ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. orelh94 Member

שאפו לליברפול על עוד משחק הגנה מצויין. עם כל הרעש והצלצולים סיטי לא באמת הגיעו למצבים כ''כ טובים. פפ עם כל הפוזה שלו, כנראה שבלי שופט לצידו או איזה שחקן שנקרא מסי הוא לא מסוגל לדבר באירופה.

אגב, היו כאן אוהדים של ליברפול שהאמינו שזכייה היא אפשרית. מספיק שתקבלו את רומא בחצי ופתאום החלום לא נראה כ''כ רחוק.

oranfu, Coutinho10 ו-גלץ אוהבים את זה.
  2. Scouser Member

כמה דברים יותר רציניים לגבי המשחק:

- וינאלדום היה אדיר בחצי השני. כשמגיע אז מגיע ואם הוא היה עושה את היציאות קדימה האלו באופן קבוע לא הייתי מוציא עליו מילה.
    - סלאח לא עשה כלום אבל נתן גול בלבל של רונאלדו ומסי. סיומת פסיכית.
    - פירמינו עם השער הכי פירמינו שיש.
    - מחצית ראשונה היינו מזעזעים ויצאנו בנס, כמו שחששתי לא חיברנו כמה פסים ואחרי הגול של ז'סוס הייתי בטוח שאנחנו נתפרק. שרדנו עד החצי למרות שהם כל חצי דקה היו ברחבה שלנו. מחצית שנייה השתפרנו בטירוף, הגישה הייתה יותר טובה וגם סיטי נחלשה מאוד (לא יודע אם קשור לפפ או שנגמר להם האוויר או משהו). נתנו את הגול שלנו כמו שידענו שאנחנו יכולים ומשם הסיפור היה גמור.

את ריאל מדריד אין לנו סיכוי לעבור, באיירן סיכוי לא גבוה ומול רומא אנחנו פייבוריטים על הנייר. אבל לכו תדעו מה יהיה מחר. ערב מטורף של אלופות.

3. גלץ Member

ליברפול ובאיירן יכול להיות אחד המשחקים הגדולים שיש

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  4. orelh94 Member

אחרי כמה וכמה משחקים שראיתי מפירמינו העונה, אני מתפלל שפרז שם עליו איזה עין או שתיים. בדיוק מה שאנחנו צריכים. איזה פייטר, איזה תצוגות שהוא נותן. חלוץ ענק שהתרומה שלו היא פשוט אדירה, בכל חלקי המגרש.

קלופ בשלהי המחצית הראשונה עשה שינוי עמדות שניצח לו את ההתמודדות, הזיז את סלאח לאמצע, מאנה לימין ופירמינו לשמאל, כנראה שסלאח באמת לא היה כשיר 100% לשרוף את האגף.
    מפה לשם סלאח מהאמצע כובש, פירמינו מנצל חוסר ריכוז בהגנה באגף השמאלי וקובר לסיטי את החלומות. יש שיגידו שלמאמן אין הרבה השפעה תוך כדי משחק על המשחק עצמו, אבל פה קלופ שיחק אותה בענק.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  5. Cup of Tea Liverpool, UK

פלאשבקים לגיל 16. חצי גמר ליגת האלופות :sm_blob9: כמה התגעגעתי...
    תכנית משחק מדהימה של קלופ והצוות, באמת מרגיש כאילו אנחנו בנויים כדי לנצח קבוצה כמו סיטי (והם קבוצה מדהימה גם אחרי 3 הפסדים בשבוע). השחקנים נתנו הכל, היו כמה שטויות מיותרות אבל באמת שמנקודת הזמן הזאת קשה להתלונן. זה זמן להיות שמח ולהנות מהשבוע באווירה הנהדרת הזאת שהניצחון הזה הביא.

*/aaarse

(הערה: שאפו גם לרומא, לא האמנתי שיש להם סיכוי)

yakov_y ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  6. Mellow29 Kopite

אדיר אדיר אדיר. ההתקפה הרגה את סיטי כשקיבלה את ההזדמנות, אבל בניגוד להמון משחקים גדולים בעבר, ההגנה לא נתנה להם לחזור. לשמור את סיטי על שער אחד ב-180 דק׳ זה יוצא דופן.

מרביעיית ההגנה השחקן שהיה הכי פחות טוב זה VVD, והוא היה מצוין. לוברן היה אדיר. טרנט ורוברטסון התמודדו עם כל מה שסיטי ניסתה לזרוק עליהם מהאגפים.

Allez Allez Allez!

oranfu, Scouser Tommy, Coutinho10 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. alexshw Member

גם באופן כללי קלופ הצורר הגדול של פפ. נדמה לי 9:5 בניצחונות או שזה כבר ניצחון עשירי.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  8. Scouser Member

אה ולפינת השמחה לאיד - קוטיניו יראה אותנו בטלוויזיה, וכמובן סטרלינג החלאה שדחף את ואן דייק, נתן צלילה בחצי הראשון והיה צריך לקבל אדום. ביי ביי.

ההגנה כמו שציינתי על מאזן ספיגות מעולה מאז שואן דייק הגיע. קשה מאוד למנוע מסיטי להגיע לרחבה שלך איך שהיא שיחקה בהתחלה אבל ניקינו כל ניסיון טוב מאוד חוץ מהיציאה הרעה של קאריוס.

oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ענקים ענקים. מדהים. אדיר לחזור לחצי גמר.
    להתמוגג מההישג הזה.
    מצידי כולם נחים בווסט ברום ב-22.
    ענק.

oranfu אוהב/ת את זה.
  10. Coutinho10 Member

אממאאאאאאאאאאא למי אכפת מניתוחיםםםם עכשיווו חצי פאקינג גמר אלופותת אני לא קולט שאני אומר את זה !!!
    עד לפני שנתיים פירמינו מדרבל את סולדאדו באירופית בכלללל, תענוג צרוף.

מרגיש ככ גאה היום, עם כל הביקורות שמעבירים על המועדון הזה מדי שבוע, פשוט מרגיש גאווה.

Allez Allez Allez!!!!!!

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים מה שקלופ עשה תוך שנתיים וחצי, קשה להסביר כמה היינו רחוקים מלחזור למעמדים האלה כשהוא הגיע, או לפחות כמה זה הרגיש ככה.
    מה שלא יקרה מפה והלאה, חזרנו להיות רלוונטים.

12. Rushie Member

כל הכבוד לרומא שלקחה את כל הפוקוס מהערב שלנו, ועדיין זו לא טעות, ליברפול בחצי הגמר. תענוג.
    אפשר כבר להודות שיחד עם השינוי הפרסונלי בהגנה בא גם שינוי גדול לטובה בעמידה של כל הקבוצה. שחקנים שבמשך שנתיים היו קבוע מאבדים את הראש תחת לחץ נותנים בשבועות האחרונים תצוגות מושלמות של התמקמות וריכוז. סיטי לא פגשה עוד קבוצה שהצליחה לספוג את הלחץ שלה בצורה כזאת בלי להישבר וזה הישג מרשים כשמסתכלים על הכוח שיש להם בהתקפה.
    סאלח... כנראה שאני עדיין לא מבין כמה הוא טוב. כדי לתת צ'יפ שכזה ברגע שכזה צריך קור רוח מטורף, אבל שחקן המשחק שלי זה פירמינו שפשוט היה מעולה. איזה מתסכל זה להיות בלם ולשחק מול חלוץ כזה.
    צריך לקרוא לרול הזה של החלוץ ההגנתי שלא מפסיק ללחוץ על שמו.

13. orelh94 Member

רק שיפזרו עליו קצת מזומנים בקיץ ואתם קונטנדרים רציניים לאליפות. אתם מרחק שחקן או שניים משם.

14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

במובן מסוים הקמפיין שלכם מזכיר לי את הריצה שלנו לגמר ב-06׳, וזה דווקא כי העמידה שלכם בהגנה השתפרה משמעותית ב-2018.

ואן דייק, מילנר, אוקס, ההתקדמות של ארנולד ורוברטסון. זה כבר לא מקרי. הקבוצה עובדת הגנתית בצורה מצוינת.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם הייתה לי לירה מצרית אחת על כל פעם שאמרתי את המשפט הזה, הייתי יכול לשלם למישהו שיכין לי פסל מזהב של מוחמד סלאח. בוא קודם נראה שלא נמכור אף אחד מהכוכבים ואז נדבר על מועמדות לאליפות.

אבל קלופ... שמעו זה פאקינג לא יאומן. מצב הסגל מאז ינואר הוא מביך, סגל קצר בצורה שקשה לתאר, קצר באיכות בעמדות מסוימות וגם בכמות בעמדות אחרות. קלופ לבדו הפך את הסגל הזה לקבוצה ברמות הכי גבוהות שיש, רק רמה אחת מתחת למפלצות של אירופה. לעלות עם הקישור שעלינו איתו היום מול הקישור והאיכות של סיטי ולצאת מנצחים זה עבודה של מאמן. לעלות בהגנה עם מגן שמאלי שהגיע מהאל והתחיל לשחק רצוף רק בנובמבר, מגן ימני שעלה העונה מהנוער, בלם שאחראי בממוצע על 2 טעויות קריטיות למשחק, ושוער שנראה כמו בלם בתחילת העונה - ולשמור את סיטי על גול אחד (וגם הוא לא מאיזה מהלך כדורגל גדול)... זה ברמת הנס.

מצטער בפני כל השחקנים שנתנו הצגות היום ובמשחק הקודם - לוברן, רוברטסון, סלאח, מאנה, פירמינו, מילנר - כבודכם במקומכם מונח. יש בנאדם אחד שמקבל ממני את המצטיין של שני המפגשים וזה טרנט אלכסדר פאקינג ארנולד. עוד הופעה פשוט פנטסטית שלו היום, הילד הזה הולך להיות מהגדולים אם יהיה לו מזל עם פציעות. באמת מנטאליות של ווינר עצום בגיל 19, וואו.

נ.ב
    לא הזכרתי את וויינאלדום בכלל כי אני לא מבין מה הצעד הבא. נראה לי הוא מסיים את הקריירה בליברפול כשוער.

נערך לאחרונה ב: ‏11/4/18
מצב נושא:
הנושא נעול.