ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

אני מסכים. מה שבעיקר משמח אותי בעלייה זה העניין של המוניטין. אנחנו צריכים לבנות מחדש את המוניטין שלנו כענקית אירופאית. זה לא קורה בלי להיות בשלב הפלייאוף בצורה עקבית.

וגם כי אני שונא את הליגה האירופאית. זה דיכאון עצום וזה לשחק משחקי ליגה כל הזמן בראשון. אסון.

2. Esomech Member

משחק אדיר שלנו.
    גול ענק של סאלח, הצלה גדולה של אליסון.
    לחימה גדולה מכל השחקנים, אווירה מחשמלת באנפילד.
    משחק שלא רק למוניטין כמו שאמרו מעליי, גם בוסט אדיר לביטחון.

משחק חשוב אפילו ייתר יקרה בראשון

3. Mellow29 Kopite

הלחץ של 2017/18, ההגנה של 2018/19, הלוברן של 2016... GET IN!

אין על השוער הזה. על הבלם הזה. על המאמן הזה ועל שלושת הנגרים בקישור שאנסו את נאפולי. לא מסוגל להבין את מי שכותב שבאותה קלות שיכל להיגמר 6-0 היינו יכולים לעוף פה. היינו קרובים מאוד לעוף ברגע אחד ששני שחקנים פספסו כדור, מהצד השני היו לנו אולי עשרה מצבים גדולים לשער. אחת ההופעות הכי טובות שלנו העונה, בכל המגרש, וכן - זה גם כולל שוער עם הצלה אדירה ברגע מכריע. ככה זה צריך להיות.

שרק ימשיך ההייפ המזויף הזה.

4. k_700 Member

לוברן זה קאריוס עם בטחון עצמי, אבל זה עדיין קאריוס.

זרקו אותו לאיזו בשיקטאש ואנחנו מריצים פה דאחקות אחת לשבוע עם טוויטים וגיפים.

החור הזה בדקה ה90, טיפיקל השחקן הזה ואני בהלם שלגיל היו סימני דופק אחרי שראו את לוברן נכנס בדקה ה-80 ומשהו.

אני חשבתי שזו הדקה שאיבדנו את גיל, חיכיתי שיסיימ לשטוף את הרכב וראיתי את הדקות האלה בפלאפון, אבל הלב היה עם גיל, חשבתי שהוא בדקות קשות של פירפורים.
    טוב לראות שהוא גם שרד את הדקה האחרונה.

עכשיו רק מחכה לו יונייטד, משחק שאתם צפויים להפסיד כי אנחנו פייבוריטים.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקבוצה הזאת תהיה סיבת המוות שלי יום אחד, אני בטוח בזה. כמות הטלטלות הרגשיות שאפשר לעבור איתנו במשחק אחד... זה בלתי נתפס.
    הכל כבר נאמר פה בתכלס אז בטח אני אחזור על דברים שנכתבו אבל חייב להוציא את זה מהמערכת:

אליסון - גאד דאיים איזה פאקינג שוער. ביכולת הנוכחית ובהנחה שהיא תימשך - זאת ההחתמה הכי חשובה של המועדון הזה מאז שאני זוכר את עצמי, ואני לא מגזים. יש נטייה לא מוסברת לשכוח את החשיבות של עמדת השוער, אני חושב שהרכישה שלו (והצלחתה עד כה) ממחישה לנו את זה בצורה מובהקת בטירוף, ואני יכול רק לקוות שהתובנה הזאת תישאר איתנו גם אחריו. הוא אשכרה גורם לגמר המחריד של קאריוס להיראות כמו אירוע חיובי (מתוך ההנחה שבלי זה לא היינו מוציאים סכום כזה על שוער) על ציר הזמן... ממש משואה לתקומה.
    ואן דייק - היה עצום היום, שוב. יש לנו כיום בהרכב שחקנים שיודעים להביא את עצמם ליכולת שיא ברגעים החשובים, דבר ששנים לא היה פה, וזה פשוט תענוג. רק אפשר להבין מתי לעזאזל הוא ייתן לנו עוד גול?? אני חזיר גדול אמנם אבל חלאס...
    מאטיפ - הגנתית כבר משחק שני רצוף הוא טוב מאוד, דומיננטי באוויר וחד גם על הקרקע. מבחינת טכניקה עם הכדור הוא מתקשה עם הסגנון הנוכחי שלנו שמצריך ממנו להניע בחוכמה ובמהירות.
    ארנולד ורוברטסון - אני מאחד את השיח עליהם כי היה להם משחק מאוד דומה בעיניי. קצת שייקי במונחים מסוימים אבל הנחיתו כמה כדורים לרחבה שהיו חייבים להסתיים בשער. עוד נקודה ש @owen11111 נגע בה - המיקום שלהם היום היה סופר גבוה על המגרש, ועצם זה שהם נתנו הופעה הגנתית טובה סה"כ זאת עדות ליכולות המאוד גבוהות של שניהם. בדרך הנכונה להפוך לצמד מגנים מהטופ של הטופ (רוברטסון כמובן יותר קרוב ויציב כרגע).
    שלישיית הקישור - כמה קיללתי כשראיתי את ההרכב... יחד עם זאת, הייתה בי תקווה שזה פחות יפגע בנו הפעם, ואני אסביר: לדעתי ה"נפגעים" הכי גדולים מהשינוי בסגנון שלנו העונה הם שלושתם. כשהם נדרשים ללחוץ על כל המגרש, לחטוף כדורים גבוה ואז לשחרר אותם מהר, הם ייראו הרבה יותר טוב באופן טבעי. העונה, הלחץ פחות תכוף, אנחנו חוטפים כדורים יותר קרוב לשער שלנו ומניעים יותר את הכדור, ושם הם נדרשים ליצירתיות שאין להם. ואני חושב שזו בדיוק הסיבה שקלופ הביא את פאביניו וקייטה, כי הוא גם מבין את זה. על כן, הוא ידע שהיום הוא רוצה לשחק את משחק הלחץ שהם כ"כ מתורגלים בו, וזה פשוט עבד... אני חושב גם ששלושתם היו בהופעה טובה מאוד, מילנר מפלצת (12 ק"מ ב80 דקות), וויינאלדום חד (חוץ ממול השער כמובן), הנדרסון פתח רע אבל חטף המון כדורים בקישור.
    מאנה - מחצית ראשונה שקטה אבל טובה מאוד שלו לדעתי, במחצית השנייה כמות החמצות מביכה שהעיבו על הופעה מצוינת בכל פרמטר אחר. לא יודע מה נסגר עם הסיומת שלו היום, זה היה משהו חמור מאוד.
    פירמינו - לא חד, הוחלף ראשון בצדק, וגם נראה מאוד עייף לדעתי כבר בתחילת המחצית השנייה. נראה לי צריך לסוע לחופשה הבנאדם. ועדיין כרגיל אחראי לכמה נגיעות גאוניות שהובילו למצבים מעולים.
    סלאח - גיל ציטט פה את השדר שאמר באחד המשחקים שהוא פשוט ירד מלהיות SUPER HUMAN ל-BRILLIANT... יש תחושה שהוא מתחיל לחזור לכושר של העונה שעברה. משחק גדול שלו.

קלופ - נפלא. אטמנו את נאפולי בצורה מושלמת למשך 75-80 דקות, החילופים שלו היו סה"כ בזמן ונכונים. למעט, כמובן, החילוף של לוברן. פשוט 5 דקות מחרידות שכמעט עלו לנו בעלייה. השחקן הזה הוא האחרון שצריך לעלות במצבי לחץ כאלה. יש לו ברזומה הופעות טובות מאוד במשחקים חשובים, אבל זה רק אם הוא צובר בטחון במהלך המשחק. כשהוא עולה ככה מ-0 זה מתכון לאסון.

השופט - בן של זונה, איך שראיתי אותו תפסתי את הראש ואז כשחיפשתי בגוגל למה הדבר הראשון שעלה זה שאף פעם לא ניצחנו משחק שהוא שפט. שופט מעצבן, שורק המון, עושה את עצמו מרכז העניינים. הקוונים שלו גם פח אשפה עם כמה החלטות מזעזעות. אגב לאו דווקא לרעתנו, פשוט שיפוט חלש מאוד.

oranfu, owen11111 ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  6. Mellow29 Kopite

אגב שתי נקודות קטנות אחרי התקציר. לוברן נראה שם כאילו הוא לא מבין מה התפקיד שלו בהגנה אבל בתכל׳ס הכדור מגיע למיליק אחרי שפאביניו מפספס נגיחה שהיה אמור לקחת, זה מצב עליו יותר מאשר על לוברן. פספסתי את הקטע ששנייה לפני שריקת הסיום קוליבאלי מחסל שם את מאטיפ, בכלל לא קרוב לכדור והוא נכנס בו עם ה-200 קילוגרם שלו. העיקר שבפורום האיטלקי יש מי שבטוח שעלינו פה בזכות זה שהשופט לא הרחיק את ואן דייק על פאול של צהוב גבולי. *facepalm*

מקווה שמאטיפ כשיר לראשון, הוא היה לא רע מול ברנלי והיה מצוין מול בורנמות׳ ונאפולי. מבחינת משחק רגל אני למען האמת די מרוצה ממנו, אין לו טאץ׳ ראשון טוב אבל כן יש לו את הטריידמארק הזה שהוא שועט קדימה או מוסר מסירה שטוחה ישירה לאחד החלוצים. מבחינת משחק רגל התרומה שלו עדיפה על זו של לוברן שבגדול רק יודע למסור כדורים ארוכים ועושה את זה פחות טוב מואן דייק.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  7. Coutinho10 Member

אני יודע שזה לא מעניין אף אחד כרגע אבל מיניולה באמת בחור זהב.

הוא בדרך קבע מפרגן לכולם בקבוצה ועכשיו עם הפוסט הזה ישירות לבחור שאחראי לזה שהוא ראה רק 90 דקות בגביע הליגה בכל העונה.
    אני לא מכיר הרבה שחקנים שאחרי הסיפור בקיץ היו מתנהגים ככה, מצד שני זה כנראה מעיד על האופי הנוח שלו וכמה שהוא מקצוען לעומת קאריוס שכנראה היה עושה בעיות בחדר ההלבשה אם היה נשאר כשוער שני ולא מקבל את המעבר לקבוצה אחרת.

oranfu ו-owen11111 אוהבים את זה.
  8. Coutinho10 Member

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ראיתם את רוברטסון בפתיחת המשחק? זה כאילו הבנאדם הזה יכול לרוץ 10 ק"מ הכל בספרינטים. איזה כושר לא נורמלי.
    איך הוא התרומם ככה ברמה זה מטורף, נוויל סיפר איך באנגליה נגד סקוטלנד הלכו עליו כי ידעו שהוא החוליה החלשה של סקוטלנד...ב2016.
    כמה זעם היה בקיץ ההוא כשהיינו צריכים מגן שמאלי ברמה והוא היה הרכש, התחיל את העונה בכלל לא ב18 כמה חודשים ומורנו עוד תפקד לא רע אבל אז הספרדי נפצע ומאז רוברטסון נכנס והשתפר בצורה קיצונית.
    מאטיפ הפתיע אותי ב3 המשחקים ששיחק, אני לא זוכר פאשלה שלו ולטעמי כן מאוד נוח עם הכדור במשחקים האלה. נראה שהוא חיכה לצ'אנס הזה להראות מה הוא יודע והוא לקח את הצ'אנס ב2 הידיים. מקווה מאוד שהוא כשיר לראשון.
    סלאח, שער ענק, לדעתי ניסה למסור למאנה, רואים אותו מסתכל לכיוון והזווית של הרגל היא של מסירת רוחב ועדיין, הוא כל כך בריון איך הוא מתנער ממגנים על כוח ועל זריזות ומהירות. קלופ אמר שהוא חזר לעצמו פיזית לאחרונה, רואים את זה על המגרש, הוא השתפר מאוד בחודש האחרון. עדיין היה מאוד רשלן עם צ'אנסים אחרים אבל הוא לא מסי.
    הרבה זעם גם על ההרכב של קלופ, בגלל הקישור. האם בדיעבד צדק? מחצית 1 הרגיש לי שהקישור לא משהו אבל הגענו למלא מצבים, האם זה רק כי סלאח היה שוב בכושר מטורף?
    בסופו של דבר נתנו הופעה מעולה, הגענו לקרוב ל4 שערים ב XG הזה למי שאוהב את הסטטיסטיקה הזאת והקישור הזה חוזר להיות רלוונטי. אי אפשר אחרי הופעה כזאת במשחק הכי חשוב של העונה לא לשבח גם את הקישור.
    דילמה ליום ראשון. הייתי בכל זאת עולה עם פאביניו ושאקירי אבל נראה מה קלופ אומר.

נערך לאחרונה ב: ‏12/12/18
    oranfu, owen11111 ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  10. Scouser Member

רוברטסון מטורף. היתה לו טעות אחת שהוא ניסה לעבור מישהו בחצי שלנו ואיבד את הכדור בתוספת הזמן של המחצית הראשונה (וואן דייק צעק עליו) אבל הכדרור שלו אדיר והוא דוחף קדימה כל הזמן.
    אחת הנקודות החיוביות מהשבועיים האחרונים היא מאטיפ, מבלם רביעי ברוטציה שלא ברור מה הולך איתו די "הרווחנו" אותו בגלל פציעות. טוב סך הכול, משחק רגל די מדוייק אם כי איטי קצת. אבל אני מעדיף אותו על לוברן.

ההרכב של קלופ עבד בגדול, רשמתי לפני המשחק שהוא עדיין מפנטז על הדקות האדירות מול רומא אחרי הפציעה של אוקס וזה באמת קרה. לחץ טוטאלי כמעט משחק שלם, נאפולי בקושי יכלו לחבר פסים. כמות חטיפות כדור ענקית באמצע המגרש ועם יותר דיוק היה אפשר לחורר אותם כמו את רומא. הקישור, כולל הנדרסון המושמץ וגם ווינאלדום, עם משחק גדול. כשחושבים על הקישור הנגרי הזה אתה לא יכול לצפות למשחק יותר טוב מהם.

החיסרון של ואן דייק במשחק הראשון הולך להיות קריטי. לפחות זה יהיה באנפילד ולא בחוץ, אבל לא רוצה לדמיין משחק מול בארסה בלעדיו.

Esomech ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  11. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

הקישור היה טוב מאוד, זאת הייתה שיטת המשחק של עונה שעברה, הגגנפרסינג לגמרי חזר שם ובזה הם מצוינים. אני חושב שהנדרסון היה רע בתחילת המשחק אבל השתפר תוך כדי. עדיין הייתי לא רוצה לראות את הקישור הזה יותר מדי, האם למשל קייטה לא יכול לעשות את אותה עבודה? מאמין שבהחלט יכול אבל יכול גם להיות איום על השער ולהשפיע על המשחק בשליש השלישי, גם אתמול ראינו כמה חסרי מושג ווינאלדום והנדרסון כשהם קרובים לשער, לא מעט מצבים התחרבנו אצליהם. מילנר היה ענק.

מאטיפ זכה פה להרבה ביקורות שאף פעם לא כ"כ הבנתי לאורך השנים, הוא בלם טוב בסה"כ שעד השבוע האחרון לא קיבל ריצה בהרכב לצד ואן דייק, זוכרים לו בעיקר שהיה חלק מהגנה הרבה יותר חלשה. אני חושב שהוא בסדר גמור עם הכדור, יש לו את הקטע הזה שהיה לסאקו שהוא נראה למראית עין הרבה יותר מסורבל ממה שהוא באמת אם כי פחות בקיצוניות.

12. Coutinho10 Member

אם לווינאלדום היה קצת יותר ביצים וסיומת הוא יכול היה לשחק בכל קבוצה בעולם. הוא היה לא פחות טוב מאף אחד אתמול רק שהוא פשוט לא הפסיק להחמיץ.

13. Esomech Member

חייב להגיד שקמתי קצת חמוץ מכל ההחמצות אתמול..
    רק בגלל הדיבורים של מרטנס, הם היה נגמר 6 עם כל הדיבורים שלו לפני הוא באמת היה מבין מה זה..עכשיו עוד אנשים מקמטים את זה כאילו בנס עלינו וזה שלא שפירקנו את נאפולי מבחינת משחק.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

הכל ניסים. זה הכל הייפ מזויף.
    מקווה לעוד 22+7 ניסים. היו לא מעט ניסים השנה אז לך תדע רק עוד 29.

oranfu, Mellow29, cheddar ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  15. alexshw Member

אף אחד לא אומר שעליתם בנס, אבל יש פה תיאורים של מועדון שלקח הר של תארים. לא עשיתם שום דבר ממשי עם קלופ עדיין.

Sir Alex Ferguson אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.