ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. גלץ Member

תהיה מלחמת עולם בין ליברפול ורומא אם הם ילכו על אליסון.

2. k_700 Member

Money talk לא מלחמת עולם ולא נעליים.
    אם ליברפול באמת תרצה את אליסון אז רומא תשמח למכור.

מדאיגה מאוד העובדה שקלופ מסמן כל הזמן מטרות מצוינות בשוק, אם בליברפול גם ידוגו לו את המטרות באחוז גבוה יותר הוא יבנה קבוצה מפחידה עם אופציה ללגאסי.

3. alexshw Member

עם אופציה לדורטמונד 2 יותר רק בלי אליפויות. בחייך זה מועדון שלא מסוגל לשמור לאורך זמן על שום שחקן שמגיע לטופ.
    קודם שיוכיחו משהו ואז נדבר על "לגסי". אני במקלטים ממה שהם הולכים לעשות כבר 27 שנים.

4. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

זה בדיוק מה שאמרו על יונייטד בתחילת הניינטיז. לא לקחו אליפות, ולא לקחו אליפות, ולא לקחו אליפות...עד ששנה אחת כן לקחו והשאר היסטוריה. אפילו עם מנג'ר לא מבריק כמו רודג'רס הם היו מרחק החלקה משם, בעונה שבה סיטי לא דומיננטית כמו השנה זה לא בשמיים שהם יקחו. בוא נגיד שהייתי מהמר על זה בסבירות גבוהה יותר מאשר שיונייטד תזכה באליפות בשנים הקרובות.

קשר שמאלי ו-ASROMA אוהבים את זה.
  5. alexshw Member

אני עוקב אחרי הפרמייר ליג מ - 1995. אני מכיר את ליברפול לא פחות מאשר אוהדיה. ראיתי העונה שוב שההנהלה שלהם לא שאפתנית והיא מהווה מגבלה גדולה על המועדון הזה.
    עם כל הכבוד קלופ לא פרגי, והמציאות היום שונה מ - 1993.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
  6. k_700 Member

אלכס, אתה מדבר כאילו סיטי בכל שנה שוחטת את הליגה ואתה מדבר כאילו בליברפול לא היו כבר מרחק יריקה ועם סגל מוגבל יותר מלקחת אליפות.

אתה יודע דברים דינאמיים בכדורגל, לא הכל dNa.

יש להם מאמן גדול, הבחירת שחקנים שלהם נכונה מאוד.
    הם גם השתפרו בקטע הזה של השחקני רכש שהם מאתרים(כנראה יותר מקשיבים שם לקלופ).

הם בהחלט טעוני שיפור בקטע של הבאמת לבזבז ולדעת לסגור את המטרות הבכירות.

ביום שזה יקרה לדעתי בכל אירופה צריכים להתחיל לפחד, הם בדרך הנכונה לנסיקה, הפוך ממה שקורה אצלנו למרות השקעות חסרות תקדים וחוזה חדש למנג׳ר הכי גרוע בעולם הכדורגל בווליו פור מאני.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  7. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בינתיים אני לא רואה שהמכירה של קוטיניו פגעה בהם. נראה שהם עשו מהלך חכם, אולי עדיף היה שזה קורה בסוף העונה אבל עדיין מצאו רגע מתאים לקחת את הכסף בלי לפגוע משמעותית בהתקפה.

מעדיף הנהלה לא שאפתנית כמו בליברפול או בטוטנהאם מאשר קרקס כמו אצלנו, שפיכת כספים ללא הכרה על שחקנים שנחנקים בידי מנג'רים מיושנים ורדיפת לייקים. תן לי את לוי ואני מאושר.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  8. alexshw Member

דברים דינמיים בכדורגל אבל פעולות הנהלה דומות לעבר. שוב הצלחה מקומית הובילה למכירת שחקן טופ. למה שזה יהיה שונה בעתיד? המדיניות אותה מדיניות.
    יונייטד לא צריכה להיות 3 שנים קרובה לאליפות כדי בסוף לקחת. ויש גם צ'לסי שמתחרה על אליפות. טוטנהאם וארסנל לא ריאלי בשנים הקרובות.

אין לליברפול יכולת להחזיק שחקנים שוברי שיוויון לאורך זמן. גם בדורטמונד קלופ בנה קבוצה מאוד חזקה. בשיא הוא הגיע לגמר אלופות וזכה ב - 2 אליפויות, כי בגרמניה יש לו רק את באיירן כמכשול וזהו.
    אבל גם אחרי זה בגלל נחיתות כלכלית שתו לו את הכוכבים. לא מבין במה מהותית המצב שונה בליברפול?

זה לא קשור שיש קרקס ליונייטד. בסוף גם הוא יגמר. ליונייטד דרך קצרה הרבה יותר לאליפות מאשר בליברפול.
    ואם יפצע אחד מהשלישיה הקדמית בליברפול עדיין לא תרגיש בחסרונו של קוטיניו?

9. k_700 Member

יונייטד לא קרובה לאליפות כבר חמש שנים וגם לא תתקרב בקרוב כל עוד ממשיכים לגבות מנג׳רים כושלים.

ביונייטד יותר קרובים להפסיד כשרונות שנחנקים מאשר להתחרות על משהו.

למה שזה ישתנה? אולי כשרואים עבודת אימון נהדרת, בחירת שחקנים טובה של המנג׳ר ובעיקר השתלבות מהירה שלהם בסגל עצמו קל יותר לשחרר ולתת אמון למנג׳ר בבניית הסגל.

לא אמרתי שזה יהיה פרפקט, לא אמרתי שהמצב עכשיו לא טעון שם שיפור אמרתי שיש מקום לקצת אופטימיות.
    בליברפול משיגים הרבה מטרות בכירות בשנתיים של קלופ שם , הם משתלבים נהדר ויותר גרוע מזה(מבחינתי) גם בעניין של חרושת השמועות הם משתפרים.

פעם הייתי שומע יותר על לאמברטים, מילנרים ואינגסים.
    היום השמועות מתרכזות לשמות שהייתי לוקח אלינו בלי למצמץ ומעל לכל אלה שמות של שחקנים שבסבירות גבוהה מאוד יראו נהדר אצל קלופ.

הם בדך למעלה, יש להם מנג׳ר פשוט נהדר שלא מקרין לחץ, שאהוב שם על כל חלקה, צנוע שמוציא מהשחקנים יותר ממה שהם כנראה שווים.
    אני מקנא.
    הם גם יסיימו לפנינו אם לא יגיעו שם פציעות מטרידות.

כמו שאני אומר לכם מתחילת השנה.

קשר שמאלי, Coutinho10 ו-Big Virgil אוהבים את זה.
  10. alexshw Member

אני לא מוריד מהעבודה של קלופ ובכל מקום טוען שהוא ברכה משמיים עבור המועדון. אני טוען שההנהלה מגבילה ביותר במקרה הזה.
    קלופ לא משלם לשחקניו שכר לא פה ולא בדורטמונד. הוא לא זה שנכשל בלקחת תארים משך המון שנים בעבר ולא אשם שיש מקומות יותר אטרקטיביים.

תסתכל בטבלה - קבוצה אחת בנויה על יכולת של מנג'ר שמקדם את המשחק שלה ואת שחקניה וקבוצה שנייה בדיוק ההיפך - מנג'ר מדכא שמפריע לה בצורה בפירוש לשחק ולשחקנים להתפתח. שתיהן צמודות.
    די ברור למי האפסייד הרבה יותר גבוה.

11. oranfu Member

לא זה ולא זה. ג'ורגיניו אחורי ורוצים עוד אחד (לא ידוע) כמחליף לקוטיניו לפי הדיווח.

כמובן שלליברפול יש יכולת להחזיק שחקנים שוברי שיוויון לאורך זמן, זה הכל עניין של נכונות. את הכסף יש. אם אני מאמין שבאמת יעשו את זה זאת שאלה אחרת, אבל את היכולת ברמת העיקרון בהחלט יש.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  12. alexshw Member

יש לכם כסף לשלם אותו שכר ממוצע כמו סיטי, יונייטד, פריז, ריאל, ברסה? ואולי אפילו יותר בגלל פקטור אטרקטיביות המקום וחוסר הישגיות.
    זה לעלות רצינית את כל מדרג השכר.

13. oranfu Member

אין לנו בעיה להעלות משמעותית את השכר שלנו. כמו כן, לא בהכרח חייבים לשלם כמו יונייטד, לשחקנים יש חוזים ארוכי טווח.
    גם צ'לסי לא משלמים ככה ולא מאבדים את השחקנים המובילים שלהם. גם יובנטוס לא. גם באיירן.

כמו שאנחנו מצליחים לשכנע שחקנים בעלי ביקוש להגיע אלינו לאחרונה, אין סיבה שלא נוכל לשמור על שחקנים מובילים.

אתה כמובן לא תסכים, אבל אתה צריך שמשהו ינחם אותך בזמן שאתה נאלץ לסבול מנג'ר עלוב אחרי מנג'ר עלוב ולחשוב שתמיד תהיו מעל ליברפול.
    היו זמנים שגם חשבתם שתמיד תהיו מעל סיטי.

14. alexshw Member

עזוב אותך "חוזים אורכי טווח". מה לקוטיניו לא היה? אם השחקן רואה כמה מקבלים אחרים ברמתו ובמה הם זוכים במקומות אחרים זה לא מעניין אותו לכמה שנים הוא חתם.

יש סיבה למה לא תשמרו ורק לפני חודש זה שוב קרה. כרגע אין סיבה לחשוב שזה ישתנה בעתיד.

15. oranfu Member

אם לא היינו מוכנים למכור את קוטיניו כל זה לא היה משנה. לא באמת הייתה חובה למכור אותו כמו שלסטר לא מכרו את מאחרז (או שהם משלמים לו יותר מהסיטי?).

אני לא סומך על הבעלים האלה שלא ימשיכו למכור את הכוכבים, אבל זה יכול לצורך העניין להשתנות אם הם רק ירצו.
    כלכלית, אין לנו שום בעיה להחזיק שחקנים גדולים על חוזים גדולים. יש רק את העניין של הנכונות של המועדון לעשות את זה, אין עניין של חוסר יכולת.

מצב נושא:
הנושא נעול.