ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

וודברן צפוי לחזור מההשאלה שלו.

סבבבה אלכס, גיגס לא היה צבוע. סתם אשפה אנושית לא צבועה.

2. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

הוא דיי נכשל שם כמדומני, לא? לא נתן הרבה הופעות או משהו.

3. LFC-Gerrard1 Member

וסלאח לא פרסם פוסט על אי-הכנסת פוליטיקה בכדורגל.
    אבל נו, אני מחכה לעיוות המציאות הבא.

4. yakov_y YNWA

מצטער שאני נגרר אבל אני לא יכול להתעלם מאלכס ודרור, האחד טען כאן לא מזמן כמה חבל שלא סיימנו את העבודה מ-48, השני תומך במפלגה גזענית (האמירות של נתניהו והמשוגעת מבלפור לדוגמא) ובנוסף, מונעת זכויות בסיסיות מהקהילה הגאה.

זוהי צביעות, העיקר מדברים על המדינה הפרמיטיבית שממנה מגיע מוחמד סלאח, מי ישמע איזה מדינה מודרנית ישראל, רק לפני 3 שנים נרצחה כאן ילדה בת 15 במצעד הגאווה.

5. oranfu Member

כן. בקושי שיחק וגם נפצע. כבר במחנה אימון שלנו בקיץ היה נראה שהוא לא בעניינים לדעתי (נראה לי שגם דיברנו על זה). קצת הלך לאיבוד. הוא עוד מספיק צעיר כמובן בשביל לחזור לעניינים אבל לא נראה טוב.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  6. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מבאס. הזוי לחשוב שלפני שנה אם היית שואל אותי למי יש יותר סיכוי להיות חלק מהסגל שלנו בהמשך הקריירה בינו לבין ווילסון, הייתי אומר וודברן בלי לחשוב פעמיים. בינתיים דווקא הוולשי השני נראה בכיוון הנכון.

‘Craig Bellamy swung the golf club hard. He could have ended my career’ | Football | The Guardian

הסיפור על מחבט הגולף מסופר מזווית ראייתו של ריסה, אלוהים איזה סיפור משוגע.

"I woke in the dark to hear someone opening the door. Obviously I thought it was Agger. I turned, but my eyes were half-asleep, and I didn’t see anything in the sudden, bright glare. But something made me realise that it wasn’t Agger. And soon I could see him – Craig Bellamy at the foot of my bed with a golf club in his hands.

Steve Finnan, who shared a room with Bellamy, was there too, but he just stood there. Bellamy raised the club over his head and swung as hard as he could. He tried to hit my shins, which would have ended my career, but I managed to pull my leg away in time."

קשה לי להסביר איך, אבל אני נחרד מפני בלאמי ובמקביל גם מעריץ אותו מהסיפור הזה. אם כבר להיות משוגע אז עד הסוף מה שנקרא... ועוד לבשל לריסה את שער הניצחון, איזה פאקינג רוקסטאר */aaarofl

owen11111 ו-oranfu אוהבים את זה.
  7. גלץ Member

למי יש אומץ להגיד שארסנל תנצח את ליברפול? כי מ2015 זה לא קרה.

8. oranfu Member

לרגל ימין המדוברת של ריסה, לא פחות.

אני האמת מאוד החזקתי מווילסון. היה לי (ועדיין יש) חשש לגבי הגודל שלו בליגה האנגלית, אבל יש לו רגל שמאל אדירה והוא סקורר. הוא פשוט יודע להבקיע. היום אנחנו באמת כבר במצב שצריך שחקנים ברמה מאוד גבוהה אז אני לא יודע אם הוא עוד יהיה מספיק טוב והאמת היא שאני מעריך שנמכור אותו בקיץ.
    לבי וודברן, לא ממש ברור לי מה קרה אבל הוא לגמרי נעצר. אני חושב שטעינו איתו איפשהו. הוא עדיין מאוד צעיר וההשאלה הבאה שלו תצטרך להיות טובה מאוד.

אבל, מכיוון שאנחנו כרגע במצב טוב בבוגרת ויש כשרונות צעירים חדשים שמתפתחים, אני מעריך שווילסון, קנט, אג'ריה ואוג'ו יעזבו בקיץ. אנחנו כבר יודעים שברוסטר אמור להיות חלק מהסגל (מקווה שהפציעה לא גמרה אותו) ולדעתי גם ג'ונס כבר מתחיל לדגדג את הסגל של הבוגרים. זה לא משאיר יותר מדי מקום לאחרים.

מילנר לא כשיר.
    קלופ על מורנו - שמעתי על הראיון. הדלת שלי תמיד פתוחה ומבין שמי שפחות משחק לא שמח אבל אם למורנו יש בעיה הוא אף פעם לא הראה את זה באימונים.
    אוקס צפוי לחזור לאימונים רגילים בפברואר או אולי מרץ. וואי וואי איך אני מחכה לו.

owen11111 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  9. Esomech Member

גם נבחרת ארגנטינה סירבה להגיע לארץ ביוני מ"סיבות פוליטיות"..
    אבל עדיין יש אוהדי בארסה בשפע שלא אכפת להם.
    אפשר להכניס את דיאבלה בעניין גם, וגם את אגוארו.
    או עם כבר בצביעות עסקנו, ממש לא צבוע מרונאלדו למרוח פס אדום על הלחי כנגד אלימות כלפיי נשים, למרות שחודש לפני זה התלוננו כנגדו על אונס.

כאילו שזה ממש מוזר ששחקן מוסלמי מביע "עמדה" נגד ישראל (כולה נתן פיסט באמפ במקום לחיצת יד) כאילו הוא הראשון שעשה את זה..

10. DRORIKO Member

במדינה הפרימיטיבית שממנה אני מגיע לא מחרימים ספורטאים ממדינות ערב.

לא מוזר בכלל, כי הם גדלו במדינות שמלמדים אותך לשנוא יהודים לפני שמלמדים אותך קרוא וכתוב.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואנחנו לא ניצחנו את מנ יו בליגה מאז 2014 עד לפני שבוע.

צ'מברליין יחזור זה מצוין אבל עד שיוכל לתת תפוקה זה בטח ב19-20.

כל הדיון על סלאח מעניין לי את התחת.

Big Virgil, yakov_y ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. גלץ Member

ליברפול הקבוצה היחידה בפרמייר ליג העונה שלא הפסידה בבית (ולמעשה בכלל), גם לא בליגת האלופות. אם המשחק היה בארסנל זה היה סרט אחר לטעמי.

13. oranfu Member

אני יודע שהתלהבנו פה כבר בזמן האחרון מכל מיני ציטוטים של ג'רארד המאמן.

הוא נשאל עכשיו (לקראת האולד פירם) לגבי להחליף את קלופ בליברפול. ענה שזה מאוד יומרני לחשוב שרק בגלל שמישהו היה שחקן טוב יש לו איזה זכות בלתי מעורערת להיות הבא בתור כמאמן.
    זה שאני פופולרי אצל האוהדים לא אומר שאני אהיה האדם הנכון, אם וכאשר קלופ יעזוב. זה מאוד יומרני.

אני הייתי סקפטי לגבי ההצלחה שלו כמאמן, אבל אין ספק שלפחות בכל נושא ההתנהלות מול התקשורת ומה שהוא משדר עד עכשיו הוא מאוד מרשים.

14. גלץ Member

ניצחתם את יונייטד ב2016 במשחק נוקאאוט בליגה האירופית 2:0 ובמשחק קדם עונה ביולי השנה 4:1. :p

15. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגלל זה רשמתי בליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.