ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

כתבתי שליברפול לא קבוצה לתארים ושקלופ לא יכול למנוע משחקני טופ לעזוב כמו בדורטמונד.
    שאיפות יש לכל קבוצה. מחמאות זה לא תארים.

2. Scouser Member

מטורף. שעה וחצי מאז שרשמתי שאיזה עיתונאי צרפתי מקשר אותנו לפאביניו והוא כבר הוכרז רשמית. בחיים לא ראיתי כזו התקדמות מהירה מכלום להכרזה רשמית.

רכש אדיר. זה יהיה הקישור הכי טוב שלנו מאז 08/09.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוקיי, הזיה. מאיפה זה נחת? אתה עוזב את הטוויטר ואת הפורום לשעה וחוזר לגלות שרשמית החתמנו שחקן שאף אחד בכלל לא קישר אלינו.

ענק. הוא וקייטה ביחד, זה חתיכת שדרוג לקישור. אני אגב לא מופתע שהדברים זזים מאוד מהר מיד אחרי הגמר, אני חושב שאנחנו עבדנו על הדברים האלה כבר הרבה זמן וקלופ פשוט לא רצה את הסחת הדעת לקראת הגמר.

https://pbs.twimg.com/media/DeT0NnEWAAEz-M3.Xxx:large

oranfu ו-muller אוהבים את זה.
  4. Cup of Tea Liverpool, UK

דייי איזו החתמה! לדעתי שדרוג גדול על צ'אן. אחד השחקנים היחידים שגם היה פנוי להעברה וגם באמת שדרוג יפה.
    ובאיזה שקט, מילה לא נכתבה עליו עד לפני שעה. אני בשוק.
    wlcmm

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממתי הפכתם לבאיירן?

muller ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  6. Scouser Member

אני חושב שההחתמה הזו לא מעט בזכות האפקט של העונה האירופית שלנו והיכולת המקצועית. שנה שעברה לא היינו מדמיינים ששחקן שהגיע לחצי גמר אלופות וקושר ליונייטד וכו' יגיע דווקא אלינו. אחרי עונה כזו כל שחקן רואה שתחת קלופ כל מטאטא יורה והפוטנציאל של הפרוייקט כאן גדול.

אבל מה יהיה עם הברזילאים האלה? עוד שנתיים וברצלונה אחריו בתור היורש לבוסקטס או משהו.

7. Mellow29 Kopite

מרגיש שרק אתמול איאן אייר טס לאוקראינה לשלם את סעיף השחרור של קונופליאנקה וחזר עם הזין ביד כי הנשיא של דניפרו סירב לחתום.

Happy days.

8. alexshw Member

לאו דווקא הפסד גדול.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ההסבר ההגיוני היחיד הוא שפאביניו פחד להגיע ליונייטד.

oranfu, Big Virgil, muller ו-4 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  10. k_700 Member

מתי הספיקו לעשות לו בדיקות רפואיות אם אשכרה לפני שעתיים עלתה הידיעה הראשונה עליו.
    סרטטט

11. alexshw Member

הדגש על קושר בתקשורת. מוריניו לא רצה אותו. עובדה שבעונה שעברה הלך על מאטיץ' ועכשיו כנראה על פרד.
    חוץ מזה הוא זול מדי ליונייטד :)

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה לא באמת נסגר תוך שעתיים, אלוהים יודע כבר זמן זה כבר סגור ואף אחד לא ידע. מעריך ששבוע לפחות. מעניין אם יש עוד שמות שלעיתונאים אין מושג לגביהם.

13. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

וואו. פאביניו ונבי קייטה בקיץ אחד.
    זה פאקינג גיים צ׳יינג׳ר. הופך אתכם מקבוצה עם מרכז שדה רך וחסר עומק, למרכז שדה של הטופ. מאז ז׳ילברטו סילבה אני מחכה לרכש אחד כזה בארסנל, ואתם מנחיתים שניים במכה. שאפו.

בנוסף מלבד הפן המקצועי, הפן החברתי במועדון על גבול האוטופי, אם אף אחד לא הדליף העברה כזו.

14. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

פאביניו-קייטה-פקיר (או למאר, שלטעמי יכול לזהור בליברפול לא פחות מהבחור של ליון) ושלישיית ההתקפה הקיימת זה as good as it gets בפרמיירליג. אתם צריכים להתפלל שנשאר מספיק כסף בבנק עבור בלם ושוער סולידים, לכל הפחות. הרף בליגה הזו הוא לא כ"כ גבוה, יספיקו לשם שחקנים שלא משלשלים את המשחק במכנסיים אחת לשבועיים כדי שהכוח מקדימה ייקח אתכם לפרונט. זה, ושניים-שלושה גיבויים סבירים מהספסל, כי מי רוצה לראות את סולנקה, אינגס או מורנו משחקים בטירוף של מרץ-מאי. מעניין כמה כסף נשאר, כי מהריג'קטים לא תראו כלום.

קיץ פורה לפנינו.

15. k_700 Member

אני לא רואה סרט שזה לא נסגר היום, בכמה שעות ועם בדיקות כשירות חפוזות כאלה כמו שעשו נניח למיקיטריאן אצלנו(באיזה חדר במלון).
    מונאקו ידועה כאחת שרגילה להדליף כשיש התעניינות בשחקנים שלה(הלו, 99 אחוז מהסגל שם זה שחקנים של מנדש), בטח כשהשחקן הביע רצון לעבור ולמועדון שנקלע למצב כזה תהיה ההזדמנות לייצר את התחרות.

אתם כנראה נתתם להם בדיוק את הסכום שהם רצו מלכתחילה+דחיפה ברורה של השחקן למעבר אליכם וזה מה שהוליד סגירה מהירה מאוד של העסק ולפני שנשלחים למחנות לקראת המונדיאל.

אני לא מאמין שבעידן הדיגיטלי של היום אפשר להחזיק עסקה סגורה כזאת שבוע(או יותר) בלי שתו אחד על זה נכתב באנטרנט נכון ללפני שלוש שעות.

מצב נושא:
הנושא נעול.