ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה פשוט אדיר. ראיתי את זה כבר 50 פעם.

oranfu, Scouser Tommy ו-Rushie אוהבים את זה.
  2. Andrei Kanchelskis Member

רומא במיוחד לאור מה שעוללה לבארסה ברבע הגמר היא ממש לא הגרלה קלה עבור ליברפול אבל אין ספק שמבין שלוש היריבות האפשריות בחצי הגמר היא היריבה הנוחה ביותר שיש לליברפול סיכוי בהחלט גבוה לעבור בדרך לגמר. תחושת הבטן שלי אחרי שמינית הגמר אמרה לי שליברפול תהיה השנה בגמר וכנראה שהיא בדרך להיות נכונה...

אני מהמר על גמר בין ליברפול לריאל שיהיה שחזור של הגמר ההוא מלפני 37 שנים בפריז,גמר שכל אוהד ליברפולי וותיק וודאי שמח להזכר בו...

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רומא נאבקת עדיין על מקום בטופ 4, היא רק נקודה מעל המקום ה5. יש להם מחזור גם באמצע השבוע הקרוב.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  4. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אף הגרלה בחצי גמר היא לא קלה, כל מי שנמצאת שם זה בזכות. יהיה קשה.
    עם זאת, אני חושב שמהזווית של אוהד ליברפול הייתי מעדיף לקבל את ריאל מדריד או באיירן, אני חושב שעל גבי 2 משחקים ועם אנפילד מאחורינו יש לנו סיכוי טוב יותר לעבור קבוצות כאלה מאשר בגמר כששתי הקבוצות מפוצצות בנסיון במעמדים האלה. מכל זווית אחרת אני שמח שיהיה גמר קצת שונה לשם שינוי וסיכוי לזכייה של אנדרדוג רציני.

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עובדתית הסיכויים שלנו לזכות עלו משמעותית לאחר ההגרלה. מבערך 18-20 אחוז ל33.
    אנחנו נתפסים כפייבוריטים מול רומא ואם נעבור אותם אז במשחק אחד הכל יכול לקרות, אני לא נותן משקל כל כך גדול לניסיון.

oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  6. Andrei Kanchelskis Member

באיטליה רק שלוש קבוצות עולות לליגת האלופות, ככה שלא מדובר בטופ 4 אלא בטופ 3.

אם אני לא טועה זה יהיה מפגש הנוק אאוט הראשון של ליברפול נגד רומא בצ׳מפיונס מאז הגמר ב-1984 בו ניצחה ליברפול את רומא ב...רומא.

7. alexshw Member

4 מהעונה הבאה.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בצ'מפיונס כן.
    בגביע אופ"א התמודדנו איתם ב2001 כשזכינו באותה עונה. מייקל אואן צמד באולימפיקו 2-0, הפסדנו באנפילד 1-0.
    שנה אח"כ היינו איתם בשלב ה-2 של הבתים באלופות. ניצחנו 2-0 באנפילד במשחק החזרה של הוייה.

9. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא נוקאאוט אבל למיטב זכרוני ב-2002 היה בין הקבוצות מפגש מכריע באנפילד על העלייה משלב הבתים השני וליברפול ניצחה (כדי לעוף מול לברקוזן).

10. Andrei Kanchelskis Member

אם ליברפול תעלה לגמר יורגן קלופ ראוי וצריך לדעתי לקבל את תואר ׳מאמן השנה באירופה׳ בלי קשר לתוצאה שתהיה בגמר. מה שהמאמן הזה עושה השנה באנפילד זה פשוט נס בלתי נתפש!

11. alexshw Member

כן שלב בתים שני, שהיום זה שמינית גמר.

12. one united Member

קלופ תותח קודם כל בגלל שהוא מצליח לגרום לכל מי שעל המגרש לרוץ 90 דקות עבור הקבוצה, מעבר לכך תכירו כבר בעובדה שיש לכם שלישייה קידמית שלא נופלת היום באיכותה מאף קבוצה וכאשר מאחוריהם לוחצים בלי הפסקה קשרים נטולי אגו כמו צמברליין מילנר הנדרסון וכו אז באמת קלופ יכול להציג את אחת הקבוצות הכי כייפיות שנראו אצלכם לאחרונה.

Gianzola ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  13. Mellow29 Kopite

הגרלה טובה. גם רומא היא לא בדיוק מתנה ואנחנו נצטרך להיות בשיאנו ולהעזר בכל התמיכה של אנפילד, אבל בעייני עדיף לשחק 180 דק׳ נגדם ורק 90 דק׳ מול רונאלדו ושות׳, על פני 180 דק׳ מול רונאלדו ועוד 90 דק׳ אחר-כך.

Gianzola, oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  14. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם היה לכם שוער אמין, בשביל הבידור הייתי שם עליכם כסף כאלופת אירופה. כשאני רואה את קאריוס אני כל הזמן מקבל פלאשבקים מאלמוניה. אני רק מחכה לרגע שהוא יברטז וידפוק אתכם. כך או אחרת, גם כשהוא טוב הוא לא קרוב אפילו במקצת ללהיות גיים צ׳יינג׳ר.

בדיעבד, ואם אני מוציא את קאריוס מחוץ למשוואה, ההרכב שלכם בנוי מצוין למשחקי נוקאאוט אחרי שמשחק ההגנה השתפר פלאים מאז הגעתו של ואן דייק, מגנים ששורפים את הקו כאילו אין מחר, מרכז שדה שכולו work rate אחד גדול ושלישיית ההתקפה הטובה באירופה.

רק רוצה להזכיר ששום קבוצה עדיין לא הבקיעה העונה בליגת האלופות אצל רומא בבית. פוטנציאל למפגש מרתק.

נערך לאחרונה ב: ‏13/4/18
    Gianzola ו-SerieA אוהבים את זה.
  15. Scouser Member

הגרלה סבבה בסך הכול. באסה שהגומלין שוב לא באנפילד (מכור!!!!) אבל עדיף רומא מהאלטרנטיבות.
    מה שכן, אנחנו מגיעים למפגש הזה כפייבוריטים כביכול וזה עלול טיפה לפגוע בנו. רומא תבוא להסתגר במשחק הראשון וזה יהיה אתגר שטרם נתקלנו בו בנוקאאוט השנה. זה לא פורטו שבאה לשחק בדרגאו או סיטי שמשחקת די מופקר גם במשחקי חוץ, זו יריבה איטלקית קלאסית שהולכת לעשות לנו את המוות באנפילד כדי להעביר את ההכרעה לאולימפיקו. בכל מקרה במשחק חוץ אני מאמין ביכולת שלנו לכבוש שם אז הכל פתוח.

ונקווה שבאיירן תעיף את ריאל. לא בא לי להעפיל לגמר ולהפסיד לרונאלדו.

אני לא מאמין שאני בכלל חושב על דברים כאלו, איזה כיף. גאה בקבוצה ולא אכפת לי איך העונה הזו תיגמר (רק שלא נפשל בליגה). כמובן שעם ההגרלה הסבירה הזו אז יש קצת ציפייה להעפיל לגמר אבל בכל מקרה עונה אדירה.

Gianzola, oranfu, Coutinho10 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.