ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Scouser Member

אני חושב שהוא מפחד וזה ממש חבל.
    עוד לא הבנתי מה שאקירי עשה רע שכלומניק כמו לאלנה עולה במקומו. הוא נתן בחצי עונה פה מספרים שלאלנה לא נתן שנתיים במצטבר.

המשחק אתמול היה עם תנאים קשים של משטח רטוב מאוד שמאוד הקשה על הנעת כדור לשני הצדדים. שאקירי יכול להוסיף את האלמנט של כדורים ארוכים מדוייקים לשטח ריק, אני באמת לא מבין מה קלופ חשב עם החילופים שלו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

קראת מה שכתבתי?
    אתם חרשתם את השוק עם ורון ואן ניסטלרוי וריו פירדננד רגע לפני התקופה הזאת כמעט ללא מכירות.
    בניטז ירש סגל חלש ונאלץ לרכוש הרבה שחקנים. איך לא ירכוש רוחבית כשיש כל כך הרבה חורים?
    בניטז מן הסתם גם טעה ברכש, אני לא הולך להגן על כל מדיניות הרכש שלו אבל כמו שרשמתי בהודעה המקורית, אתה קיבעת את המצב של קיץ 2004 והתחלת לספור משם כשזה מעוות את התמונה. אתם נכנסתם לקיץ 2004 אחרי הרבה בזבוזים, אנחנו נכנסנו לקיץ 2004 עם צורך במהפיכה ומאמן חדש.

oranfu אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

ממה יש פה לפחד? זה לא נוק אאוט.
    מה כבר יקרה במקרה הכי גרוע? הוא היה חייב להעיז בשני משחקי חוץ האחרונים.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

4. Scouser Member

זה בדיוק העניין, לא ברור מה עובר לו בראש. מבחינת נקודות היה עדיף לנו להעז ולנצח בגודיסון או בOT, גם במחיר של הפסד במשחק השני (3 נקודות לעומת 2). אין לנו באמת מה להפסיד, היינו אנדרדוג במירוץ גם כשהובלנו בנקודה, אין סיבה שלא נחפש לנצח. מאכזב מאוד.

5. cheddar Member

אולי ראה את זה כדרך הטובה לנצח, להישאר סוליד ו3 הטלאנטים שלו כבר ימצאו את הדרך לרשת כמו שהם רגילים

6. alexshw Member

באולד טראפורד זה היה מוזר עוד יותר. כל המשחק של יונייטד היה משובש ועוד פציעה של רשפורד כלל מנעה יכולת למתפרצת טובה.
    לא הייתה לו שום סיבה להיות זהיר. הנסיבות סירסו את כל האיום מיונייטד פרט למצב נייח אולי.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

החזרה של צ'מברליין נדחתה מיום שני ליום שישי.

Getting the point means a draw for City vs a win for LFC from now on would give us the title. Considering our program and theirs, that's risk management from Klopp. Having been beaten in the derby by the same EFC we can't accept a draw, would have been devastating. Hence the subs
    אם עפים לבאיירן ויש עכשיו שבוע לפני כל משחק ליגה אז יש בזה היגיון במידה מסויימת.

נערך לאחרונה ב: ‏4/3/19
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

חשבתי על זה גם, שההסבר היחיד להתנהלות של קלופ בשני המשחקים האלה הוא שמראש הם סומנו כמשחקים שתיקו בהם היא תוצאה טובה (מה שבגדול דיי נכון). מה שקשה לי הוא שגם נגד אברטון ובעיקר נגד יונייטד, הוא לא חישב מסלול מחדש. כשאתה רואה את החלאות אחרי 3 חילופים במחצית הראשונה, ביכולת מזעזעת, בלי מארסיאל, בלי ראשפורד... אתה צריך להריח דם. וזאת בעצם הבעיה המרכזית של המועדון הזה לאורך השנים וגם תחת קלופ עד שיוכח אחרת - אנחנו לא מכים בברזל בעודו חם. לא מביאים שדרוגים בינואר כדי למקסם סיכויי זכייה בתואר, לא מנצלים הזדמנויות נהדרות בשלבים קריטיים במשחק, מוכרים שחקנים בכירים אחרי עונות מצוינות. לא מנצלים את המומנטום.

ושוב, ההסבר הזה מתקבל על הדעת אם הנדרסון היה שחקן שקט ובטוח עם הכדור, מה שממש לא נכון. גם אתמול היו לו כמה איבודים שהיו ממש SHOCKING, אם קייטה היה מאבד אותם האינטרנט היה יוצא מגדרו על כמה שמסוכן לעלות איתו וכו' וכו'...

ולהעלות את לאלאנה זה לא קביל בשום צורה. באמת, שחקן שהוא גוויה מהלכת, בדיוק כמו סטרידג'. חלאס.

נ.ב
    האוהדים שמדברים על הRISK MANAGEMENT הזה הם אותם אוהדים שחזרו על המנטרות של "אנחנו עדיין 7/5/3 נק' הפרש" אחרי תיקואים. אולי הגיע הזמן לפתוח קצת את העיניים ולהבין שגם כשזה היה תלוי בנו היינו אנדרדוגים, ועכשיו אחרי שנתנו לסיטי את הבמה הסיכוי שהם יאבדו את זה נמוך בהרבה?

oranfu, Cup of Tea, Esomech ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  9. Rushie Member

באמת עצוב לראות את אותם האנשים שתמיד ינסו להוציא לימונדה מהלימון הרקוב.
    אני מזכיר שאנחנו היינו הקבוצה הנרדפת! אם היינו הרודפים אז הייתי מבין את ההיגיון שבלהבטיח קודם כל את הנקודה כדי להשאיר את המקום הראשון בטווח העין.
    סיטי הרי שיחקו לפנינו וניצחו. ידענו שתיקו לא יספיק כדי להישאר ראשונים, כשקלופ הכניס את לאלאנה והוציא את מאנה (היחיד שמתפקד בהתקפה בחודש האחרון), ובמילים אחרות החליט לסגור את המשחק על 0-0, הוא מסר במודע את המקום הראשון חזרה לסיטי. זו החלטה נוראית בכל סנאריו. הייתי מעדיף שנילחם על 3 נקודות ובטעות נפסיד מאשר החשבונאות הזאת שעכשיו משאירה אותנו תלויים בתוצאות של סיטי.
    אני שלם עם המשחקים מול לסטר ו-ווסטהאם שבעיניי היו תיקון סטיית תקן אחרי מאזן כמעט מושלם, אבל מה שקרה ביונייטד ואברטון היה לא מחוייב המציאות וגרם לזה שמ3+ הפכנו ל1-. זהירות מסוכנת לא פחות מתעוזה בליגה הזאת.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

יש אוהדים שמדברים על ריסק מנג'מנט אבל יש הרבה מאוד אוהדים שמאבדים את הראש עם התיקואים האלה, כולל הבריטים שאמורים להיות עם משקפיים ורודים.
    אני חושב שקהל האוהדים שלנו לא בנוי למאבק הזה, התגובות שלנו מגוחכות (כולל של אני עצמי כמובן).
    תגובה של ריסק מנג'מנט נשמעת לי דבילית אבל גם הפאניקה המטורפת שלנו שהלך 7 ועכשיו יש 1- דבילית לא פחות.
    מקווה מאוד שקלופ והשחקנים לא לחוצים כמונו.

oranfu, Big Virgil ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  11. Rushie Member

אני בטוח שלחוצים מאוד אצלנו ובגלל זה אנחנו מתנהלים בצורה לא רציונאלית בחודש האחרון. כשאתה במקום 1 אין שום היגיון להתכוונן מראש לתיקו מול קבוצה שהיא לא מקום 2. רק במקרה כזה אולי עדיף לשמור על הסטטוס קוו.
    כל הלשחק אותה קז'ואל וקודם כל סולידי בהגנה הוביל לזה שאיבדנו נקודות יקרות ודי נמנעות כנראה. זה לא שהקבוצה במשבר שאתה עושה ריסק מנג'מנט, בין התיקואים האלה אנחנו משחילים שלישיות וחמישיות.
    מה היה קורה אם באולד טראפורד היינו משחררים ומודים שיש פה לחץ של מאבק אליפות ומתאבדים על ניצחון שם עם איך שהמשחק התפתח? סיכוי קלוש שהיינו מפסידים. לא היו להם בכלל כלים לתקוף אותנו. כנ"ל אברטון שעם כל זה שלחצה עלינו בסוף אני לא זוכר הזדמנות אחת שלהם למסגרת חוץ מנגיחה של קאלברט-לוין.
    כמו שאמרתי כשזה עוד היה משנה, כל השלמה עם תיקו הופכת כל משחק שנשאר ליותר קריטי, מנסים לא להיכנס ללחץ אבל כתוצאה מזה ממלאים את הדלי עוד יותר. זה פרדוקס לוותר בכזאת השלמה על 3 נקודות במשחקים שכאלה.

נערך לאחרונה ב: ‏4/3/19
  12. oranfu Member

אני גם דיי בטוח שעלינו למשחקים האלה במחשבה שתיקו זה סביר. מאוד לא מסכים עם זה אבל זה מה יש.

יותר משצריכים להיות מוטרדים אם סיטי ישמטו נקודות צריכים להיות מוטרדים שאנחנו מציגים יותר מדי משחקים חלשים בחודשיים האחרונים.

לא מפתיע שאוקס לא שיחק היום. משחק מילואים נגד אברטון אחרי פציעה של שנה. זה מתכון בטוח לגרום להם לשבור לו רגל.

13. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא בלתי אפשרי שסיטי תאבד 2 נק' באולד טראפורד, או - פחות סביר אבל עדיין סיכוי של כמה אחוזים בודדים - בפאלאס או בברנלי.
    השאלה היא האם אנחנו מסוגלים להוציא עכשיו 27 מ-27, כי זה מה שנצטרך. סיטי בוודאות לא תוציא פחות מ25 מ27.

עם איך שאנחנו נראים כרגע זה לא נראה אפשרי. ה0-0 הבא מחכה מאחורי הפינה, זה לא צירוף מקרים שהתאהבנו בתוצאה הזאת בחודש האחרון. סלאח לא פוגע, גם פירמינו לא ממש בעניינים, ומאיזהשהיא סיבה שאני באמת לא מבין שאקירי נשרף אצל קלופ - אין לי מושג מה הוא עשה, או איזה חומרים מפלילים יש לללאנה על קלופ, שהאפס המוחלט הזה עולה לפניו מהספסל.

למרות שזה אנפילד יש הרגשה שצ'לסי וטוטנהאם זה קליפות בננה רציניות, לגבי סיטי אני לא מרגיש ככה, היא תפרק את טוטנהאם לגורמים באתיחאד.

Scouser Tommy ו-oranfu אוהבים את זה.
  14. Sir Alex Ferguson משתמשים של כבוד היכל התהילה

סיטי לא תעשה 25 מתוך 27, בטח כשהיא עוד בגביע ובליגת האלופות ואמורה בהמשך להיות בעומס גדול ותצטרך לעשות רוטציה.
    משחק חוץ מולנו, משחק חוץ מול פאלאס (קבוצת הבית השישית בטיבה בליגה, בחוץ רק האדרספילד עשתה פחות נקודות ממנה), טוטנהאם בבית, ויש עוד משחקים שיכולים להיות מוקש כמו לסטר בבית וברנלי בחוץ יגרמו לה לאבד נקודות, השאלה האם אתם תהיו שם כדי לנצל את זה כי לפני שאתם מסתכלים על סיטי בשורה התחתונה בחודשיים האחרונים זה קודם כל אתם שלא עושים את העבודה -

https://scontent.ftlv3-1.fna.fbcdn.net/v/t1.15752-9/53080135_2269950306613279_8908133106754519040_n.Xxx?_nc_cat=102&_nc_ht=scontent.ftlv3-1.fna&oh=cfb0fb3fc9e95a4ab180352b693a0a03&oe=5CE2B67A

15. Cup of Tea Liverpool, UK

רק שכחת שהרוטציה של סיטי זה גונדואן, מאחרז, סאנה, חסוס, דנילו, קומפני, אוטמנדי ואפילו פודן נראה טוב יותר מלאלאנה. וזה כשמנדי פצוע שנתיים. אפילו דה ברוינה לא שיחק את כל הדקות מאז שחזר מרוב ששחקני הספסל שלהם חזקים.

oranfu אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.