ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

תודה על הניתוח.
    התכוונתי בעיקר ליכולת המסירה הארוכה באמת.

כמו שציינתי, לא ראיתי הרבה את ג'ורג'יניו, אבל זה ברור שאיכות המסירה (הארוכה) שלו לא באותה ליגה של פירלו.

אגב, ווילסון הבקיע את שער הבכורה שלו היום במדי ווילס וחגג הופעת בכורה בהרכב, שער בכורה וגם יומולדת 21.
    הוסיף גם בישול.

2. yakov_y YNWA

יום הולדת 21 ? הייתי בטוח שהוא כבר בן 22-23.
    זאת ההופעה השנייה שלו בנבחרת מאז ההופעה ההיא ב-2013 כשהיה בן 16.

ווילסון עם 3 שערים ו-2 בישולים ב-379 דק׳ בליגה, ב-4 המשחקים שפתח בהרכב שם הם ניצחו ב-3 משחקים, בשאר העונה (34 משחקים) הם ניצחו רק 6 משחקים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

אם קריירה חשובה לו הוא דורש להמכר בקיץ. שחקן בן 21 אולי עם 10 הופעות בוגרים בקריירה. בזבוז.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. oranfu Member

הוא ככל הנראה לא יצטרך לדרוש את זה וימכרו אותו בכל מקרה.

חבל מאוד לטעמי, אני מאמין שהוא יכול להתפתח לאחלה שחקן. כמחליף היום הוא עדיף על אינגס ולאלאנה (בקישור ההתקפי לפחות).

5. Coutinho10 Member

לפי מה אחי ? הוא לא קיבל אצלנו דקה אחת בבוגרים. גם סוסו על פניו היה כישרון ענק שהיה עדיף על כל הווינגרים שלנו אבל בפועל כששיחק לא היה מוכן לפרמייר ליג.
    עם כל הכבוד לווילסון לאלנה ואינגס עשו משהו בקריירה שלהם, הוא עוד לא הצליח לפרוץ לבוגרים והוא כבר בן 21.
    אני בעד לתת לו הזדמנויות אבל הוא באמת לא עשה כלום בשביל להכתיר אותו כטוב מהם.

בנושא אחר, האקו מתחילים לטפטף על קאספר שמייכל, הייתם לוקחים ?

נערך לאחרונה ב: ‏23/3/18
  6. alexshw Member

היום במשחק של הולנד נגד אנגליה שני הקפטנים יהיו שלכם. הנדרסון וואן דייק.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7. modric19 Member

שמיכל יותר טוב ממיניולה ובקטוס אבל לדעתי צריך לכוון למישהו עם תקרה גבוהה יותר ממנו

8. Scouser Member

גם הקשר המשפחתי לא מוסיף.
    מתחילות שמועות על אליסון לריאל אז זה די מוריד אותו מהמדף. אם קאריוס יסיים את העונה סולידי (לא טוב, סולידי) אני לא רואה את קלופ מביא שוער.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני דווקא מאוד התלהבתי מסוסו כשפרץ אצלנו... הראה המון פוטנציאל. לדעתי אם היה נשאר גם היה מגיע לרמה אפילו יותר גבוהה מאשר היום. אגב, גם עכשיו לדעתי הוא עוד לא סיים את ההתפתחות שלו ויש מצב שנראה אותו בקבוצה מצליחה (במילאן או במועדון אחר).
    בעיניי וודברן ו-ווילסון שניהם היו צריכים לקבל הזדמנויות העונה. לגבי הראשון אולי אם לא היינו עפים משני הגביעים כ"כ מהר זה באמת היה קורה, ואני בדעה שבכל זאת - גם לו וגם לווילסון היה מגיע לפחות מקום על הספסל בחלק מהמשחקים העונה, בטח בהתחשב במצב הדליל של הסגל שלנו בהתקפה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. DRORIKO Member

סוסו שחקן טוב, לא מעבר. לא כזה הפסד של ליברפול.

11. owen11111 Member

אני האמת לא ממש מסכים עם מי שחושב שוודברן או ווילסון ״היו צריכים להיות לפחות על הספסל שלנו״.
    קודם כל, שניהם שחקני שלישייה קדמית. וודברן אולי עדיין לא מצא את העמדה האופטימלית ביותר עבורו, וייתכן שבזכות חוכמת המשחק שלו והיכולת שלו להצטרף לרחבה בתזמון הנכון הוא אידאלי לשחק את הקדמי בשלישיית הקישור שלנו. אבל לכל היותר מדובר בשני שחקנים שנאבקים על 4 עמדות.

עד המכירה של קוטיניו אין בכלל על מה לדבר. הגענו למשחקים בהם שחקנים כמו: מאנה, אוקס, וסטארידג יושבים על הספסל, כשלאלנה אפילו לא בסגל. עד ינואר, למעט משחקי הגביע, באיזה משחק הייתם מעדיפים לראות אותם על הספסל ובמקום מי? לא היו הזדמנויות אמיתיות לשלב אותם. המקום היחיד שהם היו חסרים לי זה במשחק מול ווסט ברום בגביע.

אחרי שמכרנו את קוטיניו והשאלנו את סטארידג׳ התפנה קצת מקום על הספסל, אבל באותו זמן קיבלנו את לאלנה חזרה מפציעה והשאלנו את ווילסון. אז ייתכן והיו כמה הזדמנויות לשלב את וודברן. אבל כמו שקלופ ציין הוא נפצע וחלה ופספס, אם אני לא טועה, כמעט חודש של אימונים בתקופה האחרונה.

זה מאד רומנטי להגיד: ״אני מעדיף את וודברן על פני לאלנה״. אבל אם האינדקציה היחידה שלנו כאוהדים כלפיי וודברן ו-ווילסון זה ההיילייטס במשחקי אנדר 23, בעוד קלופ ראה אותם כמעט שנתיים מתאמנים אצלנו על בסיס יומיומי - אני מבין את המנג׳ר שמעדיף ללכת על שחקן ששיחק למעלה מ-150 משחקי פריימרליג מאשר 2 שחקנים מאד מוכשרים אבל סופר בוסריים כאופציות מהספסל.

וודברן נראה פרוספקט מאד מעניין, אבל משחק האחרון שלו בהרכב מול סטוק שנה שעברה, הוא נראה מאד מבוהל ובעיקר מאד לא מוכן לרמה. מאז הוא כנראה התקדם, ונקווה שאולי יקבל הזדמנויות במה שנותר מהעונה.

ווילסון בן 21, ואומנם קרע את הליגה של האנדר 23, אבל במקום מי הוא אמור לקבל דקות? במקום סלאח או מאנה?
    זה מגניב שהוא מרשים עכשיו בהשאלה שלו בהאל, הלוואי שקלופ יראה בו כאופציה רלוונטית לסגל בשנה הבאה. אבל אם הוא לא פרץ עד עכשיו? אני בספק אם הוא יצליח לעשות את זה.

מילה רק בנוגע לסוסו: הוא הראה יופי של טכניקה, הוא גם שחקן אינטליגנטי. אבל לטעמי הוא איטי מידי לפריימרליג ואני לא בטוח אם הוא בכלל היה מצליח להשתלב במשחק שלנו היום.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מעדיף את וודברן על לאלאנה, וכן מדובר על אחרי ינואר כמובן. לתקופה שעד ינואר התייחסתי בהערה של "אם לא היינו עפים מהגביעים כ"כ מוקדם"... בעיניי היו משחקים (לא מדבר על 10-15 משחקים, אבל היו) שהם היו יכולים להיות אופציה טובה מהספסל, בטח ובטח כשסולאנקה נראה עד כדי כך לא מוכן. לצורך העניין - למה הוא כן והם לא? הם בוסריים בערך באותה מידה בעיניי, ואולי אפילו וודברן יותר בשל ממנו.
    מדובר בעיקר על ההזדמנויות המועטות שאינגס וסולאנקה קיבלו נגיד, במקומם הם גם יכלו לקבל הזדמנות מדי פעם. זה הכל.

יכול להיות שסתם קפצתי ורוב ההודעה לא מתייחסת אליי, אבל זה מה שאני חושב...

לגבי סוסו זה דיון של "מה היה אם", אולי השחקן שהוא היום באמת לא היה מצליח להשתלב, אם היה נשאר אולי היה מפתח נניח יותר מסה לפצות על האיטיות בספרינט וכו'... בכל אופן היה שם בסיס טוב מאוד. לא שאני טוען שהוא הפסד שלנו או משהו, זאת סתם הייתה הערת ביניים בתגובה לקוטיניו10.

13. oranfu Member

על כל שחקן אפשר להגיד לי שהמאמן רואה אותו באימונים.
    אני רק אומר מה אני רואה ולדעתי ווילסון טוב יותר מאינגס וגם מלאלאנה (בשלישיה הקדמית). מה בדיוק אינגס השיג בקריירה שלו חוץ ממעבר לליברפול? כלום.
    לאלאנה כמובן עשה קריירה יפה אבל תפתחו את העיניים. זה קשר התקפי שאחראי לבערך 3 שערים בעונה.
    אני רואה שאנשים פה מופתעים שווילסון רק בן 21 וזה מסביר הרבה לדעתי. אנחנו שומעים עליו כל כך הרבה שנים שחשבו שהוא כבר מבוגר.

לא אומר שהוא צריך לקבל דקות על חשבון סלאח או מאנה, אבל מה קורה כשרוצים להחליף אותם או כשהם לא יכולים לשחק? אני לא רואה אופציה טובה ממנו בסגל.
    אני ראיתי אותו משחק הרבה ולא טוען את מה שאני טוען רק לפי כמה היילייטס. הקטע של לפרוץ לבוגרים זה יפה. אינגס לא פרץ לבוגרים בקבוצת פרמיירליג. לצורך העניין ווילסון בגיל 21 מככב בקבוצת צ'מפיונשיפ, ללאנה בגיל הזה שיחק בליג1. זאת לא ביקורת עליו.
    אינגס בגיל הזה גם רק התחיל לשחק בצ'מפיונשיפ. בתור חלוץ הוא הבקיע בעונה שלמה את מה שווילסון הבקיע בשישה משחקים גיל הזה.

אם היה סגל חזק לא הייתי טוען את זה, אבל אין. המחליפים שלנו לשלישייה הקדמית עלובים, ווילסון לכל הפחות לא נופל מהם. בטח אם אנחנו מחפשים מישהו שישיג לנו שערים.

וודברן לטעמי לא שחקן של שלישייה קדמית. הוא יהיה קשר. הוא כמובן גם התחיל כקשר ועבר לשחק חלוץ רק בגלל מכת פציעות של חלוצים שהיתה בנוער (הוא פשוט היה כל כך טוב שהמשיך לשחק חלוץ).

החרא שנקרא משחקי ידידות של נבחרות רק התחיל וכבר גומז נפצע. אמא של כל מי שאחראי למשחקי נבחרות האלה שרמוטה.

14. DRORIKO Member

אורן אם הנבחרת היתה נורמלית לא היית אומר את זה :p

15. owen11111 Member

רוב ההודעה אכן לא מתייחסת אליך. יש לא מעט אנשים (הרבה בקבוצת הפייסבוק, חלק בטוויטר) שבכל פעם שווילסון הבקיע שער באנדר 23 מצאו דרך להתלונן למה הוא מקבל צ׳אנס.

סולנקה ואינגס הם שחקנים מאד שונים מוודברן ו-ווילסון. קודם כל מבחינת התפקיד: מדובר בשני חלוצי רחבה קלאסים הרבה יותר. אבל זה לא רק זה: זה גם הגיל שלהם, המבנה הפיזי שלהם וההתאמה שלהם לשחק בליגה.

זה מבאס שכישרון כמו וודברן לא מצליח למצוא דקות, אבל בהתחשב בכישרון של החלק הקדמי שלנו, הוא יצטרך להוכיח שהוא ראוי לזה ולא לקבל פרס.

בחדשות אחרות: ג׳ו גומז נפצע בקרסול אחרי 3 דקת במשחק בין הולנד לאנגליה. נפלא. לא יכול לסבול את משחקי הנבחרות המיותרים האלה. מעניין כמה שחקנים נאבד ב-2 המשחקים המטומטמים האלה.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.