ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Coutinho10 Member

קל להתאהב בו כשהוא בקבוצה שאתה אוהד, ולהפך כשהוא בקבוצה שאתה לא מחבב/שונא.
    זה לא שונה מפרגוסון ופפ, וזה נהדר כי זה רק מראה כמה ענק הוא.
    אתמול הוא רשמית הפך לליברפול לג'נד.

2. owen11111 Member

זה לא חדש המחירים האלה?
    השחקן הכי יקר בתולדות הפרמיירליג לפני פוגבה היה די מאריה, שנרכש תמורת 60 מיליון פאונד.
    הרכישה של פוגבה, טרום המפץ הגדול של העברת ניימאר, נעשתה בסכום שגבוה יותר מפי 2 מכל העברה אחרת של קבוצה באנגליה.

להגיד שזו הייתה עוד העברה רגילה על ״עקום המחירים״ של הפרמיירליג, זה לעוות את המציאות. עברו 3 שנים מאז, אף קבוצה לא התקרבה עדיין לרף ה-90 מיליון פאונד לשחקן. לא סיטי, לא ליברפול ולא צ’לסי.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Rushie Member

לא שיש לי בעיה להבין שקלופ שיקר או "שינה את דעתו", ולא שיש לי עניין בוויכוחים המעייפים האלה ביום שכזה, אבל בואו נחזור רגע למציאות. הרכש של ואן דייק ואליסון מומן רובו ככולו ממכירה של הכוכב הכי גדול שלנו ולא מכיסים חסרי תחתית כמו מה שקורה בסיטי.
    רק כדי להוסיף עוד פרופורציות לעניין, מי שפתחו אתמול בגמר ליגת האלופות ליד ואן דייק ואליסון זה מגן ב8 מיליון פאונד, בלם בבוסמן ומגן מהאקדמיה. כשאתה קולע ככה בשחקנים אתה יכול לבזבז 140 מיליון על שני שחקנים במקום על 5.

4. alexshw Member

לא הביאו שחקן ברמת ההייפ הזה (מסכים שבמקרה שלו מזויף ועדיין, שחקן יובה ושחקן בכיר באחת הנבחרות הטובות בעולם).
    ואן דייק הגיע בסכום פסיכי יחסית לרזומה, קלופ פשוט יצא צבוע. לא היה צריך להכנס לזה מלכהתחילה. מי כמה מתומחר.

5. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

בסדר, אז אמר משהו לפני כמה שנים והתחרט. לא בדיוק מה שהופך מישהו ללא ראוי.

6. yakov_y YNWA

המשחק עבר שינוי עצום באינפלציה, שנה וחצי עברו מאותה אמירה והכל השתנה, מגוחך לשפוט אותו על זה בלי לציין את העובדה הזאת ובטח שלא לציין שמכירת פליפה קוטיניו היא כנראה גורם מרכזי להגעה של ואן דייק.

7. הקופ בישראל Member

שידור חי של המצעד

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  8. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מסכים עם הטענות לגבי ה"איך אפשר לא לאהוב אותו". לא הסכמתי עם זה בעבר כשזה נאמר בהקשרים ספורטיביים אחרים, לא מסכים עם זה גם עכשיו.

אבל לראות את אלכס בא לפה ומנסה להציק לנו אחרי זכייה בצ'מפיונס זה כיף גדול.

אם זה הכל הצגה הבנאדם פסיכופת מתפקד ברמה הכי גבוהה שיש. כאילו, שחקן ברמה של די קפריו/סוכן מוסד באיראן.

יש מצב שיש בו שחצנות, אבל הוא גם רגיש בצורה בלתי רגילה... אפשר לראות איך הוא ייבב בשריקת הסיום. you can't fake that.

Uli Hoeness אוהב/ת את זה.
  9. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

החיים הם לא האח הגדול.
    זה לא משנה אם הוא יהיר, אם הוא צנוע או וואט אבר.
    עובדתית הוא מאמן חריף מאוד טקטית, עובדתית מלשמוע את השחקנים הוא מוערך מאוד על ידיהם, העקביות של ליברפול העונה מוכיחה שהוא יודע גם להחזיק קבוצה מנטלית ולבצע את העבודה השוטפת באופן מדהים. בניית סגל זה גם מן הסתם דבר שהוכח כפרמטר מוצלח אצלו.

זה שאנו בתור צורכי המדיה רואים דמות צבעונית וחייכנית וצנועה ובין אם זה אמיתי או לא, זה פחות האישיו.

oranfu, Coutinho10, Scouser Tommy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  10. Big Virgil Member

טוב אני מרגיש שקצת פספסתי את הרכבת עם תגובה נרגשת על הזכיה בגמר אבל תאכלס עברו פחות מ24 שעות ואני עוד בכלל עדיין לא מעכל את המסע המטורף הזה שעבר אלינו. עונה היסטורית אבל טוב מזה כזו שעוד משאירה טעם של עוד של ההבנה שיכולה להיות המשכיות ושושלת וזה מה שהופך את זה לשונה מכל זכיה קודמת שחווינו כאוהדים. ב2005 היה ברור שזו הבלחה, שזה אירוע מטורף שיחרט בזכרוננו כאוהדים צעירים אבל מעולם לא הייתה תחושה שיש צפי להמשכיות, על שאר התארים שראינו אין בכלל טעם להרחיב.

אין מה לנתח את המשחק אבל בכל זאת, הרעיון הכללי של פוצ' לוותר על הקישור שלו ולשחק כמו ברנלי לא היה רע לגמרי. בשני המשחקים הקודמים הוא חטף שערים שבאו מאיבוד כדור מהקישור שלו ומובן הפחד שלו ממשחק הלחץ שלנו. למרות זאת זה שיחק לטובתנו, יצא שהיינו יותר טובים בשני צידי המגרש ובאמצע כמאמור לא שיחקו כדורגל בכלל.

אפשר לשים לב לעוד הבדל אחד קריטי בין המאמנים ואני מקווה שאני לא חוזר על משהו שנכתב פה כבר בעבר. גם קלופ וגם פוצ' פתחו עם חלוץ לא בכושר שלא נתן להם כלום במשחק הזה. קלופ השכיל להחליף את החלוץ שלו והרוויח את הגול השני, פוצ' החליט להשאיר את קיין שהיה נראה כמו רוח רפאים, ולא אני לא מייחס את זה לכל מיני קללות משחקים גדולים וכו'.

מילה טובה מגיעה לFSG שעד לפני שנתיים רובנו רצינו אותם מחוץ למועדון אבל בסופו של דבר, הם הביאו אותנו לתואר הזה ולא במקרה. הוא הגיע בלפחות ארבע שנים של החלטות ניהוליות ברמה הגבוהה ביותר (החל ממינוי קלופ, עד שיפוץ האיצטדיון וכל מה שבאמצע). אמנם כמו שאואן כתב אין אפשרות על בסיס ההחלטות הקודמות שלהם אפשרות לחזות את העתיד ואת הדרך שבה הם רואים את המועדון, אבל כל עוד זה זה ימשיך ככה אין סיבה שזה ישתנה.

קלופ פשוט ענק, ואני חייב לציין שאם הוא עושה איזו הצגה מתוחכמת סטייל משחקי הכס כדי שכולם יאהבו אותו אז זה רק גורם לי לאהוב אותו יותר.נראה לי שזה הזייה לחשוב ככה, הוא פשוט קצת פסיכופט וזה מה שיפה בו. הוא בנה פה קבוצה אדירה של גברים עם חדר הלבשה מגובש שצפוי לרוץ ביחד עוד תקופה ויוצר ציפיה אדירה כלפי העתיד.והכי חשוב הפך אותנו מ Doubters to believers (לפחות כל עוד הוא ישאר פה)

נערך לאחרונה ב: ‏2/6/19
    owen11111, oranfu, Scouser Tommy ומשתמש נוסף אוהבים את זה.
  11. Rushie Member

תמיד יש את האלה כמו מורנו ולאלאנה שאין להם בעיה לחגוג בטירוף כאילו הם לא עם בערך 0 הופעות בליגת האלופות העונה, אבל ברוסטר יצר כבר רמה חדשה בזה. כל כך נטורל.

https://preview.redd.it/one8845m7z131.Xxx?width=1024&auto=Xxx&s=603edd28a743428c133f1fc3d2fff0fab6d7a873

מחכה לראות את הגמד הזה בעונה הבאה.

12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אוי לא.

oranfu ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  13. Coutinho10 Member

הרגע הזה שמי שהכי שיכור שם על האוטובוס זה בכלל המאמן...

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אויש נו. איזה טמטום זה המפעל הזה...
    מקווה שקלופ יהפוך את זה למנוחה לשחקנים שלא יקבלו אותה בקיץ (בערך כל ה-14-15 שחקני הסגל הבכיר שלנו, חוץ מפאביניו).

15. oranfu Member

חצי מיליון איש במצעד.

חצי מיליון.

מצב נושא:
הנושא נעול.