ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. South Boy Member

לא יודע לקשר בין היכולת שלהם לבין אורח החיים שלהם אבל אליסון חזר ממחלה, אני לא יודע איזה מחלה אבל זה מעיד יותר על מצב הסגל שלנו שככה דוחקים בשחקנים לחזור מהיעדרויות מאשר על אורח החיים של אליסון. למרות שהיום הוא נראה כאילו היה לו ורטיגו הוא עדיין זכאי מחמת הספק.
    לגבי פירמינו אין לי הסבר, פשוט בלאי מוקדם ומואץ של שחקן שצריך לומר את זה - למשוך עליו הצעה טובה יהיה הדבר הכי טוב שנוכל להוציא ממנו, במיוחד אם אנחנו רוצים לעשות רכש בחלון הבא תחת בורד של גרזנים.

oranfu אוהב/ת את זה.
  2. oranfu Member

פירמינו בן 29, לא היתה לו מנוחה כבר כמה שנים והוא שחקן שעבד נון-סטופ על הדשא. הוא פשוט גמור פיזית.
    להיפך, כל מה שיודעים עליו זה שהבחור מקצוען ברמה גבוהה, זה מה שבכלל הביא אותו לאירופה מלכתחילה.
    לגבי אליסון, זאת הגזמה. טעה היום בגדול, הוא שוער שלוקח סיכונים. אני לא רואה מה הקשר למקצוענות. זה שהמשיכו למסור לו שוב ושוב ולא נתנו לו אופציות מסירה, זה על הקבוצה. הוא היה צריך להעיף, אבל זה לא המשחק שלנו.

לוקאס לא היה מקצוען?
    חרא שחקן, אבל מקצוען.

על מי אפשר לסמוך? על אנגלים? תראה גריליש, תיזכר ברוני.

3. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

למה רוני לא מקצוען? קרע את התחת, הפך לכוכב והמשיך לקרוע את התחת.

פירמינו נראה כמו חרא, אין אחריות אישית? אתה יודע שאתה משחק זבל, תתאמן יותר קשה? תשנה משהו? מה זה?
    אני מדבר על המסירות הפשוטות, לא על גולים בישולים. זה מוגזם.

אתה עושה הנחה לאליסון.
    המסירות שלו לא מדוייקות המון פעמים. זה פשוט לא נגמר בגולים. הוא ממש משחק באש והרבה פעמים הוא לא מדויק.
    הוא נפצע המון...כמה אתה רואה שוערים נפצעים בכמות שהוא נפצע? מי אשם בזה?

4. alexshw Member

רוני לא היה מופת למקצוענות. הוא היה מאבד מהר מדי את הכושר גם מפציעה קטנה. הוא לא ידע לשמור מספיק טוב על גופו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

5. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

עבד קשה על המגרש. שרף קילומטרים גם אחרי שקיבל הכרה בתור סופר סטאר וחוזים שמנים.
    איפה הוא ואיפה פירמינו שנראה כמו חרא כבר שנה ומעלה ואין שום כיוון לשינוי?
    אני לא מדבר על יכולת שימו לב, אני מדבר על השקעה, על המסירות הפשוטות.
    על אחת כמה וכמה כשפירמינו לא פוגע בשערים/בישולים, חייב לאכול את הדשא וכן לעשות נכון את הדברים הפשוטים. רוני לא היה צריך לפצות על חוסר בתפוקה בכלל.

6. alexshw Member

ברור שהוא לא היה אלירן עטר. אבל שוב היו לו בעיות של אובדן כושר גופני מסתם פציעה. בגיל 28 הוא כבר היה די גופה. איבד את רוב עוצמתו.

Sent from my SM-G973F using Tapatalk

7. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בגיל 28, אחרי 12 שנים בטופ בעבודה קשה בלי הפסקה.
    תן את הקונטקסט. זה לא בן 28 רגיל.

8. Clichy COYG

חשוב לציין שרוני התחיל ברמות הגבוהות ממש מוקדם, לא פוסל שהיה לזה חלק בשחיקה הפיזית המוקדמת (כמו טורס, ססק ו-ווילשיר הפציע).

9. alexshw Member

אני לא חולק על זה שהקריירה שלו גדולה, שכל אחד חולם. היה לו גם כישרון נדיר והיו לו עוצמות אדירות כבר מגיל 16.
    הוא לא היה חובבן, אבל בגישה יותר מקצוענית יכל להחזיק את גופו תקופה יותר ארוכה.

10. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אולי...אשמח לשמוע על דוגמאות לשחקנים ששיחקו בוגרים בגיל 16 והסטייל שלהם הוא כזה שגם נותן שערים גם בישולים גם יריקת דם על המגרש משחק לחץ הגנה משחקים בתפקידי אגף ולא רק בחוד והמשיכו ככה עד גילאי 30+.
    אני לא מצליח לחשוב על אחד כזה אבל בסדר.

עכשיו בהקשר של פירמינו מה ביקשתי? נעלם לו משחק הלחץ, מת לראות נתון על הקילומטרז' שלו...לדעתי ירד קיצונית. ספרינטים במשחקים? לדעתי ירד קיצונית. מהירות שיא? לדעתי ירדה קיצונית. בווסטהאם שלחו אותו לכדור הוא נראה איטי בטירוף. הוא לא היה ככה.
    מה ההסבר לירידה פיזית כזאת קיצונית בגיל שלו?
    אליסון חוזר עם כרס לפתיחת עונות, נפצע בתחילתן על מתיחות שריר. נפצע אחר כך שוב. מכירים שוער עם יותר פציעות ממנו?
    שניהם הביאו אלופות, הביאו אליפות. אבל יש פה שאלות שצריכות להישאל.

11. alexshw Member

גיגס דוגמא קלאסית של שמירה קנאית על הגוף. רונאלדו זה נדוש כבר להזכיר.

12. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

בסדר גם סלאח מקצוען מושלם.
    לא ביקשתי רונאלדו לא סלאח, לא קאוט.
    ביקשתי מקצוענות. להראות ככה שנה בפער כזה גדול מהשנה שלפניה, מעיד על משהו גרוע מאוד.

13. alexshw Member

לא חולק עליך. זה מתאים לברזילאים פשוט.

Liverpool-Forever אוהב/ת את זה.
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

גיל, אני חושב שאתה משליך את היכולת על דברים שאין לך הוכחה אליהם וזה קצת לא הוגן. מילא אליסון עם הכרס (למרות שגם כאן אני ממש לא בטוח שאתה צודק אבל זורם איתך), אבל פירמינו? איזו אינדיקציה יש לך שהבנאדם לא מקצוען? הרבה הרבה יותר סביר שיש פה ירידת מתח מנטלית, ירידה בביטחון, גם היום לפרקים הוא פתאום נראה כאילו הוא מתעורר ואז נכבה שוב. כשהוא מופיע פעם ב-3 או 4 משחקים אז מה? פתאום הוא כן מקצוען?

אליסון היום זה כאב לב. אני חושב שגם איתו אתה קיצוני, כמה פעמים הוא איבד כדור בצורה כזאת רשלנית כמו היום? אולי עוד פעמיים בכל הקריירה בליברפול. אחד מול לסטר נדמה לי בעונה הראשונה ופרגנתי בעוד אחד למרות שאני לא זוכר עוד. כן היו איבודים, ברור, זה חלק מהמחיר כשאתה משחק עם השוער. כל מאמן שמשחק ככה יגיד לך את זה. אבל יש איבודים ויש איבודים, היום זה היה משהו מאוד לא אופייני. גם הגול של פודן שעלה לו מעל הראש זה גול שהוא עוצר 8 או 9 מתוך 10 פעמים. אתה בעצמך אומר את זה, לא הולך לנו העונה בקטנות, זה עוד קטנה... שאליסון ייתן את המשחק ביי פאר הכי גרוע שלו אצלנו דווקא מול סיטי דווקא באנפילד?

ושוב אני חייב להדגיש את עניין הקהל. זה לא תירוץ וצריך לדעת להתגבר על זה, אבל אין מצב שערב כזה קורה אפילו רק עם 10 אלף באנפילד. מדכא.

15. oranfu Member

רוני היה מעשן ושותה, חוגג עם זונות בלילות. היה רחוק מלהיות מופת למקצוענות.

מה זה "להתאמן חזק יותר"? אתה באמת חושב שהבעיה של פירמינו זה שהוא לא מתאמן מספיק חזק?

לגבי אליסון, זה שהוא מפספס לפעמים מסירות זה הופך אותו ללא מקצוען?

Scouser Tommy אוהב/ת את זה.
מצב נושא:
הנושא נעול.