ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא השוויתי בין סט היכולות של ואן דה ביק לאריקסן, להפך, ולא אמרתי שהוא שחקן טוב ממנו. שימו לב למה שכתבתי. אמרתי ספציפית שהוא מתאים הרבה יותר לצרכים שלנו - אני פשוט לא מאמין שקלופ רוצה או מחפש איזה פליימייקר לקישור, זה לא הטייפקאסט שמתאים לקבוצה הזו. אם הוא יביא קשר זה יהיה מישהו כמו ההולנדי, אין לי ספק בזה. מישהו שבעיקר ייתן תנועה חכמה ובלתי פוסקת, ושערים מעמדת ה50-50. כמובן שגם קוטיניו לא בדיוק השחקן הזה, אני רק נתתי את דעתי על ההשוואה, לא התחלתי אותה.

זה הכל בתאוריה כי אני לא מאמין שיקרה משהו בעמדה הזאת, בדיוק בשביל המשבצת הזאת קלופ שם 60 מ' או כמה שזה לא יהיה על קייטה וחיכה לו שנה.

רק כדי להבהיר - אני חושב שאריקסן שחקן טוב מאוד. אני לא רואה בו שחקן על ואף פעם לא ראיתי. זו דעתי. הדיבור עליו כשחקן וורלד קלאס לדעתי מוגזם. לא רואה בו גיים ציינג'ר כמו קוטיניו. זה לא השחקן שהייתי רוצה לזרוק עליו קרוב ל100 מ' ליש"ט לקישור שלנו, זה הכל.

כנראה שאני פשוט מחזיק מקוטיניו הרבה יותר מרוב האנשים פה, מבחינתי מדובר במפלצת כדורגל ושחקן שבשיא שלו פה היה יותר גדול מהזארד וכן, מועמד חזק לשחקן הכי טוב בליגה, וזה ממש לא מזיז לי מה הוא עושה בשנה וחצי האחרונות בברצלונה, אני יודע מה הוא היה פה ומה יש לו ברגליים. זה שהוא לא הצליח בברצלונה הופך את ההצלחות שלו אצלנו לפרי הדמיון שלי?

Esomech ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  2. Coutinho10 Member

פרי הדמיון שלך או לא זאת דעתך ואני מכבד אותה, זכותך לחשוב ככה.
    אני ראיתי את אותו שחקן משחק אצלנו, ואני מודה שהוא הקסים אותי כשהיה פה (אני חושב שלעובדה שהיינו קבוצה כ"כ אפורה לפניו וגם כשהוא היה יש כאן משקל גדול) אבל למעט החצי שנה האחרונה שהדברים האלה גובו במספרים אני לא חושב שיש כאן מקום להשוות עם שחקן כמו אדן הזאר.
    בתיאוריה קוטיניו לא נופל ממנו - בפועל הזאר לקח איזה פעמיים MVP של הליגה ותמיד היה יותר בולט ממנו אם מסתכלים לאורך תקופה של עונה שלמה.

שוב זכותו של כל אחד לחשוב מה שהוא רוצה, אני רואה כדורגל אחרת, לכן אני גם כנראה חושב שאריקסן יכול להיות כפפה ליד אצלנו (אני לא חושב שמדובר בפליימייקר טהור, זה שחקן שלא צריך את הכדור לרגל אלא שחקן שיודע לעשות את המהלך הנכון ולראות את המשחק יותר טוב מכל החברים שלו לקבוצה.). ונכון קלופ רצה את קייטה, אבל הוא גם רצה את פקיר שנה שעברה - וזה היה עוד לפני שידענו מה קייטה הולך לתת.
    בכל מקרה אני לא רואה את זה קורה, אני לא חושב שהם רוצים לבצע העברה בפרופיל גבוה ולא של שחקן הרכב מובהק, אבל אולי הם גם יחשבו שיש כאן הזדמנות, מי יודע.

3. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

שאלה אליכם. בתור אחד שחלון העברות מוצלח עבורו, הוא חלון בו יעזבו ויגיעו 12 שחקנים בסכומים גבוהים שאשכרה יהפכו את ארסנל לרלוונטית, מה יהיה חלון מוצלח עבורכם? מה צריך לקרות בשביל להישאר קבוצה שמתמודדת על כל התארים?

4. Coutinho10 Member

יש שיגידו שלא היינו אמורים באמת להתמודד גם על אליפות וגם על צ'מפיונס העונה בו"ז ולא בטוח שנוכל לעשות את זה גם בעונה הבאה.
    בעיקרון חסר לנו מגן שמאלי עכשיו שמורנו עזב ושוער מחליף אם מיניולה יעזוב. השאלה כבר היא של איכות, האם שאקירי הוא אופציה מספיק טובה אם אחד מהשלישייה נפצע (התשובה היא כנראה שלא), מילנר שמזדקן וקייטה ואוקס עדיין לא מניות בטוחות (השני בגלל הפציעה) יספיקו ?
    בסופו של דבר אין מה לחזק יותר מדי בקבוצה שנתנה עונה על סף המושלמת, מצד שני אתה רואה את הסגל של מנ' סיטי ומבין שמה שהם מעלים מהספסל ומה שאתה מעלה מהספסל זה רמה אחרת.

מניח שרובנו מסכימים שצריך להגיע שחקן התקפה איכותי, גיבויים במקום אלה שיעזבו ואולי בלם (שכנראה לא באמת יגיע).
    בסופו של דבר המצב הזה חדש לכולנו, זאת פעם ראשונה מאז שאני זוכר את עצמי אוהד את הקבוצה הזו שאם לא יגיע רכש בפרופיל גבוה אנחנו ניהיה בסדר עם זה לגמרי.

Clock End Stand אוהב/ת את זה.
  5. oranfu Member

אריקסן שחקן מצוין. הוא ממש לא בלבל של קוטיניו ולא קרוב בכלל. קוטיניו לפני שעזב היה הכי טוב בליגה (אולי הוא לא הראה כושר של הכי טוב בליגה לאורך הרבה זמן, אבל זה מה שהיה בחצי עונה לפני שעזב).

אני לא אבכה אם נביא את אריקסן, אבל זה לא שחקן שילהיב אותי. אני אבל גם לא רואה את זה קורה.

חדשות רעות היום - לאלאנה אמר שהוא נשאר. זה גם חרא כי פשוט אין לו מה לתרום אבל הוא גם יתפוס מקום בסגל של שחקן שאולי כן יכול תרום.

אני זוכר שהיו כאלה שאמרו שסטארידג' לא מספיק טוב. גם בפורומים השונים של אוהדי ליברפול בחו"ל בגדול הדעות היו דיי פסימיות לגביו.
    אני גם אהבתי את הרכש שלו. לא הייתי משוכנע לחלוטין, אבל זה היה ברור שיש לו פוטנציאל. יחד עם זאת, לא נראה לי שמישהו באמת ציפה להתפוצצות הזאת שלו אצלנו. הוא התגלה כשחקן הרבה יותר מגוון ממה שחשבתי.
    חבל מאוד על הפציעות (מוטיב חוזר אצל החלוצים הגדולים שלנו), לדעתי אם היה שומר על כשירות טובה היה יכול להיזכר כאחד הגדולים שלנו. הפינישר הכי טוב שראיתי אצלנו מאז פאולר.

6. Clock End Stand משתמשים של כבוד היכל התהילה

רק שעם הפציעות כולנו ראינו את ההתדרדרות הפיזית שלו. לפרקים היה נראה "כבד" מאוד העונה.

oranfu אוהב/ת את זה.
  7. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

טורס היה פינישר לא פחות גדול לדעתי, אולי אפילו יותר. סטארידג' היה מגוון יותר והייתה לו המון חוצפה בסיומות שלו. אבל שניהם היו פינישרים ברמה עולמית, שמים את הכדור על התפר בין הקורה לרשת, פשוט קילרים. הפציעות הרגו את שניהם בהרבה מובנים אבל סטארידג' לא איבד את הסיומת, אם ילך לקבוצה שתשחק עליו בתור חלוץ סטטי (ההפך המוחלט ממה שקלופ דורש מהחלוץ אצלנו) הוא עדיין יכול להיות חלוץ של 15 שערים בעונה בכיף, אם יישאר כשיר. מאחל לו שימצא את המקום הזה.

לגבי אריקסן זו דעתי ואני מקבל גם כל דעה אחרת. הדיון הוא באמת תאורטי לחלוטין כי זה לא באמת על השולחן בכל אופן.

Coutinho10 אוהב/ת את זה.
  8. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

הבנאדם מלבד כמה היילייטס מרשימים לא רלבנטי לכלום כבר 3 שנים.

יש גבול לכמה סטטי אפשר להיות. עדיין צריך את הרגליים בשביל לשחק. לדעתי אם מישהי תהמר עליו כחלוץ הבכיר שלה בפרמיירליג היא תמצא את עצמה נלחמת על הירידה. להמר על שחקן עם היסטורית רפואית כזו ולהאמין שהוא פתאום יכול לתת "15 שערים בעונה בכיף" זה טירוף.

בעיניי התחנה הבאה מבחינתו צריכה להיות ארה"ב/סין/אחר.

9. oranfu Member

יכול להיות להיט גדול בארה"ב באמת. הוא וירטואוז, מלהיב. יאהבו אותו.

טורס היה חלוץ מצוין (ענק) אבל מבחינת סיומת נטו אני לא חושב שהוא היה ברמה של סטארידג'. אף פעם לא הרגיש לי שלשים את הכדור ברשת זה טבעי לחלוטין עבורו.

10. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

כן. גם לי לא.

11. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

סטארידג' היה פינישר אדיר, חלק מהדעיכה שלו היא גם ביכולת הזאת. עניין של חדות וביטחון שאבדו.

טורס שחקן יותר טוב, מייצר לעצמו מצבים, בשיאו לא היה צריך בכלל תמיכה מהקישור כדי לעשות גול מהתקפה.
    רק סוארז יותר טוב מטורס מהחלוצים שיצא לנו לראות.

Chief scout Barry Hunter and his staff plan two transfer windows ahead at Liverpool, meaning the club are currently scouting players for next summer as opposed to searching for footballers who can join this year.
    It effectively means the club's data-driven model has already earmarked the players Klopp could bring to the club during this summer's transfer window. Extensive and exhaustive work has already been carried out on potential arrivals this window.

הטרנספורמציה שהמועדון הזה עבר....
    זוכרים שהגשנו הצעה על נולברטו סולאנו ברגע האחרון של חלון ינואר לפני כמה שנים?
    את קונופלניקה וההעברה שלו שנפלה?
    כמה בלאגן היה וכמה סדר יש עכשיו.
    כמה שקלופ גדול, אפילו הוא לא היה מצליח להיות הצלחה בליברפול בתנאים כמו שהיו אצלנו פעם.

נערך לאחרונה ב: ‏6/6/19
    oranfu, Coutinho10 ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  12. cheddar Member

ג'ימי הכין ראיון מעניין עם TAA

13. Coutinho10 Member

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

Thu 11th 19:30
    https://d3j2s6hdd6a7rg.cloudfront.net/v2/uploads/media/crest/0001/18/thumb_17124_crest_small.Xxx
    Tranmere Rovers

רק עוד 34 יום.

oranfu אוהב/ת את זה.
  15. Roma מנהלים

רק אני רואה עבירה של ואן דייק? סטרלינג מפתיע בכח שלו בתיקול הראשון.
    בכל מקרה הבלם מספר 1 בעולם ללא ספק. הולנד התברכה בשני בלמים פשוט אדירים. אתמול הארי קיין שותק ונראה אומלל פשוט.

מצב נושא:
הנושא נעול.