ליברפול 2017/18: חזרה לצ'מפיונס ליג

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏10/7/17.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. alexshw Member

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מתחנן לשוער. מתחנן.
    איפה השמועות של באטלנד שעיצבנו אותי באפריל? בבקשה תחזרו.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. owen11111 Member

טוב אז בדקתי.
    ולפני שתתרגשו מהזמן שהשקעתי, הרשו לי להציג לכם המצאה שעוד עשויה לשנות את עתיד העולם: אופציית החיפוש.
    בכל מקרה, תרשמו שם של שחקן, תרשמו של האדם שכתב את ההודעה וקיבלתם את מה שרציתם.
    בגדול אלעד התייחס למאנה בכמה הזדמנויות, אבל בתקופת ההעברה שלו לליברפול לא הייתה התייחסות קונקרטית, למעט התייחסות שלשלם עליו 35 מיליון פאונד זה הרבה.
    לזכותו של אלעד יש את הלינק הבא.
    בקשר לדיון שלנו היה על שחקן כלשהו בדיון של מנצ׳סטר סיטי, לדעתי אתה מדבר על דיון של אובמיאנג בתקופה שקושר למנצ׳סטר סיטי.

ארבעת הנציגים שלנו שהגיעו לחצי הגמר יסיימו את ההתחייבות שלהם למונדיאל רק ב-14/15 ביולי.
    אם לוקחים בחשבון שהם כנראה יקבלו 3 שבועות חופש + שבועיים של פרי-סיזן מקוצר - הם צפויים להחמיץ את 2 המחזורים הראשונים ואני מניח שיחזרו לסגל לקראת המשחק השלישי מול ברייטון בבית ב-25 באוגוסט.
    מצד אחד 4 שחקנים זה לא מעט, כאשר 3 מהם הם בהחלט שחקני הרכב. מצד שני, אנחנו אמורים להיות יחסית מסודרים בעמדות האלו:
    קליין הוא גיבוי ראוי לחלוטין לטרנט.
    פאביניו אמור להיות שדרוג על הנדרסון, אבל ייתכן ויקח זמן עד שנראה את השדרוג הזה בפועל.
    בעמדת הבלם גומז עשוי לראשונה בקריירה שלו אצלנו לשחק כבלם כחלק מצמד בלמים (וגם מאטיפ צפוי לחזור עד אז) אז אנחנו אמורים להיות בסדר.
    ומניולה.. טוב אין לי שום רצון לפתוח את דיון השוער שוב, וכל הדיבורים מסביב מרמזים שהוא לא יהיה אצלנו כשהעונה תפתח. (אגב, אני חייב לומר שהוא הפך לאחת מדמויות הטוויטר החביבות עליי. מרגע שאיבד את המקום בהרכב: העלה בלי סוף תמונות של הקבוצה, של השחקנים, של תמיכה, ציניות והכל אבל עושה רושם של באמת אחלה גבר).

בכל מקרה, מצבנו אומנם לא מדהים מבחינת ״חיסורי מונדיאל״, אבל בהשוואה לטוטהנאם מצבנו יחסית טוב:
    לוריס, ורטונגן, אלדרווירלד, דלה עלי, טריפייר, דייר, דמבלה וקיין הגיעו עד לחצי הגמר.
    תוסיפו לזה את אריקסן, דווידסון סאנצ׳ז וסון שהגיעו לשמינית הגמר ובאמת הם עברו קיץ עמוס.

נערך לאחרונה ב: ‏9/7/18
    Liverpool-Forever ו-אלעד אוהבים את זה.
  4. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין מה קורה עם הלינקים שנותנים פה. כל פעם אני מחפש משהו על מאנה ובמקום אני רואה עוד עקיצה על אוהדי יונייטד.

נראה לי יש איזו בעיה באייסוקר.

muller ו-Gianzola אוהבים את זה.
  5. Coutinho10 Member

אני חושב שהסיבה שפאביניו עוד לא קיבל מספר היא כי הוא בונה על מס' 10 אבל עוד לא הפנים שזה שמור לדיבאלה.
    קיצר מתי פירס הורס את החגיגה ?

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

דיבאלה ואליסון הם ה'ניסינו אבל לא הצלחנו' של הקיץ.
    אם לא פקיר, רואה אותנו מוותרים על קשר. אם לא אליסון, רואה אותנו מוותרים על שוער.
    הקיץ התחיל חזק מאוד עם פאביניו ופקיר ועכשיו לי זה מריח בדרך לכישלון. כמובן שעוד מוקדם וההרגשה שלי נובעת מכשלונות העבר, הלוואי וטועה.

oranfu, Esomech, Coutinho10 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  7. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואני בכלל בתקווה שהוא מחכה למס' 6...

8. Coutinho10 Member

יש יותר סיכוי שנצרף את החבר שלו למרכז ההגנה בקרואטיה מאשר זה.

לדעתי קשר התקפי יגיע, ממה שהבנתי זו העמדה שדחופה לקלופ יותר מהכל. הימור שלי יסתיים ביוליאן בראנט מלברקוזן, קצת אתבאס אחרי כל השמות אבל בסופו של דבר מדובר באחלה שחקן, פשוט עוד פעם לא מוצר מוגמר אלא אחד שצריך לטפח ולתת לו זמן.

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לאור הרקורד המפוקפק מאוד שלנו עם שחקנים בעלי קוקו מגוחך, החתמה שלו תהיה הסוף של העונה שלנו עוד לפני שהתחילה.

Cup of Tea ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  10. Coutinho10 Member

תודה חאמס פירס.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  11. Cup of Tea Liverpool, UK

הארי ווילסון חתם על חוזה חדש ארוך-טווח. אין ספק לגבי הכישרון שלו והוא צריך לקבל צ'אנס ובמילא יכולה להיות לנו עונה מאוד ארוכה.

12. oranfu Member

כן אבל מדברים שיילך שוב בהשאלה. מאכזב אבל אולי זה שנתנו לו חוזה חדש (חתם על חוזה רק לפני חצי שנה) מראה שבאמת בונים עליו.

13. orelh94 Member

עדיף השאלה מאשר שיתבזבז בין הספסל לקבוצת המילואים. שחקן בגילאים האלה, במיוחד בעל פוטנציאל גדול, צריך דק' משחק וכמה שיותר. רצוי בקבוצה מספיק טובה ובליגה מספיק טובה כדי להפיק מההשאלה את המקסימום, אבל יחד עם זאת קבוצה שלא תפגע לו בכמות הדקות. משימה לא פשוטה - אבל אם שחקן מקבל חוזה לטווח ארוך, כנראה שבמועדון מסמנים אותו.

14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

עם הדלילות הנוכחית בעמדות האגפים הוא חייב להישאר, וגם אם יגיע פקיר/קשר עם תפקוד דומה הוא יהיה מחליף ראשון לאגפים פחות או יותר.
    רק אם מביאים גם את שאקירי וגם קשר התקפי אז אני אוכל להבין הוצאה שלו להשאלה.

אם שוב בונים על לאלאנה בתור מחליף לשלישייה ההתקפית אני עלול לסיים את העונה הזאת קירח...

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

מצב נושא:
הנושא נעול.