ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Ori8 Member

קלופ לא דיבר על כסף אבל. הוא אמר שאם לא היו לנו בעיות והיינו בעונה רגילה (מן הסתם התכוון לכמות הפציעות החריגה), לא היינו ניגשים אליהם בכלל.

שוב, כל סיטואציה אפשר לנתח בכוח לכאן ולכאן. זה באמת נראה כאילו אין סנריו אחד שלא תיקח בשביל להתנגח במועדון.

אם היה מדווח שקבוצה אחרת הציעה 23 מיליון על הקרואטי היית חושב שזה חרטא ואנחנו רק משחקים בקקי והם עושים הצגות לאוהדים שלהם? אי אפשר לדעת כלום.

בנוגע לקבאק אני לא רואה את מה שאתה רואה. הוא גם לא כלכך גבוה שזה מבאס ומשחק הראש שלו נראה די חלש.
    ובתכלס? אם מדובר בפוטנציאל כזה רציני אין שום סרט בעולם לעסקה כזאת. היא ממש הזייה מבחינת שאלקה. אני לא מצליח להבין אותה.

2. yakov_y YNWA

@alexshw
    הלוואי שיילך אבל אין ספסל בחלק הקדמי, מעבר לאפס תרומה של הספסל ההתקפי (באמת אפס תרומה מספרית, תבדקו) אין מספיק שחקני התקפה בסגל לאור הפציעות האחרונות.
    תוסיפו את הפצוע הלאומי שעובר מתחת לראדר, צ׳מברליין וגם שאקירי עוד מעט ייפצע ואז מי יפתח באגף ?

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  3. alexshw Member

אם ז'וטה חוזר בקרוב אז סבבה, גם ג'ונס יכול להחליף בעמדות האלה, יש את שאקירי ואפילו אוריגי במצבו לדעתי לא חילוש על פני היפני.

4. oranfu Member

מדהים אותי אורי איך אתה פשוט רואה דברים הפוך לחלוטין.

אם קבוצה אחרת היתה מדווחת שמציעה לא הייתי מסיק בהכרח כלום, כי אני לא מכיר. אותנו אני מכיר.

לגבי קאבאק, הוא לא גבוה אבל אני לא יודע מה אתה ראית. הוא אגרסיבי בגישה לכדור, הוא חזק בכדורי גובה.
    יש לו גם מהירות טובה והוא משחק בסדר גמור עם הרגליים. לא ואן-דייק, אבל לפחות לפחות ברמה של מאטיפ.
    את הנתונים יש לו ממה שאני ראיתי. השאלה כמה הראש מוברג כמו שצריך ואיך הוא יתאקלם.

נותן להם את מינאמינו האמת. מעדיף שג'ונס יקבל דקות ולא מינאמינו.
    מעדיף גם שמישהו מהנוער יקבל דקות ולא מינאמינו.
    אולי אם יהיה שם סביר נוכל לקבל עליו הצעות בקיץ.

5. alexshw Member

צעד אחד לפני HERE WE GO

6. oranfu Member

קשקשן. הולך אחרי הידיעות של אחרים.
    יש לו קאץ' פרייז אז מתייחסים אליו.

קאבאק רשמי.

7. k_700 Member

אשכרה אין דד ווד בטופ 6 שסאותהמפטון לא התעניינה בו ביומיים האחרונים.
    חבל שג׳ונס לא כשיר היינו אולי דוחפים להם אותו.

8. oranfu Member

שמועות שמאטיפ גמר את העונה.
    לא שזה כזה משנה\מפתיע.

רשמי.

שלושת הבלמים הבכירים (היחידים) של המועדון נפצעים ל6+ חודשים כל אחד במהלך העונה. תקדים?
    2 סיימו את העונה באוקטובר ואחד בינואר. בטוח תקדים.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/21
  9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

לא יאומן.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

זה חרא גדול עם מאטיפ. די מקלקל את הערב.
    לא בניתי עליו לעוד 17 משחקי ליגה אבל נגיד 8-10 מהם.
    המצב בלתי נתפס בבלמים, לעקוף את סיטי במצב כזה זאת סנסציה בלתי רגילה.
    קאבאק זה חירום כדי לחזק מעמד בטופ 4.
    מקווה שעד סוף העונה, פרט לרביעי, נראה תמיד 2 מבין קאבאק פאביניו והנדרסון כבלמים.

לא תופס ממינאמינו בכלל...אבל למה לתת אותו? שאקירי הרי יכול מחר לסיים את העונה. צמברליין גם. אוריגי נתן 0 תפוקה העונה. למה לתת? צריך להחזיר קצת כסף אחרי שהוצאנו 3 מיליון הערב?
    המצב בהתקפה גם מדאיג. הייתי מחזיר את אליוט אם מתעקשים לתת את מינאמינו.

נערך לאחרונה ב: ‏2/2/21
    oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  11. Scouser Member

יצאנו לעונה עם 3 בלמים, וכולם סיימו את העונה כבר. מטורף.
    מאמין שההיררכיה בהגנה תהיה פאביניו - קבאק - דיוויס - הנדרסון. למרות שהנדרסון היה לא רע בכלל, אשכרה הוא כבר כמה משחקים בלם ואני לא זוכר טעות שלו - ועוד במשחקים קשים.

לדעתי קלופ ויתר כבר על מינאמינו, ההשאלה לסוטון זה כדי לשפר את הערך שלו. האזנהוטל משחק במערך שיותר מתאים ליפני - 2 חלוצים כמו בזלצבורג, אם יש מקום שהוא יכול להתבלט זה שם. אוריגי בערך ברמה שלו, נקווה שג'וטה יחזור בקרוב ושאקירי יהיה כשיר.
    אגב שאקירי - אני עדיין בהלם מהפס שלו לסלאח מול ווסטהאם. רמת איכות של וורלד קלאס, הוא רחוק מלהיות שחקן מושלם אבל הטכניקה שלו לבדה שווה מקום ברוטציה אצלנו. גם בסיבוב הראשון הוא ניצח לנו את ווסטהאם עם הפס לג'וטה, לגמרי מרגיש לי שפספסנו אותו.

12. Sturridge Member

רק מזכיר ששני אלה היו בלמים בקאמפ נואו וניצחו. בעשרה שחקנים.
    אז הכל אפשרי.

13. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

מאטיפ זה פסיכי לגמרי, לא מעכל את זה עדיין. נכון הוא לא הצליח להשלים רצף כבר לא יודע כמה זמן, אבל כשהוא כן עולה אתה יודע שהוא באנקר. גם במחצית הראשונה נגד טוטנהאם היו לו 2 תיקולים אדירים על סון במצבים טובים ברחבה, זאת מכה. סביר מאוד גם שהוא שיחק את משחקו האחרון במדים שלנו.
    סיטואציה חסרת תקדים, אם נצליח לדגדג את סיטי העונה זה נס ועבודת אימון משוגעת של קלופ.

פאביניו נשאר הבלם הבכיר, קאבאק כנראה יהיה לצידו ברוב הזמן. מהמעט שראיתי מהאחרון זה נראה שיש לו תכונות שיעבדו טוב עם פאביניו וישלימו אותו, אבל אני בכלל לא בטוח לגביו באופן כללי. נראה לי גם כן שחקן אובר-אגרסיבי בשביל לפצות על קריאת משחק פחות טובה. אבל זה מבוסס על כמעט כלום.

מעריך שפאביניו ינוח נגד ברייטון גם אם בדיוק חזר לכשירות, מה נראה מחר? הנדו-פיליפס שוב או שייתן לקאבאק משחק התאקלמות?

לגבי מינאמינו, תעלומה. כרגע נראה שאוקס-שאקירי-אוריגי מעליו ברוטציה ועדיין לא הייתי ממהר להשאיל אותו.

במשחק נתון? הכל אפשרי. תאורטית אנחנו יכולים לנצח את סיטי עם הנדו-פיליפס כבלמים גם במשחק נתון (אם כי מאוד לא סביר). אבל לאורך 17 משחקים שנותרו לעונה הזאת לצבור מספיק נקודות עם מצבת בלמים שכוללת קשר אחורי, בלם חדש בן 21, בלם חדש מהצ׳מפיונשיפ וקשר 50/50 שכמעט ולא שיחק בחייו בחוליית הגנה?
    זה יהיה בגדר נס, הישג ספורטיבי מדהים.

14. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

לדעתי מחר כמעט בטוח הנדרסון-פיליפס, וזה בלית ברירה כי המשחק הזה רע לפיליפס, ברייטון משחקת המון על הרגל וכדורי עומק.
    הלוואי וקאבאק/דיוויס מוכנים כבר ויוכלו לעלות ליד הנדרסון.

oranfu ו-Scouser Tommy אוהבים את זה.
  15. avdz7 Member

מסכים. בלונג ראן זה הרבה יותר קשה מאשר באיזה משחק נתון.
    מה שכן, ה"נס" הזה זה משהו שקלופ בהחלט מסוגל לצלוח.
    הבעיה שכרגע, גם אם יצליח להחזיר את ליברפול למסלול הנצחונות, אני לא מצליח לראות מעידה של סיטי. הפער כרגע ביניכם הוא 4 עם פוטנציאל ל7. עם הכושר הנוכחי של סיטי אני לא רואה שיהיו לכם יותר מדי הזדמנויות לצמצם.
    המשחק בשבוע הבא יכול להיות נקודת המפנה.. הולך להיות מעניין.

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.