ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Raulito Madridista

הדיבורים על סאלאח הם פחות רציניים מהצד של ריאל מאשר הפלרטוט המתמשך עם האזרד למשל, ניימאר וכן-הלאה, אפילו לבאנדובסקי. לפחות ממה שאני קורא מדי בוקר בתקשורת בספרד. אני לא מאמין שסאלאח חושב שזה היה במתכוון, זה לא שהוא בא אליו עם סטופקס לפנים, התדמית של ראמוס גורמת לכולם להתבלבל, ואפילו אם כן, נניח - תאמין לי שזה לא היה מפיל את 'המעבר' והם היו הופכים לחברים טובים, ראמוס היה מקבל אותו בזרועות פתוחות. יותר מרגיש לי כמו נאמנות גדולה של סאלאח לקבוצה ובצדק, הוא שם רק עונה אחת, ואולי בצד ריאל מחכים שירשום עוד עונות פסיכיות כאלה. סאלאח גם כלי שיווקי ענק בעולם הערבי אגב וגם את הצדדים האלה ריאל אוהבת, אבל הוא נראה לי לא רלוונטי.

לגבי השוערים - הלוואי ויגיע שוער מפלצת כמו שמדברים עליו. אני חושב שדודק היה בסדר בתחילת הדרך, איום ב-2003, ולפחות היה שם בגמר. ריינה היה שוער טוב לכמה עונות.

2. Andrei Kanchelskis Member

לאט לאט מתחילים להגיע לליברפול מפלצות שלא ראינו שמגיעים אליה בשנים קודמות,אולי למעט לואיס סוארז אבל עדיין צריך לזכור שהוא הגיע אליה מליגה חלשה. לליברפול יש מאמן מפלצת,יש חלוץ מפלצת(סאלח),יש קשר התקפי מפלצת(פירימינו)יש בלם מפלצת(ואן דייק), ואם המנהלים יעשו מאמץ עילאי בקיץ אז יהיה לה גם שוער מפלצת. בקיצור ליברפול נמצאת בתהליך מצויין שכבר הרבה שנים היא לא הייתה בו ובתור אוהד יונייטד נותר לי רק לתהות מה מאמן ענק כמו קלופ היה מוציא מהסגל שלנו בניגוד לליצן הפורטוגלי.

Civil אוהב/ת את זה.
  3. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה עם קוטיניו, טורס, מסצ'ראנו, צ'אבי אלונסו, ג'ררררארד?

לליברפול יש מאמן מצוין, אני אצטרך יותר מזה כדי לקבוע שקורה שם משהו יוצא דופן לעומת הפעמים האחרונות שהמועדון הזה הרים את הראש לפרק זמן מסוים ונתקע בתקרת הזכוכית.

Gianzola אוהב/ת את זה.
  4. yonmu Member

אני לא סגור על המספרים, אבל במקרים הקודמים הפערים הכלכליים היו גדולים כמו עכשיו?
    כשאני רואה את הכסף שנשפך במנצ'סטר מול ההישגיות של קלופ אני חושב שמדובר כאן במשהו חריג יותר.

5. Andrei Kanchelskis Member

הכוונה היא יותר לשנים שאחרי עידן רפא בניטז שהיה ברובו מוצלח בכל הקשור לליגת האלופות ועד לעידן הנוכחי עם יורגן קלופ, להזכירך מאז 2009 ועד לעונה החולפת ליברפול לא הייתה בנוק אאוט בצ׳מפיונס. במהלך השנים הללו(בין בניטז לקלופ) חוץ מלואיס סוארז קשה להצביע על שחקן שהגיע לליברפול והתגלה כמפלצת.

6. k_700 Member

צ׳מפיונס ליג פיינל מוד.

בשנה הבאה הם יגיעו עם סגל מחוזק יותר(ובניגוד לכמה קבוצות אחרות שם אפשר להיות די בטוחים שהמנג׳ר ידע לתעל את הרכישות שלו לטובת הקבוצה).

אין בכלל ספק שליברפול היא הקבוצה השנייה הכי טובה בממלכה.

7. alexshw Member

המינימום זה לחכות ל 9.8
    הקבוצה הזו שכחה מתי סיימה מעל מקום רביעי מלבד עונת סוארס ואתה יוצא בהצהרות כאלה.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

8. Mellow29 Kopite

אני לא יודע אם אנחנו הטובים ביותר בכל מה שקשור לכדורגל, לדעתי העונה בליגה מנ׳ יונייטד בצדק סיימה מעלינו כי היא הייתה סולידית יותר וידעה לבוא בגישה שדיכאה ליריבות שלה את החיים במשחקים הגדולים, וצברה הרבה יותר נקודות מאיתנו.

אני כן חושב שמבחינת כל המכלול, הפרוספקטים שלנו לשנתיים-שלוש הקרובות עדיפים על כל קבוצה מלבד סיטי.
    הסיבה שאני חושב שאנחנו עדיפים על מנ׳ יונייטד היא שאצלנו הרבה יותר ברור לאן להתקדם מכאן, והבהירות הזו שווה לא מעט. לכולם ברור ש(לכל הפחות) העמדות שצריך לחזק זה שוער, קשר שמחליף את קוטיניו וקשר שמחליף את אמרה. בעדיפות פחותה אפשר לדבר על דברים כמו בלם או חלוץ, אבל לפחות בשלושת העמדות שציינתי זה ברור שאם רק נלך ונשים 50 מ׳ פאונד אנחנו נשתדרג משמעותית.
    למנ׳ יונייטד יש בעיה אחרת, יש לה כסף אבל לא כל-כך ברור איפה לזרוק אותו. הם הגיעו לשלב שבו גם אם יביאו שחקן טוב מאוד, זה יהיה על חשבונו של שחקן אחר טוב מאוד ולא ברור איזה שינוי לטובה זה יביא. הבעיה שלהם היא בעמדת המנג׳ר וזה משהו שהרבה פחות קל לפתור, גם עם אמצעים כלכליים גבוהים יותר. לספרס לא ברור בדיוק כמה כסף יש, אבל ברמת בטחון די גבוהה אפשר להניח שלנו יש יותר.

אלכס, מה זה משנה הנתון הזה, בחייך. כאילו שיש הבדל בין מקום שני לרביעי בעונה כזו שהאלופה ברורה בנובמבר. אם אתם הייתם מפסידים עוד כמה משחקים לא מעניינים או שאנחנו היינו מנצחים את הגופות של סטוק ו-ווסט ברום, זה היה משנה משהו?
    סיימתם מעלינו בצדק, אבל הנתון הזה של ״שיסיימו מעל מקום רביעי״ בכלל לא רלבנטי לעתיד.

oranfu, owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  9. Scouser Member

יש שמועה בטוויטר מעיתונאי פח צרפתי (שאמר שמאחרז סגור אצלנו) שהצענו על פאביניו. הלוואי. זה בדיוק מסוג השחקנים שרציתי לראות בליברפול שנים, קשר טכני אול אראונד שמשלב הגנה והתקפה. עם קייטה הוא יכול להרכיב את אחת מחוליות הקישור הטובות בליגה. אבל נשמע די תלוש.

10. Cup of Tea Liverpool, UK

העזיבה שלו ממש לא תלושה. הוא אמר לא פעם שהוא די בטוח שהוא עוזב את מונאקו הקיץ, הוא פשוט גם אמר שהוא ממש רוצה את הכסף של המנצ'סטריות ושהוא אוהד את סיטי או משהו כזה.. אהא.

11. Coutinho10 Member

פאביניו-קייטה-פקיר
    מאנה-פירמינו-סלאח

אם זה קורה...

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

SHIT JUST GOT REAL

https://pbs.twimg.com/media/DeTlFZuW4AEMDC8.Xxx

13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש מפתיע לטובה אם וכאשר.

גם שחקן מצוין וגם שוב פעם מתלבש בול על קלופ וליברפול.

14. Big Virgil Member

טוב כולם כבר רושמים שמחר זה אמור להיות מאושר על ידי המועדון...

פאבינו וקייטה, פאק.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. Mellow29 Kopite

WTF? אני הרי כתבתי פה אתמול לא לדבר על העברות כי זה עדיין מוקדם מדי....

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.