ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

קאריוס עצר בעיטות כאלה, נו ו? אתה יודע כמה הצלות גדולות אני יכול לשלוף לך עכשיו של קאריוס ומיניולה במדים שלנו? כן כן, הצלות גדולות, לא פחות. לא בזה נמדד שוער אלא בעקביות, כי על כל הצלה גדולה של קאריוס ומיניולה אני יכול למצוא לך אחת וחצי טריוויאליות שהם לא עצרו. אליסון ענק באחד על אחד, היה ונשאר כל העונה, יש לו הצלות מאוד דומות גם באחד על אחד מול הזארד ואחרים. שוער ענק.

2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה יכול להאשים אותנו? תעבור 30 שנה עם השוערים האלה תאמין לי אתה תתמוגג מכל עצירה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

אני זוכר את כל השוערים שלכם מאז דיוויד ג'יימס ועדיין כולם היו עוצרים את הבעיטה של מיליק.

4. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

הגיע הזמן שתתקדמו מרגשי הנחיתות שלכם. הפסדתם לכוכב האדום ולא כתבתי כאן מילה. סתם מגיב כאן כי היום היה מחזור מעניין.

5. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

טוב, שחרר בנאדם.

אפילו אני אחרי פעמיים פרשתי. איזה קטנוניות, לול.

6. DRORIKO Member

כל בעיטה לשער? אחי ההדיפה של הכדור של מיליק זאת הדיפה של השוער הכי טוב בעולם נכון להיום, והטיימינג שבה נעשתה רק מעצים את זה.

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני אמשיך להתמוגג ולהנות איך עברנו בשנה ממיניולה-מאטיפ-לוברן-קליין-מורנו ל אליסון-גומז-ואן דייק-רוברטסון-ארנולד.
    נהנה מכל רגע, בין אם ייגמר בהצלות מרהיבות, אליפות, אליפות אירופה או הצלות פשוטות, תאקלים טריוויאלים, מקום 2 והפסד בגמר אלופות.
    נהנה. אדיר. קלופ ענק.
    ואני גם אוהד ותיק ונזכר בזבלים שנאלצתי לסבול כמו פיל באב קווארמה ראדוק, קאריוס, וסטרבלד. וההנאה מוכפלת. אדיר. תענוג.

8. alexshw Member

גם לא השוער השלישי הטוב בעולם.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ו @k_700 רוצה שאני אפסיק עם הנאחס...

Mellow29 אוהב/ת את זה.
  10. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה אם הוא הראשון, השני, השלישי או הרביעי (גם משתנה המון בין שוערי הטופ לפי הכושר הנתון, דה חאה למשל בכושר פחות טוב בחודש האחרון), הוא שדרוג עצום לעומת מה שהיה קודם (כמו ואן דייק) וזה מתבטא גם בכדורים שעם שוערים אחרים של ליברפול היו נגמרים בשערים שהם תופסים את הראש והיום אף אחד לא מדבר עליהם כי הוא עושה את העבודה בצורה שקטה, וכן, הוא גם מביא נקודות, זאת הצלה טובה לא משנה מי לקח אותה אבל כשמוסיפים לה גם שער נקי אז היא אפילו גדולה יותר כי זה לא איזה מניולה שמוציא כדור מהחיבור והתקפה אחרי זה תופס אוויר ומשאיר ליריבה שער ריק.

Scouser Tommy, oranfu, owen11111 ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. alexshw Member

אבל לא בגלל המצב הזה. מיניולה היה עוצר והוא עצר גם כדורים קשים בהרבה. מיניולה בכלל שוער קו טוב.
    פשוט בכל הפרמטרים האחרים הוא ליצן.

12. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש לי תחושה שהרכב של 11 מילנרים ידבר חזק בצמרת הפריימר ליג. איזה כיף שחקן כזה בקבוצה.

13. Scouser Member

דה חאה ו? טר שטגן? היתר מוטל בספק.

לגבי ההצלה - אי אפשר להגיד שכל אחד עוצר אותה. במצבים כאלה לשוער אין יכולת לזנק בגלל הקרבה והעוצמה, מה שהוא צריך לעשות זה לצאת כמה שיותר מהר מהשער ולפרוס את עצמו כמה שיותר (ואליסון בחור גדול) ולקוות לטוב. נכון שאחריות גדולה על הבועט אבל העוד חצי מטר שהוא יוצא מהשער לעומת שוערים אחרים נניח, מקטינים את הזוית של הבועט ומקטינים את הסיכוי לכיבוש.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Joel Matip has gone to hospital for tests on a shoulder injury
    נקווה לטוב.
    Joel Matip taken to hospital for scans on shoulder injury - club are suggesting it is precautionary after completing 90 minutes. Alexander-Arnold has a foot problem, will be assessed in the morning.

15. owen11111 Member

באופן כללי, בתור אחד שרשם פה במשך כל שלב הבתים שאני לא ממש מתרגש מליגת האלופות - אלוהים ישמור.
    איזה תחושת אושר הייתה בשריקת הסיום.
    ניצחון אדיר בשבילנו, בעיקר ברמה המנטלית, אבל לא פחות ברמת התדמית, המומנטום ואפילו ברמה הכספית. ניצחון ששווה בערך 10 מיליון יורו. לא רע.

זה היה המשחק החמישי שלנו ב-13 ימים (פסז׳ בחוץ, אברטון בבית, ברנלי בחוץ, בורנמות׳ בחוץ ונאפולי בבית) - ניצחנו ב-4 והפסדנו ב-1, ובסופו של דבר עלינו שלב בליגת האלופות. אומנם העומס הגודל עוד לפנינו, ואנחנו צריכים לראות איך אנחנו מתמודדים עם החיסרון של גומז ומאטיפ אבל זו אינדקציה לא רעה איך אנחנו מתמודדים עם עומס - וזו אינדקציה לא רעה בכלל.

ברמה הטקטית - אחד המשחקים הכי מרשימים שלנו העונה. קיבלנו שוב את הקבוצה של 17-18. בקלות המשחק הזה היה יכול להתפתח לקרב יריות שנגמר 5:2 או 4:3. פעם ראשונה שהחזרנו את הלחץ שלנו באופן מלא. הסממן הכי בולט היה כמובן החזרה ל-4:3:3 הקלאסי, אבל שימו לב למיקום הממוצע של רוברטסון וארנולד, והלחץ שהפעלנו בכל נגיעה בכדור של נאפולי.
    מאסטרקלאס טקטי של קלופ, ובאמת שאין שום הסבר רציונלי איך המשחק הזה נגמר רק 1:0. יצרנו פה יותר מצבים מאשר בכל חמשת המשחקים הקודמים בליגת האלופות ביחד. מאנה היה עם 3 מצבים שחייבים להסתיים בשער, סלאח היה יכול להבקיע בקלות עוד שני שערים, וגם פירמינו, ווינאלדום ומילנר בקלות יכלו למצוא את הרשת.

ביום ראשון הולכים ליונייטד, ועכשיו אחרי שקיבלנו את לוברן חזרה (יאי...) מאטיפ נפצע בכתף. אז אומנם פאביניו יכול לשחק כבלם לעת מוצא, אבל עצם זה שאנחנו לא יכולים לתת לואן דייק אפילו את האופציה של לנוח היא לא טובה.
    היתרון היחיד שאני יכול למצוא, זה שמעכשיו ועד תקופת הכריסמס יש לנו 5 ימי מנוחה בין משחק למשחק, וגם בתקופה הלחוצה הפריסה שלנו האמת ידידותית, למרות לוח משחקים רצחני.

איזה ערב אדיר!

מצב נושא:
הנושא נעול.