ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Cup of Tea Liverpool, UK

יתכן, עדיין הוא לא ממלא את תפקידו כמו שצריך אפילו כשחקן מחליף ויש לפחות 60-70 שחקנים שיכולים להיות גיבוי לרוברטסון ולעשות עבודה טובה יותר. עם בערך 20 הופעות טובות ב-5 שנים אתה לא יכול להישאר בליברפול, גם אם אתה בנאדם נחמד. לא מאמין שיש מישהו שיתנגד לרכישת מחליף חדש לעמדה. ומבחינת לשלוח אותו לליגה הספרדית השנייה, זה לא מעצבים, זו פשוט הרמה שלו.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

יאללה שכל הסאחים עם השטויות הפוליטיות שלהם שלקוחות מאתרי הפאר וואן וספורט5 יזדיינו מהדיון הזה. וכמה שיותר מהר.

לגבי מורנו, הראיון הזה לא מכעיס אותי בכלל, מבין את הצד שלו ומבין גם את הצד שלנו. בהחלט אפשר לתת לו לעזוב בינואר אגב ואולי להביא מגן ורסטילי שיספק גיבוי לשני הצדדים.

Liverpool-Forever, yakov_y, oranfu ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  3. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה הפואנטה ואיך זה סותר את מה שהוא אמר לך?

רק בישראל דעות פוליטיות וגזענות הן חופפות לחלוטין בעיני אנשים ואחת לא יכולה להתקיים בלי השניה.

תגיד שונא ישראל אם בא לך, זה לא כזה מזיז לי אישית (לכן כרגיל נסיון ההטרלה של אלכס לא צולח לפחות לגביי), הוא לא חבר שלי ואני לא גם אדם שדוחף פוליטיקה בכוח לכל דבר ועניין ומחפש בנרות איפה להזדעם ולשנוא, מי "איתנו" ומי "נגדינו". כמו אנשים אחרים פה שמטנפים דיונים על כדורגל עם הפוליטיקה שלהם ולא בפעם הראשונה.
    לקרוא לו גזען? מגוחך. לא יכול לפסול את זה בגלל המדינה שהוא בא ממנה וכי אני לא מכיר אותו אישית, אבל הוא לא הראה את זה.

owen11111, Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

סלאח אנטישמי נחות. אין כאן ניסיון הטרלה. קשה לתאר את שמחתי כשראמוס הרס לו במידה רבה את המונדיאל ואת גמר אלופות.

oFiRzZz ו-גלץ אוהבים את זה.
  5. DRORIKO Member

להחרים קבוצה ישראלית זה לא "פוליטיקה" זה גזענות. כשהג'ודוקא המצרי סירב ללחוץ יד לאורי ששון כולם הזדעזעו, אבל כשזה מוחמד סלאח אפשר להגיד לזה בסלחנות(יאללה גיף מלר) . לגבי המשתמש של כבוד שהגיב מעליך(משתמש במה) אני אעדיף לא להגיב, רק אגיד שעל פחות מזה המנהלים מחקו לי השבוע הודעה. מקווה שיפעלו גם לגביו.

oFiRzZz, cheddar ו-גלץ אוהבים את זה.
  6. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

שים לב שערכתי את ההודעה שלי כי אני באמת לא מעוניין להכנס לוויכוח הזה פה. נניח והוא אנטישמי, צריך גם את השרשור הזה לגרור ל2 דפים של האם שחקני כדורגל צריכים להיות מודל לחיקוי והאם זה צריך או לא צריך לעניין את האוהדים מי זה סלאח האדם?

7. alexshw Member

לא אמור, אבל שגם לא ירשום פוסטים נגד גזענות. כולם יודעים מה הדעות שלו.

DRORIKO אוהב/ת את זה.
  8. oranfu Member

החרים את המשחק? לא יודע, לי דווקא זכור שחגגתי כשהוא הבקיע בבלומפילד :)

סלאח גזען? יכול להיות, באמת שאין לי מושג. להיות אנטי ישראל זה לא להיות גזען. פוליטיקה שאין לה מקום בספורט אולי, אבל לא גזענות.

Liverpool-Forever ו-Scouser אוהבים את זה.
  9. גלץ Member

אני מעדיף אנשים שמכניסים פוליטיקה לספורט מאשר אנשים שמגנים על שחקנים שמטנפים על המדינה שלהם. אתם נותנים יותר כבוד לסלאח מאשר למשתמשים אינטליגנטים כמו דרור ואלכס, אז הבעיה היא לא אצלם.

נערך לאחרונה ב: ‏28/12/18
  10. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אז שיכניסו פוליטיקה לספורט בדיון המתאים, לא בדיון של ליברפול. ואם אין דיון כזה אז אלכס ודרור האינטיליגנטים בוודאי יודעים איך לפתוח אחד.
    הפואנטה עברה לך מעל הראש לחלוטין אה?

מבטיח שאם וכאשר ייפתח דיון שכזה אני אגיב בו במלוא הרצינות. ספוילר אלרט: אתה צודק, לא אכפת לי מה סלאח חושב על מדינת ישראל.

אפשר להמשיך הלאה? חלקנו פה אשכרה במירוץ אליפות לראשונה מזה 5 שנים.

11. LFC-Gerrard1 Member

א' - נקודת המוצא שלך היא לחשוב שאנשים יענו לך תשובה מזלזלת? אחלה גישה לבוא לדיון.
    ב' - בהודעה שלי רשמתי שהמעשה שלו היה מכוער, מה גורם לך לחשוב שהייתי מגיב אחרת? אגב, לחשוב שאם כל נבחרת מצרים הייתה מגיעה, דווקא מוחמד סלאח לא? זו אחת המחשבות הנאיביות ששמעתי לאחרונה.
    ג' - והכי חשוב, ישראלים זה לא גזע, זה לאום. לכן אין קשר לגזענות. וזה עיקר הדברים שכתבתי בהודעה הקודמת. לצורך העניין, אם סלאח יגיד שהוא לא רוצה לשחק ברוסיה כי הוא מזדהה עם האוקראינים, האם גם אז תצעק גזען או שתעשה את ההבדלה הכה פשוטה בין פוליטיקה לגזענות?

אתה קורא לו אנטישמי, ואז אתה קורא לו נחות. האירוניה התאבדה. מי שגר בבית מזכוכית שלא יזרוק אבנים.

להחרים קבוצה ישראלית זה ועוד איך פוליטיקה ולא גזענות. לא מייחס חשיבות יתרה למה שהג'ודוקא המצרי עשה וגם לא למה שסלאח עשה.
    שניהם עשו מעשים מכוערים שאין להם מקום בספורט. אבל תמשיך עם המנטרה שלך שמתייחסים לסלאח בסלחנות.

אף אחד לא שואל אותך את מי לאהוב. מישהו פה לא נתן כבוד לאלכס או דרור? הם כתבו הודעות שהיו צפויות לעורר דיון סוער וזה בדיוק מה שהם רצו ומה שקרה. אז מה אתה רוצה? זה שלאנשים "אינטילגנטים" להגדרתך אין מושג מה ההבדל בין פוליטיקה לגזענות זו לא בעיה של אף אחד מלבד עצמם.

רק הערת אגב, אנשים שבוגדים באישה שלהם עם אשת אחיהם דוחים אותי הרבה הרבה יותר מאיזה ספורטאי שהחליט להחרים קבוצה.
    מעניין כמה אלכס שונא את גיגס. או שמותר לשנוא ספורטאים רק אם הם מחרימים קבוצה בשל דעה פוליטית שונה משלך ולחץ עצום מבית? או שמא כבוד האישה והמשפחה חשוב פחות מלאומיות?

הצביעות בהחלט חוגגת כאן. אולי גם מצד סלאח, אבל עוד יותר מצד משתמשים מסויימים פה.

Coutinho10 ו-oranfu אוהבים את זה.
  12. oranfu Member

אני מת על סלאח כל עוד הוא בליברפול. האמת שאני אוהב אותו עוד מאז שחירבן למכבי ת"א על הראש בבלומפילד.

הוא מטנף על ישראל? לא חושב שהוא אי פעם התראיין (ציטוטים) על ישראל בכלל.

לא לרצות ללחוץ ידיים למכבי ת"א זה מובן. מי יודע איזה מחלות יש להם. אני גם בעד להפסיק ללחוץ ידיים ליונייטד.

יש לי ארגזים על גבי ארגזים של טענות למדינת ישראל, מה לעשות? מבין את מי שיש לו בעיה עם המדינה הזאת והתנהלותה.

הוא אפילו לא החרים את המשחק ואיזה הרים בונים על ה"החרמה" הזאת.

גיגס הוא הבנאדם הכי מטונף שלי יצא לשמוע עליו בכדורגל האנגלי לכל הפחות. אשכרה חלאת המין האנושי.

לגבי מורנו - לא ממש ברור לי מה הטענות כלפיו. אמנם לא קראתי את כל הראיון אבל לא ראיתי שאומר משהו לא מובן\בעייתי. אמר שהוא מאוכזב שלא מקבל הזדמנויות אבל גם מבין שקשה לעשות שינוי כשהקבוצה רצה מצוין ושלא קל לו באנגליה עם הקור.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא לא לא נו אל תענו להם ברצינות.
    צריך לשים בשם של הדיון הזה שלט DON'T FEED THE TROLLS

14. גלץ Member

אף אחד לא יתייחס אליך ברצינות עם הודעות כאלה. אף אחד פה לא טרול, כולנו בני אדם.
    לא תוקף אותך, אבל זה אמור להיות פורום לאנשים שהם לא מ"ספורט5" או "one" כהגדרתך.

בקשר להודעה הקודמת שלך, קיבלתי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  15. alexshw Member

אבל גיגס לא פרסם פוסט על חשיבות יחסי אמון בתוך המשפחה.

Sturridge, oFiRzZz ו-DRORIKO אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.