ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Camacho, Chirivella, Clyne, Fabinho, Gomez, Grabara, Ings, Jones, Karius, Keita, Kelleher, Kent, Klavan, Lallana, Markovic, Milner, Moreno, Ojo, Origi, Phillips, Robertson, Solanke, Sturridge, Ward, Wilson, Woodburn.

זה הסגל שיגיע ליום שני לפתיחת האימונים.
    אם לא פספסתי עוד מישהו אז מי שחסר לי פה זה אינגס שכנראה שקרוב לעבור לקבוצה אחרת.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

:)

נערך לאחרונה ב: ‏30/6/18
  3. yakov_y YNWA

הרבה שחקנים חסרים, בוגדאן (סיים חוזה ?), ואן דייק, מאטיפ, ויינאלדום.
    שחקנים שחזרו מהשאלות כמו אלן הקשר הברזילאי, קונור רנדל וחלוץ ניגרי שברח לי שמו, הביא דווקא עונת השאלה טובה בבלגיה.

ברוסטר פצוע ?
    לא להאמין שמרקוביץ׳ עדיין איתנו, הנדוניה של רוג׳רס.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הזוי...עד כדי כך אני רוצה לראות אותו בחוץ אה?

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

באמת איפה כל אלה...מוזר.

6. Mellow29 Kopite

לגבי מאטיפ אני לא בטוח אם הוא החלים מהפציעה, ויינאלדום ו-ואן דייק השתתפו במשחק ידידות של הולנד סמוך למונדיאל ולכן קיבלו עוד כמה ימי חופש.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool resume Nabil Fekir transfer talks as it emerges he filmed unveiling interview on LFC TV - Mirror Online

With concerns over his medical condition Liverpool officials attempted to re-negotiate the transfer inserting a number of clauses which would reduce their outlay for the Lyon captain if there were any injury problems concerning the knee.

לא מכיר את הכתב הזה אז באמת לא יודע כמה זה אמין, אבל שוב, אם יש אמת בכך שחזרנו לשולחן המו"מ - בעיניי זה ההסבר הסביר ביותר.

8. Coutinho10 Member

לצערי אני חושב שהאמת היא שעכשיו זה מהלכי פאניקה אחרי שדווח שריאל ויונייטד גם נכנסו לתמונה.
    אם שחקן כמו פקיר במקרה משחק בעונה הבאה בריאל מדריד אנחנו יוצאים מביכים ביותר אחרי שהיה מרחק שניה מלהיות אצלנו וויתרנו.

9. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ביינתיים הדבר היחידי שמביך זה המעט שהראה במונדיאל.

לא נראה קשור בעליל. וזה דיי מדאיג בהתחשב בזה שהקצב בליברפול בפרט ובפרמיירליג בכלל מהיר משמעותית.

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/18
    Cup of Tea ו-golding אוהבים את זה.
  10. Coutinho10 Member

צרפת נבחרת שלא ממצה רבע מהפוטנציאל שלה במונדיאל, אני לא אומר שפקיר לא שיחק רע שם, אבל זה פירורי דקות שבהם הוא היה רע ושחקנים כמו פוגבה וגריזמן לא נראו טוב ממנו עד עכשיו.
    לא כזה משנה לי מה הוא עושה בנבחרת כי בקבוצה זה סיפור אחר לגמרי. זה נכון גם לההפך, שחקנים שטובים בנבחרת ולא שווים כלום בקבוצה שלהם.

אני אגב לא חושב שהוא השחקן היחיד שמתאים לעמדה הזו, יש את טיאגו אלקנטרה, אינסינייה או וואטאבר. זה סתם ירגיז לראות אותו אצל אחת אחרת.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

חייבים להביא אותו אם אין בעיית ברכיים. הסיבה מאוד פשוטה, קלופ ראה לנכון לחפור לו ולפגוש אותו ולהכין את הקרקע לרכישה, זה אומר שהוא מאוד רוצה אותו, ברמת ואן דייק קייטה.
    נוסף לזה למי שזה לא מספיק לו, השמות האלטרנטיבים שראיתי שהוזכרו לעמדה הזאת לא נראים קרובים אפילו ברמת הרזומה והרקורד לפקיר.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. k_700 Member

אנחנו מדברים על שחקן ש"לא קשור בעליל" אבל שיחק בטוטאל 58 דקות מ4 משחקים במונדיאל, הכי הרבה -21 דקות מול דנמרק במשחק שצרפת ודנמרק העבירו מהדקה הראשונה עד לסוף במטרה להוציא תיקו מסריח.

אצל קלופ פקיר עתיד לשחק בכלל בעמדה אחרת ממה שהוא משחק בצרפת(יותר נכון ממה שהוא מושלך להרכב כשהוא נכנס 14 דקות לסוף).
    Coutinho10,
    גריזמן נראה רע, פוגבה בשני משחקים וחצי מהשחקנים הכי טובים בנבחרת הצרפתית.
    אחראי ל3 שערים שלהם בשלב הבתים.

על המשחקים האלה שבליברפול עשו עם פקיר לפני המונדיאל הם ישלמו.
    או בכסף, כי היום יש שחקניות חדשות בתמונה או שיפסידו שחקן מצוין, שיכול להיות מנוע רציני במשחק של קלופ.

Scouser Tommy ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  13. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-58 דק׳ הוא בלט לרעה. זוכר לו (כמעט) רק פעולות שליליות. זה יותר גרוע מלא להיות מורגש. בטח כמחליף.

כמובן שזה טורניר נבחרות ויש לקחת הכול בעירבון מוגבל, אבל אי אפשר להתכחש לעובדה שיש כאן סימני שאלה סביב ההתאמה של הסגנון שלו לליברפול בפרט והפרמיירליג בכלל כשחקן מוביל.

מנוע? זה נראה כמו הדבר האחרון שאפשר להגיד עליו.

כן ישלמו, לא ישלמו. מתי אתה תשלם על כל הבתים שהפסדת?

נערך לאחרונה ב: ‏1/7/18
  14. k_700 Member

הוא לא נראה טוב ב58 דקות האלה אבל הוא נכנס לדקות שכל צרפת נראתה פחות טוב, עוד לפני שנכנס.
    במשחק מול דנמרק אף שחקן על המגרש לא עשה פעולה טובה, המטרה של אף קבוצה באותו משחק לא היה לנצח או להוציא משהו טוב ובלי המשחק מול דנמרק אתה נשאר עם פחות מ40 דקות שיש לו במונדיאל.

בצרפת כשהוא נכנס זה בדרך כלל במקום גריזמן לשחק סוג של חלוץ שני.
    בליברפול אני רואה אותו משחק ממש בקישור המרכזי, מחזיק הרבה יותר בכדור ולא כתובת לכדורים ארוכים(שזה בערך מה שצרפת ניסתה להוציא ב7-15 דקות שהוא על המגרש), מכדרר ומוציא לפועל מהלכים.

מהקצב בליגה האנגלית עושים הרבה יותר ממה שהוא, חצי מהקבוצות מנסות להניע כדור, יותר מחצי מהן עומדות טקטית בצורה עלובה על המגרש, שחקן חכם כמו פקיר יכול לנצל את זה מצוין.
    אין ספק שזה שחקן שקלופ מאוד מאוד רצה ואני מאוד מבין גם למה ולאיזה תפקיד, תפקיד אחר ממה שהוא משחק בצרפת ובכלל סגנון אחר ממה שליברפול תחת קלופ משחקת.

אם ליברפול בעצם בילפה את כל העולם עם עניין הברכיים והייתה פה קמצנות ותו לא היא תשלם על זה, או ביותר כסף או באיבוד שחקן שהמנג'ר מאוד רצה.

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בכלל לא מעניין אותי מה עשה במונדיאל, בין אם הפציץ לבין אם חירבן.
    קלופ מאוד רוצה אותו, לכן אני מאוד רוצה אותו.
    ההיגיון שאמורים לשפוט שחקן לפי 5-6 משחקים במקום לפי 5 עונות הוא לא היגיון בריא בכלל.

לא נדע למה העסקה התעכבה, ברכיים, שיקולים חשבוניים של ליון, ליון חשבה שיעלה המחיר אחרי מונדיאל, ליברפול חשבה שצריך להוריד מחיר בגלל ברכיים. לא יודע. לכן קשה מאוד לבקר פה מישהו.

yakov_y, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.