ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

Walkon

יש מישהו שכתב שלא צריך להחליף את קאריוס ?
    הדבר היחיד שהתייחסתי אליו זה התלונות על הוידאו שלו מ LA, אנשים אשכרה מצפים שהוא יתאבד/לא יצא מהבית בגלל משחק כדורגל. עם כמה שזה חלק חשוב בחיים של כולנו, זה כדורגל.

2. oranfu Member

כן, אני מתלונן על כל הסגל אז מה הפלא שאחד מהם מפשל.
    קודם כל, קאריוס הוא חרא שוער. היה חרא שוער מהרגע שהגיע, וזה שהפסיד לנו גמר (לא עם טעות אחת אני מזכיר אלא 2 הזויות) זה לא צריך להפתיע אף אחד. מי שלא רואה את זה מגיע צריך לבדוק את עצמו.
    אומרים לי פה שהוא לא הפסיד לנו הרבה משחקים. טיעון מצוין אני מוכרח להודות. חבל שלא רוצים אצלנו שחקנים שאשכרה מנצחים לנו משחקים.
    איך אני אמור להתייחס לחצי נגד רומא? על הדיפה מגוחכת כמו בגמר שבנס פגעה במשקוף ולא נכנסה.
    או בחצי השני שהליצן יוצא ועושה פנדל מטומטם ואדום ובמזל נשרק נבדל.
    אלה 2 טעויות של הדחה מליגת האלופות שבהרבה מזל ושום קשר ליכולת של הדוגמן לא עלו לנו ביוקר.
    היו לו עוד כמובן, מגוחך להמשיך לספור. מי שעדיין לא הפנים שזה שוער שהורג קבוצה אז כנראה גם לא יפנים אף פעם.

כמו שצויין, השוערים שלנו ולוברן (גם שאר הבלמים למעט ואן-דייק) תמיד יפסידו לנו משחקים. תמיד. כי הם חרא שחקנים.
    הנדרסון (שאני גם מבקר כל הזמן ולדעתי שחקן עלוב) וגם ווינאדום פחות יפסידו משחקים בצורה ישירה כי הם שחקנים שמשחקים הכי בטוח שרק אפשר.
    אפשר לעשות טעויות, גם השחקנים הכי טובים עושים טעויות. אבל השחקנים האלה הם לא טובים אלא גרועים. זה שפעם בחודש\חודשיים הם תופסים משחק טוב לא משנה את זה. רוב הזמן הם לא טובים ורוב הזמן הם עושים טעויות של גולים. תטיסו אותם מהמועדון על טיל.

אף אחד לא קורא לקאריוס להתפטר או להתאבד או לבקש לעזוב. צר לי שאני מצפה מהדביל הזה טיפה לשמור על פרופיל נמוך אחרי מה שעשה. כמובן שלא בגלל זה צריך להעיף אותו.

לא להביא בלם בקיץ עלה לנו. למכור את קוטיניו בינואר עלה לנו. יש כאן כמה שאולי מנסים לנגח את אלה מאיתנו שהזהירו שזה יעלה לנו.
    אז סיימנו למרות זאת בטופ 4, איזה יופי. אפילו הגענו לגמר.
    אבל אולי אם לא היינו מוכרים את קוטיניו לא היינו מודחים מהגביע.
    או שהיה לנו עוד איזה שחקן לשחק איתו בגמר אחרי שסלאח נפצע.
    או שהיינו יכולים לעשות יותר רוטציה ולא היינו מאבדים את אוקס עם פציעה.

היום אנחנו עוד פעם במצב שמחפשים קשר התקפי ולא מוצאים (לפחות כרגע). אז אם גם העונה יהיה חסר לנו הקשר ההתקפי הזה זה קשור למכירה של קוטיניו כי היה לנו אותו כבר בידיים.

להגיד שגיל התלונן על טרנט ובסוף טרנט נתן חודשיים\שלושה גדולים אז גיל סתם מתלונן? לא. הוא צודק. ללכת עם טרנט לעונה הזאת ובלי גיבוי היה הימור עצום. גיל פשוט לא ראה את הפוטנציאל של טרנט.
    הוא כן ראה מראש שמיניולה חלש ולא מסוגל לקחת כדור גובה. אין כאן שום בדיעבד.

והציטוטים האלה של קלופ - מה אתם מצפים שיגיד? שקאריוס פח? כרגע אין לנו שוער אחר ובכל מקרה אין היגיון להגיד ששחקן שלך חלש, גם אם אתה בונה עליו וגם אם אתה מחפש למכור.
    זה ברור שהוא רוצה שוער אחר.

אני מקווה ששוער אחר יגיע למרות שאני ממש לא מרגיש אופטימי בקשר לזה. וכן, זה לזרוק את העונה לפח עוד לפני שהתחילה.
    ללכת לעונה עם לוברן בלם זה הימור גדול (וטעות). ללכת עם קאריוס זה לשחק רולטה רוסית כשהאקדח כולו טעון.

modric19, yakov_y ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  3. alexshw Member

מוסלרה?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Scouser Tommy ו-yonmu אוהבים את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אגב, לא אמרתי שום דבר רע על הפוטנציאל של טרנט בקיץ שעבר. אם היו מביאים מגן ימני בכיר ומשאירים אותו כגיבוי הייתי בסדר עם זה.
    ברור שהיום ההימור הזה הצליח בענק וטרנט הוא המגן הימני מספר 1 שלנו והוא גם ברמה טובה בפני עצמו. מי שראה את זה מגיע שנה לפני, כל הכבוד.

oranfu אוהב/ת את זה.
  5. k_700 Member

אם מוסלרה היה גבוה, או לפחות עם מוטת ידיים גבוהה מהגוף שלו, הוא היה כבר בליברפול כמנטור לקאריוס, לא ככה?

6. oranfu Member

מה שמצחיק, שמוסלרה זה אחד השמות שהציעו לנו פה לפני כמה שבועות.

גם חיימוב פנוי עכשיו. מנוסה ויודע מה זה לקחת אליפות.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  7. DRORIKO Member

חחחחחחחחחחחח אשכרה הציעו לכם להחליף את קאריוס בקאריוס. ענק!

oranfu אוהב/ת את זה.
  8. Andrei Kanchelskis Member

מוסלרה שוער לא רע בכלל שאם לא היה עושה את הטעות היום הוא אולי עונה על ההגדרה השוער האורוגוואי הטוב בכל הזמנים ביחד עם השוער שעמד בשער הנבחרת בעת הניצחון המופלא על ברזיל במונדיאל 50(רוקה מספולי).
    אין בכלל מה להשוות בינו לבין קאריוס והוא לחלוטין נמצא תחת ההגדרה של שוער סביר כמו פטריסיו/זומר/ס(ש)מייקל, אין ספק שהטעות היום קלקלה לו וככל הנראה תמנע ממנו להגיע לאיזושהי קבוצה גדולה ביבשת אבל עדיין מדובר בשוער שאפילו בצחוק אי אפשר להשוות בין הרמה שלו לבין זו של קאריוס.

ובעניין אחר שעדיין קשור להיום...כמה חבל עבורכם שטוטנהאם של היום היא לא טוטנהאם של שנות ה-90 עד תחילת ה-2000 כי אם היא הייתה כזו היום אז אין ספק שהיה לכם סיכוי גבוה לקחת ממנה שוער אדיר כמו הוגו לוריס.

9. oranfu Member

הוא לחלוטין תחת ההגדרה של שוער שלא צריך להביא. הכי טוב בכל הזמנים של אורוגוואי? פשששש

הטעות שלו היום לא תמנע ממנו להגיע לקבוצה גדולה, זה אני מסכים. זה שהוא כבר בן 32 ואף פעם לא היה שוער יותר טוב מסביר, זה מה שימנע ממנו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  10. Andrei Kanchelskis Member

תחושת בטן אישית שלי-קלופ יחתים בסוף את שוער נבחרת אוסטריה וגרהאספורס היינץ לינדנר, יכול להיות שהוא יהיה תואם של קאריוס ויכול להיות שהוא יהיה הימור שיצליח בגדול.

אף פעם אגב לא קרה בפרמיירליג שאחת משש הגדולות(החשבתי גם את טוטנהאם) שחררה שוער ראשון אחרי עונה אחת בלבד, ליברפול צריכה להיות הראשונה שתעשה זאת.

11. Coutinho10 Member

הוא פותח עונה שלישית, ויש גבול, להחליף את קאריוס בשוער של גראסהופרס זה הרבה מעבר לגבול הזה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  12. yakov_y YNWA

קאריוס לא בעונה הראשונה בקבוצה כשוער ראשון.
    התחיל את דרכו בליברפול כשוער ראשון ב-16/17, במחזור ה-6 חזר מפציעה והיה שוער ראשון עד למחזור 15, שם איבד את מקומו עד לסיום העונה.

13. Andrei Kanchelskis Member

התכוונתי לשוער ששימש כשוער ראשון לאורך עונה שלמה, קאריוס עד לעונה שעברה היה שוער מחליף שכמעט ולא שיחק. לגבי לינדנר? מסכים איתך לחלוטין שזה יהיה מהלך מטומטם אבל קלופ מצטייר בעיני כמאמן שפשוט עושה בליברפול ניסויים עם שוערים שלא מתאימים בשום אופן לליברפול ושהוא עלול יהיה להמשיך בקו הזה גם בקיץ הנוכחי.

14. oranfu Member

קלופ הביא שוער אחד עד היום לליברפול. השוער הזה עלה 6 מיליון.
    אז בכל מקרה מדובר פה במקרה יחיד ולא רבים. הוא גם, לפי מה שהתקשורת מספרת לנו, מכוון\רוצה\מנסה להביא את אליסון\אובלק שהם 2 מהכי טובים באירופה. אז איפה הניסויים פה?

קלופ עובד עם תקציב. לדעת חלקנו שוער זה הכי קריטי במצב הסגל הנוכחי ואולי לדעת קלופ זה לא. אבל אין שום אינדיקציה שהוא מחפש להתחכם פה.
    להיפך, האמת. עשה רושם שקלופ מתאבד על רכש שיהיה הכי טוב שרק אפשר וכמה שפחות ניסויים (בטח כשיש לו תקציב).

15. Coutinho10 Member

אממ, מאנה וג'יני היו הימורים רציניים, הראשון הצלחה והשני עד היום לא מצליח להסתגל לעמדה שהוא משחק בה אצלנו (או לפחות לתת הופעות טובות בצורה עקבית).

מצב נושא:
הנושא נעול.