ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Jefecito Member

סלאח ופירמינו לא ישחקו מחר.

2. alexshw Member

יום ראשון לא ידיים בשלהם כרגע.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

מה זה משנה אם זה בידיים או לא? אתה לא תדע עד הסיום.

סלאח ופירמינו חסרים הופך את הסיכוי שלנו לעבור את ברצלונה מקלוש ללא קיים. עם כל הרצון שבעולם.

oranfu, Raulito ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. Coutinho10 Member

Klopp on Salah: "It's concussion so he wouldn't be allowed to play. We cannot do it."

5. alexshw Member

מזכיר קצת את המצב שלנו לפני הגומלין מול פריז

6. Scouser Member

אם שאקירי לא עולה בשלישי אז הוא סיים את הדרך שלו פה (לצערי).

7. Raulito Madridista

"אם ניכשל - נעשה את זה בצורה הטובה ביותר", משפט ענק של יורגן קלופ שהוסיף: "יש לנו שני משחקי בית אחרונים בעונה גדולה, הקהל תמיד היה איתנו". איזה מנחוס מבחינת ליברפול להגיע לגומלין בלי ההתקפה שלה, זה לא הגיוני פשוט. הייתי מת לראות את הגומלין הזה עם השלישייה ההתקפית בריאה ובשיאה ונניח אם ליברפול כובשת שער מהיר - This Is Anfield, מעבר לכך שהתוצאה במשחק הראשון ממש לא צודקת. זה פשוט פסיכי לדעתי שאחת העונות הגדולות ביותר של ליברפול עלולה להסתיים בלי כלום. שאקירי לא פקטור מאז ינואר בערך, סטראידג' היה טוב ויציב לפני ארבע שנים. ליברפול תיתן הכל ובכל זאת ניצחון ימתיק את הגלולה המרה בהסתכלות על העתיד. לפעמים...אין מה לעשות.

8. avicii Member

יכול להיות שמוריניו הרס את האמון במאמנים,אבל אני לא מאמין שסלאח לא משחק עד שלא אראה אותו יושב ביציע בשלישי.

oFiRzZz אוהב/ת את זה.
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מנחוס או לא מנחוס, אם סיום העונה הזה לא יגרום לקלופ להביא גיבוי ראוי לשלישייה ההתקפית (לא אכפת לי אם זה קיצוני, חלוץ, וואטאבר) אני לא יודע מה כן. היה לנו המון מזל עם הפציעות של השלושה האלה, גם העונה וגם בעונה שעברה. הגיע הזמן להביא מישהו שהירידה ברמה איתו לא תהיה עד כדי כך משמעותית.

אני תוהה לגבי המשחק מחר, באיזשהו מקום בא לי להגיד שאם אין סלאח ופירמינו, עדיף כבר לעלות עם הרכב מחליפים ולא לסכן את ואן דייק ומאנה. מצד שני אולי עדיף להריץ את ההרכב שישחק ביום ראשון כמעין חזרה גנרלית. לא בטוח האמת.

נראה לי שבכל זאת הייתי עולה עם:
    אליסון
    אנדי וירג'יל גומז טרנט
    אוקס פאביניו הנדרסון
    אוריגי מאנה שאקירי

ומנסה לצאת עם כבוד מהגומלין הזה.

נערך לאחרונה ב: ‏6/5/19
    Raulito אוהב/ת את זה.
  10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני בכלל לא בראש שלך של לעלות עם ספסל.
    אפילו אם סיטי לא מנצחת היום אני לא עולה עם ספסל.
    כאוהד אני יכול לרשום פה שאין סיכוי אבל הקבוצה חייבת לעלות כאילו יש סיכוי כי יש סיכוי...גם אם הוא קטן מאוד.
    לך תדע איך משחק יתפתח, יכול להיות גול מכלום בהתחלה ואתה כבר בתוך הטירוף וכו' וכו'. ראינו כבר את לה טאלק פונגול ומלור מעלים אותנו שלבים אז אוריגי ושאקירי זה לא רע בכלל. הסיכויים לחלוטין נגדנו אבל חשוב שנבוא במנטליות הנכונה.

עוד 4 שעות, מלחמה. מחזיק אצבעות לוארדי.

Coutinho10, oranfu, Raulito ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. Ori8 Member

טוב, אין ברירה. הגיע הזמן לסכם. בכל זאת, הערב תם הטקס ויש קצת דברים לומר.

איזו עונה מדהימה. איזו קבוצה קלופ בנה.
    מה שהוא עשה למועדון הזה מאז שהגיע זה פשוט לא נתפס. הגלגל הזה עוד יתהפך וכל מה שאני חושב עליו בחודשים האחרונים זה כמה חשוב להעריך ולהנות. הכי קלישאתי והכי מדוייק מבחינתי.

״הפסדנו״ את האליפות לקבוצה היסטורית? לא יודע. נתנו עונה מופלאה והיסטורית בעצמנו וזה מבלי לדבר על המגבלות ועל הפערים בסגלים. היינו רחוקים כמה מילימטרים (ועוד 90 דק׳ בתקווה) מלסיים עונה בלי הפסד. זה לא יחזור בחיים. זה בלתי נתפס. באיזו עונה זה היה שחטפנו שלישייה מווסט ברום במחזור הפתיחה? פיי איך שנאתי את המועדון הזה שמנפץ לנו את החלומות בשניה שהעונה התחילה..

חייב להגיד שההתרחקות מהפורום כאן נבעה ממשבר גדול בחיים ונמשכה כי מצאתי את עצמי פתאום רואה את הדברים באור הרבה יותר בהיר והרבה פחות מריר ומתוסכל. אשכרה מסתכל על חצי הכוס המלאה. זה אפשרי החרא הזה.

אז ברור שאם פאולסן, אנגוג וספירינג היו ממשיכים לעלות בהרכב היה קשה לראות את הדברים אחרת, אבל בכל זאת. הייתי מריר ומגעיל גם כשסטרלינג ימח שמו, סוארז וסטארידג׳ פירקו את הליגה. מצטער על כל שלשול שיצא לי מהמקלדת אחרי איזה הפסד מרתיח או תיקו משמים. יהיו עוד, זה ברור. הגלגל הזה מתהפך כאמור ודווקא בגלל זה כלכך חשוב לי לנצור את הרגעים האלה. להנות מכמה שהמועדון הזה שוב רלוונטי, חי ובועט ולזכור להגיב אחרת כשדברים לא הולכים כמו שאנחנו רוצים ומקווים. בעיקר בשביל עצמנו כמובן. מה הטעם הרי? אם לא נהנה מהדרך עכשיו אז מתי כן? רק כשתגיע אליפות? לא הגיוני.

אני מנסה שלא לעשות את זה לעצמי ולשאול איך יכול להיות שגם בעונה כזאת משוגעת סיימנו בלי כלום. אני גם לא מרגיש שפספסנו את זה. שירינו לעצמנו ברגל. בדיוק הפוך. עשינו הכל. ניצחנו בעיקר את עצמנו. את כל מה שהכרנו. לא האמנתי שנחזיק מעמד עד המחזור האחרון. שלא ניחנק, שלא נשלשל משחקים מסובכים. אין לי מושג איך זה לא קרה אבל זה מדהים.

פאולסן, קונצ׳סקי, אנגוג, ספירינג, קירגיאקוס, יובאנוביץ, שלבי, ג׳ונסון, ג׳ו אלן, מישהו אשכרה זוכר את השבתות האלה כשעלינו עם הדברים האלה בהרכב? שיאללה.

השקל שלי לגבי העונה הבאה;
    לא מצפה שיביאו לכאן סטארים שישבו על הספסל ויחכו לפציעות של השלישייה. צריכים להיות ריאלים ובעיני המטרה היא למצוא ילדים מוכשרים. להביא יהלומים מצרפת, גרמניה והולנד. עבר הרבה זמן מאז שהסתכלנו על הצעירים המאוד טובים שיש באירופה כרגע ונראה לי שזו הדרך הנכונה לעבות את הסגל הזה בכישרונות שיהנו מדקות אבל לא כבאנקרים על ההתחלה.

התקווה היא שניפרד מלוברן, לאלאנה וסטארידג׳. בכל השאר אני לא נוגע. גם את מאטיפ הייתי שמח לשלוח לדרכו אבל אי אפשר להיות חזירים. אנחנו לא שם. יהיה מעניין נורא לראות לאן ההצלחות האחרונות עם הרכש יובילו את קלופ הקיץ.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

Doubter to believer.
    טוב שחזרת :)

שים לב שבסוף הסכמתי איתך, הייתי עולה עם ההרכב הכי חזק שיש ברשותנו. סתם באיזשהו מקום התהייה הזאת עלתה לי, אבל בסופו של דבר, אני מסכים שבעיקר מבחינה מנטאלית אנחנו חייבים להישאר on our toes. לתת מנוחה לכוכבים עלול לשדר משהו לא טוב לשחקנים שגם יכול להיגרר ליום ראשון.

אני לא הולך לראות את המשחק בערב. לא מסוגל.

Big Virgil, oranfu, Ori8 ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  13. owen11111 Member

@Ori8
    אני לא יודע אם החזרה שלך דווקא היום היא סימלית באיזושהי צורה, אבל נחמד שחזרת לפה.

היית חסר לנו.
    (מעולם לא דיברתי קולקטיבית עבור קבוצת אנשים שמעולם לא פגשתי, נראה לי כמו זמן טוב להתחיל)

golding, yakov_y, oranfu ו-2 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  14. Footballover Member

ניסיון יפה, משה אוחיון.

golding, yakov_y, Mellow29 ו-3 משתמשים נוספים אוהבים את זה.
  15. Raulito Madridista

אני יכול לחזור על משפט שכתבתי לא פעם: בלי כדורגל הייתי אדם עצוב וכמעט ריק. אין כמו כתיבה על כדורגל כדי לפרוק.

בחזרה לליברפול: הספסל קצר מדי בניגוד למרכז השדה ותיאורטית גם שאקירי יכול לשחק כקשר שלישי אם המגמה התקפית. מצד שני לא הרבה שחקנים ירצו להתחרות בשלישייה כזו מדהימה ומוכשרת שיש לה גם שיתוף פעולה מעולה. בארסה מחזיקה שחקן ספסל כמו קוטיניו/דמבלה די בפוקס וחאמס ומוראטה ברחו מריאל מדריד. מבחינתי אם אגווארו לא משחק בסיטי אז היא פחות טובה אבל אין ספק שההיצע שם ענק ולא שגרתי.

זה מאמץ אחרון של העונה ובין כה לא תלוי בליברפול והיא קבוצה גדולה מדי כדי להרים דגל לבן למרות הכל. לא פוסל שקלופ יחכה לתוצאה של סיטי כדי להחליט אבל לא נראה פה ליברפול B. גם קיימת אופצייה לחילופים אחרי שעה נניח. ועדיין הרבה מזל לברצלונה עם הפציעות.

מצב נושא:
הנושא נעול.