ליברפול 2018/19

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏22/7/18.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

כמה ואן דייק מהיר...וואו.

oranfu, Cup of Tea ו-Coutinho10 אוהבים את זה.
  2. Mellow29 Kopite

גם גומז לא פראייר פה.

אבל ואן דייק יוצא מן הכלל. לתת משחק כזה כשאתה סוחב פציעה והיריבים יודעים את זה, פשוט מדהים.
    מעניין איזה תרופות היו רושמים למי שלפני שנה היה מתאר מצב שבו ההגנה שלנו נהדרת ורק חולשה של השלישיה הקדמית מפילה אותנו במשחק גדול.

3. אלעד משתמשים של כבוד היכל התהילה

ואן דייק זה וידיץ' ופרדיננד בגוף אחד.

4. alexshw Member

רק עם מיליון תארים פחות.
    פרדיננד היה בגיל 20 במונדיאל. איפה היה ואן דייק בגיל 20?
    חח לא מזיז לו את קצה הציפורן.

5. Clichy COYG

גם מייקל ג'ורדן לקח טבעת ראשונה בגיל 28, אז מה?

יש עוד דרך אבל מבחינת פוטנציאל הוא לגמרי שם ואפילו קצת יותר, ואני מאלה שחושבים שפרדיננד הוא הבלם הכי טוב שהיה בפרמיירליג.

owen11111 אוהב/ת את זה.
  6. alexshw Member

פרדיננד לקח בגיל 25, אבל פרדיננד היה בלם רציני בפרמייר ליג מגיל 19 בערך.

7. Clichy COYG

ואן דייק לא אשם שהוא נולד במדינה אחרת.

מבחינת קריירה נשפוט את ההולנדי שהוא יפרוש, אבל בסט היכולות שלהם הם מאוד דומים + ואן דייק יותר נוח עם הכדור ואולי קצת מהיר יותר (קשה להשוות). 'לא מזיז לו את קצה הציפורן' זו סתם הגזמה לשם הגזמה.

8. alexshw Member

אז שקודם יביא משהו ממשי ואז נשווה. וידיץ' עשה שינוי מטורף בהגנה ותוך שנה וחצי זה נגמר באליפות.
    ריו כנ"ל וזה הביא אליפות שנה אחרי הרכישה.
    אז אם זה יהיה אותו מקרה יהיה מה להשוות.

9. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

להשוות שחקנים לפי תארים זה טמטום. זה משחק קבוצתי לא אינדיבידואלי, הרי לא חסרות דוגמאות כמו אריק קאנטונה 0 דג'ימי טראורה 1.
    אם מתעקשים לעשות השוואות צריך לפי מבחן העין.
    כרגע זה לא מעניין אותי אז אחסוך את זה מעצמי.

oranfu, golding ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  10. Michael Carrick מנהל כללי מנהל כללי

פרדיננד היה ביונייטד 12 שנה, מתוכן רק שנתיים-שלוש הוא באמת היה בלם ברמה עולמית. עד 2006 הוא נחשב לרכש כושל, לא רק בגלל סיפורי ההשעיה והחוזה, קבוצות כמו מידלסברו היו חוגגות עליו ורוי קין קרע לו את הצורה בראיון הגנוז המפורסם. אז הגיע וידיץ' והייתה להם זוגיות מופלאה בשלוש העונות הגדולות שלנו, ומ-2009 הוא הפך לפצוע כרוני ואיבד מהירות ושוב לא היה בלם מי יודע מה.

modric19 אוהב/ת את זה.
  11. Rushie Member

לא מבין למה אתם ממשיכים לענות לו ברצינות. ש @אלעד ימשיך להטריל אותו, שהוא ימשיך להגיב כמו שהוא מגיב, לנו נשאר לשבת וליהנות.

oranfu, Coutinho10 ו-Mellow29 אוהבים את זה.
  12. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני מעביר לפה כדי לא להרוס את השרשור של צ'לסי.

מייקל אדוארדס בהחלט קשור לכדורגל, אולי אתה מתבלבל עם מייק גורדון או אחת מהחליפות האחרות של FSG. אדוארדס הוא סקאוט במקצוע.

@alexshw בכלל אני מרגיש שיש פה המון בלבול לגבי מה שבאמת קורה בליברפול, במיוחד אלכס מפגין בורות ושוב מדבר בבטחון מלא למרות זאת. אני לא אומר כלום כי זה לא באמת רלוונטי לדיון וזה כל פעם מדהים אותי איך אלכס מצליח להפוך כל שרשור שהוא לא "מנצ'סטר יונייטד 2018" ל"מנצ'סטר יונייטד נגד ליברפול 2018", אבל שימו דברים על דיוקם, המועדון היום עובד שונה ממה שעבד לפני קלופ, מגוחך וזו פשוט בורות להציג את זה כאילו מדובר באותה מערכת מקולקלת בדיוק רק שבמקרה או במזל היא פגעה בול עם קלופ והוא נכנס אליה ומאז הכל בסדר.

אז היה איאן אייר שכבר לא במועדון מזמן, אז היה את ה"טרנספר קומיטי" הידועה לשמצה שעד היום אף אחד לא יודע להגיד מה בדיוק עשתה (כן מאבקי כוח עם רודג'רס\לא מאבקי כוח עם רודג'רס, בלאגן אחד גדול). היום היא כבר לא קיימת ואדוארדס שישב בה קודם לתפקיד שהוא דה פאקטו ספורטינג דיירקטור\DOF\איך שבא לכם לקרוא לזה.

ראיתי פה גם את קלופ מוצג כמינימום פרגוסון ששולט בכל רבד ורבד במועדון ומחליט על הכל לבד, זה מאוד מאוד רחוק מהמציאות, לפחות זו שאנחנו יודעים עליה. היום בדיעבד אפשר להגיד שהיו תאקלים בין רודג'רס להנהלה שלא קיימים בין קלופ להנהלה בעיקר כי קלופ רגיל ואפילו רוצה לעבוד עם עוד כמה מוחות לצידו בעוד שרודג'רס האמין במודל הבריטי הקלאסי שהכל מתחיל ונגמר אצלו.

אני לא מצפה מאוהד יונייטד לדעת איך ליברפול מתנהלת לפרטים, אבל המינימום זה לא להעמיד פנים שאתה כן יודע. אם בשנים האחרונות יש ביקורת על הבעלים וההנהלה היא נטו על עניינים של השקעה כספית (וגם הביקורת הזאת קצת נעלמת, למרות שאני עדיין לא משוכנע). הקרקס הניהולי וקבלת ההחלטות על ידי אנשים שלא מתאימים לכך נגמרו מזמן. אפשר להגיד המון דברים על FSG, דבר אחד אי אפשר לקחת מהם וזה שמהיום שהם הגיעו הם תמיד ניסו לבנות הנהלה כלשהיא שיודעת כדורגל ותקבל את ההחלטות, ולא פחדו לעשות שוב ושוב שינויים גדולים עד שמצאו נוסחאה טובה.

נערך לאחרונה ב: ‏1/10/18
  13. Mellow29 Kopite

מסכים עם המסר הכללי בפסקה האחרונה שלך בנוגע לאנשים שלא עוקבים אבל מתיימרים לדעת בהחלטיות, אבל אני לא בטוח שאתה מדייק במה שקרה לפני כן. ה״טרנספר קומיטי״ קיים גם היום פחות או יותר באותה מתכונת ואותם אנשים (דייב פולואוס, בארי האנטר, איאן אייר עזב ומייקל אדוארדס קודם). כמו אז גם היום, יש סקאוטים וצוות אנליטקה שנותן המלצות, יש אחראי שמנהל את המו״מ ומביא את הקול של ההנהלה לשולחן (אייר/אדוארדס). ההבדל העיקרי הוא שקלופ התרגל לעבוד במודל הזה גם לפני כן, בעוד שרודג׳רס רצה יותר שליטה ולכן זה נתפס כאילו יש שני ראשים מנותקים זה מזה. בדיעבד אנחנו יודעים גם שזה קרה בחלק מהרכישות כמו בנטקה/פירמינו. אפשר גם להגיד שקלופ הציג יותר קבלות כדי לקבל צ׳ק גדול יותר מההנהלה, אבל גם רודג׳רס מעולם לא טען שאין לו זכות וטו על ההעברות.

oranfu ו-Liverpool-Forever אוהבים את זה.
  14. alexshw Member

הכל ביונייטד היה תמיד כושל ובליברפול עובד. המועדון היחיד בעולם שלא זוכה בכלום ומוכר את עצמו כריאל וברסה בהתהוות.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

קצת לא הספקתי לעבור על ההודעות בדיון המחזור, אז כמה רשמים משבת:
    - אליסון בהופעה פנטסטית לדעתי. בשער קצת התבאסתי עליו, הייתה לי תחושה שהוא יכול היה לעשות יותר, אבל זה רק מעיד בעיניי על כמה הציפיות שלי ממנו גבוהות. 2 הצלות של גול בטוח מוויליאן והזאר, דיסטריביושן טוב מאוד. לא זוכר מתי פעם אחרונה שוער שלנו נתן הופעה כזאת במשחק גדול, זה שחקן של מעמדים ולחץ. כיף.
    - ואן דייק מפלצת, גומז נהדר. שרק יישארו כשירים ולדעתי זה ציוות שלא נופל משום ציוות בליגה.
    - ארנולד ורוברטסון במשחק יחסית חלש למה שהתרגלנו מהם, אבל הראשון באיזשהו שלב במשחק התחיל לקחת אחריות, ליזום, לחתוך לאמצע. גם במשחק לא אידיאלי שחקנים שכיף לראות.
    - הקישור. נשפך פה הרבה מלל על הנדרסון וקייטה אינדיבידואלית, וכתבתי את זה גם בדיון המחזור, אבל ההבדל ביניהם הוא הרבה יותר משמעותי מהתרומה/היכולת האישית של כל אחד מהם. דבר ראשון, זה מזיז את וויינאלדום אחורה, עמדה שבאופן מפתיע מאוד הולמת אותו והוא נראה בה מצוין מתחילת העונה. גם שלשום הוא היה טוב לדעתי, ובמחצית השנייה היה אפילו טוב מאוד ודחף קדימה בדריבלים לשטחים מתים, אבל בעמדת הקשר האחורי אנחנו מקבלים שחקן מהיר עם טכניקה ברמה גבוהה מאוד (בהתאם לעמדה הזאת) וזה יתרון טקטי גדול לדעתי. דבר שני, כמו שאמרנו לא פעם במהלך השנתיים האחרונות, הקישור הזה חייב שחקן אחד לפחות שינסה דברים יצירתיים. גם אם האנד פרודקט שלו עדיין לא ברמה שהיינו רוצים - זה מפעיל לחץ על הקישור של היריבה, ונותן קצת יותר חופש ושטח לשחקני ההתקפה. אין לי ספק שהוא צריך לפתוח כמה שיותר משחקים כרגע.
    - השלישייה ההתקפית בעוד הופעה מבאסת, מצד אחד מגיעים להרבה מצבים טובים באיזור הרחבה, ומהצד השני קבלת החלטות/ביצוע ברמה לא מספקת. ממשיך להאמין שזה עניין של זמן עד שיחזרו לחדות.
    - החילופים של קלופ היו מאוחרים מדי, אבל קשה לי לבוא בטענות על כך שהוציא את סלאח. גם צריך להתחשב בלוח הרצחני שלנו, והוא עבד קשה במשחק הזה. שאקירי היה נראה בלחץ מהמעמד אבל הוא קלף טוב מאוד להעלות ומציע מהלכים לא צפויים ואיום ממצבים נייחים.
    - במאקרו תוצאה טובה, הייתי חותם על התיקו הזה לפני המשחק.
    - סטארידג'... אלוהים ישמור. העובדה שבעט את אותה בעיטה בדיוק 3 ימים לפני כן ופגע במשקוף היא מדהימה, רק מראה כמה כל ס"מ בבעיטה הזאת היה מכוון. 4 שערים מתחילת העונה, מתחיל להראות כאילו החדות שלו חוזרת... אני עדיין סקפטי כמה הוא יצליח להישאר כשיר ולתרום ככה בהמשך העונה, אבל אם הוא מצליח לשמור על עצמו, זאת חתיכת תוספת. שונא את המונח הזה אבל כרגע הוא ממש LIKE A NEW SIGNING.
    - עם מי פותחים בנאפולי? כאב ראש רציני. משחק חשוב מאוד אבל בראשון משחק עונה מול סיטי... אין לי תשובה לזה כרגע. שם את מבטחי בקלופ, לדעתי תיקו באיטליה תהיה תוצאה טובה. בראשון אני רוצה נצחון.

Liverpool-Forever ו-oranfu אוהבים את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.