ליברפול 2020/2021- לא מגנים על התואר, תוקפים אותו שוב

הנושא בפורום 'פורום כדורגל אנגלי' פורסם ע"י Rushie, ‏27/10/20.

מצב נושא:
הנושא נעול.
  1. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אליסון הרבה פעמים מפספס במסירות, פשוט אנחנו ניצלים. במיוחד עם ואן דייק הוא היה מכסה על שטויות כאלה.
    בהקשר המקצוענות של אליסון, אני מדבר על זה שאני רואה באינסטגרם שלו ברביקיו בזמן שאצל סלאח אני רואה חדר כושר ואז גם יש כרס. אני מדבר על כמות פציעות קיצונית לשוער. מה הסיבה? אני שואל.
    פירמינו מסריח שנה, מה זה? מה ההסבר? תגידו לי אתם איך שחקן יורד בספרינטים, בקילומטרז', במשחק הלחץ, מסירות פשוטות הולכות עקום, בעונת אליפות כשקורעים את הליגה בקושי כבש באנפילד. מה ההסבר? הרי הוא נהיה שחקן מפתח אצלנו כי רץ המון, עשה לחץ מצוין, איפה זה נעלם?

רוני נותן עבודה קבועה במגרש. איפה הוא ואיפה פירמינו? בושה להשוות בכלל. שיעשה מה שהוא רוצה מחוץ למגרש כשעל המגרש הוא נראה ככה.

2. Scouser Member

לא לקחתי הפסד כל כך קשה מאז קייב לדעתי. פשוט זוועה, הרגשה שכל הקבוצה מתמוטטת.
    אליסון עם הופעה בזיונית. ארנולד היה טוב התקפית אבל הגנתית? סטרלינג עבר אותו פעמיים כאילו הוא אוויר וזה נגמר בפנדל וגול. וינאלדום תקע את המשחק, מילנר לא לרמות האלו ממזמן (חילוף מזוויע של קלופ) ולא צריך לראות דקות עם כל האהבה אליו. פודן, סטרלינג וגונדואן התעללו בנו לחלוטין.
    הגעתי למצב שאני מרוצה אם פירמינו לא מאבד את הכדור, עד כדי כך המצב גרוע אצלו, כל גול שלו זה כמו לידה. כשמדברים על ריענון סגל אז להחליף את פירמינו זה דוגמה קלאסית לכך.
    מאטיפ (לא כדורגלן), אדריאן, צ'מברליין, קייטה (לא כדורגלן מקצועני 2), אוריגי, פירמינו, מילנר, וינאלדום (יעזוב בכל מקרה). את כל אלה צריך להחליף. עם ההנהלה שלנו, יהיה נס אם נחליף חצי מהם.

3. oranfu Member

א - מה לעזאזל אתה עושה באינסטגרם??
    ב - היו לו 3 פציעות עד כמה שזכור לי (כי שבוע שעבר הסתבר שזאת מחלה) ואחת מהן היא מכה שקיבל באימון. זה לא טוב, אבל מפה ועד בעיה במקצוענות עוד יש מרחק.
    ג - פירמינו לדעתי גמור פיזית, גמור לגמרי. למה שאני אטיל ספק במקצוענות שלו ובכמה שהוא רוצה אחרי שנים שהוא היה חמור עבודה? זה לא יותר הגיוני שהוא פשוט שחוק בגיל יחסית מתקדם אחרי כדורגל ברמות הכי גבוהות נון-סטופ במשך שנים?

רוני בגיל של פירמינו כבר היה שחקן עבר כמה שזכור לי.
    אתה לא יכול להתלונן על מקצוענות ואז להגיד שלא איכפת לך מה עושה מחוץ למגרש.
    זה שרוני היה מפלצת פיזית שגם שיחקה כמו פסיכי על הדשא למרות שהיה שותה ומעשן זה לא אומר שהיה מקצוען.

4. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

@Scouser
    אתה חייב להשיג טופ 4 קודם כל לפני שאתה חושב מי למכור.
    אם כבר עכשיו השעו הארכות חוזים לואן דייק, אליסון, סלאח ופאביניו, מה יהיה אם לא יהיה כסף של צ'מפיונס?

@oranfu
    מעבירים את ההודעות אינסטגרם שלהם לטוויטר כשיש משהו מעניין.

לא אכפת לי מה השחקן עושה מחוץ למגרש, אכפת לי אם הוא שומר על רמת מאמץ גבוהה במגרש. זה המקצוענות מבחינתי.
    אם פירמינו עבר מספרינטים לג'וגינג, זאת הבעיה שלי. מה עושה מחוץ למגרש? לא היה אכפת לי ב2018, אכפת לי ב2020 2021.

רוני מגיל 16 משחק ברמות גבוהות. מה פירמינו עשה לפני קלופ?
    פירמינו לא שחקן עם יכולות טכניות קרובות לרמה של רוני, הוא חייב לתת את האקסטרה מבחינת ריצות,מאמץ,השקעה כי יש לו פחות מהיתר.

5. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני לא מבין יש לך איזה נתון לתת שתומך במה שאתה אומר? אתה ממש בטוח שהוא ירד בכל הנתונים האלה. בוא תראה איפה. אני חיפשתי ולא מצאתי את זה אגב, אז למה להתיימר לדעת משהו? כי לפי התחושה שלך זה ככה?

והמשפט האחרון זה בכלל סתירה לוגית אחת גדולה. אם שחקן מנהל סגנון חיים X, נותן 3 עונות כמו שפירמינו נתן, ממשיך באותו סגנון חיים X, והיכולת יורדת - אז זה בגלל מה שנשאר קבוע בסיטואציה? אלא אם אתה טוען להתרופפות על סמך פוסטים באינסטגרם. נו בחייאת גיל זה לא רציני.

אני מסכים שיש פה ירידה חדה ביכולת שלו, מה אני אגיד לך, לא ראיתי חוסר מאמץ או השקעה. סתם כאנקדוטה הנתונים שכן מצאתי הראו 4 מסירות יותר פר משחק העונה מאשר בעונה שעברה, אותה כמות interceptions כמו בעונה שעברה (בכמעט חצי מהמשחקים), אותה כמו תיקולים פר משחק. לא מעידות אבל חוסר מעורבות או השקעה. זה לא נתוני ריצה אבל זה מה שאני מצאתי.

אגב,
    קרטיס ג'ונס. הילד ענק. לא ברור לי בכלל למה הוחלף, היה הכי טוב על המגרש, הוא ממש מנהיג בוייב ובתנועה על המגרש. תיאגו היה גרוע היום, המשחק הכי חלש שלו אצלנו... אבל לא יכול שלא לחשוב שהשניים האלה יכולים לפתח יופי של הבנה. בשלב הזה אם אני בוחר את ה-11 הראשונים שלי הלאה זה אליסון, טרנט, אנדי, קאבאק/דייויס, הנדרסון, פאביניו, תיאגו, קרטיס, שאקירי, סלאח, מאנה. תיאגו ופאביניו קישור אחורי, ג'ונס מאחורי סלאח, מאנה שמאל שאקירי ימין. לפחות עד שג'וטה חוזר. תן לבובי 2-3 משחקים בחוץ לעלות מהספסל, הוא גם יודע לתת אימפקט כמחליף.

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/21
  6. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

אני רואה בעין שהוא עושה ג'וגינג במקום ספרינטים.
    לא יודע איפה הנתונים אין לי נתונים.

כששחקן נותן מאמץ על המגרש, לא אכפת לי מה הוא עושה מחוץ למגרש.
    כשהוא לא מתאמץ, אכפת לי מה קורה מחוץ למגרש.
    מה לא הגיוני בזה?

יש ירידה חדה ואף אחד מכם בינתיים לא נותן לי הסבר אחר.

אני חד משמעית רואה חוסר מאמץ.
    יש משחקים שהוא עושה ג'וגינג כשעוקפים אותו.

7. oranfu Member

אני גם עוקב בטוויטר, לא רואה שמעלים ברביקיו. אמרת שמעלים דברים מעניינים...

מקצוען זה איזה אורח חיים הוא מנהל. רוני לא היה מקצוען, לא משנה כמה רץ על הדשא.

אני שואל שוב - אתה באמת חושב שפשוט לא בא לו יותר שהוא בקושי זז על הדשא? מאז שהגיע הוא לא הפסיק לעבוד קשה על הדשא, 90 דקות אחרי 90 דקות, כל משחק, עונה אחרי עונה. אז יותר הגיוני לך שהוא פשוט הפסיק להתאמץ מאשר שהוא גמור פיזית?

מה זה לא נותנים הסבר אחר? אני נותן לך. אני חושב שפיזית הוא סחוט לגמרי. גם מאנה נראה לי סחוט לגמרי פיזית, אבל אצלו זה פחות קיצוני.
    סחטנו את השחקנים האלה עד קצה גבול היכולת שלהם שנים.

8. Liverpool-Forever משתמשים של כבוד היכל התהילה

איך גמור פיזית?
    רוברטסון מאנה סלאח לא נותנים 90 דקות ריצות כל עונה?
    לא הבנתי מה קרה לפירמינו דווקא.

למה הוא גמור פיזית בגיל כזה? מה זה אומר אם הוא גמור פיזית? איך הגיע למצב הזה?

9. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

סחוט פיזית, סחוט מנטלית, ירידת מתח מנטלית אחרי 3 עונות מדהימות, דיכאון בגלל הקורונה, קשה לו יותר לייצר מוטבציה בלי אוהדים, גופנית הוא חווה הידרדרות באופן גנטי יותר מוקדם (אנדי בכלל צעיר מהשלישייה ב3 שנים אז לא רלוונטי). לדעתי כל אלה סיבות יותר הגיוניות ממה שאתה נותן, שפשוט בוקר אחד התעורר פירמינו והחליט שהוא לא מקצוען יותר. שהוא לא משקיע. ואנחנו הרי מדברים על מה אנחנו רואים בעין/מנתחים מהבטן אז נראה לי שכל הסיבות האלה סבירות בדיוק כמו הסיבה שלך.

Ori8 ו-oranfu אוהבים את זה.
  10. oranfu Member

כולם בנויים אותו דבר?

איך הגיע למצב הזה? הוא משחק נון סטופ 90 דקות כל משחק במשך שנים בקבוצה אולי הכי אינטנסיבית באירופה.

יש מכונות כמו זלאטן ורונאלדו, ויש שחקנים כמו אואן.
    ושוב,גם רוני בגיל של פירמינו כבר היה גמור פיזית.

11. Scouser Member

צריך להבדיל בין להיות גמור פיזית, כלומר להיות איטי וכבד, לבין להיות רשלן בכל פעולה בערך. לא רק שפירמינו איטי וכבד, אלא גם המסירות שלו חלשות ולא מדויקות, קבלת ההחלטות רעה, וזה דברים שלא קשורים לפיזיות. גם מילנר איטי וכבד אבל כשהוא מוסר אז הכדור בדרך כלל מגיע ליעד.
    פירמינו כרגע אחד החלוצים החלשים בפרמיירליג.

12. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נו ו? זה מעיד בהכרח על זריקת זין? זה הסבר שלכם. הסגנון משחק של פירמינו זה לשחק על הקצה, זה מה שהופך אותו לפירמינו, כשהוא חלש ככה אז זה רשלנות, כשהוא טוב זה גאונות. כשזה רשלנות ההסבר הוא לא דווקא זריקת זין או חוסר אכפתיות או חוסר מקצוענות, זאת כבר פרשנות שלכם.

שוב חוזר, מישהו רוצה להוכיח את הטענה שלו, שיביא נתונים שבובי רץ פחות העונה או נותן פחות ספרינטים העונה בהשוואה לעונות קודמות. אם אתם כבר שם אגב מעניין לבדוק גם את הקילומטראז' של סלאח ומאנה.

13. oranfu Member

פירמינו מזעזע. רק שאני לא חושב שזה קשור למקצוענות.
    ואגב, זה שהוא גמור פיזית כן יכול להסביר למה הוא לא מצליח לעשות פעולות כמו בנאדם - אין לו כח. מהיר לו מדי, קשוח לו מדי, אין לו אוויר, אין לו מרץ.

זה נכון לרוב השחקנים שלנו, אצלו זה פשוט קיצוני מאוד.
    אני משוכנע שגם טרנט ומאנה סחוטים פיזית. פשוט הם לא נראים לי גמורים כשחקנים ברמת הגבוהות בניגוד לפירמינו שבפירוש הוא אחד החלוצים הגרועים בליגה.

אנחנו פחות חדים, פחות מהירים, פחות מתנפלים.
    יש כל מיני סיבות, לא חושב שזה קשור למקצוענות. השחקנים האלה נתנו שנתיים מטורפות,פתאום הם לא מקצוענים?

נערך לאחרונה ב: ‏7/2/21
  14. Scouser Tommy משתמשים של כבוד היכל התהילה

נשבע שלא ראיתי את זה כשכתבתי...

15. ChelseaPensioner משתמשים של כבוד היכל התהילה

ושוב אכתוב: ליברפול טרום המגיפה הייתה הכי פחות תלויה במגרשה הביתי מבין כל קבוצות הליגה.

מצב נושא:
הנושא נעול.