ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. oranfu Member

שאלקה בבעיות כלכליות אדירות עד כמה שידוע לי, הם על סף קריסה כלכלית.

אין לי מושג מה באמת קורה ואם אנחנו משחקים פה פוקר מטורף, אבל חייב להודות שלדעתי קאבאק זה הבלם שאנחנו הכי רוצים והוא באמת מטרה ארוכת טווח שלנו.
    קושרנו אליו חזק בקיץ הקודם, הוא עצמו אמר שהאליל שלו זה ואן-דייק ולפי דיווחים מגרמניה אחרי הפציעה של ואן-דייק אנחנו כבר היינו בשיחות איתו.

לא ממש מכיר אף אחד מהם, את קאבאק ראיתי קצת (כי קושרנו אליו כאמור) ושאלקה היא פשוט קבוצה עלובה. אי אפשר לשפוט אותו כבלם לפי איך שהם משחקים.
    מה שכן אפשר להתרשם, ואת זה אהבתי, שהוא דיי מהיר וחיה פיזית.
    https://pbs.twimg.com/media/EtIyvnyXIAAByx_?format=Xxx&name=medium

נערך לאחרונה ב: ‏1/2/21
  2. Ori8 Member

לא ראיתי שעוברים אותו פה, אבל הסרטון הזה באמת לא עושה איתו חסד. נראה שהוא נכנס לתאקלים בדיפולט פשוט כדי להראות אגרסיביות.
    קשה מאוד לראות שחקן עם סגנון משחק כזה אחרי שהתרגלנו לוירג'יל, שבמקום להיכנס בשחקנים עם הגוף מנקה אותם באלגנטיות כאילו היו ילדים בגן.. הוא נראה בהחלט יהיר כמו לוברן. אולי זה בגלל איך שהוא נראה.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  3. Scouser Member

פתאום אנחנו ב"מירוץ נגד הזמן", כאילו הבעיה שלנו התחילה ביומיים האחרונים ולא באוקטובר. התנהלות ממש עלובה.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  4. alexshw Member

הופרדו ממש טוב מגונדואן.

5. Walkon משתמשים של כבוד היכל התהילה

התנהנלות שמעמידה באור הרבה פחות מחמיא את האסטרטגיה המפורסמת שלנו בשוק ההעברות. אין פה שום דבר מחושב, וכל דבר שיגיע היום היה יכול וצריך להגיע לפני כמה שבועות. למה אז לא ועכשיו כן - אולי פציעות נוספות, אולי קלופ דפק על השולחן, לא יודע. אבל בכמה שבועות האלה איבדנו 8 נקודות בליגה ועפנו מהגביע, ולמרות שהבעיה היותר קשה הייתה מקדימה - עדיין אין לדעת איפה היינו עם בלם אמיתי והנדרסון חזרה בקישור, נניח.

לפחות ינואר המקולל נגמר, ונראה שנזכרנו איך לכבוש שערים.

yakov_y ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה לי שזה קשור לפציעה של מאטיפ ביום חמישי.
    הכתבים אמרו שלא רוצים בלם לפני כן ואז שהשתנה ה STANCE.
    לא רואה איך אין קשר למאטיפ.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
  7. הקופ בישראל Member

קבאק משאלקה עובר כרגע בדיקות רפואית בדרך לחתימה בליברפול

השאלה תמורת 2.5 מיליון יורו + אופציה לרכישה ב30 מיליון יורו בקיץ

(מוסטאפי בדרך לשאלקה)

8. Ori8 Member

אין סיכוי. אם אין כסף לרכש אז אין כסף לרכש. פתאום מפריע להם שעוד שחקן אחד נפצע? אני לא קונה את זה.
    הייתה לי הרגשה שניקח את זה ליום האחרון של החלון מתוך מחשבה שנהיה בעמדה שונה במשא ומתן. לא בטוח שהגישה כלכך רעה. הכתבים לא רלוונטים. גם לפני שטיאגו וז'וטה הגיעו הם אמרו קיץ שקט קיץ שקט קיץ שקט, יאאלה נו.

אם היית מתחיל משא ומתן בתחילת החודש יכול מאוד להיות שהיית נכנס לסחבת של החיים. יודעים שאתה נואש לבלם ובצדק היו מנסים לחנוק את אדוארדס. אולי הגיעו עם רשימה של מועמדים ליום האחרון של החלון כדי לירות על כמה בידיעה שאלו שחקנים שהקבוצות לא יתנגדו למכור? אי אפשר לדעת.

שוב, אשמח מאוד ש-FSG ימכרו אותנו לידיים עשירות מאוד, אבל חובבנים וטיפשים הם כנראה לא.

9. oranfu Member

לא בטוח שזה נכון שהוא כבר עובר מדיקל.

קיקר בכלל אומרים שהתשלום בקיץ יהיה 20 מיליון.

אני לא יודע מה קורה, מניח שנבין יותר מאוחר יותר היום\מחר.
    ויש מצב שידענו בדיוק על מי אנחנו הולכים ואת מי אנחנו רוצים וזה מה שיקרה.
    אבל זה שזה קורה ברגע האחרון זה מחדל. וכמו שגיל רשם, זאת הפציעה של מאטיפ שכנראה הפילה את האסימון. ולא את האסימון של קלופ כי הוא כבר בועות אומר לנו שהוא רוצה רכש.

אין כסף, גם קאבאק לפ הדיווחים עולה לנו 2 מיליון דמי השאלה (עכשיו). זה אדוארדס מוציא פה מים מהסלע אם זה נכון.
    מבחינת הבעלים, כנראה שרק עם הפציעה של מאטיפ נפל האסימון שבלי החתמה של בלם ההכנסות מהאלופות בספק גדול. אנחנו מדברים פה על הפסד של עשרות מיליונים בגבוה.

10. Ori8 Member

בחייך, לפחות בוא נשים את הדברים על השולחן. זו הרי הפרשנות האישית שלך לסיטואציה, וכל פרשנות שלך לסיטואציה תהיה נגד ותסביר לנו כמה הם מביכים וטיפשים והכל הוא פשוט מחדל אחד גדול.

הרי באמת לאף אחד אין קצה של מושג מה היא ההתנהלות. אתה לוקח כמה ציטוטי תסכול של קלופ מהחודש ובונה מזה את הסיפור שמתאים לך.
    אם היינו מביאים עכשיו את אופמקאנו ב-80 אז זה כן תכנון מראש אבל 20 לא? האם רק בלם שהיה מגיע ב-1.1 זו התנהלות מבורכת ונכונה?

FSG אמרו לקלופ לא לא לא אחרי שגומז וואן דייק מתו, אבל אז מאטיפ נפצע והאסימון נפל. הרי בלי מאטיפ זו כבר באמת קטסטרופה. נו ברצינות.. אם אם אין כסף אז אין כסף עד הסוף.

11. oranfu Member

זאת הפרשנות של כל מי שלא עיוור.
    אמרת קלופ לא רוצה רכש.
    קלופ אומר מפורשות לפני שבועות שרוצה רכש - אתה אומר שזה לא נכון כי לא עושה רכש.
    עושים עכשיו רכש - אתה אומר שקלופ פשוט לא רצה עד עכשיו.

בלי מאטיפ אין לך, אפילו בכאילו, בלם בסגל. אתה לא מבין? אתה לא מבין שאם אתה לא מחתים היום מישהו אתה הולך עד סוף העונה לשחק עם הקשרים הפותחים שלך בתור בלמים? אתה לא מבין שזה פוגע בך קשה וגם מסכן מאוד את המקום שלך באלופות? והמקום שלך באלופות שווה לך עשרות רבות של מיליונים בעונה, אתה לא יכול להמר על הכסף הזה.

אתה רוצה להגיד שרק עכשיו קלופ דפק על השולחן? שיהיה. השורה התחתונה שעד עכשיו לא היה אור ירוק לעשות החתמות למרות שקלופ כבר שבועות אומר שהוא רוצה רכש.

אתה חושב שזאת התנהלות רצינית להגיע לשעות האחרונות כשאתה יודע שאתה חייב בלם כבר מאוקטובר?
    לא ציפיתי לבלם ב80 מיליון, אף אחד לא מבקש את זה. אבל החתמות כמו שאנחנו מדווחים שעובדים עליהן היום - כן. אי אפשר היה לעשות את זה לפני שבועיים?

LFC-Gerrard1 אוהב/ת את זה.
  12. Ori8 Member

מי אמר שקלופ לא רצה עד עכשיו? למה אתה דוחף לי מילים שלא אמרתי למקלדת?
    אמרתי כל הזמן שאני מצפה ממנו לדפוק על השולחן ולצאת ולדבר על זה בתקשורת. אז אמרתם לי שהוא בחיים לא יעשה את זה. אז א' שמחתי מאוד שהוא עשה את זה.

אתה לא שם לב שכל מי שלא רואה מה שאתה רואה זוכה לכינוי עיוור? מי שלא רואה שהנדרסון זבל - עיוור, מי שלא רואה שווינאלדום זבל - עיוור, מי שלא רואה ש(הכנס שם גנרי) גיס חמישי - עיוור. זו הלוגיקה הרי. אי אפשר לחשוב אחרת, אפשר להיות עיוור.

אני לא יודע מה היה אפשר לעשות לפני שבועיים ומה השתנה עכשיו. עדיין לא ניהלתי מועדון כדורגל שבא לעשות רכש בעשרות מיליוני פאונדים. אני יכול להניח שלמרות מה שאתה חושב, לא מדובר בחבורה של חובבנים טיפשים שעובדת בכפר גלים אלא באנשים קצת יותר רציניים, שבשנים האחרונות עשו לא מעט רכישות לא רעות וגם למדו מהטעויות של עצמם וברוך השם היו לא מעט.

אני לגמרי מצליח לראות הגיון גם בלחכות ליום האחרון של החלון בשביל להעמיד את הקבוצות המוכרות בעמדה קצת פחות נוחה, בהחלט. אם אתה לא מסוגל להסתכל על אפשרות כזאת כאופציה, מה אני אגיד..

הפציעה של ואן דייק על הזין שלהם, הפציעה של גומז על הזין שלהם, הפציעה של פאביניו על הזין שלהם, אבל מאטיפ? די, זה הקש ששבר את הנרי. הוא לא היה מסוגל לראות גם את ווינאלדום הולך לשחק בלם. אמר עד לפה.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נראה שזה קורה.

14. oranfu Member

השאלה בלי התחייבות בכלל לרכישה. אדוארדס גאון בחיי.
    תקציב של סקסציה נס ציונה יש לנו.

Liverpool-Forever ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מצב נושא:
הנושא נעול.