ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

קודם כל ולפני הכל - אל תשחק עם 3 בלמים. אף פעם!

למה לשחק עם אינגס? מה לעזאזל הוא מסוגל לתת?
    למה קליין באגף? מה זה?

אם ברור לנו שהקישור הזה הוא נגרי בצורה שקשה להאמין אז למה לא לנסות שם שחקן מהנוער כ"מספר 10"? בחייאת, בשביל מה וודברן שם?

לא לא, לא צריך את קוטיניו. המשק היום בכלל לא רלוונטי. אז מה אם יש רק 3 קשרים כשירים בסגל וקליין נכנס לאגף. היה אחלה בחלה למכור אותו בינואר.

הטעויות של גומז היו כשהוא ניסה לשחק עם הכדור. ברור שזאת נקודה חלשה אצלו. זה לא כאילו הגנתית היתה לו איזה בעיה היום.

כן, גם אם קוטיניו. אלה שמנסים להצדיק את המכירה (ואני אמשיך לקרוא לה ביזיונית) מנסים לעוות את המציאות ולטעון שקוטיניו היה עצלן שלא עושה הגנה. זאת שטות גמורה. היה עובד קשה וגם מוסיף את הקסם. היום יש לנו רק עבודה קשה.

אגב, יש לנו 12 תוצאות תיקו העונה בליגה. זה המון וזה לא מעט בגלל שאין לנו שום עזרה מהקישור בכיבוש שערים וביצירה שלהם. יש לנו את הנדרסון שמעיף כדורים ארוכים על אינגס מול ההגנה של סטוק.

ולא, לא כל העיניים גם ככה לרביעי. טופ4 זה קריטי לנו.

2. Rushie Member

DRORIKO
    לא רואה סיבה למה לא. קוטיניו כבר חתום על כמה מהניצחונות הגדולים שלנו על סיטי בשנים האחרונות. גם באיתיחאד.

3. Rushie Member

לא ראיתי אותנו משחקים עם 3 בלמים בשום שלב. כמו שבר ניחש זה היה 4-3-3 כשארנולד משחק בקישור.
    איזה פתרונות אחרים היו היום חוץ מלשחק עם אינגס באגף או להעלות את קליין? וודברן שלא שיחק כל העונה בערך וגם רק החלים ממחלה לפי קלופ הוא כמובן לא הפתרון.
    אפשר להגיד שסולאנקה היה יכול להיכנס אבל עם איך שהוא נראה בפעמים קודמות לא קשה לי להבין למה קלופ לא סומך עליו ובכלל, כל ההחתמות האלה של הצעירים שעולים 2 מיליון דמי השבחה וש"אין לנו מה להפסיד איתם", אנחנו גם אף פעם לא מצליחים להרוויח איתם משהו.
    את הבעיות יצרנו לעצמנו עם השחרור של קוטיניו, עם השחרורים של אוריגי וסטארידג'. היום אין לי תלונות לקלופ שעשה מה שאפשר לעשות עם מה שיש.
    גומז גם מאוד רך בכיסוי שלו על שחקנים בהגנה.

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

צריך קייס שהמכירה של קוטיניו הייתה הזוייה? הדבר היחיד שיותר הזוי מהמכירה זה שהדיון הזה בכלל עלה וקיבל יותר מ0 הודעות.

עכשיו שמועות באיטליה שצ'אן חותם ביובנטוס.

לגבי הטופ 4, אנחנו צריכים רק לנצח את ברייטון או לא להפסיד לצ'לסי או שצ'לסי תעשה 2 תיקו או הפסד שלא קשורים אלינו. זה עדיין לגמרי אצלנו אבל אין ספק שאנחנו נותנים פתח למהפך בינתיים.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/18
    oranfu אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

היו 3 בלמים. ארנולד לא שיחק בקישור אלא ממש באגף כמו ווינגבק.

פתרונות? לא לשחק עם אינגס אף פעם זאת התחלה. כן, לשחק עם וודברן אם צריך. גם קליין ואינגס בקושי שיחקו העונה אז למה הם כן אופציות והוא לא?

לא סומך על סולנקי. סומך פחות על קליין בהתקפה או אינגס. סולנקי לפחות פיזי.

לא יודע אם גומז רך או לא, היום לא היתה לו שום טעות\בעיה בהגנה.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה עיוור עם גומז. גם היום היה לו משחק לא טוב. סובבו אותו כמה פעמים כולל הטעות הקבועה של חוסר ריכוז שהוא תיקן עם תאקל נואש שהצליח.
    נכון להיום הוא לא טוב יותר מלוברן ולוברן לא מספיק טוב.

הויתור על אוריגי וסטארידג' מבלי להביא חלוץ הוא אחד הרעים שהיו ואני אומר בפעם המאה שרק כי פירמינו לא נפצע אנחנו לא נפגענו אנושות מזה כמו שמגיע לנו. המון מזל. אינגס נוראי, הוא כל הזמן עם עיניים על הכדור בזמן ה"דריבל" כמו ילד בן 10.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
  7. oranfu Member

איפה סיבבו אותו בהגנה היום?

הוא היה גרוע, אמרתי. אבל בהגנה לא היתה לו שום בעיה.

8. Rushie Member

הגליץ' שהוא נתן כדי להציל בעיטה לשער הגיע אחרי טעות שלו.
    גם בפוזשן הוא היה לא טוב ואיבד כדורים בלי סוף כל פעם שהתחיל לרוץ על הקו, ובגלל שראיתי אותו עושה את זה כל כך הרבה היום אין לי מושג איך אתה אומר שארנולד היה ווינגבק.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חוץ מטעות הריכוז הקבועה, היו כמה פעמים שהעבירו עליו קרוס ושעברו אותו.
    יש מצב שהוא סובל מזה שהוא משחק פה ושם ולא באופן קבוע.
    אני יודע שמדיון ארנולד זה הפך ללעג אבל גומז צריך שנת השאלה. אני הייתי מביא בלם בקיץ ואם גומז הוא מקסימום בלם רביעי ומגן ימני שני שלישי אז עדיפה לו להתפתחות שנה בהרכב של קבוצה אחרת.

נערך לאחרונה ב: ‏28/4/18
    Mellow29 ו-Rushie אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

איבד כדור בפוזשן, נכון. אבל הגנתית אני לא זוכר שעברו אותו בכלל היום.

הוא שיחק היום בלם שלישי כשארנולד באגף. פה ושם ארנולד נכנס פנימה אבל היה ווינגבק.

יש גבול כמה אפשר לשחק עם שחקני כדורגל בודדים על הדשא וקלופ מותח את זה כמו לא יודע מה. היום היו לנו על הדשא סלאח ופירמינו ואולי במידה מסוימת ארנולד (אני מדבר על קישור והתקפה).

אינגס, הנדרסון, ווינאלדום ועוד עם 3 בלמים...

באמת שיש גבול. קלופ מאוד מאכזב אותי בהתעקשות שלו על נגרים.

11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

12. oranfu Member

קודם כל קלופ חייב סגל יותר טוב. ברגע שעושים טיפה רוטציה (או שחלק מה3\4 שחקנים הקריטיים שלנו לא יכולים לשחק) אנחנו רואים ירידה גדולה מאוד.
    זה לא מפתיע כי המחליפים שלנו זה שחקנים שספק אם יש להם בכלל מקום בליגה.

Cup of Tea אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב אז רשמים מהמגרש:
    הקיק אוף המוקדם גרוע מאוד, הייתה אווירה דיי מנומנמת רוב המשחק גם מצד השחקנים וגם מצד האוהדים. רק סביבות דקה 60-65 הקופ התעורר באמת והתחיל להעיר גם את השחקנים, אבל לפני זה הישנוניות/שאננות הייתה הדומיננטית.
    מבחינת מערך - היה משהו מעט מוזר: מצד אחד, כן היה סוג של 3 בלמים חלק מהזמן, מצד שני ארנולד באמת נכנס המון גם לקישור. לתחושתי קלופ ניסה לתת לילד סוג של תפקיד ביניים וזה התחיל טוב (הגיע לכמה עמדות מסוכנות כולל החמצה גדולה), ונגמר גרוע מאוד. מי שלדעתי יותר סבל מזה זה גומז, שגם בלי קשר לעמדה שלו היה פשוט פאקינג מזעזע. לא הצליח להעביר פאס, בקושי חטף כדורים... הפעולה היחידה החיובית שהוא עשה כל המשחק זה כדור מצד לצד למורנו. מה שמעביר אותי לספרדי - אם גם מהבית הוא נראה אאוט אוף פוזישן וחסר הבנה טקטית, אז במגרש זה בלט הרבה יותר. מתחת לכל ביקורת, אין בכלל מקום להשוות בינו לבין רוברטסון. לא אותו ענף. יש לו רגל שמאל טובה אמנם והוא הכניס כמה כדורים סבירים אבל חוץ מזה מדובר בשחקן איום ונורא.
    וויינאלדום זה באמת התעלומה הכי גדולה בכדורגל העולמי מבחינתי כיום. מישהו יכול להסביר איך הוא שיחק קשר התקפי ועוד כבש לא מעט שערים? הבנאדם לא מסוגל לפגוע בכדור בזווית הנכונה בכלל, חירבן כ''כ הרבה מצבים היום. פח אשפה. מי שכן הפתיע אותי לטובה הוא הנדרסון שהעבודה הטקטית שלו בהחלט ברמה גבוהה, יש לו הרבה בעיות טכניות אבל במצב שהקישור שלנו נמצא בו הוא שחקן חשוב.
    אינגס, לצערי הרב, שחקן גמור לגמרי. אפילו נראה כבד בספרינטים. חבל לי עליו אבל הוא באמת לא ברמה.
    פירמינו שחקן נדיר בכל קנה מידה. העבודה שלו על המגרש היא בלתי נתפסת. שיחתימו אותו כבר סעמק.
    סלאח היה במשחק חלש מאוד, החמצה מזעזעת שלא צריכה לקרות. אבל נסל(א)ח לו, רק שייתן שער חוץ ברביעי.

קלופ... מה זה החילופים האלה לעזאזל? קליין במקום ארנולד? ועוד מנחה אותו לחתוך לרחבה?! מה השחקן הזה יודע לעשות ברחבה בכלל חוץ מלהיות שם?
    מצד אחד הוא קורא לאוהדים ולשחקנים להתייחס למשחק במלוא הרצינות ומצד שני הוא בעצמו לא עושה את המקסימום בשביל לנצח, ובנוסף שני השחקנים הכי חשובים שלו משלימים 90 דקות. לא הבנתי בכלל מה הוא ניסה לעשות, אבל מזל שמאנה חוזר ברביעי, אחרת המצב היה דיי רע.

All in all, סופר מרגש מבחינתי לחזור לאנפילד אחרי 13 שנים. רק חבל שאיכשהו תפסתי את אחד המשחקים הבודדים העונה שלא הבקענו... ומקווה שעד הפעם כבאה יעבור קצת פחות זמן :)

נ.ב
    ייתכן שהסיבה שהמשחקים המוקדמים משפיעים עלינו כ''כ תחת קלופ היא שהקבוצה הזאת בנויה יותר על התלהבות ואנרגיות מאשר על איכות? נשמע לי דיי סביר למען האמת. הרי כולנו יודעים כמה זה נס שהגענו בכלל לחצי גמר לג''א ולעמדה טובה מאוד לטופ4 עם הסגל החלש הזה ובלי קישור נורמלי רוב הזמן.

נערך לאחרונה ב: ‏29/4/18
  14. Mellow29 Kopite

משחק לא טוב אבל זה לא אסון. המשחק מול רומא ישב לשחקנים בראש, לא אידיאלי אבל זה קורה גם לקבוצות יותר מנוסות מאיתנו כשהן מגיעות לשלבים האלה. אנחנו שורפים את כל הפער שהיה לנו על צ׳לסי אבל זה בסדר גמור, בסופו של דבר לא מרוויחים כלום מלסיים במקום 4 עם 10 נק׳ הפרש במקום נקודה אחת, ועשינו עבודה מספיק טובה לפני כן כדי להרשות לעצמנו להוריד רגל מהגז ועדיין להיות בעמדה מצויינת.
    אני חושב שגם אם המשחקים האלה מול ווסט ברום וסטוק לא היו מושלמים מבחינת המנוחה שנתנו לשחקנים חשובים, עשינו בהם מספיק כדי שהעסק יהיה תלוי במשחק שלנו מול ברייטון, בדיוק כמו בשנה שעברה מול בורו.
    בבית, עם שבוע של הכנה אחרי צ׳לסי ושבועיים לפני גמר פוטנציאלי, אנחנו נבוא למשחק הזה עם גישה ומנטליות שונה לגמרי מהיום, ומול קבוצה שכבר נמצאת בחוף הים.

שמועות שג׳רארד אומר כן לריינג׳רס והולך לקחת איתו את גארי מקאליסטר.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יפה לג'ררארד. כל הטוויטר שלי נגד בגלל שיש קשרים טובים בין ליברפול לסלטיק ויש הרבה אוהדים אירים של ליברפול אבל היות ואני מרוחק מהסיפור הזה ולמרות שתמיד העדפתי את סלטיק, זה אחלה ג'וב לג'ררארד -אבל- רק במידה והוא מקבל שם תקציב להפוך את הקבוצה.
    צריך לזכור שלא מזמן הם עלו 2 ליגות, סלטיק כרגע הרבה יותר טובה. אני מקווה בשבילו שהמטרות מוגדרות כמו שצריך.
    הוא בטח חושב על גרהאם סונס שהלך לאמן שם ולקח אליפות, המועדון הוא מועדון גדול וזאת משימה מעניינת, רק מקווה שיש לזה גיבוי כלכלי כמו שצריך.

אני אהפוך למיני אוהד של ריינג'רס, אין ספק.

Big Virgil אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.