ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Esomech Member

יש גם דיווחים מעיתונאי מבוסניה
    שהסיבה להעדרות היא בכלל מחלה של אבא שלו...
    בנתיים אי אפשר לדעת מה קורה

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה זה רע שאני קצת מקווה שהסיבה היא שאבא שלו חולה?

https://media0.giphy.com/media/l3vRc7S2sJO5OMvLy/giphy.Xxx

Gianzola אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

הכוונה שלי היתה שפשוט אין טוב בלי רע במועדון הזה. בין אם מתוכנן ובין אם לאו, איכשהו אף פעם אי אפשר לשמוח עד הסוף.

קצת קשה לי להאמין שזה עניין של בעיה בבית. היו יכולים לעשות את זה בצורה קצת פחות דרמטית אם זה העניין.

4. cheddar Member

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

משום מה? אולי זה כי הוא "המוח" של קלופ וקלופ זה סתם הפנים של הצוות הזה ובעצם הוא כלום ושום דבר בלעדיו וארסנל תהיה הרבה יותר טובה מאיתנו בשנים הקרובות אם היא תיקח אותו?

6. alexshw Member

יש סיבה למה הוא עוזר מאמן 17 שנה וקלופ מאמן ראשי 17 שנה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7. סמואל אטו Member

עוזר מאמן ומאמן, למרות שיש להם את אותה מילה בשם של התפקיד, הם שני דברים שונים.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

האמת שפשוט ראיתי הרבה תגובות ברוח הזאת אצלי בטוויטר ולכן כתבתי את זה, אולי הסרקזם לא כזה ברור כמו שחשבתי.

Gianzola ו-oranfu אוהבים את זה.
  9. Coutinho10 Member

מהלך ראשון נהדר של ארסנל פוסט-ונגר, גם אם הוא לא ימונה למאמן, כבר פגעו בנו.
    לא רוצה לחשוב על מצב שהוא אכן יאמן אותם, הוא יודע הכל על ליברפול, הכל על קלופ, ברמה של 17 שנה.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבחינתי היה ברור שזה סרקזם, אבל לא בטוח שהוא במקום פה. לדעתי אין לזלזל בחשיבות של בובאץ' ולו רק מעצם העובדה שהוא רץ עם קלופ כ''כ הרבה זמן. אז נכון, תגובות כדוגמת "זהו כל הידע הטקטי הלך איתו" הן מוגזמות, אבל בהחלט יכולה להיווצר פה בעיה להמשך הדרך אם לא נשים את היד על העוזר הנכון.
    יחד עם זאת, כמו כל שינוי בחיים, אם כן יאתרו מחליף ראוי לבובאץ' זה גם יכול להשפיע באופן חיובי ואולי אפילו לשדרג את הקבוצה.

מה שבטוח זה שהטיימינג באמת בעייתי מאוד, בעיניי אפילו לא מכבד את המועדון (כמובן אם באמת מדובר בנסיבות מקצועיות/ריב עם קלופ). 17 שנה אתה איתו, לא תסבול עוד חודש?

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Coutinho10 Member

צ'אבי אלונסו תמיד נתפס אצלי כמאמן לעתיד, יש לו ים של כדורגל בראש, וואלה הייתי מכניס אותו לרשימת האופציות.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לזרוק פה שמות כמו ג'רארד ואלונסו רק כי הם היו שחקני עבר זה נחמד והכל אבל אין לנו מושג מה הערך המוסף הטקטי שלהם (על אף שאני אכן מסכים איתך שלשניהם יש, ככל הנראה, ראש טוב מאוד לכדורגל). כשהיה לנו מאמן כמו בניטז שהיה פריק של טקטיקה ולקה ביחסי אנוש היה מקום להכניס עוזר מאמן שיעביר את ההיסטוריה והאנרגיות של המועדון סטייל סאמי לי, אבל עם קלופ הסיפור הוא אחר, אין צורך במוטיבטור נוסף אלא באמת באיש כדורגל עם ידע ונסיון. שחקני עבר שרק עכשיו מתחילים את קריירת האימון שלהם זה פחות מה שהייתי מחפש ובכל מקרה, כאמור, אין לנו מושג קלוש למה הם מסוגלים.

oranfu ו-muller אוהבים את זה.
  13. Coutinho10 Member

מילא סטיבי אבל אלונסו לא יכול להוסיף ? עבר אצל כל המאמנים הגדולים של התקופה והוא גאון כדורגל לא קטן בעצמו. אני לא יודע איך מוצאים עוזרי מאמן בשוק האמת, אין לי טיפת מושג, מצד שני לא נראה לי שקלופ יכול להביא עוזר מאמן בלי שעבד איתו מתישהו במהלך הקריירה ומכיר אותו ואת מה שהוא נותן, אז אם כבר להמר אלונסו נשמע כמו הימור שיכול להיות הצלחה.
    פפ לינדרס יכול היה להיכנס לתפקיד בכיף לפי כמות המחמאות ששפכו עליו במועדון, חבל שעזב.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא אמרתי שהוא לא יכול להוסיף, אמרתי שספציפית תפקיד של עוזר מאמן זה משהו שקשה יותר להעריך כאוהד מהבית, הרבה יותר מניתוח יכולת של שחקן שעתיד להגיע/שנמצא במועדון לדוגמה, או תרומה של מנג'ר למועדון. פשוט מאוד כי אנחנו לא באמת יודעים מה מחפשים, וכשמדובר באלונסו, עד כמה שהוא גאון כדורגל, אנחנו גם לא יודעים מה הוא מסוגל לתרום - פשוט כי הוא עוד לא עשה כלום בקריירת האימון שלו. היא עוד לא התחילה.

בגלל זה פשוט פחות רלוונטי לי להתעסק בזה בתור אוהד. ברור שאשמח לראות את הפנים של אלונסו על הספסל אבל יותר חשוב שיגיע מישהו מתאים, זה הכל.

15. סיונרה Member

גם סיידורף היה שחקן חכם שעבר אצל כל הגדולים. לא ממש עזר לו בתור מאמן.

cheddar אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.