ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

חד משמעית יצאתי פיתה. בלבלתי לאורן וגיל את המוח חצי שנה, צחקתי עליהם שבוע כשואן דייק הגיע ועכשיו הבדיחה על חשבוני.

מה אגיד לך, הייתי מקבל את זה אם מה שקרה כאן החודש הייתה התנהלות נורמלית. בפועל ? אפילו לסטר ומונאקו לא שיחררו 2 שחקנים שמתים לעבור.
    הייתי בולע את זה ואולי אפילו תומך אם היו מביאים את למאר. כמו כל ינואר גם עכשיו הם ירקו עלינו בפרצוף.

מבחינתי לקחו עונה פנטסטית בפוטנציה וזרקו אותה לפח.
    עתיד מזהיר אני לא רואה, למה שהם לא ימכרו את סלאח ? הרי גם הוא חולם להיות המצרי הראשון בריאל מדריד.

גם למה שהם יקחו את כל הכסף מקוטיניו, ומשל סלאח חלילה, ויוציאו אותו על רכש ? כבר אמרו שזה יקרה בקיץ האחרון וזה לא קרה. יכול להיות שיש כוונות לקיץ, אבל גם אז סיכוי טוב שהמחירים יהיו מופרזים/הקבוצה לא רוצה למכור. שלא יבטיחו דברים וזהו.

תאמין לי שאני אקבל את זה הרבה יותר טוב אם מלכתחילה יגידו, אנחנו עושים כמה שיותר כסף עד שנמכור את המועדון. ככה אני לא אצפה או אפתח תקוות ואולי סוף סוף לא אקח את הכדורגל הזה ללב. זה כיף כשאתה אוהד בארסה או ריאל, זה חרא גדול כשאתה אוהד ליברפול.

נערך לאחרונה ב: ‏9/2/18
    oranfu אוהב/ת את זה.
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאר עיתונאי החצר שלנו גם יצאו עם כתבות על למאר? אני באמת שואל מסקרנות כי אני לא עוקב כבר בשבועות האחרונים.

אם לא אז כנראה שלא מדובר בתדרוך של המועדון אלא במקרה הנדיר הזה שקורה בערך פעם בשנה שפירס או עיתונאי חצר אחר כלשהוא אשכרה מצדיק את השם שלו ועושה איזהשהיא עבודה עיתונאית ולא פשוט משמש כשופר של המועדון. אם כן, מה האג'נדה בדיוק? ראשי מונאקו קוראים את הליברפול אקו? מה הייתה האג'נדה בלספר לכל העיתונאים לקראת סוף ינואר שלא נחתים אף אחד? מה הייתה האג'נדה לספר לכולם שאנחנו לא רוצים מאחרז? גם אותו בעצם כן רוצים אבל עושים כאילו לא? רק אל תגידו לי אחר כך שאני זה שמתעסק בקונספירציות.

שוב, נחיה ונראה. מנקודת המבט שלי הידיעה הזאת הכי הגיונית בעולם כי זה בדיוק תואם למה שאני מצפה שנראה בקיץ, יגיע קייטה בתור הרכש הגדול של הקיץ והמחליף של קוטיניו ומעבר לזה קיץ סטנדרטי לחלוטין עם אולי עוד חלוץ וקשר זולים נוספים ואיזה ג'ק בטלאנד לקינוח. אנחנו לא נשתולל על שחקנים כמו למאר שיעלו סכומי עתק (עבורינו). אנחנו לא עושים החתמות כאלה בלי לעשות קודם בוחטה משלנו, זה יקרה לדעתי רק אם סלאח נמכר כבר בקיץ הקרוב.

אתה יותר אופטימי ממני, זכותך. לי זה נראה כמו המשך טבעי לתסריט שאנחנו חיים בו כבר 6-7 שנים.

3. Mellow29 Kopite

קוטיניו10
    רגע לא הבנתי, בינואר עוד היית בסדר אבל הדקירה בלב הגיעה ב-8 לפברואר כשפירס כתב שאנחנו לא מעוניינים בלמאר שלושה חודשים לפני שנפתח החלון? אני לא מבין למה אתה בכלל מתייחס לכתבה כזו. כשהחלון יהיה רלבנטי נראה את מי נביא ובמי נהיה מעוניינים.

ווקאון
    למיטב ידיעתי פירס היחיד שפרסם.
    הפרשנות האישית שלי היא שלא מדובר בעבודה עיתונאית אלא בדיוק להפך, מועדון שרצה לשלוט ב-100% במה שנכתב כך שהלך רק לצינור המידע הראשי (ולא בתפוצה לכל העיתונאים שמסקרים את המועדון). מה האסטרטגיה מאחורי זה אני לא יודע.

אין פה שום קשר לאופטימיות אלא לקומון סנס. אי אפשר להחזיק את המקל משני קצוותיו, או שהם אנשי עסקים ממולחים שבאים לעשות עלינו סיבוב או שהם טמבלים מוחלטים, גם וגם זה לא תופס. אי אפשר להגיד שהעיתונאים הם שופר של המועדון ולא שווה להתייחס ברצינות למה שאומרים כי תמיד מאחורי זה עומד המועדון, ואז כשהם אומרים משהו לקחת את זה ברצינות (פתאום המועדון לא מכתיב להם מה להגיד? ולמה?). זה נחמד להגיד שאנחנו היינו מוכנים לשלם רק אחרי הבוחטה על קוטיניו אבל עם ואן דייק וקייטה דיברנו לפני שברצלונה נכנסו ברצינות לעניין של קוטיניו, כנראה שההסבר הוא שוב שהאמריקאים אנשי העסקים הגאונים בעצם כל כך מטומטמים חשבו שהם ישיגו את שני השחקנים האלה ב-15 מ׳ פאונד כ׳׳א.

אני בשום נקודה לא התיימרתי להגיד מה יהיה בקיץ או מה מידת האופטימיות או הפסימיות שלי.

4. Coutinho10 Member

הכתבה אתמול לא הזיזה לי, כשקלופ הודיע שלא נרכוש שחקן בינואר זה הוזיז.

לגבי המודגש, הם נלחמו עליו בקיץ מסיבה נכונה, ואז מכרו אותו בטיימינג הכי מסריח שיש. בלי להביא מחליף, כשאנחנו בעונה מצוינת וכשהמחיר בשיא וקפץ לכיוון ה 140 מיליון פאונד.
    כל מועדון שמכבד את עצמו היה מתחמש בשחקן אחר במקומו. אפילו ארסנל הביאה את אובה ומקיטריאן !!

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין לי בעיה עם שאר ההודעה אבל המשפט הזה ממש הציק לי. זה נחמד ויפה שדיברנו איתם לפני שברצלונה נכנסנו ברצינות, השאלה היא לא מתי מדברים (הרי בזה ובמוניטורינג אנחנו אלופים), אלא מתי מביאים. זאת הטענה המרכזית של רובנו הרי, זה שהם מפלרטטים (יש שיגידו עושים טיזינג) עם שחקנים זה מעניין את הביצה, הקטע שמרתיח הוא שבאופן דיי סיסטמטי הכסף אשכרה יוצא רק כשיש נכס למכור שאפשר לכסות איתו את ההוצאה.

Esomech ו-oranfu אוהבים את זה.
  6. EO11 בפה אליל היכל התהילה

לא הייתי פוסל שאתה טועה ושכבר מהקיץ היה ברור לאמריקאים שקוטיניו הולך בינואר תמורת סכום גבוה מאוד.

לדעתי הטעות למכור בינואר היא לא רק מקצועית, אלא גם כלכלית. בד"כ מה שאני אומר לא תקף, אבל כל קבוצה הייתה חייבת להתחשב בכך שמדובר בשנת מונדיאל, ושערכם של שחקנים עשוי לעלות בצורה ניכרת אם הם יתנו טורניר טוב. האם זה יכול ללכת לכיוון ההפוך? קשה לי להאמין, רק עניין של פציעה ארוכת טווח, שיכלה לקרות גם בין ספטמבר לינואר, יכולה לפוצץ עסקה או להוריד משמעותית את שווי השחקן.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Mellow29 Kopite

@Scouser Tommy
    אלוהים יודע למה מתכוונים הכתבים כשהם אומרים שאנחנו ״monitoring", אם אני צריך להמר כנראה מדובר בסקאוטינג יותר מאסיבי ושיחות עם הסוכן בנוגע לתנאים אישיים אם וכאשר. בעייני, להטיס שחקן לבית מלון בבלקפול כדי לפגוש את המאמן שלך במהלך העונה זה הרבה מעבר למוניטורינג. התלונה של סאות׳המפטון עלינו מרמזת גם שזה לא משהו שגרתי.

@EO11
    אתה מדבר על טיימליין אחר לגמרי לדעתי. אני לא מדבר על העונה הנוכחית, אנחנו בחודש אפריל שעבר הטסנו את ואן דייק לפגוש את קלופ בפגישה חשאית כדי למכור את הפרויקט שלנו. באותה תקופה הספקולציה הזו של קוטיניו לברצלונה לא שונה מהספקולציה של סאלח למדריד מבחינתי. בסופו של דבר העסקה הזו נסגרה רק בינואר, אבל צריך להיות מאוד ציני כדי להגיד שכל המאמץ הזה לשכנע את ואן דייק באפריל היה רק כי חזינו שבחודש יולי ברצלונה תתחיל לדבר ברצינות על קוטיניו.

האם זו טעות או לא אנחנו נוכל לקבוע בוודאות בסוף העונה. ברור שמבחינת האוהדים זה מבאס מאוד לא לראות שחקן כזה בקבוצה שלך, בלי קשר לזה שהאלטרנטיבות בהרכב רעות. ועדיין, לטובת מי שבמקרה נכנס לדיון הזה מהירח רק אציין שקיים סיכוי גבוה מ-0 שהמועדון הזה ישלים את המטרות שלו העונה ויסיים בטופ 4 (לפי 538 מדובר ב-91%, מה שאומר שמי בטוח שנסיים בחוץ יכול לעשות המון כסף).

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

91% נשמע מוגזם ולא ברור לי מה זה האתר הזה.
    באתרי ההימורים נותנים לנו כרגע 1.2-1.25 שהם 80-82 אחוזים.

אחת הסיבות להערכה כל כך חיובית היא ההתפרקות של צ'לסי והיא באמת רשומה כמקום ה5 כרגע. יש להם את המנצ'סטריות בחוץ ב2 מ3 המחזורים הקרובים, כנראה חוזים שם התפרקות שממנה הם לא יחזרו.
    מי שבטוח שלא נסיים בטופ 4 אכן יכול לעשות אחלה כסף, המשלים של 1.2 זה פי 6.
    כל שקל שתשימו תיקחו 5 רווח חזרה.

9. Mellow29 Kopite

538 קם לדעתי לפני הבחירות לנשיאות ארה׳׳ב ב-2008, מאז הם צברו מוניטין די גבוה בתחום של סקרים וניתוח סטטיסטי, לאחרונה ראיתי שגם נתמכו ע״י ESPN. מה שכן, אפילו לקלינטון היו אחוזים יותר גבוהים מליברפול, אז מי יודע.

אני קצת מורח אתכם פה כי נראה לי (מהלינק) שהם משקללים את ה״עוצמה״ ההתקפית וההגנתית של כל קבוצה כדי להעריך תוצאות, ואני די בטוח שעל פני מדגם מספיק גבוה העוצמה שלנו בלי קוטיניו תרד והעוצמה של מנ׳ יונייטד עם סאנצ׳ז תעלה. זה עוד הסבר למה 91 הופך ל-82.

בכל מקרה, אני בחוץ עד שקיי700 לא אומר לשים את הבית על זה. ואז שם הפוך.

10. k_700 Member

קיי מיולי אומר לך רק דברים שמתרחשים.

בלי העזיבה של קוטיניו אני מאמין שגםהיה סיכוי שאנחנו היינו נדחקים למאבקים על סף הטופ 4.

כמובן שההתפרקות של צ׳לסי, העזיבה של קוטיניו וסאנצ׳ז שינו מאוד את מאזני הכוחות לרמה שגם עבודה איומה של מנג׳ר לא תוכל לקחת אותנו השנה מחוץ לטופ 4( אפילו אני אשאר בלי מילים אם זה יקרה).
    ועדיין אני הולך עם משהו שהיחס עליו לא מספיק גבוה כרגע וזה שלמרות הלוח משחקים שלנו זו תהיה תעודת עניות גדוחה מדי לליגה שקבוצה ברמה שלנו תסיים 2 ואני שם את מבטחיי בטוטנהאם, הם מספיק טובים כדי לבעוט אותנו משם, למרות המרחק.

11. oranfu Member

אני בספק אם נסיים בטופ4, אבל נגיד.

אם נסיים שם אז המכירה של קוטיניו לא נוראית כביכול. למה? איתו היינו עושים עונה טובה יותר, אני מניח שעל זה לא יתווכחו איתי. אז למכור אותו בהכרח פוגע בנו גם אם בסוף נעמוד במטרות המינימליות שהיו לנו.
    אבל המכירה שלו היא עניין הרבה יותר גדול ומשמעותי על ההתנהלות והכיוון של המועדון הזה בין אם נסיים בטופ4 העונה ובין אם לאו.

12. alexshw Member

אוהב את מה שקורה בטוטנהאם ואת המאמן שלה אבל יש במועדון הזה נאיביות כל כך מושרשת שלוקחת אותם אחורה. צריך לזכור שעם כל המחצית השנייה המעולה הם כמעט והפסידו עוד משחק חוץ גדול.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

13. k_700 Member

בסדר יש להם לוח משחקים רצחני עכשיו שגם הקבוצה שלך לא בדיוק הוציאה ממנו יותר, עם כל הנאיביות של הספרס.
    הכדורגל שלהם שווה מקום 2 בשתי העונות האחרונות והרמה פה לא באמת גבוהה יותר העונה, רק המרחק מהמוליכה.

לאורך זמן זו קבוצה טובה במשחק שלה ובשימוש הכללי באורך הסגל.
    בלי פציעות ועם קצת יותר מזל הם אמורים לסיים לפנינו, אנחנו לא באמת משחקים כדורגל גם אם היריבה היא יאוביל או ליברפול באנפילד.

14. alexshw Member

אמור זה שם של דג. הכדורגל שלהם גם אמור היה להוביל אותם לזכיה בגביע אשתקד ולא להפסיד 4:2 לצ'לסי.
    הכדורגל שלהם טוב ומהנה משמעותית מיונייטד אבל הפער 7 מהם. יונייטד קבוצה הרבה יותר צינית. כמובן השקעה אסטרונומית מאפשרת את זה אבל גם dna קלוקל של טוטנהאם.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

https://media.giphy.com/media/l3V0H7bYv5Ml5TOfu/giphy.Xxx

מצב נושא:
הנושא נעול.