ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool midfielder Alex Oxlade-Chamberlain is on the brink of making his eagerly-awaited return to action after 11 months on the sidelines.

The England international is in contention to feature for the club's under-23s in Premier 2 over the coming week.

יפה, מקווה שיעבור לו חלק ויוכל אולי להיות חלק מהסגל נגד ברנלי/פולהאם/באיירן או אחרי הנבחרות.

oranfu, Big Virgil ו-Cup of Tea אוהבים את זה.
  2. oranfu Member

לדעתי, גם אם יעבור חלק, הוא לא יהיה בתמונת הסגל כרגע. אולי באפריל.

אני לא רואה את קלופ מכניס שחקן שלא שיחק שנה לעניינים כל כך מהר מהרגע שהוא יכול להתאמן.

3. Cup of Tea Liverpool, UK

טוב, עכשיו זאת הפעם הראשונה שאני כותב ביקורת על קלופ, אבל לצערי הוא הרוויח את זה. אין אלברטו מורנו להאשים הפעם.
    הוא יותר מדי משחקים עולה הגנתי מדי, עם 3 קשרים אחוריים (ככה אני רואה אותם) בלי יציאה קדימה במסירות ובמקום זה כדורים ארוכים לסלאח/מאנה. אוריגי בכלל לא יכול לשחק על הדשא ועוד בטח כשהוא ספוג לגמרי וצריך שליטה טובה אז במחצית הראשונה לא היה צד שמאל בכלל. אברטון שולחת כדורים ליציע מהר ככל הניתן והמסירות הכי איכותיות שלהן הן עם הצלעות או הגב התחתון כשהכדור ניתז מההופינג. עכשיו הבעיה היא שקלופ אכל את זה, אז אנחנו שוב מאבדים נקודות. אם הוא היה עולה עם הרכב שבו אברטון לא רואה את הכדור בכלל, זה לא היה נראה ככה. לא אומר שהמשחק היה קל אבל לנסות לנצח בהעפות ותיקולים ברוטלים את אברטון זה לבקש מזלג לעיניים. לוקה דין הזה בכלל עם המגבת, איזו בושה של קבוצה. מזכירים את קארדיף מרוב שהם נגרים. קלופ פשוט מחסל לנו כל סיכוי לאליפות ברמה שאין כבר מה לצפות יותר למשחקי ליגה ונסיים בין 2-4 אולי אפילו יונייטד יעקפו אותנו בכושר שהם נמצאים. שוב צריך לקוות לתקווה מהצ'מפיונס. אין זה אבוד, קבוצות אחרות גם רואות את זה והן יעשו אותו דבר ואם קלופ ימשיך לעלות עם 3 קשרים אחוריים אנחנו נמשיך לאבד נקודות. זה נראה רע. נכון שגם החמצנו מצבים אבל אתה לא רוצה לקוות לפספוס של אברטון כדי לנצח מלכתחילה, תראו את ה3-1 באנפילד לפני שנה שבו גרמנו להם לעשות טעויות. יש עוד מלא דוגמאות, פשוט ככה לא עולים למשחק כדורגל. די זה נמאס.

והכי גרוע זה שכתבתי את ההודעה הזאת לפני שהמשחק נגמר מרוב שזה היה ברור. ובאותה מידה יכלתי לכתוב אותה עוד בדקה ה40.

4. oranfu Member

אתה מגזים, בגדול, אבל אני מבין.

מרגיש כאילו קלופ איבד את הביצים שלו. ההתעקשות על קישור הגנתי ונגרי פשוט לא מובנת.

היה ברור שאברטון יחפשו להעיף כדורים אז אנחנו החלטנו שנשחק איתם במשחק שלהם? למה לא לעלות עם קישור שלוקח יוזמה נגד קבוצה שנחותה מאיתנו משמעותית?
    זה צורח לשמיים כבר הרבה זמן אבל הוא ממשיך וממשיך ככה. ההתעקשות שלו על הנדרסון\מילנר (ועכשיו מסתבר שגם לאלאנה) פשוט מבאסת.

לא יכול לומר שאני מופתע בכלל מאיך שהתפתח המשחק. ראינו כבר לא מעט כאלה בזמן האחרון, היה אפשר לראות את זה מגיע מההרכב.

5. Cup of Tea Liverpool, UK

אני מסכים עם מה שכתבת, איפה הגזמתי?

6. oranfu Member

שנסיים 2-4. שיונייטד יעקפו אותנו.

הגזמה גדולה לדעתי. אנחנו איזה 10 נקודות ממקום שלישי.

אגב, רשמתי את זה פה כבר אבל ליגת האלופות פשוט לא כזה מעניינת אותי. כמובן שאשמח אם ניקח את זה, אבל זה לא באמת עושה לי את זה.

בעיקרון אני חשבתי ש0-0 זאת תוצאה סבירה לגמרי בבית (בטח כשאין את ואן-דייק וגם לא את גומז) אבל אם קלופ יעלה עוד פעם עם ההרכבים האלה שלו גם במשחק חוץ אז אפשר לוותר מראש. הוא עולה ככה כבר שנה במשחקי חוץ באלופות (למעט נגד סיטי שנאלץ לעלות אחרת) ואנחנו תמיד נראים אשפה במשחקים האלה.

7. Cup of Tea Liverpool, UK

לקחת מסיטי עכשיו את האליפות ידרוש חירבון רציני ביותר שלהם שהסיכוי לזה זה על גבול ה-0 כי בתחרות ליגה מקומית זה לא קרה לגוארדיולה לדעתי מעולם (אבל חוץ מהפרמיירליג שום דבר לא ממש מעניין אותי אז אל תתפסו אותי במילה). אז מקום 2 זה הכי הגיוני, אם נתחיל לזרוק קצת שוב בליגה בשביל האלופות ובהתחשב בשחקנים בעומק הסגל שלנו 3 נראה לי הגיוני לגמרי גם אם היה 12 הפרש (והוא 9), לא בגלל שנחרבן את זה בכוונה אלא יותר עניין של סדר עדיפויות כמו שהיה שנה שעברה ואי מסוגלות של שחקני העומק להעמיד הרכב שיכול לעשות יותר מלהתמודד על הירידה. ומבין הקבוצות כרגע שיושבות מתחתינו יונייטד בכושר הכי טוב אז אני לא אפול מהכסא אם יהיה אסון מזעזע, וזה יהיה אסון מזעזע ולא פחות, אם יקרה שהם יסיימו מעלינו. אני לא רוצה את זה, אני מנסה להתכחש לאפשרות, אבל בהתחשב בסגל שלנו - אם נתמקד באלופות זה עלול לקרות.

8. oranfu Member

אליפות לא ניקח. אני אישית הבנתי את זה כשאטקינסון זיין אותנו נגד לסטר. המשחק ההוא שינה את כל המומנטום. אנחנו בכושר זוועה מאז, לא מבין איך יש אנשים שעוצמים עיניים לדבר הזה.

יש לנו 12 הפרש מיונייטד, לא? גם אם נמשיך בכושר הרע שלנו, לא רואה אותם עוברים אותנו. קשה מאוד להאמין.

הם לוקחים לא מעט משחקים בשיניים גם. יש להם סיטי, יש להם ארסנל...

הם לא מעניינים, הבעיה היא הכושר שלנו וההחלטות של קלופ.

9. alexshw Member

לא זכורה לי אליפות צמודה של פפ.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

10. yakov_y YNWA

2008 עם ברצלונה ב׳ אליפות בנקודה הפרש, 2010 עם פער של 3, 2011 עם פער 4.

11. alexshw Member

בכל המקרים בבוגרים כי הוריד רגל מהגז. אני פחות מתכוון להפרש אלא עד כמה היה צמוד במהלך העונה.
    ברסה ב'? הם מתחרים בליגה נמוכה.

12. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ב-10' הוא הגיע למחזור האחרון ביתרון נקודה על ריאל מדריד, לאחר שסיים את העונה עם 13 ניצחונות רצופים (כולל אחד בברנביאו, במחזור ה-31, שהעלה את ברצלונה למקום הראשון).

13. alexshw Member

או קיי. אז יש לו בכל זאת.

נערך לאחרונה ב: ‏3/3/19
  14. Esomech Member

הוצאת לי את המילים מהפה כוס תה,
    אני אקח את זה אפילו יותר רחוק ממך, לא חושב שאנחנו ניקח תואר עם קלופ.

15. yakov_y YNWA

מי ישמע לפני קלופ זללנו תארים (זאת גם לא הייתה מטרה בגלל תקציבים).
    אנחנו עונה שלישית ברציפות בטופ 4, לפני כן סיימנו רק פעם אחת מתוך 7 עונות (!) מעל המקום השישי !

קלופ הרג אותנו היום אבל קצת היגיון, יש כל כך הרבה דברים טובים להגיד על העונה הנוכחית והקדנציה של קלופ, הציפיות מוגזמות קצת בגלל השם של המועדון, לא לשכוח מה היינו מתחילת העשור ועד ההגעה של קלופ.

מצב נושא:
הנושא נעול.