ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה לא יודע אם ימשיך. אומרים שימשיך אולי כדי לרכך את החדשות, אולי לא. בכל מקרה התזמון הקריטי מעיד על משהו בריאותי או על ריב עם קלופ.

Gianzola ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

Raphael Honigstein‏Verified account @honigstein
    Couple of thoughts on Buvac. Him and Klopp have had huge rows before but always made up. This might not be the end of the story. Short term effect is negligible but Klopp will want somebody else to bounce ideas off next season if he doesn’t come back.

Raphael Honigstein‏Verified account @honigstein
    I don’t know why he’s left his position for the moment. Just wanted to make the point that their relationship has been volatile at times. They’re both impulsive characters but always came back together eventually. Let’s see what happens.

ובכל זאת, מאמין שהוא לא יחזור. אם אף אחד לא מוכן לציין את הסיבה, כנראה שהדיווחים על ריב מדויקים.

ג'רארד?

3. Esomech Member

חבל שפפ לינדרס עזב את המועדון.
    יכל להכנס למשבצת הזאת בובה.
    בובאץ עוזר נפלא, חבל שעוזב כנראה.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ונגר?

5. Gianzola משתמשים של כבוד היכל התהילה

רוי קין

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. Mellow29 Kopite

מוקדם יותר היחיד שיצא עם המידע הזה היה דאנקן קאסלס, שהוא אמנם אפס שתקוע עם הראש חזק בתחת של מוריניו ומישהו שבהחלט יכול להמציא דבר כזה כדי לפגוע בליברפול, אבל עדיין הרגיש לי כאילו יש בידיעה הזו יותר בשר מבד״כ...

מכה רצינית עבורנו. מי שקרא את הספר של הוניגסטיין על קלופ יודע שאי אפשר להמעיט בערכו של בובאץ׳ ובתרומה שלו לקריירת האימון של קלופ. גם קלופ עצמו מקפיד לתת את הקרדיט לבובאץ׳, ולמרות שהוא נמצא בפרונט הוא אומר שמאחורי הקלעים התרומה של בובאץ׳ לא פחותה מזו של קלופ.
    לא רואה איך ג׳רארד בכלל שייך לדיון. להיות עוזר מאמן אולי יהיה נחמד מבחינתו כדי ללמוד מקלופ, אבל הבוסני הוא הרבה יותר מסתם נושא כלים או קמע, שזה בערך כל מה שג׳רארד כרגע כמאמן כדורגל.

7. Coutinho10 Member

השאלה איך מוצאים עוזר מאמן בזמן כה קצר ושכן יכול לתרום ? קלופ עבד 17 שנה עם בובאץ', אני לא חושב שיש לו רעיונות בראש.
    אגב זידאן עבד עם אנצ'לוטי וגם הוא היה חסר ניסיון, אבל דיברו הרבה על כך שהעבודה שלו תרמה להם והעובדה שידע להתנהג עם השחקנים.
    אני חושב שכן יש לג'רארד מה לתת חוץ מלהיות מוטיבטור, זה שחקן ששיחק בשני גמרי אלופות, הוא יודע איך זה מרגיש שם על הדשא, גם אם זה עד סוף העונה זה אופציה ששווה לשקול.

8. owen11111 Member

אנחנו לא נחפש עוזר מאמן חדש ל 3 או 4 משחקים שנותרו לתום העונה.

הבעיה היא, כמו שמלו ציין, היא שההשפעה של בובאץ׳ הייתה עצומה.
    על קלופ, על הסגל, על הטקטיקה ועל האימונים. ההשפעה לטווח הקצר אולי תהיה זניחה, הבעיה היא הטווח הארוך.
    השמועות, התזמון וההתנהלות שלנו עם העניין הזה מלמדים שזה כנראה הסוף למערכת היחסים בין קלופ ובובאץ׳, וזו הייתה וואחד מערכת יחסים.

ג׳רארד לא רלוונטי לדיון הזה. התפקיד של בובאץ׳ כחלק מה- Backroom Stuff היה משמעותי מאד, וג׳רארד שבאמתחתו יש בסה״כ 6 חודשי אימון של אנדר 18 לא מספיק מנוסה בשלב זה בשביל לבצע אותו. הוא אומנם היה שחקן על, אבל הוא מעולם לא עזב את אנגליה, התאמן אצל המון מאמנים בינוניים וראינו מספיק דוגמאות לשחקני על שלא יכולים לעשות את המעבר להיות מאמני על. היציאה שלו החוצה, בין אם זה לריינג׳רס או לכל מקום אחר, היא צעד שהוא חייב לעשות אם הוא (ואנחנו) חולמים שהוא יאמן אותנו יום אחד.

אם אני צריך לנחש, קלופ לא יחכה הרבה עם זהות המחליף. אם הולכים לפי הדברים של הוניגסטיין, המחליף יצטרך להיות אדם שמאתגר את קלופ, שגורם לו לחשוב ולהסתכל אחרת על דברים, ולא יס-מן שרק יסכים ויחזק את קלופ. אבל קודם כל יש לנו עוד 3 משימות קריטיות לסיים בעונה הזו.

oranfu, Liverpool-Forever ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  9. oranfu Member

ממש מבאס. איך תמיד כשנראה שהמועדון על סף של קפיצת מדרגה מגיע מכשול חדש.

אי אפשר להמעיט בעניין הזה. זה העוזר היחיד שהיה לקלופ לאורך כל הקריירה. גם אם לא מקצועי\טקטי, מי יודע איזה השפעה מנטאלית תהיה לעניין הזה.
    כמובן שזה מזכיר את העניין של בניטז עם פאקו שלאחריו בניטז פשוט לא היה אותו דבר.

שמתם לב, אגב, שזה עוד פעם שהמועדון נותן חדשות טובות כשהוא יודע שיהיו חדשות רעות (החוזה של פירמינו כמובן)?

שמועה אחרת שרצה בשעות האחרונות היא על רובן נבס שלמעשה יגיע אלינו בקיץ. אני חושב שלשמועה הזאת יש ביסוס.

yakov_y אוהב/ת את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מה יש. אולי העוזר הבא יהיה אפילו טוב יותר.

11. Mellow29 Kopite

אני אזרום עם הקונספירציה למרות שאני לא לגמרי מבין אותה (המועדון שמר על ההחתמה של פירמינו בסוד עד לרגע שבו יהיו חדשות רעות לדווח עליהן? המועדון פתאום מיהר לסגור על התנאים במו׳׳מ רק כי קלופ רב עם בובאץ׳?), ואשאל את זה ככה: גם אם זה נכון, מה הבעיה בזה? ברצינות זה כ״כ מטריד אותך שהמועדון עושה מה שאפשר כדי לשמור על feel good factor מסביב לאחד המשחקים הגדולים של המועדון הזה בעשור האחרון?

12. Esomech Member

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שמועות חזקות שמקורן בתקשורת הבוסנית שבובאץ' מועמד לארסנל כמנג'ר, אם זה נכון זה כנראה מסביר את הכסאח בינו לבין קלופ. מינוי הזוי מבחינת ארסנל אם זה קורה.

14. Clichy COYG

אם זה יקרה, לא מובנת לי ההתעקשות הזו (לפחות לפי שמועות) ללכת על מינויים שהם כביכול "מחוץ לקופסא" מאשר לקחת מאמן עם רזומה של כמה שנות אימון, גם אם הוא לא שם גדול.

בלי קשר, כמה משמעותי היה בובאץ' בהצלחה של דורטמונד ובעונה הזו בליברפול?

15. alexshw Member

גם אם כן זה לא אומר שהוא שווה הרבה כמאמן ראשי.
    קיירוש באמת היה עוזר משפיע ביותר אצל פרגי, אבל כמאמן ראשי הוא לא יותר ממאמן נחמד שעיקר הצלחתו הייתה עם נבחרות צעירות של פורטוגל ועכשיו אירן.
    אני כבר לא מדבר על עוזרים אחרים.

נערך לאחרונה ב: ‏1/5/18
מצב נושא:
הנושא נעול.