ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

למחוק.

נערך לאחרונה ב: ‏3/5/18
  2. Mellow29 Kopite

Get In!!!!!!! */aaa021

תוצאה גדולה, הופעה חלשה, אבל לשכוח מהמעמד הזה וכל הנסיבות זה לעשות עוול לשחקנים.
    אנחנו בגמר ליגת האלופות. עדיין לא עיכלתי, אבל זה הישג אדיר.

אלכס, לך לאתר הימורים ותשים את הכסף שלך, ביחס של 1-20 אני חושב שתמצא דילים מעולים.
    רק תשחרר אותנו מהאובססיה המטומטמת הזו שלך. אתה נוראי.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  3. oranfu Member

היה לנו משחק רע מאוד, שיחקנו אולי בהילוך שני. עלינו למשחק הזה לגמרי בראש שזה גמור.
    אני חושב שאם באמת היינו צריכים היינו מבקיעים עוד, הגול הראשון היה כל כך קל שהבנו שלא צריכים להתאמץ.

חבל שהסגל שלנו מרוסק לגמרי, אין באמת אופציות לרוטציה בליגה וגם בגמר תוך כדי משחק אין לנו אופציות לרענן קצת (ורואים על השחקנים שלנו שהם עייפים).
    אני מקווה שיצליחו להחזיק עוד קצת ולעשות את הבלתי יאומן.

4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אורן אחרי שקלופ מרים גביע: ״לא מאמין שלוברן הבנזונה הזה נותן עוד ראיון.״

5. oranfu Member

קודם כל שישמור את הראיונות שלו לאחרי הגמר (לא יקרה כמובן).

לא ארשום פה עוד דברים שליליים הלילה, אבל אם המועדון הזה רוצה שהעונה הזאת לא תהיה הבלחה אז יש איזה 3 עמדות בהרכב שלנו שדורשות שידרוג בקיץ (צורחות לשמיים מרוב שהן דורשות).

אגב, שחקן שבאמת מגיע לו זה מילנר. אני מוריד בפניו את הכובע. במשך שנים צחקנו על הבורינג מילנר בטוויטר ומסתבר שהמקורי הוא אחד השחקנים הכי שנונים ובעלי הומור עצמי שראיתי.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  6. Esomech Member

הפסד ראשון שלנו העונה בליגת האלופות, מקווה שגם האחרון

7. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם כל הכבוד לראיון המצחיק של מילנר האח, כאן כבר לוללתי.

Gianzola, Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  8. Coutinho10 Member

עזוב את זה בחייאת, זה מה יש, עזוב ניתוחים ותתרכז בלהתפלל שנניף גביע ב 26 במאי, לוברן או לא לוברן, קבוצות לא פחות טובות מאיתנו זכו בתארים האלה עם שחקנים יותר גרועים. אם נזכה אנחנו ניהיה ראויים, גם אם אין לנו את ההגנה הכי חזקה בעולם, נקודה.

9. oranfu Member

לא רשמתי בשום מקום לא ראויים. הקבוצה, כקבוצה, מצוינת.

אגב, אנחנו בשני גמרים רצופים של ליגת האלופות אם מתעלמים מהשנים של לוקאס במועדון.

10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

איזה כיף יא אללה. מפחד רצח מהגמר אבל נתלה בהתקפה שלנו שהיא באמת מהאיכותיות שיש בעולם היום. פשוט תענוג, גם כשסלאח ביום חלש יבוא מאנה וייתן הופעה גדולה, וכמובן פירמינו שכבר נהיה השחקן הכי יציב אצלנו. הוא עבר בשנה-שנה וחצי האחרונות שדרוג עצום.

לוברן עשה את העבודה בשבילו בחצי גמר. השטויות שלו פשוט בלתי נתפסות. אפשר רק להתפלל שהוא יקום על הצד הטוב שלו בגמר כי אחרת תהיה שם חגיגה של ריאל.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Mellow29 Kopite

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מדהים להיות בגמר.
    ב2007 הייתי באתונה ואמרתי לעצמי לא לעשות את זה יותר. מקווה שאם אגיע לקייב החוויה תהיה שונה.
    מדהים.
    מדהים שבראשון יש משחק שתיקו ומעלה מבטיח לנו מקום באלופות עונה הבאה ואף אחד לא חושב על המשחק הזה בכלל, צ'לסי וברייטון מעניינות את התחת.

13. Scouser Member

מקווה שהשחקנים לא חושבים כמוך כי אם שנה הבאה לא נהיה בצ׳מפיונס זה יהיה סיום מר לעונה.

מצד שני, עם המחדל הצפוי בקיץ בכל הנוגע לעומק הספסל אולי ככה נוכל לרוץ ברצינות בליגה.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

14. Rushie Member

מעולם לא ראיתי חצי גמר, כלשהו, שקבוצה משחקת במופגן בהילוך שני. זה היה מוזר ובכלל כל המשחק אתמול היה די הזוי.
    מצד שני אם נעשה תוצאה טובה בסטאמפורד ברידג' זה יהיה רק בזכות זה. השחקנים שלנו שבורים לגמרי כבר. תנו לי תיקו משמח ביום ראשון ואז יש לנו שבועיים וחצי להתכונן לגמר בשקט.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמרתי את זה אתמול ולא דיברו על זה, זה אחד המשחקים הכי מוזרים שראיתי במעמד הזה. נתחיל מזה שהשחקנים נראו גמורים מעייפות כבר בדקה ה20, או שאולי ניסו לשמור רגליים כבר מההתחלה. גם מנטלית פשוט לא ממש באנו למשחק הזה. שמנו שער מוקדם ומשם ועד סוף המשחק שיחקנו כאילו זה גארבג' טיים. זו הייתה ההופעה הכי גרועה שלנו בליגת האלופות העונה בפער.

זה לא ממש מזיז לי וגם לרומא יש מניות בהופעה הזאת, אנשים לא מספיק מבינים מה יכולה לעשות קבוצה במעמד כזה בגביע נוק אאוט שפשוט אין לה שום דבר להפסיד. הופעה לוחמת שלהם ועדיין אני חושב שתיקו היה משקף פה יותר, אבל למי איכפת.

גמר צ'מפיונס בעונה השנייה המלאה של קלופ, זה מדהים. ידברו לא מעט על הרקורד שלו בגמרים ככל שנתקרב ל26 לחודש - הוא הפסיד את ה5 האחרונים, האחרון כמובן איתנו בליגה האירופית. אני באמת מאמין שב90 דקות אנחנו מסוגלים לנצח את ריאל מדריד הזאת, הכל תלוי בהגנה כי בצד השני אני לא הייתי מהמר שהם מצליחים להשאיר את השלישייה הזאת שקטה ואפילו רחוק מכך.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.