ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה קצת ביצה ותרנגולת, קשה לי להגיד ששצ'אן עוזב כי יש פאביניו שייקח לו דקות כי פאביניו הגיע לפי העיתונאים כמחליף של צ'אן. אפשר להגיד שזה שדרוג ולשמוח מזה, אני חושב שצריך לחכות לסוף החלון ולראות אם אולי הטרייד הזה פגע בנו במקום אחר, אם לא נשאר בגלל זה כסף לשוער אז ה"שדרוג" הזה לא שווה הרבה. אני לוקח צ'אן ואליסון על פאביניו וקאריוס.

לגבי פקיר אני מבסוט. מסתמן שזה המחליף לקוטיניו שחיכינו לו, 10 יצירתי שיכול לשחק בקישור וגם למלא מקום בהתקפה. אני מסכים עם הדעה שייקח זמן עד שבאמת נראה את שלישיית הקישור "החדשה" פותחת ביחד קבוע, אם כי לפחות קייטה ופאביניו יהיו איתנו וביחד כבר מהיום הראשון של הפרי סיזן וזה מצוין, את שניהם אני כן יכול לראות פותחים כבר במחזור הראשון אם הכל ילך כשורה.

ומזל טוב גדול לקינג קני.

2. oranfu Member

עכשיו התקשורת אומרת שהמעבר בספק בגלל המדיקל.

3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חחחחח רק אנחנו יכולים לדפוק העברה כזאת. אומרים שכבר ערכנו איתו את הראיון הראשון ועכשיו זה מוטל בספק.

Liverpool’s £53m move for Nabil Fekir placed in doubt after delays | Football | The Guardian

אני עדיין מאמין שההכרזה תהיה מחר אבל באמת שאיתנו אף פעם אי אפשר להירגע. עצם זה שדיברנו על זה כעובדה בשני העמודים האחרונים זאת טעות, עם המועדון הזה עד שאין הכרזה אין מה להיות מבסוטים.

4. owen11111 Member

אם בסוף העסקה הזו תתבטל בגלל שהוא נכשל במדיקל? אני לגמרי יכול לחיות עם זה.
    גם אם עוד חודש נראה אותו נוחת בצ'לסי ומצליח לעבור את המדיקל שם (ע״ע לואי רמי).

העסקה הזו היא עסקה בסגל גודל של 100 מיליון פאונד (דמי העברה + עלויות שכר + דמי סוכן).
    זו עלות שיכולה למממן לנו את מתקן האימונים החדש/את השדרוג של היציע הנוסף.
    מבחינת ההיקף שלה, אנחנו לא יכולים להרשות לעצמינו לקחת סיכונים יוצאי דופן איתה.
    נניח שהמדיקל טים שלנו חושב שהפציעת ברך שלו: מעלה את הסיכוי שלו לחוות פציעה נוספת כזו ב-80% או שהברך שלו עשויה לא לשרוד את העומס של הפריימרליג או כל סיבה רפואית אחרת - האם זה נכון לקחת את הסיכון?

בכל מה שקשור לניהול הסיכונים, אני סומך עליהם. לא ראינו את נושאי המדיקל כמוטיב חוזר בהעברות שלנו, ובהתחשב ברקע של הפציעה של פקיר, כנראה שיש כאן בעיה אמיתית.

מניח שנחכה לשמוע מחר מה הגזר דין, אבל כרגע עושה רושם שאנחנו לא הולכים על העסקה הזו. (יהיה מעניין לראות מי צודק, האקו או פול ג׳ויס וכו׳).

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הסיבה לא כ"כ רלוונטית, פשוט הפיאסקו מסביב הוא המרגיז. הדיווח הבא של פירס לדוגמה -
    The ECHO understands a second opinion was sought on a knee issue but those fears were eased, meaning the path has been cleared for the midfielder to potentially become the club's second most-expensive signing after Virgil van Dijk.

המועדון הזין אותו במידע הזה, זאת רשלנות מצידנו *אם* באמת הסיבה שזה מתעכב זאת הפציעה.

ראיתי עוד שתי תיאוריות שמדברות על סיבות אחרות לחלוטין, אחת דרישות כספיות של הסוכנים של פקיר (לא מסתדר עם הדיווחים), וזאת השנייה:

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אין להירגע איתנו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. alexshw Member

8. k_700 Member

מצטער,

בין לבחור בRMC לבין הITK שלכם שברור לגמרי שאין להם מושג כבר חודשים על מה הם מדברים אני עם RMC.

RMC עקביים מהערב של אתמול אצלכם עם הדיווחים שזה נדחה רק בגלל מניעים כספיים(של כניסת המכירה לספרים של העונה הבאה).
    כל הכתבי חצר הנואשים האלה, שכבר חודשים לא מדליפים להם בזמן דברים רציניים חייבים לייצר לעצמם קצת טראפיק ואיזה דרך יותר טובה לעשות את זה אם לא קליקבייט של זיוני מוח על התקפלות אחרי מדיקל שניים כי הוברר שנזקקו במדיקל הראשונים לסקנד אופיניון לברך.
    גם אם בסוף יחתום לכו תוכיחו שהם זיינו את המוח וגם אם זיינו את המוח את שלהם הם עשו כשייצרו היסטריה מוחלטת, אגרו עוקבים, אגרו לייקים וטארפיק בעמודים שלהם באתרים או בטוויטר.

אני לגמרי מאמין שזה סגור כבר יומיים, מאתמול בלילה כולל מדיקל.
    לא קונה בשיט את הבלבולי מוח של הכתבי חצר שלכם שמגמגים(גם הם נזהרים מאוד בכל דיווח שקרי שלהם) שכאילו ליברפול חושבים להתקפל.

RMC אמינים בנוגע לשחקנים בצרפת, מבחינתי הרבה יותר מכתבי חצר נואשים מליברפול.

את הטריקים האלה עם הספרים וההצהרות שאין כלום כי לא היה כלום של ג'ין מישל אוליס שעות לפני מכירה הוא כבר עשה בעבר, אני מאמין שזה גם המקרה הזה.

כמובן שאת ההיסטריה הסקאוזרית אין כבר להחזיר, צריך ללמוד לחיות איתה.
    לא יודע כמה ניידות שח"ל יש לכם בארץ, אולי גיל יוכל לעדכן.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה אני אגיד לך, לפי RMC זה ייסגר היום, לפי הליברפול אקו זה לא ייסגר in the near future.
    לא יצא לי לראות פער כזה בין מקורות אמינים כבר הרבה זמן.
    זה כבר לא עניין של ITKs.

10. הקופ בישראל Member

מאדוק מעדכן שהאי הכרזה קשורה לנושאים ארגוניים פיננסים של ליון בנושא חלון העברות ועמידה בלוח זמנים.
    But late last night, conflicting reports from France suggested the issue is in fact with Lyon – due to their accounting practices.
    The club is a publicly listed company, and strict stock market rules suggest they are not allowed to announce transfers until the window officially opens this weekend. Further, it is understood their tough-negotiating president Jean-Michel Aulas wants to delay any official transfer until the end of the month, when any profits from sales would go into NEXT season's accounts
    Nabil Fekir's Liverpool transfer on the rocks with move unlikely before World Cup 2018 - Mirror Online

11. oranfu Member

אף מקור באמת אמין שלנו לא אמר שזה לא ייסגר בקרוב. כשג'ויס, רדי או פירס יגידו שיש באמת בעיה אז זה מקור אמין. כל השאר לא מקורות רעים אבל לא הכי אמינים שיש.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אמינים שאומרים שיש דחייה:

אקו:
    Personal terms had been agreed with the player wanting to move to Anfield, but there are now suggestions an announcement could be delayed.

And the ECHO understands there is not expected to be one in the near future.

Nabil Fekir transfer to Liverpool shrouded in mystery after dramatic day - Liverpool Echo

ג'ויס מדבר על החשש עם תוצאות המדיקל שגרמו לדחיה:

https://pbs.twimg.com/media/DfNKQ6BW4AIAHin.Xxx:large

אולי זה באמת ייסגר היום, הלוואי, אבל אי אפשר להגיד שאין מקורות אמינים שמדברים על דחיה.

לגבי דחיה פיננסית בשביל החשבונות של ליון:

במקורות הצרפתיים דיברו על ה9 ביוני, בתור התאריך שבו נפתח חלון ההעברות בצרפת ולכן זאת שנה חשבונית חדשה. נשמע לי הזוי כי זה שבת אבל שיהיה.
    במקורות האנגליים דיברו על ה30 ביוני בתור שנה חדשה, זה כבר נשמע יותר הגיוני.

13. הקופ בישראל Member

היום ב22:00 באצטדיון של ליון צרפת תשחק נגד ארה"ב לפני היציאה לגביע העולם, יהיה מעניין לראות את קבלת הפנים.

בינתיים פקיר התראיין לטלוויזיה הצרפתית:

“I am happy to head back to my town,” he told FFF TV.

“To see my friends and family. I am delighted.”

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

15. Big Virgil Member

מעניין איפה האמת בין התדרוכים של ליון לגבי עניינים כספיים רישומיים לבין התדרוכים שלנו שנוגעים לבעיות רפואיות.

אני גם נוטה להאמין לצרפתיים כמו התרסיס, בטח עם חוזרים רגע לאתמול אחהצ אז פירס פירסם שכל החששות בקשר לברך הוסרו אחרי הבדיקה הנוספת... אבל אם זה בכל זאת עניין רפואי אז אני בהחלט מעדיף שנעבור הלאה, גם אם הוא יסיים את הקיץ בסיטי או באיירן, מספיק לנו סטארידג' אחד.

owen11111 אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.