ליברפול 2019/20 - אלופת אנגליה!

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Mellow29, ‏28/7/19.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Rushie Member

בסדר, כשיהיו פציעות ובעונה הבאה הכל יראה הגיוני. השאלה היא מה קורה העונה כשאין פציעות משמעותיות? זה נראה כמו פקק רציני.
    אני אגב לא אומר שזה נכון או לא נכון, פשוט שזו סיטואציה שקלופ העדיף להתחמק ממנה עד עכשיו.
    נראה לי שגם קצת הפלגת פה עם התרחישים שלך, פאביניו מגן ימני? נראה לי שהפעם האחרונה שהוא שיחק שם זה איפשהו בתחילת הקריירה שלו במונאקו. צימיקאס גם כן מגביל את הדקות של מילנר בתור מגן.
    אוקס עולה לפעמים באגפים כשקלופ רוצה שם מישהו שיידע לעשות הגנה, על פניו נראה לי שאוריגי ומינאמינו הם האופציות הראשונות. ומה יקרה אם יבוא איזה סאר?
    וגם הרעיון של ג'ונס כ10 זה רעיון שראיתי רק כאן בפורום ולא משהו שיש לו אחיזה במציאות.
    אם אנחנו מתעלמים רגע מכל מיני תרחישי קיצון ושינויי תפקידים אנחנו מדברים פה על רוטציה של 8 שחקנים על 3 עמדות בקישור.

2. oranfu Member

הוא לא הפליג בכלל. אני חושב שההופעות האחרונות של וויליאמס יטרידו את קלופ אם הוא ייאלץ להשתמש בו.
    לא מצב טוב אם צריך להתחיל להסיט שחקנים מהעמדות שלהם, אבל אם הסטה של פביניו לעמדת הבלם מדוברת כאופציה ריאלית, אז כך גם הסטה לעמדת המגן הימני.
    לדעתי הוא נתן כמה דקות כמגן ימני אצלנו ממש לא מזמן.

הדקות של מילנר אמורות להצטמצם משמעותית, זה ברור וטוב שכך.

אוקס עולה בהתקפה כי אין ממש ברירה. כרגע, מלבד אוריגי אין באמת אופציה לשחקן עם מהירות שיכול לעלות שם.
    מה קורה אם יגיע איזה סאר? אז לכל הפחות יהיה גיבוי טבעי לאגפים אצלנו. אוקס כל פעם שעלה באגף נראה עלוב.

למה ג'ונס כ"10" אין לזה אחיזה במציאות? בנוער הוא שיחק בעמדה הזאת (בין היתר) ונראה לי שמבחינת נתונים ומאפיינים הוא מתאים לעמדה הזאת.
    מה שמפתיע זה שקלופ אשכרה משחק איתו לפעמים קשר מרכזי (ואפילו מאוד מאחורה) כשזה פחות טבעי לו כי הוא שחקן התקפה במהותו.
    באגף אני לא רואה אותו ממש משחק אצל קלופ אבל קשר התקפי\מאחורי חלוץ? נראה לי הגיוני מאוד. הוא מצטרף מצוין להתקפה, יודע להבקיע, יש לו בעיטה טובה ודריבל מצוין על שטח קטן.

אנחנו גם מדברים פה על עונה מאוד מאומצת ובלי הכנה נורמלית. גם בלי פציעות אנחנו סביר שנראה לא מעט רוטציה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אתה מתעקש להגיד 8 שחקנים על 3 עמדות למרות שבפועל זה פשוט לא נכון... לא מבין את הגישה. פאביניו כמגן ימני וג'ונס כ-10 זה אכן הימורים שלי, גם ציינתי את זה בשני המקרים האלה. כמו כן גם הסכמתי שג'ונס ייפגע מזה, כלומר הסכמתי על 1 מתוך ה8 האלה. אבל כל שאר הדברים שכתבתי? מילנר הוא כלבויניק ואני בטוח שהוא יודע שהתפקיד שלו בימינו הוא יותר בחדר ההלבשה מאשר על המגרש, ואוקס שיחק באגף אותה כמות משחקים כמו במרכז כבר בעונה שעברה. תוריד 2 שחקנים מהרוטצייה שלך באוטומט. גם אם נתעלם מהעובדה שפאביניו יהיה בלם 4 (ואני לא כ"כ מבין למה אתה מתעקש לעשות את זה, אבל זורם איתך), מדובר על 6 שחקנים על 3 עמדות. עדיין לא איזה עומס בלתי נלאה על הקישור.

ושוב, לא מבין למה להתעלם מהדקות שהשחקנים האלה יקבלו בעמדות אחרות.

נערך לאחרונה ב: ‏18/9/20
    oranfu אוהב/ת את זה.
  4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אפשר להסתכל אחורה בעונות אצלנו כמה דקות מקבל בלם רביעי. זה תמיד יוצא הרבה.
    העונה תהיה צפופה מתמיד, פאביניו הולך לשחק לא מעט כבלם.

המעמד של מילנר בסגל גרוע, צימיקאס לוקח ממנו דקות שרוברטסון צריך מנוחה ועכשיו מנחיתים על הראש שלו קשר וורלד קלאס (לכאורה) ועוד יש את ג'ונס שאמור לפרוץ. אני לא יודע אם יש טעם שיישאר. בגדול אפשר להשאיר אותו כי לא מרוויחים עליו אם יילך אבל הוא באמת במעמד כזה שהוא יקבל דקות רק אם יש ממש משבר או עומס לא נורמלי.

5. Coutinho10 Member

8/10. אחלה סאר והכל, לא מבין למה להביא גיבוי אפריקאי לאפריקאים האחרים. מה נעשה כשהם יהיו באליפות אפריקה?
    לא ממש מבין את זה אבל בוא נראה שזה קורה קודם כל. זה בטוח עדיף מאשר לא היינו מביאים אף אחד.

6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין איך אליפות אפריקה חזרה לינואר.
    האפריקאים רוצים שהשחקנים שלהם יגיעו לליגות הגדולות לא?
    זה גורם לעסקאות איתם להיות בעייתיות. מה עשינו בזה?
    מה היה רע בשנה שזה התקיים ביוני?

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

ממש לא תופסים מהובר אצלנו או לחוצים מאוד על כסף?
    Exclusive: Wolves set to sign Liverpool defender Ki-Jana Hoever for around £10million

8. alexshw Member

Ki לחוצים על כסף

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

9. oranfu Member

בושה, מוכרים שחקנים צעירים שלא רוצים למכור כי חייבים כסף.

תיאגו עולה 20 מיליון, אבל את ה20 מיליון האלה עדיין צריך להכניס איכשהו.

10. Rushie Member

מה לא נכון? כמו שכתבתי, כשיהיו פציעות הדקות יתפזרו בין הקשרים בצורה יותר יותר ברורה, בין אם בקישור או בעמדות האחרות, אבל כשאין פציעות משמעותיות, ואוקס לא צריך להחליף את סאלח באגף, ופאביניו את מאטיפ בהגנה, ומילנר את טרנט בצד ימין, אז יש לנו 8 קשרים שיחכו לקבל דקות דרך 3 העמדות בקישור.
    אני מבין שאתה אומר שאוקס צריך להיספר גם ברוטציה של הקישור וגם ברוטציה של האגפים, ומילנר גם בקישור וגם במגנים, וככה יהיו להם יותר דקות, על זה עניתי שאם סאר מגיע אז הדקות של אוקס באגף ייאלצו להצטמצם, כנ"ל מילנר שהעונה יש לו את וויליאמס ובעיקר צימיקאס שלא היו בעונה הקודמת, ככה שנראה שאת הדקות שלהם הם יצטרכו לנסות להרוויח שוב מהקישור.
    אתה חושב שמילנר מגיע להיות איזו בובת ראווה בחדר הלבשה? אני לא בטוח, הבנאדם לא נראה קרוב לפרישה ואם היה יודע שלא ישחק פה הוא היה מוצא קבוצה אחרת לשחק בה, אולי אפילו בפרימיירליג.
    אתם אומרים שבלם 4 משחק אצלנו המון אבל לפני כמה ימים כתבו כאן שללוברן היו בעונה שעברה 10 או 13 הופעות או משהו כזה. זה לא כזה הרבה בעונה שכוללת גם ליגת אלופות וגביעים, ככה שעם מספרים כאלה גם פאביניו ימשיך לחפש דקות מהקישור.

ושוב, אני לא בעד או נגד המצב הזה באופן חד משמעי, רק מעלה נקודה לדיון. במיוחד כי הרגשתי כבר בעונה הקודמת שיש שחקנים שלא מרוצים ממעמדם, והקיץ כאילו רק הוספנו עומס.

11. Scouser Member

באסה על הובר. מברוסטר ו-ווילסון ראינו מספיק כדי להביו שהם כנראה לא לרמה שלנו. אבל הובר? כולה בן 18.
    יכול להיות שזה מה שהאיץ את טיאגו.

Sent from my ONEPLUS A5000 using Tapatalk

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Rushie
    אין לי בעיה עם הנקודה לדיון, גם אם אתה חושב שהמצב הזה בעייתי זה לגיטימי. ההבדל בינינו כנראה נובע משני דברים:
    1. מילנר, שלדעתי לגמרי בא להיות בובת ראווה (אם כך אתה רוצה לקרוא לזה), ואפילו מקבל את זה באהבה. אני ממש חושב שהוא כמו עוד מאמן כבר מהרגע שהגיע אלינו, אני גם מנחש שיש לו איזה כיוון כזה לעתיד. יכול להיות שרצה לעבור ללידס וזה לא יצא, ואם לא לשם, למה לא ללמוד עוד קצת מהמאמן הטוב בעולם?
    2. אוקס, אבל פה אנחנו לא ממש חלוקים, כי אני אסכים שהוא נראה לא מבסוט ממעמדו. אני פשוט חושב שהוא לגמרי יוצא מהרוטציה בקישור עם ההגעה של תיאגו.

לגבי סאר, והאמת, לגבי כל מה שאנחנו כותבים פה - נראה שהשבועיים הקרובים הולכים להיות עמוסים. הדיווח על הובר מאוד מפתיע, נראה שההחתמה של תיאגו הכניסה אותנו למוד של ביזנס (בין אם מהכרח כלכלי ובין אם מבחינה פרקטית של שמנו את זה בצד ויש פנאי לעסקים אחרים).

בקיצור, אנחנו בספקולציות עד ה-5 באוקטובר שהחלון ייסגר. יש לך את הובר וברוסטר שהדיווחים עליהם כבר רצים, ווילסון גרויץ' וקאריוס שברור שרוצים למכור, שאקירי ואוקס שנראים לא מבסוטים ממעמדם (ובעייתיים מבחינת כשירות), אוריגי שגם הוא היה נראה בדרך החוצה בתחילת הקיץ. הסגל הזה הולך לעבור שינויים נרחבים בשבועיים הקרובים גם אם לא נחתים עוד אף שחקן. כרגע זה נראה שאנחנו בעניינים וחמים מאוד על סאר.

#התחלנו

oranfu אוהב/ת את זה.
  13. oranfu Member

פירס אומר שהמחיר גבוה יותר מ-10 מיליון.

הסכום טוב, אבל זה שאנחנו נאלצים למכור שחקנים צעירים שלא התכוונו למכור בשביל לממן רכש מעצבן מאוד.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה מסריח קצת אין ספק.
    אבל כנראה שלקלופ גם אין דעה חיובית יותר מדי על ברוסטר והובר.

15. lfcccfcfc Member

איזה עתיד כבר יכול להיות להובר בקבוצה הראשונה כשיש לפניו 2 מגינים ימניים בני 19 ו21 ( כשהאחרון גם אחד המגינים הטובים בעולם)

מצב נושא:
הנושא נעול.