ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

עומק. יש לכם עומק ואין כמעט פער בין הספסל ל-11. אצלנו טוחנים את ה 11-14 במשך עונה שלמה.
    תוסיף לזה חודש שאתם לא בצמפיונס ותקבל את התשובה ללמה אתם מקום שני בפער של נקודה עלינו.

2. קשר שמאלי Member

מה טוב בקישור של ליברפול?

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. owen11111 Member

אני לא משוכנע שכל הנקודות שציינת למעלה הן קונצנזוס. אבל גם אם נצא מנקודות הנחה שהן כן, זה לא משנה את ההבנה שליונייטד יש סגל עמוק יותר ואיכותי יותר.
    קצב צבירת הנקודות של יונייטד היה עקבי כל שנה, ו-71 נקודות אחרי 32 משחקים זו כמות נקודות שהייתה מספיקה למקום 1 או 2 בכל אחת מהעונות בחמש השנים האחרונות.

עיקר התלונות ליונייטד הן השימוש במשאבים.
    מאז העזיבה של פרגסון, על אף היותו המועדון העשיר באנגליה, ועל אף שהוצאות השכר ביונייטד הן הגבוהות באנגליה ומדובר במועדון שלא מפסיק להוציא כסף בחלון העברות (מקום שני בעשור הנוכחי, בפער עצום מכל היריבות האחרות), המועדון לא הצליח לייצר מאבק אליפות אמיתי אחד כבר 5 שנים. כשמוסיפים לזה כדורגל מאד שלילי - מתקבל וייב מאד שלילי סביב הקבוצה.
    בסופו של דבר ליונייטד יש סגל נפלא, עם איכות אדירה כמעט בכל עמדה. התדמית הציבורית של יונייטד רעה המון בגלל המנג׳ר שלה, אבל גם בגלל שב-5 השנים האחרונות היא משחק כדורגל שזה סבל לעיניים לראות.

מאז שמוריניו הגיע ליונייטד, מאזן ההעברות שלה עומד על: 236 מיליון פאונד, נטו, בשנתיים.
    מאז שקלופ הגיע לליברפול, מאזן ההעברות שלה עומד על מינוס 34 מיליון, נטו, בשנתיים וחצי.
    ולמרות פערי המשאבים העצומים, פערי היכולת קטנים מאד עד לא קיימים בכלל.

אז גם אם יונייטד מקדימה את ליברפול ב-7 נקודות פוטנציאליות, אם תשאל את סוכנויות ההימורים למי יש סיכוי טוב יותר לזכות באליפות שנה הבאה, הן יגידו שנכון להיום - לנו.

@alexshw
    ואם אתה מחפש אינדיקציה מי קרובה יותר לאליפות בשנה הבאה - זו נקודת פתיחה טובה.

oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  4. one united Member

......נכון שאין פער, מסכים לגמרי, אך זאת לא עדות לאיכות. כל עוד שלושה מבין מילנר,צמברלין,ווילאנדום הנדרסון וצ'אן משחקים מאחורי השלישייה הקידמית אז לסגל הבינוני הלא נגמר של מוריניו אין באמת יתרון

5. Coutinho10 Member

זה כבר לא אליי, אני לא חלק מאלה שמפמפמים שמאטיץ' ופוגבה הם שחקני על (זאת אומרת שהיו להם רגעים ותקופות, אבל העונה הם ממש לא). זה משה אוחיון והחברים.
    למעט הנדרסון, כל הרביעייה הם שחקנים מעפנים על הנייר אבל בפועל הם מצוינים. ג'יני היחיד שלא הוכיח את עצמו ומצד שני אני חושב שיש לו יותר כדורגל מכל החמישייה.

6. one united Member

שמנג'ר אחד (מוריניו) מפשל עם "סגל איכותי" אז בסדר, אבל כששלושה ברצף מפשלים (כאשר מוריניו הוא הכישלון הגדול בפער בגלל התקציב הענק שניתן לו) אפשר וצריך לשאול האם באמת סגל השחקנים כל כך איכותי?! האם באיי באמת בלם כזה גדול? האם באמת אפשר לבנות משחק מעבר מהיר כאשר שחקן מסוגו של מאטיץ משחק כל כך לאט, והאם באמת התיקרה של ראשפורד ומרסיאל היא כל כך גבוהה??.......עומק בטוח, איכות סגל ,אני לפחות חושב שלא באמת גבוהה

7. one united Member

וואלה עלית על נקודה חשובה, אצלכם כולם מעפנים על הנייר אבל במציאות משחקים מצויין, אז מ'אכפת לך הנייר??? אצלינו ההיפך הגמור- הנייר מככב!!!

8. Coutinho10 Member

אחי אחי אחי אחי, זה לא אנחנו שבאים לדיון שלכם ויורדים על השחקנים שלכם, ההפך הוא הנכון.
    אם יש מי שמפאר את הסגל שלכם זה האוהדים שלכם עצמם. זה לא משנה את העובדה שהסגל שלכם נבנה משחקנים שכבר הוכיחו את עצמם במקומות אחרים ואצלנו הוא נבנה משחקנים שהגיעו מסאותהמפטון ומשיפולי הליגה הגרמנית. אני לא מבין איפה המקום להשוואה בכלל ?
    תן לקלופ שחקנים כמו סאנצ'ז ופוגבה והוא מוציא מהם את המקסימום. אצלנו יש 3-4 כאלה, כולם נמצאים בשיא הקריירה שלהם (ואן דייק, סלאח, פירמינו, מאנה).

9. Coutinho10 Member

מוריניו בנה את הסגל הזה ! הוא זה שבנה סגל לכדורגל כ"כ פרימיטיבי, אליו התלונות ולא לקודמיו ובטח ובטח לא לשחקנים - הכישלונות של מוריניו לא התחילו ביונייטד עם כל הכבוד.

10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

ההודעה הזאת לא קיבלה מספיק יחס. הדבר הכי מושלם שאי פעם נכתב פה בפורום. כל מילה זהב.

מועדון קטן ועלוב בשם מנצ'סטר יונייטד שהאוהדים המטומטמים שלו עוד מעזים לצחוק ולהתנשא על קבוצות אחרות.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא חושב שאתה קצת מגזים?

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני ביקום מקביל וטיפש.

Gianzola, Walkon ו-אלעד אוהבים את זה.
  13. alexshw Member

כן אני מעז לצחוק על מועדון שלא זכה בכלום כבר יותר מ - 10 שנים וחי על הבלחות.
    האליפות תנחת ביונייטד הרבה לפני ליברפול.
    ומה אתה עוד מצטט מישהו שבא להטריל עם הזיות של יונייטד שחי על תאונה. אין לי פה מה אפילו להעתמת איתו.
    שילך ללקק את התחת לכל היושבי ראש ההזויים שלו באיטליה שהפכו את הכדורגל האיטלקי לסמרטוט אחרי עשורים שבאמת היה מפואר.

14. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

לא.

מועדון קטן שזכה פעמיים במנג'רים גדולים. זה הכל. תוריד את באזבי ופרגוסון וזה המועדון הכי כושל אי פעם ביחס להשקעה ולציפיות.

15. alexshw Member

נו אז תוריד בליברפול את שאנקלי. ממה ששאנקלי בנה שם הם נהנו 3 עשורים.
    חחח הדיון באמת ירד לאותה תחתית שיונייטד מסוגלת לרדת כמו היום.

קשר שמאלי אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.