ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

FFF President Noël Le Graet on Nabil Fékir to Liverpool to Le Progrès: "I saw him this morning for 15 minutes. He's in the middle of negotiating, I think they will get it done... He was confident about it because the medical he underwent was positive."

סאגה הזויה...קשה לדעת מה קורה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לפי קלי מה שקורה פה זה שאחרי שגילינו משהו במדיקל הורדנו את המחיר. עכשיו יש מו"מ על המחיר החדש.
    מניח שיכול לקחת זמן.

4. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשמע לי הזוי. המדיקל קובע אם השחקן יכול לעבור או לא, אם קיבלנו את הok למרות חששות מסוימים, על זה שווה שוב לחזור לשולחן המו''מ? ולמה בדיוק שליון תפחית במחיר כשגם ככה היא רצתה למכור אותו אחרי המונדיאל בהתחשב בסיכוי שהמחיר שלו יעלה?

אם החלטתם להחתים אותו למרות החששות תסגרו את הפאקינג עסקה. אם לא אז לא. לא רואה איך האמצע הזה עוזר למישהו.

כשהאקו יוצא עם כתבות כאלה זה מרגיש שמכינים את הקרקע לביטול העסקה.

נערך לאחרונה ב: ‏9/6/18
  5. Mellow29 Kopite

מה שברור מכל הסיפור הזה בימים האחרונים זה שלאף אחד אין באמת מושג איפה העסקה הזו עומדת, ומה הסיבות לעיכובים. גם ״עיתונאי החצר״ שלנו יותר מנחשים מאשר כותבים את המידע שהמועדון מעביר להם, הם כותבים בשחור על גבי לבן שהמועדון לא מוציא הודעה וזה די שקוף שאין להם מושג.

אפשר לבנות אלף תאוריות על גבי הניחושים, כל עוד זוכרים שמדובר בניחושים.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Scouser Member

אם יש חשש רפואי אמיתי אז באמת לא אכפת לי שירדו מהעסקה. זה סכום גדול ואם נביא שחקן שיש סיכוי מוגבר שיחטוף פציעות קשות אז זה לא שווה את זה. אנחנו לא איזה יונייטד או סיטי שמביאות שחקן ב40 מיליון ואם לא הולך אז שנה הבאה יבוא אחד אחר, זה סכום גדול שאנחנו לא יכולים להרשות לעצמנו ליפול איתו. בקטע הזה סומך על המועדון.

oranfu, Cup of Tea, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

"Olympique Lyonnais informs that the tripartite negotiations with the Liverpool club and Nabil Fekir for the transfer of the captain of OL have not succeeded and that Olympique Lyonnais has decided to put an end to this negotiation tonight at 8pm." #LFC #Fekir

@k_700 יכול להיות שטעית...שוב?

באסה גדולה, אבל כמו שנכתב מעלי, אם יש ספק עם הברך שלו אז עדיף לא להיכנס לעסקה כזאת.
    מקווה שיש לנו פלאן B אבל כמו שמכיר את קלופ, לא אופתע אם יוותר על שחקן לתפקיד הזה.

oranfu ו-yonmu אוהבים את זה.
  8. alexshw Member

הקטע של חשש מפציעות לדעתי שורש העניין. עצם זה שהוא שיחק העונה עדיין בליון זה בגלל פציעות הקשות האלה בברכיים שעצרו אותו.
    ראיתי נתון שבשתי עונות אחרונות פספס רק עשרה משחקים, אבל יש מצב שהפציעות האלה כן השאירו חששות למשהו כרוני שעשוי להתפתח.
    בסכומים המדוברים סביר מאוד שישקלו טוב טוב את העניין הזה.

9. k_700 Member

של מי הציוץ הזה גיל?
    אני מהפלאפון.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

רשמי של ליון. הפסיקו את המו"מ.

11. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה יהיה עם המועדון הזה... מה יהיה.

אין בעיה שוויתרו על העסקה, אבל באיזה קטע זה קורה בצורה הזאת? אני באמת לא מבין. אני בתחושה חזקה שניסינו לחסוך עוד כמה פאונדים בגלל ה"בעיה הרפואית" ולליון נמאס מהפארסה אז החליטו לתת לנו ברקס.

זה היה פשוט too good to be true, כרגיל. וכרגיל נפלנו בפח של המועדון הזה. נשבר הזין.

עריכה:

באמת שאני שם את הבית שאין לי על זה. כל כך מסתדר.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מרגיש כמוך בכלל.
    אני חושב שליון עכשיו תגיד שניסינו להוריד את המחיר, או תשדר את זה לתקשורת הצרפתית כדי לא לפגוע בשווי של השחקן. הם אחרי הכל רוצים למכור אותו. הבנתי שיש לו שנתיים לסיום החוזה רק.
    אנחנו מבחינתנו כנראה ראינו משהו בבדיקה שלא מאפשר לנו להיכנס לעסקה כלכלית כזאת עם השחקן. שלחנו לעוד בדיקות וכו', כנראה שזה בעייתי.

oranfu, Big Virgil, Cup of Tea ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  13. Mellow29 Kopite

מן הסתם אני מניח שההחלטה ללכת מהמו''מ הייתה שלנו, גם אם ליון כביכול הפסיקו את המו''מ. גם בהודעה הרשמית שלהם הם מציינים שהם שומרים את הזכות לדבר עם קבוצות אחרות, ככה שהם היו בהחלט סבבה עם למכור אותו.
    למה הלכנו? כנראה שלא נדע אם שללנו את זה על הסף בגלל המדיקל, או שניסינו לשפר עמדות מאוחר במו''מ אחרי שגילינו על הבעיה. כמו תמיד, מי שנגד FSG יגיד שזה אופציה 2, והמועדון מן הסתם ימכור את אופציה 1.

באסה, אבל אני לא חושב שפקיר זה השחקן היחיד בעולם שקלופ רצה לראות. הדוגמאות של קייטה ו-ואן דייק זה דבר אחד, אבל מצד שני יש את מאנה וסלאח שהגיעו אחרי שאופציות כמו גצה וברנדט לא התממשו.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

David Maddock‏Verified account @MaddockMirror 36s37 seconds ago

Deal for Nabil Fekir not dead. @LFC wanted to restructure terms to reflect issues with medical. Lyon président Jean-Michel Aulas a notoriously tough negotiator, refusing - so far - to budge on agreed deal. Fekir still wants Liverpool, and talks will resume after World Cup

לכו תדעו.

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא מבין איך זה מה שאתם חושבים אחרי שכל הכתבים האמינים אתמול בערב כתבו שהלכנו לחוות דעת שנייה לגבי הסיפור והמדיקל עבר חלק. מאז ועד הערב פתאום הכתבים שלנו שינו גרסה וכתבו שיש חששות לגבי הברך שלו. לא נראה לכם חשוד?
    מצטער, עם ההיסטוריה של המועדון, יחד עם איך שהסאגה הזאת התנהלה ב24 השעות האחרונות, ה1+1 שלי יוצא שניסינו להוריד במחיר בגלל הבעיה הרפואית וקיבלנו ברקס כי ליון גם ככה לא רצתה למכור עכשיו אלא אחרי הגביע העולמי. בנוסף אני בטוח שהחמצנו אותו אחרי ההתנהלות המגוחכת הזאת. אם אני הייתי במקומו בחיים לא הייתי רוצה לעבור למועדון שמתנהל בצורה כזאת, שעושה איתי ראיונות ואז פתאום נזכר שלא כזה מתאים לו המחיר.

באמת שאני לא מבין, נראה לכם הגיוני שהלבישו אותו בחולצה ועשו איתו ראיון אם המדיקל באמת לא היה מוצלח?

@Liverpool-Forever
    וההודעה שלי עוד נכתבה לפני שראיתי את מה שכתבת עכשיו. דיי נו גיל, כולנו מבינים בדיוק מה קרה פה. אין מה ללכת לדעת, כולה לא ליפול בפח של הבעלים האלה שוב.

שאקירי וטרקובסקי ונגמר החלון. אולי באטלנד ככה לקינוח.

מצב נושא:
הנושא נעול.