלוונטי. הסיבה להדלפות האלה היא בבירור הפעלת לחץ על סוטון כדי שיורידו מחיר. גם אחרי שזה גרר בדיוק את ההיפך (התחלנו ב50, עלינו ל60 ולקראת הסוף זה הגיע ל75) זה נמשך. הרי ידוע לכולם כבר שאנחנו בשיחות עם ואן דייק כבר חודשים, אז איך יכול להיות שסוטון לא קיבלו הצעה התחלתית מיד אחרי שריקת הסיום של העונה? כי הבעלים רצו להתחיל מנק' התחלה משמעותית זולה יותר ממה שסוטון רצו במקרה הטוב, או כי מלכתחילה כל הסיפור הזה הוא קונספירציית יח"צ מטורפת (פחות סביר אבל באמת שהיום אני כבר לא אופתע מכלום).

גם אם נסגור בקרוב על סלאח זה עדיין לא תירוץ, זה מחיר שאנחנו אמורים להיות מסוגלים לשלם בלי למצמץ בכלל. איכשהו כל שנה אנחנו מעריכים את שווי השחקן פחות ממה שהוא, או לא מוכנים לשלם לו את המשכורת שהוא רוצה... כשזה נהיה כזה דפוס ברור, אין ספק שלבעלים יש יד בדבר.

Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. oranfu Member

אני רחוק מאוד מלהסכים שהיתה לנו כל כוונה לשלם 50 מיליון, שלא לדבר על יותר מזה. זאת לא היתה הדלפה זה היה תדרוך עם כוונה ברורה מאוד. כל כך ברורה שגם סוטון הבינו אותה וזה הטריף אותם.
    איך יכול להיות שבשום שלב לא פנינו לסוטון? מילא בהתחלה כשהתחלנו לדבר לא, אבל כשכבר הבנו לאן זה הולך (אגב, ידענו שהשחקן רוצה לבוא אלינו במשך כמה ימים לפני שהתדרוך יצא לתקשורת). איך זה יכול להיות אם היתה לנו כוונה לשלם? זה לחלוטין לא מסתדר.

אנחנו מוציאים פחות על העברות (נטו) עם הבעלים האלה מאשר עם דייוויד מורס קיבינימאט! שום דבר ממה שראינו מהם עד היום מבחינת מעשים לא מלמד שהם נכונים להשקיע, רק מבחינת דיבורים.

שמנו "הולד" לשבוע בשביל להתאושש? מה קורה אם בשבוע הזה בא מועדון אחר ולוקח שחקן שאנחנו רוצים?
    כמו שאמרתי, יש מיליון ואחד תירוצים להתנהלות שלנו אבל יש תוצאה אחת ברורה מאוד עם הבעלים האלה.
    אנחנו בכלל לא יודעים מה זה להחתים את המטרה העיקרית שלנו (אבל כולם יודעים מי הן המטרות כי אנחנו דואגים לפרסם את זה).
    דפוס הפעולה הזה הוא ברור מאוד תחתם, אי אפשר להתעלם מזה. אני עד השבוע קיוויתי שהם לומדים ומסיקים מסקנות ויוכיחו את עצמם כבעלים אבל זה פשוט לא יקרה.

אם הם לא מביאים לפה את ואן דייק (ולא רק אותו, אבל הוא הכי קריטי) הם צריכים לגמור את הסיפור עם המועדון. 0 קרדיט נשאר להם.

אבל אולי הם יביאו את סלאח ב35 מיליון ויהללו את זה כרכישה ענקית (כשזה סכום סטנדרטי לחלוטין בימינו על שחקני הרכב, שלא לדבר על שחקנים מובילים) ונסיים את הקיץ עם הוצאה של איזה 50 מיליון נטו שזה גם כבר כלום בימינו (וזה עוד כשבמשך יותר משנה הם בכלל לא הוציאו כסף אז צריך להיות לפחות כפול).

נערך לאחרונה ב: ‏10/6/17
    Ori8 אוהב/ת את זה.
  8. Rushie Member

שמע, אתה לא תשמע אותי מסנגר על הבעלים האלה. ואפילו אם הם לא ידעו על מה שהלך עם ואן דייק כמו שאני חושב, זה לא מוריד גם לא במעט מהאחריות שלהם. מי שהוביל את כל המהלך זה הוא אדוארדס שזה מינוי שלהם (וכמה שהם התפארו במינוי הזה...).
    ולמרות זאת אני בוחר להאמין שכן יש כוונה להוציא כסף הקיץ. אני בעיקר מבסס את זה על התחושה שלי עוד מהקיץ שעבר, שקלופ זה לא רודג'רס, כלומר מאמן שתמרח אותו כל קיץ עם נט ספנד של 0 ותקווה שיהיה בסדר. זה פשוט לא נשמע הגיוני.
    קיץ שעבר לא הוצאנו הרבה בנטו ובכל זאת הוא לקח אותנו למקום 4. בקיץ הזה אני מצפה שהם ישחררו מזומנים ואמרתי את זה עוד הרבה לפני כל הכתבות הדביליות על ה"200 מיליון שיש לקלופ לבזבוזים הקיץ".

9. oranfu Member

אנחנו לא יודעים מה הוביל את המהלך אבל זה לא משנה. זה אותו סיפור גם כשהמנהלים מתחלפים לכן ההנחה שסה"כ הכל מתבצע לפי ההנחיות שלהם.

כוונה להוציא כסף - כן. כסף משמעותי כמו שאנחנו צריכים להוציא וכמו שמתחייב מההכנסות שלנו? לא. פחות מ100 מיליון נטו זה לא רציני (וגם זה כשאני נותן להם הנחות).

תקווה שקלופ לא יקבל את ההתנהלות הזאת וזה יפחיד אותם זה כל מה שיש לנו.

קיץ שעבר לא הוצאנו בכלל בנטו, אל תתן להם הנחות.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הטיימס: ליברפול מעוניינים בטאדיץ׳ (סעיף שחרור של 13 מיליון פאונד).

שחקן טוב מאוד בעיניי, לא בטוח אבל שזה מה שאתם צריכים.

11. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

אני לא בטוח שעוד מו"מ מול סאות'המפטון זה מה שהם צריכים.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

לא בטוח שהם מכירים קבוצות אחרות

13. oranfu Member

זה לא הטיימס, זה דנקן קסלס מהסאנדיי טיימס. ז"א השרמוטה של מוריניו שמנסה להדליק את סוטון עוד יותר עלינו.

אגב, סולנקה נבחר לשחקן הטורניר בזכייה של אנגליה U20 במונדאליטו.

נערך לאחרונה ב: ‏11/6/17
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

קיצר, אין יותר דיונים על שחקנים שלא קוראים להם ואן דייק.

למדתי את הלקח.

15. oranfu Member

א - כן.
    ב - זה מקור באותה רמה כמו הס*ן. הכי פחות שווה התייחסות שיש.

מצב נושא:
הנושא נעול.