ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

Liverpool transfers: Xherdan Shaqiri wants to stay at 'best club in Europe' | Goal.com

מקווה שבאמת יישאר. לא יודע מה קרה שם באמצע העונה (הדיבורים על כך שהיה פצוע ולא שמענו על זה נשמעים די הגיוניים) אבל השאקירי של החצי הראשון של העונה זה נכס לסגל, אם הוא יכול לחזור לתת את התפוקה הזאת אין שום סיבה למכור אותו.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  2. Rushie Member

לא חושב שהוא היה פצוע כי הוא היה על הספסל רוב הזמן.
    גם לפני הגמר אופ"א פרסמו איזה ראיון קצר עם קלופ והוא אמר שם משהו בסגנון "הרבה אוהדים חושבים ששאקירי היה צריך לשחק יותר וכנראה שגם הוא חושב ככה".
    הוא לא שיחק מסיבות טקטיות.

אני גם לא חושב שהוא או המועדון רוצים להיפרד בקיץ. סתם 1+1 שאוהדים שלנו עושים.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  3. Coutinho10 Member

4. alexshw Member

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

LFC thank Sturridge and Moreno for Reds contributions - Liverpool FC

אחד הפספוסים הגדולים של אנגליה ושלנו, לא באשמת אף אחד כמובן. רק לחשוב מה היה יכול להיות אם סטארידג' של 2013-2014 היה ממשיך להיות כשיר וממשיך להתקדם. שחקן שקשה לא לאהוב, התחבר נהדר עם האוהדים והמועדון, נתן תרומה קטנה גם העונה, תודה על הזכרונות.

מורנו... בהצלחה. חשבתי שיש לו פוטנציאל גדול כשהגיע, בפועל יש לו את כל מה שאתה רוצה במגן מודרני חוץ ממוח. עד שהראה סימנים של התקדמות בתחילת העונה שעברה הוא נפצע, רוברטסון קיבל את הצ'אנס ומשם היסטוריה. חבל מבחינתו, לא מבחינתנו.

עכשיו חוץ מהנדרסון ומיניולה (שגם צפוי לעזוב) לא נשאר אף אחד שהיה במועדון לפני 2015, העונה הראשונה (הלא מלאה) של קלופ. קל לשכוח איזה תחלופה גבוהה הייתה בסגל, זו כבר ב200% קבוצה בצלמו של קלופ.

Rushie, oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. alexshw Member

אגב ביונייטד נשארו 18.

7. oranfu Member

יש לי הרבה כאלה. אני אתן רק עוד אחד - כשהחתתמנו את קול הוא אמר שאפשר לקחת אליפות. ג'ו קול.
    כן, זה היה מגוחך כבר אז :)

אני מסכים שקשה מאוד לנבא הצלחה. אבל ג'ואי בארטון (אני מזכיר, הוא רצה אותו לאגף) היה באמת הזיה.

סטארידג'... איזה חלוץ אדיר הוא היה. עוד אחד שהפציעות פשוט גמרו אותו הרבה יותר מדי מוקדם. מהיר, טכניקה מעולה, קילר מול השער, בעיטה קטלנית, משחק ראש טוב וגם לינק אפ מצוין ובגדול שחקן מלהיב ומגוון ביכולות שלו.

לא באשמת אף אחד? אני עדיין בוחר להאשים את החרא הזה הודג'סון שכשהיה מאמן אנגליה התעקש להעמיס עליו (כשידע שלא כשיר) בשביל "לבחון את הקשיחות שלו" וזה ציטוט. באותו זמן שהקשיחות שלו נבחנה הוא למעשה עבר את הפציעה הארוכה שממנה הוא לא ממש חזר לעצמו.

הפציעה של שאקירי:
    Klopp gives details of Shaqiri's embarrassing 'pubic' injury - Football365

נרמז ששאקירי היה נבוך אז ביקש שלא ידברו על זה.
    לא יודע, אולי זה נכון.

8. Gary Cahill Member

גם לוברן, קליין(אם יחזור), אוריגי, לאלאנה, מילנר ופירמינו הם שחקנים שכשקלופ הגיע היו במועדון. אמנם תחלופה גבוהה, אבל לא כמו שהצגת פה.

9. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה צודק ששכחתי מלוברן וללאנה. כל השאר הגיעו בקיץ 2015 וזה מה שאמרתי. מקווה שגם על ללאנה כבר אפשר לדבר כאילו הוא כבר לא פה.

ג'ו קול... וואו, נראה לי שאפילו אני זוכר את ההתלהבות של גיל כשהחתמנו אותו. ממש בתחילת התקופה שלי באתר. אפשר לסלוח על זה, אפילו ג'רארד אמר שהחתמנו את מסי האנגלי או משהו בסגנון הזה. אני בכלל הכי התרגשתי לראות את יובאנוביץ', כמה רצינו קצת מהירות באגפים אז... פאק איזה שפל היינו בו.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אם אני אכתוב מי לדעתי צריך להגיע בקיץ מישהו ייקח אותי ברצינות כבר אחרי מסע ההכפשות הזה?

ג'ו קול נראה אחלה בבכורה שלו נגד איזה קבוצה בשלב מוקדם של גביע אופ"א, לובליאנה אולי, לא סגור כבר על מי זאת הייתה.

סטארידג' של 13-14, ענק. הוא היה מטורף. לגמרי קורבן של פציעות, זה כבר מזמן לא אותו השחקן.
    אואן כתב בספר שלו שלא היה לו נעים מניוקאסל, מנ יונייטד וסטוק כי הוא הרגיש שהוא כבר לא מסוגל לעשות המון דברים שהיה עושה פעם בעקבות הפציעות. סטארידג' עבר תהליך עוד יותר אגרסיבי ממנו לדעתי.

oranfu אוהב/ת את זה.
  11. Mellow29 Kopite

12. Raulito Madridista

התלהבתי מהסטראדיג' עוד כששיחק בצ'לסי כחצי חלוץ בכנף. המהירות האדירה שלו, הדריבל והזריזות וגם החיוך ולא משנה מה קרה במגרש. הייתי מעדיף שהוא היה נותן את ה-0:2 או את השער הרביעי נגד ברצלונה למרות שקשה שלא לחבב את אוריגי, אבל אין ברירה, הפרידה הכרחית. יש הרבה שחקנים שהפציעות הרגו אותם. הוא צריך לשחק בקבוצה בה יהיה באנקר וירשום 30 הופעות ליגה בעונה, אם הפציעות יאפשרו לו, ואז לכו תדעו, אולי הוא כן יבקיע 15. לגבי חיזוק להתקפה, מצד אחד הייתי אומר לליברפול לנסות את השוק הספרדי הזול יותר: יאגו אספס אמנם נכשל אבל מקסי גומס חלוץ טוב. מצד שני, לשחקנים בליגה האנגלית שהם יקרים יותר לרוב - כבר יש את הניסיון.

13. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

גם בבולטון סטארידג' היה מצוין.
    שחקן שמאוד רציתי ושמחתי שרכשנו!

oranfu אוהב/ת את זה.
  14. oranfu Member

לזכותו של גיל אני ארשום שהוא באמת מאוד רצה את סטארידג' :)

Gianzola ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  15. Scouser Member

אם מורנו היה ממשיך את היכולת מאותו משחק הירואי בווייט הארט ליין, רוברטסון לעולם לא היה דורך כאן.
    מעניין מי נביא במקומו. מזכיר שלפני רוברטסון התעניינו בצ'ילוול לפני ששיחק קבוע ולא רצינו לשלם עליו איזה 10 מיליון. יש לנו עין טובה לעמדה הזו.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

מצב נושא:
הנושא נעול.